Hadi yaa bakalım bi denesin hatun memnun kalır inşallah...
-----Kızlar bu arada sabahın 5 inde bir tekme yedim ama oğlumdan değil kocamdan
ben sırtım dönük uyuyordum,o da bana dönükmüş baldırıma bir tekme geldi böyle uyandım
halı saha da gol atmış beyefendi rüyasında
ikimizde neye uğradığımızı şaşırdık sarıldı öptü özür diledi
yürü git dedim deli aklın fikrin futbolda
şimdi de aramış hala vicdan azabı çekiyorum nasıl vurdum ya bebeğimize gelseydi vs.falan diyo manyak kocam
Hadi yaa bakalım bi denesin hatun memnun kalır inşallah...
ben sırtım dönük uyuyordum,o da bana dönükmüş baldırıma bir tekme geldi böyle uyandım
şimdi de aramış hala vicdan azabı çekiyorum nasıl vurdum ya bebeğimize gelseydi vs.falan diyo manyak kocam
geçmiş olsun canım...bende artık eşimle hiç rahat uyuyamıyorum zaten sığamıyoruz yatağa ..ben üç yastıkla uyuyunca ona pek bir yer kalmıyor ...sabaha kadar tedirgin uyuyorum her an bana vuracak diye...bir de kızımın hareketleri artık acıtacak seviyeye geldi tam uyuyacağım kızım sola yatıryorsam sol yandan durmdan vuruyor ...
sen ayır yatağı ne olur ne olmaz benimki de geceleri uyuyamıyor doğum korkusu var. yatarkende illa benim kokumu alacak bana bişey olacak diye çok korkuyor sabaha kadar tv izliyor yanımda... sana bişey olursa ben de gelirim diyor ya çocuk ne olacak diyorum dayısı baksın diyorr:)
benimki 34 haftalık ve 2250 gr çıktı arkadaşım da 34 haftalık ve 2200gr dr ikimize de normal demiştimerhaba teyzoşlar...biz şimdi doktordan geliyoruz..kocaman olmuşuz maşallah
2.250gr 37 cm...doktorumuz her ihtimale karşı yine de şeker testi istedi..4.aydaki şeker yüklemesi normaldi inşallah bu da öyle çıkar dua edin olurmu...biraz sınırı geçmiş dedi doktorumuz..34 haftalık çıktık ultrasonda...
sizlerin nasıldı 32 haftalıkken?
merhaba teyzoşlar...biz şimdi doktordan geliyoruz..kocaman olmuşuz maşallah
2.250gr 37 cm...doktorumuz her ihtimale karşı yine de şeker testi istedi..4.aydaki şeker yüklemesi normaldi inşallah bu da öyle çıkar dua edin olurmu...biraz sınırı geçmiş dedi doktorumuz..34 haftalık çıktık ultrasonda...
ay yok yaa ayrı yatamam beeeenn
aynen bizde öyle seyahatlerdeyken bile eşimin tişörtüyle falan uyurum.
ben bir yastığı bacaklarımın arasına yada altına koyuyorum birtanesinide kollarımın arasına ve karnımın altına doğru koyuyorum bence dene bu şekilde uyumak çok daha rahat oluyor...hatta eşimde bende görerek oda üç yastıla uyumaya basladı baya raahtmış diyor...anlıyacağın bizin yakta 5 yastık ben eşim zor sığıyoruz :))Sağol canım ya evet çok şükür yatak ayırmadık en azından bi çok arkadaşım ayrı yatmış bu aylarda.yastıkla nasıl uyuyorsunuz yaa
aynen hem babadan hem bebişlerden tekmeler yiyoruz artık inşallah değer :)))
canım ben ilk önce almayı düşünüyordum sonra vazgeçtim bi doğum yapayımda bakalım durum neyi gösterecek belki pompaya ihtiyaç kalmayacak...bosuna almış olmayayım diye vazgeçtim
kızlaaaaaaaaaar yaaaaaaaa iş iş nereye kadar :)
doğumda yaklaşıyor heyecan yapıyomm çantanızı hazırladınız mı
canım hoşgeldin. evet dün bitti. artık rahatım.
canım senin ağrın artmış, beysal söyledi. neyin var, karın ağrısı mı?
bi msn açsana bişi dicem sana.
ben alıcam canım. bugün yarın alırım. philips avent alıcam.
geçmiş olsun canım demek eşin gol atmış haHadi yaa bakalım bi denesin hatun memnun kalır inşallah...
merhaba canım adamlar umarsız şekerim benim kocada bir karyolayı kuruvermedi neyi bekliyorsa artıkgünaydınlar herkese nasılsınız ben ve oğluşum iyiyiz evde keyif yapıyoruz biraz önce uyandık kahvaltı yaptık işte evi filan toparlıcaz öyle ben daha ne yıkama işine başladım nede hazırlık ekimde inşallah ama sizleri gördükçede heyecanlanıyorum eşime dün kızların hepsi hazırlamış ben nezaman hazırlıcam diye dertlendim oda güldü :)) anlamıyoki heyecanı
ah ah bende bir zamanlar öyleydim kavga bile etsek sarılırda yatardık ama şimdi o bir kanepede ben bir kanepede ben yastıklara sarılıp yatıyorumay yok yaa ayrı yatamam beeeenn
aynen bizde öyle seyahatlerdeyken bile eşimin tişörtüyle falan uyurum.
sancıların devam ediyor mu canım :26:nasıl oldun aklımız sende kaldı bizi habersiz bırakma emiiiiihasateneden cumartesi akşam çıktık..
evden her gün hasatneye gidip geliyorum..
sancı durdurucu ilaçlara devam..
sürekli yatıyorum...
yatmam lazım hepinizi çok seviyorum..
dualarınızı esirgemeyin...
hasateneden cumartesi akşam çıktık..
sürekli yatıyorum...
canım benim iyi olmana çok sevindimmmhasateneden cumartesi akşam çıktık..
sürekli yatıyorum...
kızlar bugun moralım cok bozuk((( bugun bebegımı kaybedelı bır sene oldu allaha sükürler olsun rabbım yıne nasip ettı ama aklım hep bebegımde olsaydı kıme benzerdı nasıl olurdu dıye düsünüp duruyorum...
canım benim iyi olmana çok sevindimmmhasateneden cumartesi akşam çıktık..
sürekli yatıyorum...
kızlar bugun moralım cok bozuk((( bugun bebegımı kaybedelı bır sene oldu allaha sükürler olsun rabbım yıne nasip ettı ama aklım hep bebegımde olsaydı kıme benzerdı nasıl olurdu dıye düsünüp duruyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?