2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hala ikinci kızımın ısmıne karar veremedım ben arkadaslar kasımın ılk haftası dogum ve cok kararsızımmmm sızler ne durumdasınızzzz....:18::18:

hala ikinci kızımın ısmıne karar veremedım ben arkadaslar kasımın ılk haftası dogum ve cok kararsızımmmm sızler ne durumdasınızzzz....:18::18:

aynı durumdayız canım bende hala kara verebilmiş değilim ... eşim artık takılıyor bana ben buldum çok beğeniceksin diyor ,bende söyle diyorum BEBEK olsun çok güzel ama dimi kimse dede yok diyor delirtiyor beni

aynı durumdayız forma girince alyo beni bi telaş başlıyorum eşime benim hiç bir hazırlığım yok ben ne yapcam... yok ben iyi bi anne olamıycammmm demeye eşim sadece gülüyo:) ama bi görseniz benim halimi ağlasammı gülsemmi:) bi defterim var alacaklarımı yazdığım cumartesileri alışverişe gidiyoruz her cumartesi soruyo defterini unuttunmu tabi içinden inşallah çekerek:) tabi ben karnımı eşimin sırtına dayayıp onuda tekmeletince bizim bi yavrumuz olacağı gerçeğini anlıyo:):)

canım bence göğüs pompasını sonra alırım diye düşünme ablam bebişini dünya getirdiğinde yavruşun nefes alış verişi çok hızlı diye yoğun bakıma aldılar ve bizim elimiz ayağımız birbirine dolandı Allahtan arkadaşının pompası varmış getirdi de süt sağıp hemşirelere verdik içirdiler. Birde bebekler göğsü tam boşlatamadıkları için çok ağrı oluyomuş bu yüzden pompayla sağmak çok rahatlatıyomuş bence bi köşe de dursun medellayı tavsiye ediyo herkes.

bebebekk cokk guzelll ben ılk kızımda zeynepı kesındı ama hastanede ıkıncı ısmıne karar verdım dogmdan sonraa baktıkkk cok nazlı dogdu doktorlarda bu cok nazlı olcak zeynep naz koy en ıyısı dedılerr oylece kaldı

hasateneden cumartesi akşam çıktık..
evden her gün hasatneye gidip geliyorum..
sancı durdurucu ilaçlara devam..
sürekli yatıyorum...
yatmam lazım hepinizi çok seviyorum..
dualarınızı esirgemeyin...

çok geçm,i olsun canım acil şifalar diliyorum Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin evladını...

bende bu sebeple karasızım uyduruk birşey almak istemiyorum otomatiklerde biraz pahalı daha diğer eksklerimiz bitmedi ki
sen aldın mı canım?

bencede bende sonraya bıraktım kuzum, birde şöyle bir ihtimal vra bazı bebekler biberondan süt içmiyorr arkadaşımın mesela sütü çok ama sağıp bırakamıyor içmiyor o yüzden hep eve gidip geliyor süt izninde.

aminnnnnnnnnnnnn

canım ben daha hazırlamadım bu hafta sonu hazırlarım diye düşünüyorum...hala yıkanacak şeylerimiz var ...doğum çantamızda hazırladıkmı zaman iyice yaklaşmış oluyor heyecan artıyor

bende bu haftasonu hazırlıycam tatlım herşeyi yıkadım zaten hepsi hazır sadece bavula koyulcakkk,
evet yaaa heyecanlıyım artık kucağıma almak istiyoruuuuuuuummmmmmmmmm mis kokosunu koklamaaaaaaakkkkkk istiyorummmmmmmmmm

hazırladık kuzum kapı girişinde fortmantoda bekliyor

hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür

ne güzel hayırlı olsun kuzucum

ay dimi orda dursun fortmantonun yanında hemen alıp geçeriz

ayy banada öyle diyorlar, bzim büronunda öününde bir kedi vardı doğurdu, onun gibi doğuracakmışım burda öyle diyorlar sen çıksana izine diyor bir kaç kişide koca göbeğimle dolaşıp duruyorum

benimde herşey hazır yerleştimedim çantanın içine napsakk yerleştirsek mii bak akşam flmi izledim ay bir geliyor sancı soluğu apar topar heyecanla hastanede alıyorlar :)

amnnnnn kuzum Allah korusunnn

günaydın cnm afiyet olsunn, ay dimi heyecanımız gün yaklaştıkça artıyoor

tüüüüü Allah onları nasıl biliyorsa öle yapsınnn :95::99:hayret bişiiiiii yaa insan bu kadar vicdansız olur üzüldümm canımm ne diyim bilemedimm :26:

oy hadi bakalım hazırlanın kuzunlaaa doğumaa
doğuma derken bile heyecannn yapıyomm gııııı

