hala ikinci kızımın ısmıne karar veremedım ben arkadaslar kasımın ılk haftası dogum ve cok kararsızımmmm sızler ne durumdasınızzzz....:18::18:
geçmiş olsun canım demek eşin gol atmış ha
merhaba canım adamlar umarsız şekerim benim kocada bir karyolayı kuruvermedi neyi bekliyorsa artık
ah ah bende bir zamanlar öyleydim kavga bile etsek sarılırda yatardık ama şimdi o bir kanepede ben bir kanepede ben yastıklara sarılıp yatıyorum
teşekkürler cnm sanırım bende öyle yapıcamgerekirse alırız
ben bugün hazırlıyorum canım
philips ve madelayı önermişler. otomatik mi manuel mi düşünüyorsun canım?
32. haftada 2222 grmdi benim oğluş
aynı durumdayız canım bende hala kara verebilmiş değilim ... eşim artık takılıyor bana ben buldum çok beğeniceksin diyor ,bende söyle diyorum BEBEK olsun çok güzel ama dimi kimse dede yok diyor delirtiyor beni
hasateneden cumartesi akşam çıktık..
evden her gün hasatneye gidip geliyorum..
sancı durdurucu ilaçlara devam..
sürekli yatıyorum...
yatmam lazım hepinizi çok seviyorum..
dualarınızı esirgemeyin...
canım bence göğüs pompasını sonra alırım diye düşünme ablam bebişini dünya getirdiğinde yavruşun nefes alış verişi çok hızlı diye yoğun bakıma aldılar ve bizim elimiz ayağımız birbirine dolandı Allahtan arkadaşının pompası varmış getirdi de süt sağıp hemşirelere verdik içirdiler. Birde bebekler göğsü tam boşlatamadıkları için çok ağrı oluyomuş bu yüzden pompayla sağmak çok rahatlatıyomuş bence bi köşe de dursun medellayı tavsiye ediyo herkes.
canım burada doğum sonrası işe başlayan bi arkadaş var bebişi 5 aylıkken işe başladı...devlet memuru 3 saat süt izini var ben pompayı hiç kullanmıyorum dedi zaten öğlene kadar çalışıyor sabah iyice emziriyormuş kıznı öğleye kadar ara öğünleri varmış öğlende hemen emziriyorum dedi zaten sütüm de az anca emzirmeye yetiyor pompayla alcak sütüm kalmıyor dedi..bence doğum sonrası duruma bakmak lazım
kaynanacığıma "nicer dicer plus doğrayıcı seti"almıştık ne zamandır söyleyip duruyodu reklamları çıkınca bizde kocişle sürpriz yapalım dedik.
çok mutlu olacak valla
gel hayatım birlikte ağlayalım :)) şaka bi yana allahım hepimizi güldürsün ağlatmasın kimseyiii..
canım ben daha hazırlamadım bu hafta sonu hazırlarım diye düşünüyorum...hala yıkanacak şeylerimiz var ...doğum çantamızda hazırladıkmı zaman iyice yaklaşmış oluyor heyecan artıyor
hazırladık kuzum kapı girişinde fortmantoda bekliyor
hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür
ne güzel hayırlı olsun kuzucum
Bende aldım canım madela..
Al bende de o kadar herkes işyerinde mi doğum yapacaksın diye espiri yapıyor.. Sabahlık, kullan at iç çamaşırı dışında herşey hazır canım ama çantayı yerleştirmedim hala sanırım bu hafta yaparım diyorum nedense bir panik yaptım ben..
Gözün aydın canım işlerinin hafiflediğine çok sevindim gerçekten çalışırken doğurmasak bari
Hadi yaa bakalım bi denesin hatun memnun kalır inşallah...
-----Kızlar bu arada sabahın 5 inde bir tekme yedim ama oğlumdan değil kocamdan
ben sırtım dönük uyuyordum,o da bana dönükmüş baldırıma bir tekme geldi böyle uyandım
halı saha da gol atmış beyefendi rüyasında
ikimizde neye uğradığımızı şaşırdık sarıldı öptü özür diledi
yürü git dedim deli aklın fikrin futbolda
şimdi de aramış hala vicdan azabı çekiyorum nasıl vurdum ya bebeğimize gelseydi vs.falan diyo manyak kocam
günaydınlar herkese nasılsınız ben ve oğluşum iyiyiz evde keyif yapıyoruz biraz önce uyandık kahvaltı yaptık işte evi filan toparlıcaz öyle ben daha ne yıkama işine başladım nede hazırlık ekimde inşallah ama sizleri gördükçede heyecanlanıyorum eşime dün kızların hepsi hazırlamış ben nezaman hazırlıcam diye dertlendim oda güldü :)) anlamıyoki heyecanı
herkese mutlu günlergünaydın demiyoruz kızımla yine öğlen yapmışız günü geçmişe biraz baktım herkes iyi sanırım :26: bizde iyiyiz ama bu ellerim şişleri beni mahfediyor , ayağımda bacağımda hiç bir tarafımda bir şey yok ellerim hep şiş hep şiş çok acıyor bir de ye gece krap giriyor ellerime benim gibi olan varmı :18:
HAYATBANAGUZEL arkadaşım alıntı yapamadım ,nasıl bineyim ki sadece işe giderken veriyorlar , ben eşimle evdeysek kapının önünde arabayı bırakıp bir yere bile gitmiyorlar eşimde anahtar var diye ,yada ruhsatı alıp otoparka park ediyorlar ...........
