günaydın canım, hayırdır neden keyifsizsin sen bugün ?
bizde ehr sabah körler sağırlar olduk iyice bi kaç gündür
günaydın ne oldu ki genel rahatsızlık mı?
Günaydın hanımlar... bugün herkeste bir kırgınlık var galiba. ben de öksürüyorum( inşallah hasta olmam.
herkese mutlu ve sağlıklı günler güzel anneler..
günaydın herkese kızlar evet ya bugün herkeste bişeyler var benimde sabah karnımın aşağısı sancı yaptı ama sonra gçeti şimdide sırtım ve yanlarım ağrıyo..
gece uyuyamadım burnum tıkalı gece sancılarım vardı o yüzden böle keyfim yok tatlım şimdide belim ağrıyor
aman beysalım dikkat et kendine sen bu aracanım.
fazla işfalan yapma evde dinlen
bide ağrıların nasıl yani yattığında yada otarafının üzerine yattığında geçiyolarmı
eğer dinlenincede ağrıların geçmezze görüşelim demişti bana doktorum..
1 saati geçmemesi gerekiyomuş..bel ağrın çokmu...
bunlar yalancı doğum sancısıda ola bilir, yada bebiş alta doğru vuruyodur ama en iyisi doktora gitmek bencede işini garantiye almış olursun..evde birşey yapmıyorum zaten tatlım dikkat ediyorum ama dün gece ilk defa sancım çok şiddettli oldu sağ kasığımda 3 kez falan girdi belim ayağa kalktığımda biraz ağrıyor cumartesi gidicem bakalım doktora
bunlar yalancı doğum sancısıda ola bilir, yada bebiş alta doğru vuruyodur ama en iyisi doktora gitmek bencede işini garantiye almış olursun..
Günaydın canlar nasılsınız...tatildi iş yoğunluğuydu derken uzun zamandır giremedim topiğeumarım herkes iyidir... zaman yaklaştıkça şikayetlerde değişkenlik gösteriyor..rabbim cümlemizin yardımcısı olsun
hoşgeldin canım evet bayadır uzaktın topikten nasılsın bebişin nasıl hayat nasıl anlat bakalım neler yaptın
haftasonu kontrolümüz vardı şeker.. şükür bebiş iyi başı aşağı dönmüş tontiş kızımın suyumuzda iyimiş şimdilik bir sıkıntı yok gibi görünüyor dedi doktorumuz...bende senin gibiyim kuzum burun tıkanıklığı ve bel ağrıları yüzünden akşamları uyuyamıyorum...tatlım burun spreyi beni baya rahatlatıyor onu kullanınca nefes alış veriş aktivitelerim düzene giriyoruyumak içinde sırtıma bol sert yastık dizerek yarı oturur şekildeki pozisyonu deniyorum oda en azından rahat bikaç saat uyumamı sağlıyor sende dene istersen kuzum belki sendede işe yarar
sprey bendede var da en fazla 1 saaat falan etki ediyor sonra tekrar no nefes durumundayım :) belim geceleri çok ağrımıyor gündüz yürürken zorlıyor tatlım yan yatıyorum genelde solda yatmaaya çalışsamda sağada döndüğüm oluyor
günaydın kızlar. bugün bizim de keyfimiz yok. baş ağrısı ile güne başladık. bir de dün akşam yataktan kalkamadım resmen. Allah felçlilere sabır versin. Vajinamda öyle bi ağrı oluştu ki anlatamam. bacaklarımı kıpırdatamadım. güç bela yataktan kalktım.ağlayacaktım resmen.
Hee bu arada mevlütten bahsetmişsiniz.. 40 uçurma olayı tam 39. gününde banyo ve gezinti şeklinde yapılıyormuş (annem öyle dedi, onun yalancısıyım)
Mevlüdü ben 15 gün sonrasında yapmayı düşünüyorum allah kısmet ederse.. Mevlüt kıyafetinide aldım zatiiiiSabırsız anneyim sanırım
vee yine uykusu bi türlü gelemeyen gebe moduna girdik
höhh hemencikte almış kıyafetleriiiiii sizi gidi sizii :) ben bebişin tontikliğine göre alıcamm
40 ından önce yapmayı düşünmüyorum ama bellide olmaz
kaju şeker siparişi verdim
ayol bende zor uyudumm sorma bebişim sürekli hareket ediyorkarnım kocaman oldu patlıycakk, yatarken babacığa sarılalım dedik soluma doğru yattım arkadan eşime sarıldım, göbişten tekmeleri sırtımda hissediyom kıpır kıpır diyor hoşuna gidiyor oğluşummmmm çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?