canım benimmm başın sağolsunn, Allah bu bebeğine ömür versin inaşallahhhhhhh

zeynep bende çok seviyorum ama yeğnimin adı zeynep meryem , elif istiyorum eşimin yengesinin adı elif öyle bir isim olsun ki tatlı tatlı olsun istiyorumm ama anlamıda güzel olmalı ve herkeste olmamalı işim zor anlayacağın adam 9 aydır 900 tane isim buldu gına geldi artık bebek , yada no name koyarız diyor napsın

ayın 15'ini bekliyorum maaş günüm:) medella elektrikli alcam manuel sakın alma berbat diyolar. Bu canavarların eksikleri cidden bitmiyo batırdılar ama yapcak bişey yok :) ben internetten araştırıyorum 160 civarı bakalım daha uygun bulursam haber veririm. Tabi diğer markalardan kullanıp memnun olan varsa bildirirse sevinirim.

bugünlerde yemek düzenim hiç kalmadı , sabah 12 de kahvaltı yapıyorum sonrasında öğle yemeği akşam vaktine kayıyor tabi ki , iki öğüne indi yemeklerim :s
sabah acıktığımı hissediyorum ama kalkacak halim mi yok çok mu uykum geliyor hangisi karar veremedim çok fena uyumaya başladım sizde de böyle uykulu hal var mı ,
sanki iştahsızlıkta var

selam kızlar bugü yazamadım bi türlü artık son günlerim oyüzden yoğunluk var biraz son 2 haftamız artık hayırlısıyla..
umarım herkes iyidir..

canım kıymetini bil uyumanın bizim gibi çalışan anne adayları iş yerinde gözlerimiz mor mor dolaşıyoruz sıpa kızım gece sürekli kıpır kıpır hiç uyutmuyo :)

canım kıymetini bil uyumanın bizim gibi çalışan anne adayları iş yerinde gözlerimiz mor mor dolaşıyoruz sıpa kızım gece sürekli kıpır kıpır hiç uyutmuyo :)

benim bebeğim o kadar hareketlide değil yaa :) genelde sola dayanıyor orası semsert bir şekilde arada tekme atıyor , mideme bastırıyor o kadar
normal midir acaba bu kadar hareket ?

pompa hakkında yardımcı olmaya çalışayım:)
ilk çocukta ben manuel almıştım hiiç bir işe yaramadı çok fena acı veriyor ve sütü çekmiyor boşuna paranızı ziyan etmeyin..
benim kızım çok iştahlıydı zaten evde olduğum sürece süt sağmaya hiç zamanım olmuyordu sütüm yettiğince emziriyordum zaten hepsini kızım bitiriyordu sürekli süt arttırıcı bişeyler yiyor içiyordum..işe başladıktan sonra yani 4.aydan sonra medela elektrikli pompayı aldım..çok ama çok memnun kaldım..işten gelince bir göğsümü kızıma verip bir göğsümü sağıyordum ertesi gün bir öğününü benim sütümle yapıyordu..zaten 4 saat ayrı kalıyorduk..2-3 ay sürekli kullandım ve çok memnun kaldım..
bence bebeğinizin ve sizin sütünüzün durumuna göre doğumdan sonra da alabilirsiniz.markanızı ve alacağınız yeri belirleyin eşiniz de alabilir acil durumda

ben almadım gerekirse ileride almayı düşünüyorum , alıpta kullandım diyen kadar kenara koydum boşuna masraf diyende var :)

bir de arkadaşlar ben doğumdan 3 gün önce humana still tee içmeye başlıycam.aklınızda bulunsun çok güzel süt yapıyor doğumdan hemen sonra ilk sıkıntı sütün gelmesi zaten süt gelirse başka hiç bir problem kalmıyor Allah'ın izniyle:)

zaten beni düşündüren de buydu şuan için çalışan bir anne değilim , hani sütüm gelmezse hastanede acil bir durum olursa diye düşünüyordum hep .... söylediğiniz fikir çok hoş nerden alacağımı ve modeli eşimle belirleyip bir problem olursa eşime aldırırım ....eğer kullanmama gerek kalmazsa boşuna masraf olacak bence ........

çok teşekkür ederim

benim bebeğim o kadar hareketlide değil yaa :) genelde sola dayanıyor orası semsert bir şekilde arada tekme atıyor , mideme bastırıyor o kadar
normal midir acaba bu kadar hareket ?

4 saat arayla 10 hareket normalmiş nette öyle yazıyo bizim kız deli:) doktor kontrollerde normal diyosa strese girme ama çikolata tatlı acayip harekete geçiriyor çocukları dene istersen

çk geçmiş olsun umarım toğarlanırsın canım daha vaktin var
bu halde nasıl çalışabiliyorsun:26:

tşk ederim çalışmaya çalışıyorum diyeyim artık üstüne birde grip olunca tam bir mızmızlık abidesi oldum çıktım isyan etmemeye çalışıyorum, çocuğu olmayan arkadaşlarıma bakıyorum sonra şükrediyorum ne bilim insanoğlu işte bir öyle bir böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…