2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Kızlar dun dogurdum haberınız olsun

allah ikinize de sağlık sıhhat versin canım. dualarım seninle. artık tıp ilerledi.27 haftalık bebekler bile sağlıklı bi şekilde hayata merhaba diyorlar.Doğumun nasıl oldu,sen neler hissettin hepsini müsait olunca ayrıntılı olarak yazarsın

jasmınum hayırlı olsun minik Allah minik bebişine ve sana sağlık versin..kaç haftlaık doğum yaptın canım....

jasminumun haberi ilee şaşkınlık yaşadıkk günaydınnn hatunlar....ne günaydını dediğiniz duyar gibiyim ama ben kalkalı çok olmadı..11de uyandım kahvaltımı yaptım...izne çıkıncaa uyumayı planlıyordum zatenn biliyorsunuzz:))))

kızçemin odasıı %90 tamam...bi cibinliği tavana asılacak bide tavan lambası takılacak...dünde halısını aldık kocişleee onuda beyaz aldım...ışıltılı tercih ettim duvarlarına uysun diye...sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum ama hepsinin bitmesini beklemeliyim sanırım

düğünümüze az kaldı...cuma kına gecesi, pazar düğün heyecan dorukta...hazırlıklar tamam maşallahh....bende dün ayakkbımı çantamı falan aldım..kıyafetımı zaten daha önce netten halletmiştimm

pazartesi doktora gittik raporumu yazdırdım...muayene olamadık doktoruu toplantısı çıktı..sadece nstye girdim...nst sonuçlarım normal çıktı...bugunde gidip kızımızı görmek istiyoruzz kocacıgım yogun olacakmışş ama inşallahh işlerini ayarlayabilirdeee giderizz...merak ediyorumm prensesim ne durumda

ben hazırladım tatlım kalmadı bişi sadece şu mevlüt şekerlerini alıcam onlar kaldı :)

Kolumda serum var telden yazıyorum cok uzun yazamıycam bebegım kuvezde saglıgı ıyı ben 21 saat sunı sancı sonrası normal dogurdum ayrıntılarıyla uzun uzun yazarım dua edın lutfen
canım benim rabbim analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla gelin de anlatın miniğinle maceranı

evet kasımın ilk bebeği geldi hoşgeldi
canım sen gittigidiyordan mı sipariş verdin güvenilirmi?

bende hemen ona baktımda kuzum..7 kasım gözüküyorr beklenen doğum tarihi...35.haftasında yapmış oluyorr doğumunu..
hilalim nasılsın nasıl gidiyor tatil

canım benimde 8 kasım bdt o zaman 34.haftayı tam doldurmuş oluyor...neyse canım bebişin ve onun sağlığı yerinde olsunda ..bir an önce toparlanırlar inş..

aynen öyle kuzum..benden 2 gün küçük ben bugun 34+2yim...jasmınum 34.haftayı doldurdugu gün almışş kuzusunu kucagınaa maşallahh... oğlumu olacaktı kızımıı yaa? hatırlamıyorumm hiçç

Allah hayırlı uzun ömür nasip etsin bebeğine :)
kız mı erkek miydi bebeğin , kızlar erken geliyor denir ya genelde ... herkesin gün saydığı bu zamanlarda böyle bir haber bizi daha heyecanlandırdı en kısa zamanda yazarsın inşallah nasıl bir doğum oldu nerde yaptın doğumunu erken doğum riskin var mıydı merakla bekliyoruz ... :)

slm guzel anneler nasılsınız bakalım herkes yavas yavas yok olmaya baslamıs kımseler kalmamıs topıkte bu hafta bebısımı gorduk artık kontrollerımız sıklasıcakmıs 2haftada gıdıcez doktora kızlar saglık ocagında yapılan testte ıdrarda proteın cıktı doktorumda 24saatlık ıdrar bakılkmasını ıstedı yaptrdık testımızı sonuc olarak bsy cıkmadı ama hala ıcım rahatlamadı bısey olucak dye odum kopuyr valla artık hayrlısıyla bebısımızı kucagıma alamak ıstyrm normalde ıdrarda proteın cıkmaması lazım falan nette bbırsuru sey yazıyr neyse dua edın kızlar saglıklı hayrlı bısekılde kavusalım bebıslerımıze bu arada bavulumu hazırladım bu hafta sonu bebısımızın odası gelıcek arbamızıda aldık herseyımız tamam odasına duvar kagıdı yaptrdık acayıp guzel oldu bende tamamen yerlesınce paylasıcam fotografları

ahh canımm benim. taze anne :)

