2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

geçmiş olsun canım...bende artık eşimle hiç rahat uyuyamıyorum zaten sığamıyoruz yatağa ..ben üç yastıkla uyuyunca ona pek bir yer kalmıyor ...sabaha kadar tedirgin uyuyorum her an bana vuracak diye...bir de kızımın hareketleri artık acıtacak seviyeye geldi tam uyuyacağım kızım sola yatıryorsam sol yandan durmdan vuruyor ...

sen ayır yatağı ne olur ne olmaz benimki de geceleri uyuyamıyor doğum korkusu var. yatarkende illa benim kokumu alacak bana bişey olacak diye çok korkuyor sabaha kadar tv izliyor yanımda... sana bişey olursa ben de gelirim diyor ya çocuk ne olacak diyorum dayısı baksın diyorr:)

Sağol canım ya evet çok şükür yatak ayırmadık en azından bi çok arkadaşım ayrı yatmış bu aylarda.yastıkla nasıl uyuyorsunuz yaa
aynen hem babadan hem bebişlerden tekmeler yiyoruz artık inşallah değer :)))

merhaba teyzoşlar...biz şimdi doktordan geliyoruz..kocaman olmuşuz maşallah
2.250gr 37 cm...doktorumuz her ihtimale karşı yine de şeker testi istedi..4.aydaki şeker yüklemesi normaldi inşallah bu da öyle çıkar dua edin olurmu...biraz sınırı geçmiş dedi doktorumuz..34 haftalık çıktık ultrasonda...
sizlerin nasıldı 32 haftalıkken?

Son düzenleme:

ay yok yaa ayrı yatamam beeeenn

aynen bizde öyle seyahatlerdeyken bile eşimin tişörtüyle falan uyurum.

benimki 34 haftalık ve 2250 gr çıktı arkadaşım da 34 haftalık ve 2200gr dr ikimize de normal demişti

maşallah kuzucuna ne güzel büyümüş, bizim daha çok var gitmemize meraktan çatlıcam ama

bizde öyleyiz hatta arada sarılışırız uyuyamam yoksa

ben bir yastığı bacaklarımın arasına yada altına koyuyorum birtanesinide kollarımın arasına ve karnımın altına doğru koyuyorum bence dene bu şekilde uyumak çok daha rahat oluyor...hatta eşimde bende görerek oda üç yastıla uyumaya basladı baya raahtmış diyor...anlıyacağın bizin yakta 5 yastık ben eşim zor sığıyoruz :))

canım ben 32+4 gittiğimde kilo 1850 çıkmıştı drum normal demişti ama ben az diye üzülmüştüm boyuda 44 cm di hatta dr ince uzun bir kzın olacak demişti..

saat 3 te çıkacak şeker sonuçlarımız...bakalım nasıl...yoktur inşallah bişey...zaten doktorumda tedbir amaçlı yapalım dedi..4.aydaki normal çıkmıştı..

herkese mutlu günler günaydın demiyoruz kızımla yine öğlen yapmışız günü geçmişe biraz baktım herkes iyi sanırım :26: bizde iyiyiz ama bu ellerim şişleri beni mahfediyor , ayağımda bacağımda hiç bir tarafımda bir şey yok ellerim hep şiş hep şiş çok acıyor bir de ye gece krap giriyor ellerime benim gibi olan varmı :18:

HAYATBANAGUZEL arkadaşım alıntı yapamadım ,nasıl bineyim ki sadece işe giderken veriyorlar , ben eşimle evdeysek kapının önünde arabayı bırakıp bir yere bile gitmiyorlar eşimde anahtar var diye ,yada ruhsatı alıp otoparka park ediyorlar ...........

torunlarına daha 1 kırık iğne almadılar ilk torunları birde ,siz ne güzel diyorsunuz şunu almış bunu almış diye , ben hiç bir şey görmedim , he ihtiyacım mı var hayır ama böylede olsun istemezdim........

hastaneye nasıl gelicekler ne yapacaklar hiç bir fikrim yok ama doğuma kadar bir adım gelmezse bende o gün yüzlerine bakmayacağım kızımıda kucaklarına alamayacaklar ........

canım ben ilk önce almayı düşünüyordum sonra vazgeçtim bi doğum yapayımda bakalım durum neyi gösterecek belki pompaya ihtiyaç kalmayacak...bosuna almış olmayayım diye vazgeçtim

teşekkürler cnm sanırım bende öyle yapıcam gerekirse alırız

kızlaaaaaaaaaar yaaaaaaaa iş iş nereye kadar :)

doğumda yaklaşıyor heyecan yapıyomm çantanızı hazırladınız mı

ben bugün hazırlıyorum canım

philips ve madelayı önermişler. otomatik mi manuel mi düşünüyorsun canım?

32. haftada 2222 grmdi benim oğluş

[sıze=3]

ay kızlar yarın bizde kızımla doktora gidecegiz çok heycanlıyız bakalım kızım kaç kilo oldu , iyimi , sonra nst ye bağlanıcağız kalbini dinleyeceğim tıp tıp tıp tıp ohhh ninni gibi [/sıze]

hasateneden cumartesi akşam çıktık..
evden her gün hasatneye gidip geliyorum..
sancı durdurucu ilaçlara devam..
sürekli yatıyorum...
yatmam lazım hepinizi çok seviyorum..
dualarınızı esirgemeyin...

geçmiş olsun canım demek eşin gol atmış ha

merhaba canım adamlar umarsız şekerim benim kocada bir karyolayı kuruvermedi neyi bekliyorsa artık

ah ah bende bir zamanlar öyleydim kavga bile etsek sarılırda yatardık ama şimdi o bir kanepede ben bir kanepede ben yastıklara sarılıp yatıyorum

sürekli yatıyorum...
sancıların devam ediyor mu canım :26:nasıl oldun aklımız sende kaldı bizi habersiz bırakma emiiiii

allah yardımcın olsun canım rabbim vakti zamanı geldıgınde bebegını dünyaya getirmeyi nasip etsin...annelık zor işte ne yapalım yavrularımız icin hersey ....dualarımdasın canımmm

kızlar bugun moralım cok bozuk ((( bugun bebegımı kaybedelı bır sene oldu allaha sükürler olsun rabbım yıne nasip ettı ama aklım hep bebegımde olsaydı kıme benzerdı nasıl olurdu dıye düsünüp duruyorum...

sürekli yatıyorum...

Canim senden bi haber varmi diye girdim sirf cok merak ettim neyseki iyisin aman dinlen yat canim var mi yaninda sana yardimci olacak birileri opuyorum dualrim seninle

sürekli yatıyorum...
canım benim iyi olmana çok sevindimmm

Allah rahmet eylesin tatlım rabbim bu bebeğini bağışlasın..

kızlar ben şimdi nereden geldim biliyormusunuz yaren2007 ile buluştuk biz yaaa hepinize selamı var :)

sürekli yatıyorum...
canım benim iyi olmana çok sevindimmm

Allah rahmet eylesin tatlım rabbim bu bebeğini bağışlasın..

kızlar ben şimdi nereden geldim biliyormusunuz yaren2007 ile buluştuk biz yaaa hepinize selamı var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…