ne geldi kargodan bakim :) iyiyiz güzelim nasıl olalım çalışıyoruz işte uğrşıyoruz:))
sağol canım yaa uyku tutmadı,bi de kargocu zarıl zarıl öttürdü zili sağolsun 1 saat önce uyandım öyle bi bakınayım dedim.
biz iyiyiz şükür,sen nasılsın hayatım?
Selam kızlar, umarım herkes iyidir....
Hem evdeki hem işteki pc aynı anda bozuldu, perişan oldum evdeki neyse de işteki bozulunca tüm işlerim aksadı, bendeki belgeler başka pcde de yok işler birikti mi dün yetiştiricem hepsini diye beter oldum....
Şimdi bir sancı peydah oldu bende de....
İki büklüm oturmaktan helak oluyorum, sıcak çok fazla burada klima da yok odamda, kaç defa dedim ama adam yerine koyan yok ki...
Sırtımdan su akıyor neredeyse....
Yani doğum sonrası izin 8 hafta olmasa alıcam hataya raporu evde keyfime bakıcam ama kuzumu düşünüyorum....
kızlar göğüs pompası aldınız mı/ düşünüyor musunuz?
ben geldimmmnasılsınız bakalım güzel annişler bebişler ne alemde uyku düzenleriniz nasıl koca göbüşler izin vermiyorlar ki rahat uyuyalım
ben bugun biraz daha iyiyim rabbime şükür
oo burcuxx gelmiş demek ki denetlemesi bitmiş
canım ben ilk önce almayı düşünüyordum sonra vazgeçtim bi doğum yapayımda bakalım durum neyi gösterecek belki pompaya ihtiyaç kalmayacak...bosuna almış olmayayım diye vazgeçtim
gel canım başbaşa verip ağlayalım :))
Tuvaletler leş gibi mikrop kapıcam diye ölüyorum korkudan, bizler için tuvaletini tutmak hiç doğru değil malum, ama ben tutabildiğim kadar tutuyorum... Elimi yıkadığım yer bile korkutuyor beni hastalık kapıcam diye....
bende daha sonra almayı düşünüyorum ama düşünüyorum işe başlarken alırım heralde
bende bende:)
ne geldi kargodan bakim :) iyiyiz güzelim nasıl olalım çalışıyoruz işte uğrşıyoruz
bende bende:)
kızlaaaaaaaaaar yaaaaaaaa iş iş nereye kadar :)
doğumda yaklaşıyor heyecan yapıyomm çantanızı hazırladınız mı
hazırladık kuzum kapı girişinde fortmantoda bekliyorkızlaaaaaaaaaar yaaaaaaaa iş iş nereye kadar :)
hoşgeldin canım iyiyiz çok şükürcanlarımmmm nasılsınızzz bakalım, herkez genel olarak iyi gördüm bizde iyiyiz bel ağrısı var biraz ondan başka sıkıntımız yok gibi şekerimiz malum işte..
kaynanacığıma "nicer dicer plus doğrayıcı seti"almıştık ne zamandır söyleyip duruyodu reklamları çıkınca bizde kocişle sürpriz yapalım dedik.
çok mutlu olacak valla
gel hayatım birlikte ağlayalım :)) şaka bi yana allahım hepimizi güldürsün ağlatmasın kimseyiii..
kızlaaaaaaaaaar yaaaaaaaa iş iş nereye kadar :)
canım hoşgeldin. evet dün bitti. artık rahatım.
canım senin ağrın artmış, beysal söyledi. neyin var, karın ağrısı mı?
bi msn açsana bişi dicem sana.
.
hazırladık kuzum kapı girişinde fortmantoda bekliyor
hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür
ne güzel hayırlı olsun kuzucum
ne güzel hayırlı olsun kuzucum
kaynanacığıma "nicer dicer plus doğrayıcı seti"almıştık ne zamandır söyleyip duruyodu reklamları çıkınca bizde kocişle sürpriz yapalım dedik.
çok mutlu olacak valla
gel hayatım birlikte ağlayalım :)) şaka bi yana allahım hepimizi güldürsün ağlatmasın kimseyiii..
Ben de almıştım ama hiç tv deki gibi değil ezip bırakıyor hiç doğramıyor ona göre bu yeni model belki değişmiştir gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?