Rabbim sağlıkla hayırlı ömürler yaşamayı nasip etsin.

dualarımız seninle. bir ara bebişini uyutunca ayrıntılarıyla yazarsın bekliyoruzz :)

canım senin köpeklerin vardı sanırım :) doğumdan sonrada birlikte mi yaşayacaksınız, veterinerinizle hiç bu konuyu konuştunuz mu yani alıştırma aşamasını, benim de kedim var şu sıralar bana çok düşkün bebek gibi sürekli kucak istiyor, bebek gelince acaba kıskanır mı diye ara ara düşünmüyor değilim, aynı çocuk gibi hareketleri

bu arada jasminum ne güzel sıranı savmışın ikinizde inşallah iyisinizdir, sağ salim eve çıkış haberlerini de alırız

ben de dün doktordaydım, yeni doktorumdan çok memnun kaldım, çok kapsamlı düşünüyor, kan iğnelerim bitmişti, tekrar kan tahlilim oldu, ayrıca düşüklüğü akdeniz anemisi taşıyıcısı olabileceğimden şüphelendi, hgb 1 puan yükselmiş 9,4 olmuş, demirim de düşük değildi zaten o da yükselmiş demir bağlamam da iyiymiş, 1 hafta sonra diğer sonuç çıkıyor doktor ondan şüphelendi ama ben sanmıyorum, demire çok yüklenmeyelim dedi taşıyıcı çıkarsam demir verilmezmiş çünkü, taşıyıcı çıkmazsam da damardan ilaç verilcekmiş, bu arada bebeğin gelişimi iyi dedi ama ugs tarihi 4 aralık yazıyor geriden gidiyoruz herhalde gitgide uzuyor benim doğum tarihim, hayırlısıyla bi doğursaydık

oh süperr.. gelmiş senin de iznin. daha sık görüşürz o zaman inşş şekerim

evet kuzum 2 gün sonra bende tatildeyim görüşücez
sende havadisler nasıl ?

slm bi tanemm ohhh güzel mi evde olmak, kızçenin eksikleride tamamlamam ne güzel,
bende bu cuma ayrılıyoruuuummm

prenseste iyimişş çok sevindim bizde cumt. gideceğiz sabırsızlıkla bekliyorum

daha öncelerde alışveriş yapmıştım sorun çıkmadı cumt. gelecekmiş şekerler yazarım o zman kuzum..

ben bugün tırstım kuzum çantamı bu akşam hazırlıycam

Slm güzel anneler doğum iznine ayrıldığımdan beri topiği sıklıkla takip ediyorum ama pek yazamadım.Artık doğumlar yaklaştı hepimizde ayrı bir heyecan var bende herşeyini hazırladım bir tek bavula yerleştirmedim oğluşumun.2 haftadır sabahları çok midem bulanıyor ilk üç ay da çok çekmiştim bulantılardan şimdi yine başladı sinirlerim bozuluyor.En son kontrole gttiğimde oğlum 2 kilo çıktı.iyi mi bilemedim pek bir de benimkinin kafası büyükmüş.Ona moralim bozuldu.Dr koca kafalı diye seversiniz artık diyo.Bu yüzden doğum kanalına giremeyebilirmiş.Normal doğum istiyorsan 37. haftada doğurmalısın yoksa olmaz diyor.(Kafası daha da büyüyeceğinden)Yeter ki sağlıklı olsun ama ben normal isterdim.

