bende normalde haftaya çarşamba gidecem diyordum ama dayanamayıp cumartesi gidicem sanırım canım daha düşmedik 2 haftaya bellki bu kontrolden sonra düşeriz sanırım
canım benim geçmiş olsun dikkatli ol
hasateneden cumartesi akşam çıktık..
evden her gün hasatneye gidip geliyorum..
sancı durdurucu ilaçlara devam..
sürekli yatıyorum...
yatmam lazım hepinizi çok seviyorum..
dualarınızı esirgemeyin...
bizde öyleyiz hatta arada sarılışırız uyuyamam yoksa
ben bir yastığı bacaklarımın arasına yada altına koyuyorum birtanesinide kollarımın arasına ve karnımın altına doğru koyuyorum bence dene bu şekilde uyumak çok daha rahat oluyor...hatta eşimde bende görerek oda üç yastıla uyumaya basladı baya raahtmış diyor...anlıyacağın bizin yakta 5 yastık ben eşim zor sığıyoruz :))
kızlar ben şimdi nereden geldim biliyormusunuz yaren2007 ile buluştuk biz yaaa hepinize selamı var :)
geçmiş olsun canım demek eşin gol atmış ha
ah ah bende bir zamanlar öyleydim kavga bile etsek sarılırda yatardık ama şimdi o bir kanepede ben bir kanepede ben yastıklara sarılıp yatıyorum
ayy sorma nasıl bir ağrıyla uyandım,ara ara yapar öyle deli kocamaminnnnnnnnnnnnn
amnnnnn kuzum Allah korusunnn
Kızlar,
Bebişlerinizin mevlüt kıyafetlerini aldınız mı, nereden, nerelere bakalım?
Hemen yapacak msıınız mevlütü, ben ilk hafta yapmak istiyorum hem ziyaret hem okuma beraber olsun diye...
Siz ne düşünüyorsunuz?
saat 3 te çıkacak şeker sonuçlarımız...bakalım nasıl...yoktur inşallah bişey...zaten doktorumda tedbir amaçlı yapalım dedi..4.aydaki normal çıkmıştı..
aynen canım ya bende öle valla
ayy yataktaki kalabalığa bak sen bi kaç ay sonra bebiş te gelir aranıza al sana kalabalık yatak :)))
yarın da biz kaju'yla buluşacağız di mi şekerimmm
sorma rüyasında atıyo ancaköyle dedim mi çok bozuluyo
3 çocuktan sonra öyle mi oluyo ki :)
ayy sorma nasıl bir ağrıyla uyandım,ara ara yapar öyle deli kocam
yürüdüğüm zaman benimde öyle oluyo, öyleki geçen eminönüne gittik dönüşte doğuruyorum zannettim. doktorum yer çekimine fazla yenik düştüğümü çocuğun o yüzden aşağı doğru indiğini söyledi ama endişe edecek bi durum yok 15 dk yürüyosan 5 dk oturacaksın dedi. eğer doktor bişey yok dediyse çocuğun yeride sağlamsa çok kafaya takmamak lazım heralde
ayyyy topik ne guzel kalabaliklasmis kizlar bu arada heyecan ne alemde bende tavan yapti cok az kaldi:)))))))çok teşekkür ederim ben de hep cok yürüdüğümde oluyor normal olmasına sevindim...
ooof of bugun midem çok yanıyo hamilelikten önce mide yanmasının nası bısey oldugunu bılmezdım rennie mi ıcmedım sodamı ıcmedım ne yaptıysam en fazla 5 dk. kesiyo.uyuyamıyorum bile yaaa((
haşlanmış patates ye. ve süt iç kaşar peynir de..
bunlar genelde mide asitini bastırır.
çok geçmiş olsun. bir de yüksek yastıkda yat.
günaydın canlarım bugün nasılsınız biz bu gece uyuyamadık sabahta kalktığımzda kahvaltı yapmak istemedik şimdi birşeyler alıp yiyecez ama pek keyfimiz yok bugün malesef
günaydın canlarım bugün nasılsınız biz bu gece uyuyamadık sabahta kalktığımzda kahvaltı yapmak istemedik şimdi birşeyler alıp yiyecez ama pek keyfimiz yok bugün malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?