2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar nasılsınız işlerim öyle yoğunki izne çıkmadan önce iyice sıkşıtı işler foruma doğru düzgü giremiyorum...keyiflerniz nasıl

:))

sağol canım yaa uyku tutmadı,bi de kargocu zarıl zarıl öttürdü zili sağolsun 1 saat önce uyandım öyle bi bakınayım dedim.
biz iyiyiz şükür,sen nasılsın hayatım?
ne geldi kargodan bakim :) iyiyiz güzelim nasıl olalım çalışıyoruz işte uğrşıyoruz

canım benim kıyamam ben sana ya artık ter basıyor zaten istesekte istemesekte içten ısıtmalı olduk

canım hoşgeldin. evet dün bitti. artık rahatım.

canım senin ağrın artmış, beysal söyledi. neyin var, karın ağrısı mı?

bi msn açsana bişi dicem sana.

kızlar göğüs pompası aldınız mı/ düşünüyor musunuz?

ben alıcam canım. bugün yarın alırım. philips avent alıcam.

canım ben ilk önce almayı düşünüyordum sonra vazgeçtim bi doğum yapayımda bakalım durum neyi gösterecek belki pompaya ihtiyaç kalmayacak...bosuna almış olmayayım diye vazgeçtim

bende daha sonra almayı düşünüyorum ama düşünüyorum işe başlarken alırım heralde

gel canım başbaşa verip ağlayalım :))

bende bende :)

aman dikkat et canım bende hastanede çalışıyorum hastalar bazen personel wc sini kullanıyor bende idarar yolou enfeksiyonu+ bakteri çıktı ve hala atamadım enfeksiyonu ..dediğin gibi tuvaleti tutmakta iyi değil zaten ben tutamam acayip baskı yapıyor geldiği an gidiyorum...dr um bol bol su içmemmi önerdi enfeksiyonlar için..

canlarımmmm nasılsınızzz bakalım, herkez genel olarak iyi gördüm bizde iyiyiz bel ağrısı var biraz ondan başka sıkıntımız yok gibi şekerimiz malum işte..

bende daha sonra almayı düşünüyorum ama düşünüyorum işe başlarken alırım heralde

bende bende :)

canım burada doğum sonrası işe başlayan bi arkadaş var bebişi 5 aylıkken işe başladı...devlet memuru 3 saat süt izini var ben pompayı hiç kullanmıyorum dedi zaten öğlene kadar çalışıyor sabah iyice emziriyormuş kıznı öğleye kadar ara öğünleri varmış öğlende hemen emziriyorum dedi zaten sütüm de az anca emzirmeye yetiyor pompayla alcak sütüm kalmıyor dedi..bence doğum sonrası duruma bakmak lazım

ne geldi kargodan bakim :) iyiyiz güzelim nasıl olalım çalışıyoruz işte uğrşıyoruz

kaynanacığıma "nicer dicer plus doğrayıcı seti"almıştık ne zamandır söyleyip duruyodu reklamları çıkınca bizde kocişle sürpriz yapalım dedik.
çok mutlu olacak valla

gel hayatım birlikte ağlayalım :)) şaka bi yana allahım hepimizi güldürsün ağlatmasın kimseyiii..

Son düzenleme:
kızlaaaaaaaaaar yaaaaaaaa iş iş nereye kadar :)

doğumda yaklaşıyor heyecan yapıyomm çantanızı hazırladınız mı

canım ben daha hazırlamadım bu hafta sonu hazırlarım diye düşünüyorum...hala yıkanacak şeylerimiz var ...doğum çantamızda hazırladıkmı zaman iyice yaklaşmış oluyor heyecan artıyor

hazırladık kuzum kapı girişinde fortmantoda bekliyor

canlarımmmm nasılsınızzz bakalım, herkez genel olarak iyi gördüm bizde iyiyiz bel ağrısı var biraz ondan başka sıkıntımız yok gibi şekerimiz malum işte..
hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür

ne güzel hayırlı olsun kuzucum

kızlar göğüs pompası aldınız mı/ düşünüyor musunuz?

Bende aldım canım madela..

Al bende de o kadar herkes işyerinde mi doğum yapacaksın diye espiri yapıyor.. Sabahlık, kullan at iç çamaşırı dışında herşey hazır canım ama çantayı yerleştirmedim hala sanırım bu hafta yaparım diyorum nedense bir panik yaptım ben..

canım hoşgeldin. evet dün bitti. artık rahatım.

canım senin ağrın artmış, beysal söyledi. neyin var, karın ağrısı mı?

bi msn açsana bişi dicem sana.
.

Gözün aydın canım işlerinin hafiflediğine çok sevindim gerçekten çalışırken doğurmasak bari

Ben de almıştım ama hiç tv deki gibi değil ezip bırakıyor hiç doğramıyor ona göre bu yeni model belki değişmiştir gerçi

günaydın güzel anneler ve bebekleri. hepiniz iyisinizdir inşallah. bende çok yoğun olduğum için ancak girebildim. dün akşam ben çok kötüydüm. dün bütün gün midem ağrıdı. akşam da baş ağrısı eklendi.çok kötüydüm ama şükür bugün daha iyiyim.
ben de 5 ekimde izne ayrılacağım.gün sayıyorum resmen.

Ben de almıştım ama hiç tv deki gibi değil ezip bırakıyor hiç doğramıyor ona göre bu yeni model belki değişmiştir gerçi

Hadi yaa bakalım bi denesin hatun memnun kalır inşallah...

-----Kızlar bu arada sabahın 5 inde bir tekme yedim ama oğlumdan değil kocamdan
ben sırtım dönük uyuyordum,o da bana dönükmüş baldırıma bir tekme geldi böyle uyandım

halı saha da gol atmış beyefendi rüyasında
ikimizde neye uğradığımızı şaşırdık sarıldı öptü özür diledi
yürü git dedim deli aklın fikrin futbolda

şimdi de aramış hala vicdan azabı çekiyorum nasıl vurdum ya bebeğimize gelseydi vs.falan diyo manyak kocam

günaydınlar herkese nasılsınız ben ve oğluşum iyiyiz evde keyif yapıyoruz biraz önce uyandık kahvaltı yaptık işte evi filan toparlıcaz öyle ben daha ne yıkama işine başladım nede hazırlık ekimde inşallah ama sizleri gördükçede heyecanlanıyorum eşime dün kızların hepsi hazırlamış ben nezaman hazırlıcam diye dertlendim oda güldü :)) anlamıyoki heyecanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…