günaydınlarr şeker... hadi hayırlı haberlerle gel dr dan inşşşş

benden de nolsun cnm ya aynı coook şükür iyiyim huzurum yerinde, bu arada daha cok görüşürüz diyoruz ama işteyken daha cok giriyosunuz sizz eve gecince eskisi gibi aktif olamıycaksın olsun arada ses versen de yeter

evet canım var köpeklerimm:) evde hep beraber bebeği beklyoruzz.
1 dr.a sordum verme kesinlikle dedi. üzüntüden köpeklerde hasta olur zaten bende.
parazit haplarına dikkat ettikçe bir sorun çıkacağını sanmıyorum.
yani bir çok dr.a da sormak istemiyorum. youtube bakarsan 2 günlük el kadr bebekle kedi köpek bir ara aynı kaba oyuncağa ağzını değdiriyor. yurt dışında birşey olmuyor. bizim Türkiye de evde hayvan besleme durumu az olduğu için herkes çok biliyor. sorduğum dr.unda evinde kedisi vardı. o yüzden sorun olmaz dedi sanıyorum:))
ilk 3 ay kadar aynı odada pek bulundurmam. yani bebek zaten beşikte yatakta falan olucak yerde olmayacağı için çok da sıkıntı olmaz.
ben köpekleri alıştırmaya çalışıyorum. odalarını ayıdım 2 ay oldu. mamalarını yataklarını yan odaya geçirdim. oraya alıştılar. ama kapı açık tabi geziyorlar. bebek olunca ilk ay gelen giden çok olucağı için o odadan çıkarmayız zaten. zamanla bebeği göre göre alışırlar:) bebek güvenlik kapıları var nette onlardan alıcam kapıya. kedi içinde uygunmu bilmem bir bak istersen.

bu arada evde bebek ağlaması sesleri dinlet. kulağı alışsın. birden bire şaşırmasın yavrucak.:)
birde bnim köpeklerim 10 ve 6 yaşında biride annemde 7 yaşında... bu yaştan sonra dr. zararlı da dese mümkün değil evden uzaklaştıramam.

sen ne düşünüyorsun bakalım bu konuda canım? kedin kaç yaşında?

doktorlara hiç bahsetmedim bile zaten, onay vermesi için hayvansever veya evinde hayvan besleyen bir doktor bulmam lazım, yoksa bir çoğu önermiyoruz diyor :)) ben veterinerimize danışmayı düşünüyorum hani az çok biliyorum, bebeğin kıyafetlerinin koklatılması, eve alınacak beşik vs gibi eşyalara alışması, yasaklamamak ve sevgiyi eksik etmemek, internetteki videolara ben de bakıyorum, gerçekten çok şirinler ayrıca hayvanlar bebek ve çocukları algılayabiliyorlar ve onlara daha hoşgörülü oluyor bunu hep gördüm

kedim 2 yaşında kısırlaştırılmış dişi yani yetişkin zaten bebek kedi köpek ve bebek evde zor olur çünkü onlar da bebekken daha aktif ve yaramaz oluyorlar, daha çok ilgilenmek gerekiyor.
çocuk odasını yavaş yavaş kuruyorum, beşik dolap vs odanın düzenini değiştirdim, ama odaya girmesine yasak koymadım, çünkü biliyorsun kediler köpekler gibi değil yasak dinlemiyorlar, beşiğin altında uyumayı çok seviyor şu an, ben uzak tutmayı pek düşünmüyorum, yani sağlık açısından hiç bir şüphem yok, eğer hareketlerimde ona karşı bir değişiklik olmazsa ki olmaz kıskancağını düşünmüyorum çünkü kediler kıskanç değildir + kedim dişi erkek olsa sorun olabilirdi, zaten uysal ve çok akıllı bir kedidir

daha önce evimize 6 aylık bir bebek geldi çok ilgisini çekti tanımak istedi ama tabi çok yaklaştıramadım sonuçta benim bebeğim değil :) hareketlerinde merak vardı sadece, zaten bebek sesine çok duyarlıdır
ben forumlarda bebek ağlayınca anneyi uyaran kedi hikayeleri bile okudum sofy de öyle olacak gibime geliyor zira telefon çalınca telefona bakar ve bana haber verir :)))

bilemiyorum heyecanlıyım işte acaba nasıl tepki verecek dediğim gibi ben yasak koymayı düşünmüyorum zaten kedilerin girmediği yer yok :) asla vazgeçmem zaten eşimle bitanemiz o bizim, annemler ve kardeşlerim yalvarıyor bizde kalsın diye sofy onları da çok sever ve o eve de alışık ama özleriz diye veremiyoruz :) yaşayıp görecez bakalım az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…