torunlarına daha 1 kırık iğne almadılar ilk torunları birde ,siz ne güzel diyorsunuz şunu almış bunu almış diye , ben hiç bir şey görmedim , he ihtiyacım mı var hayır ama böylede olsun istemezdim........
hastaneye nasıl gelicekler ne yapacaklar hiç bir fikrim yok ama doğuma kadar bir adım gelmezse bende o gün yüzlerine bakmayacağım kızımıda kucaklarına alamayacaklar ........
teşekkürler cnm sanırım bende öyle yapıcamgerekirse alırız
ben bugün hazırlıyorum canım
philips ve madelayı önermişler. otomatik mi manuel mi düşünüyorsun canım?
32. haftada 2222 grmdi benim oğluş
kızlar bugun moralım cok bozuk((( bugun bebegımı kaybedelı bır sene oldu allaha sükürler olsun rabbım yıne nasip ettı ama aklım hep bebegımde olsaydı kıme benzerdı nasıl olurdu dıye düsünüp duruyorum...
hala ikinci kızımın ısmıne karar veremedım ben arkadaslar kasımın ılk haftası dogum ve cok kararsızımmmm sızler ne durumdasınızzzz....:18::18:
bebebekk cokk guzelll ben ılk kızımda zeynepı kesındı ama hastanede ıkıncı ısmıne karar verdım dogmdan sonraa baktıkkk cok nazlı dogdu doktorlarda bu cok nazlı olcak zeynep naz koy en ıyısı dedılerr oylece kaldı
çok geçm,i olsun canım acil şifalar diliyorum Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin evladını...
bende bu sebeple karasızım uyduruk birşey almak istemiyorum otomatiklerde biraz pahalı daha diğer eksklerimiz bitmedi ki
sen aldın mı canım?
bugünlerde yemek düzenim hiç kalmadı , sabah 12 de kahvaltı yapıyorum sonrasında öğle yemeği akşam vaktine kayıyor tabi ki , iki öğüne indi yemeklerim :s
sabah acıktığımı hissediyorum ama kalkacak halim mi yok çok mu uykum geliyor hangisi karar veremedim çok fena uyumaya başladımsizde de böyle uykulu hal var mı ,
sanki iştahsızlıkta var
canım kıymetini bil uyumanın bizim gibi çalışan anne adayları iş yerinde gözlerimiz mor mor dolaşıyoruz sıpa kızım gece sürekli kıpır kıpır hiç uyutmuyo :)
HAMİŞLER , BEN BU POMPA KONUSUNDA KARARSIZ KALDIM HERKES ALDI MI NE ALDI ÇOK GEREKLİ Mİ ?
SONRA KIZIMA DÖNENCE ALMAK İSTİYORUM KİMLER ALDI ALAN VARSA BANA DA FİKİR VERİRSE SEVİNİRİM BİR TÜRLÜ KARAR VEREMİYORUM
bu annelik hormonları beni deli edecek valla Profilo Hijyen Plus: Ekstra Titiz Bulasik Makinesi - YouTube bu reklama ağlıyorum yaaaa
HAMİŞLER , BEN BU POMPA KONUSUNDA KARARSIZ KALDIM HERKES ALDI MI NE ALDI ÇOK GEREKLİ Mİ ?
SONRA KIZIMA DÖNENCE ALMAK İSTİYORUM KİMLER ALDI ALAN VARSA BANA DA FİKİR VERİRSE SEVİNİRİM BİR TÜRLÜ KARAR VEREMİYORUM
bu annelik hormonları beni deli edecek valla Profilo Hijyen Plus: Ekstra Titiz Bulasik Makinesi - YouTube bu reklama ağlıyorum yaaaa
pompa hakkında yardımcı olmaya çalışayım:)
ilk çocukta ben manuel almıştım hiiç bir işe yaramadıçok fena acı veriyor ve sütü çekmiyor boşuna paranızı ziyan etmeyin..
benim kızım çok iştahlıydı zaten evde olduğum sürece süt sağmaya hiç zamanım olmuyordu sütüm yettiğince emziriyordum zaten hepsini kızım bitiriyordu sürekli süt arttırıcı bişeyler yiyor içiyordum..işe başladıktan sonra yani 4.aydan sonra medela elektrikli pompayı aldım..çok ama çok memnun kaldım..işten gelince bir göğsümü kızıma verip bir göğsümü sağıyordum ertesi gün bir öğününü benim sütümle yapıyordu..zaten 4 saat ayrı kalıyorduk..2-3 ay sürekli kullandım ve çok memnun kaldım..
bence bebeğinizin ve sizin sütünüzün durumuna göre doğumdan sonra da alabilirsiniz.markanızı ve alacağınız yeri belirleyin eşiniz de alabilir acil durumda
benim bebeğim o kadar hareketlide değil yaa :) genelde sola dayanıyor orası semsert bir şekilde arada tekme atıyor , mideme bastırıyor o kadar
normal midir acaba bu kadar hareket ?
çk geçmiş olsun umarım toğarlanırsın canım daha vaktin var
bu halde nasıl çalışabiliyorsun:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?