2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Günaydın hanımlar... bugün herkeste bir kırgınlık var galiba. ben de öksürüyorum ( inşallah hasta olmam.
herkese mutlu ve sağlıklı günler güzel anneler..

günaydın herkese kızlar evet ya bugün herkeste bişeyler var benimde sabah karnımın aşağısı sancı yaptı ama sonra gçeti şimdide sırtım ve yanlarım ağrıyo..

günaydın canım, hayırdır neden keyifsizsin sen bugün ?

bizde ehr sabah körler sağırlar olduk iyice bi kaç gündür

günaydın ne oldu ki genel rahatsızlık mı?

Günaydın hanımlar... bugün herkeste bir kırgınlık var galiba. ben de öksürüyorum ( inşallah hasta olmam.
herkese mutlu ve sağlıklı günler güzel anneler..

günaydın herkese kızlar evet ya bugün herkeste bişeyler var benimde sabah karnımın aşağısı sancı yaptı ama sonra gçeti şimdide sırtım ve yanlarım ağrıyo..

gece uyuyamadım burnum tıkalı gece sancılarım vardı o yüzden böle keyfim yok tatlım şimdide belim ağrıyor

gece uyuyamadım burnum tıkalı gece sancılarım vardı o yüzden böle keyfim yok tatlım şimdide belim ağrıyor

aman beysalım dikkat et kendine sen bu aracanım.
fazla işfalan yapma evde dinlen
bide ağrıların nasıl yani yattığında yada otarafının üzerine yattığında geçiyolarmı

eğer dinlenincede ağrıların geçmezze görüşelim demişti bana doktorum..
1 saati geçmemesi gerekiyomuş..bel ağrın çokmu...

evde birşey yapmıyorum zaten tatlım dikkat ediyorum ama dün gece ilk defa sancım çok şiddettli oldu sağ kasığımda 3 kez falan girdi belim ayağa kalktığımda biraz ağrıyor cumartesi gidicem bakalım doktora

Günaydın kızlar nasılsınız sanırım herkesin üzerinde birkırgınlık var havalrda soğuyor dikkat etmek lazım ..benimde gece boyunca dişim ağrıdı hiç rahat uyuyamadım şimdide işe geldim ama hem dişim hemde uykusuzluktan basım ağrıyor...

bunlar yalancı doğum sancısıda ola bilir, yada bebiş alta doğru vuruyodur ama en iyisi doktora gitmek bencede işini garantiye almış olursun..

bunlar yalancı doğum sancısıda ola bilir, yada bebiş alta doğru vuruyodur ama en iyisi doktora gitmek bencede işini garantiye almış olursun..

işte deneyim olmayınca ayırt edemiyorum normalde randevum çarşamba idi ama dayanamıyacam korkuyorum ya birşey oluyorsa diye gidicem

Günaydın canlar nasılsınız...tatildi iş yoğunluğuydu derken uzun zamandır giremedim topiğe umarım herkes iyidir... zaman yaklaştıkça şikayetlerde değişkenlik gösteriyor..rabbim cümlemizin yardımcısı olsun

hoşgeldin canım evet bayadır uzaktın topikten nasılsın bebişin nasıl hayat nasıl anlat bakalım neler yaptın

hoşgeldin canım evet bayadır uzaktın topikten nasılsın bebişin nasıl hayat nasıl anlat bakalım neler yaptın

haftasonu kontrolümüz vardı şeker.. şükür bebiş iyi başı aşağı dönmüş tontiş kızımın suyumuzda iyimiş şimdilik bir sıkıntı yok gibi görünüyor dedi doktorumuz...bende senin gibiyim kuzum burun tıkanıklığı ve bel ağrıları yüzünden akşamları uyuyamıyorum...tatlım burun spreyi beni baya rahatlatıyor onu kullanınca nefes alış veriş aktivitelerim düzene giriyor uyumak içinde sırtıma bol sert yastık dizerek yarı oturur şekildeki pozisyonu deniyorum oda en azından rahat bikaç saat uyumamı sağlıyor sende dene istersen kuzum belki sendede işe yarar

sprey bendede var da en fazla 1 saaat falan etki ediyor sonra tekrar no nefes durumundayım :) belim geceleri çok ağrımıyor gündüz yürürken zorlıyor tatlım yan yatıyorum genelde solda yatmaaya çalışsamda sağada döndüğüm oluyor

günaydın kızlar. bugün bizim de keyfimiz yok. baş ağrısı ile güne başladık. bir de dün akşam yataktan kalkamadım resmen. Allah felçlilere sabır versin. Vajinamda öyle bi ağrı oluştu ki anlatamam. bacaklarımı kıpırdatamadım. güç bela yataktan kalktım.ağlayacaktım resmen.

bende hep sağa yatıyorum canım..sola yatınca kalbim sıkışıyor rabbim esirgesin artık kuzucuklarımızı hazırlık işlerini naptın fıstıkım sen bitirmişsindir tüm işlerini hızlı anne bende alışveriş olayını yeni bitirdim şimcik yıkayıp ütülemek kaldı doğum çantasınıda önümüzdeki hafta hazırlycam kısmetse

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.. buaralar ağrılarda artış olacaktır muhtemelen bol bol dinlen canım

höhh hemencikte almış kıyafetleriiiiii sizi gidi sizii :) ben bebişin tontikliğine göre alıcamm
40 ından önce yapmayı düşünmüyorum ama bellide olmaz

kaju şeker siparişi verdim

vee yine uykusu bi türlü gelemeyen gebe moduna girdik

ayol bende zor uyudumm sorma bebişim sürekli hareket ediyor karnım kocaman oldu patlıycakk, yatarken babacığa sarılalım dedik soluma doğru yattım arkadan eşime sarıldım, göbişten tekmeleri sırtımda hissediyom kıpır kıpır diyor hoşuna gidiyor oğluşummmmm çok özledim

günaydınlar herkese gerçekten bugün herkete bişeyler var gece belim aprıdı adet sancısı gibi bir sancı ağrı kesici alıp uyudum gece kaç defa uyandım hatırlamıyorum ama 1 inde karnımın kasılmasıyla uyandım 1 kez oldu ama çok korktum sonra 7 de uyandık ailece bende bir mide bulantısı anlatamam zaten 1 haftadır hafif hafif var ama bugünkü felaketti bişeyler yemeye çalıştım tekrar yattım yeni kalktım şimdide başım ağrıyor ((( noluyo bizeeeeeeeeeeee nazaramı geldik bugün öğleden sonra dr. gidicem randevu aldımda bu başka bi dr. il merkezinde bakalım bu nasıl olacak çocuğum garibim kaç dr gördü

beysalım dikkat et kendine bişey yoktur ama sen yine de git dr a benim de problemim midem ya yanıyor ya bulanıyor ayaklarımın önceki şekillerini unuttum bile... her gören çok şişmiş ilkkez böyle şiş ayak görüyorum diyor. ben yatarken sizin kadar çok ağrım yok ama sürekli sağıma veya soluma yatarsam bacaklarım çok garip ağrıyor şekil değiştiriken de karnım gerilir gibi ağrıyor bu ay bizim için zorlu geçecek bir sonraki ay ise hayatımız en baştan değişecek Allah hepimize kolaylık versin bu arada ayetli şekerim geldi herkess bayıldı işlerim var ara ara bakarım şafak 12 iş günü:)

canım mrb şeker siparişini netten mi verdin eğer öyleyse link verirmisin burda bulmak zorda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…