2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bizde öyleyiz hatta arada sarılışırız uyuyamam yoksa

aynen canım ya bende öle valla

ayy yataktaki kalabalığa bak sen bi kaç ay sonra bebiş te gelir aranıza al sana kalabalık yatak :)))
kızlar ben şimdi nereden geldim biliyormusunuz yaren2007 ile buluştuk biz yaaa hepinize selamı var :)

yarın da biz kaju'yla buluşacağız di mi şekerimmm

geçmiş olsun canım demek eşin gol atmış ha
ah ah bende bir zamanlar öyleydim kavga bile etsek sarılırda yatardık ama şimdi o bir kanepede ben bir kanepede ben yastıklara sarılıp yatıyorum

sorma rüyasında atıyo ancak öyle dedim mi çok bozuluyo
3 çocuktan sonra öyle mi oluyo ki :)

aminnnnnnnnnnnnn
amnnnnn kuzum Allah korusunnn
ayy sorma nasıl bir ağrıyla uyandım,ara ara yapar öyle deli kocam

Kızlar,

Bebişlerinizin mevlüt kıyafetlerini aldınız mı, nereden, nerelere bakalım?

Hemen yapacak msıınız mevlütü, ben ilk hafta yapmak istiyorum hem ziyaret hem okuma beraber olsun diye...
Siz ne düşünüyorsunuz?

çok cici kıyafetler var mevlit için,bende kısmetse 40 ı geçtikten sonra düşünüyorum..

saat 3 te çıkacak şeker sonuçlarımız...bakalım nasıl...yoktur inşallah bişey...zaten doktorumda tedbir amaçlı yapalım dedi..4.aydaki normal çıkmıştı..

1 ay önce doktora gittiğimizde gözümü korkuttu çok şeker alıyosun bebek olması gerekenden ilerde olmamalı normal doğum yapamazsın yoksa dedi meyveyi kes dedi 1 aydır meyve yemedim doğru dürüst zayıflamıştır herhalde bizim bebemiz :) haftaya gideceğim ben 5 hafta aralık verdik..

evet evet yarın buluşucaz
Bugün biraz yoğun bir gündü benim için anca girebildim topiğe... ,çok yoruldum çookk, ama allahtan oğlum sorun çıkarmadı uslu uslu uyudu bugün

Hee bu arada mevlütten bahsetmişsiniz.. 40 uçurma olayı tam 39. gününde banyo ve gezinti şeklinde yapılıyormuş (annem öyle dedi, onun yalancısıyım )

Mevlüdü ben 15 gün sonrasında yapmayı düşünüyorum allah kısmet ederse.. Mevlüt kıyafetinide aldım zatiiii Sabırsız anneyim sanırım

bende mevlütü 40a doğru yapmayı dusunuyorum hem ben toparlanıyım hem bebek iyice bı kendıne gelsın yenı dogdugunda malum mikroplara acık oluyo ne kadar sakınsakta gormek ıstıcekler gelenler aynı günde bırsuru kişi olucak felan..mevlut kıyafetıne gelınce hemen bakıcam sımdı netten mini minnacık bebeklere mevlut kıyafetlerıdemı varmış oyy yerim onları ben yaa

çok teşekkür ederim ben de hep cok yürüdüğümde oluyor normal olmasına sevindim...

ooof of bugun midem çok yanıyo hamilelikten önce mide yanmasının nası bısey oldugunu bılmezdım rennie mi ıcmedım sodamı ıcmedım ne yaptıysam en fazla 5 dk. kesiyo.uyuyamıyorum bile yaaa((

ooof of bugun midem çok yanıyo hamilelikten önce mide yanmasının nası bısey oldugunu bılmezdım rennie mi ıcmedım sodamı ıcmedım ne yaptıysam en fazla 5 dk. kesiyo.uyuyamıyorum bile yaaa((

haşlanmış patates ye. ve süt iç kaşar peynir de..

bunlar genelde mide asitini bastırır.

çok geçmiş olsun. bir de yüksek yastıkda yat.

haşlanmış patates ye. ve süt iç kaşar peynir de..

bunlar genelde mide asitini bastırır.

çok geçmiş olsun. bir de yüksek yastıkda yat.

haşlanmış patetes bu saatte zorda kaşar peynir iyiymiş:) hemen atıyım ağzıma bikaç tane inşallah gecer ya.. yuksek yastıktada hıc yatamam hatta yastıksız yatarım cogunlukla.
çok saol canım gece gece ilgin için:)

günaydın canlarım bugün nasılsınız biz bu gece uyuyamadık sabahta kalktığımzda kahvaltı yapmak istemedik şimdi birşeyler alıp yiyecez ama pek keyfimiz yok bugün malesef

günaydın canlarım bugün nasılsınız biz bu gece uyuyamadık sabahta kalktığımzda kahvaltı yapmak istemedik şimdi birşeyler alıp yiyecez ama pek keyfimiz yok bugün malesef

günaydın canım, hayırdır neden keyifsizsin sen bugün ?

bizde ehr sabah körler sağırlar olduk iyice bi kaç gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…