2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Kolumda serum var telden yazıyorum cok uzun yazamıycam bebegım kuvezde saglıgı ıyı ben 21 saat sunı sancı sonrası normal dogurdum ayrıntılarıyla uzun uzun yazarım dua edın lutfen

Kolumda serum var telden yazıyorum cok uzun yazamıycam bebegım kuvezde saglıgı ıyı ben 21 saat sunı sancı sonrası normal dogurdum ayrıntılarıyla uzun uzun yazarım dua edın lutfen

hadi gecmiş olsun,kurtuldun ne güzel. rabbim sağlık sıhhat versin sana da bebeğine de

kolumda serum var telden yazıyorum cok uzun yazamıycam bebegım kuvezde saglıgı ıyı ben 21 saat sunı sancı sonrası normal dogurdum ayrıntılarıyla uzun uzun yazarım dua edın lutfen

artık bebişlerimiz hayatta durabilecek kadar sağlıklı hiç telaş yapma kısa sürede evinizde olacaksınız inşallah

canım mrb şeker siparişini netten mi verdin eğer öyleyse link verirmisin burda bulmak zorda

canım bu sitede online sipariş verebiliyorsun, süs malzemelerinden paketlemesine kadar her şey mevcut. istersen hazır modeller de var bir bak istersen. umarım işine yarar :) ben Annemlere Eminönü'nden aldırdım İstanbul da yaşamadığım için. Annemler olmasaydı bu siteden alacaktım.

Bebek Şekeri ve Nikah Şekeri Malzemeleri

maşallah süphanallah canım,

minişin hemencik çıkar inş. küvezden de çok sevindim rabbim size bağışlasın inş.

Rabbim sana da bebeğine sağlık sıhhat huzurlu mutlu uzun ömür nasip etsin canım.....

güüünaaayydııınnnnnnnnnnn

günaydın kuzumm hoşgeldin nerelerdesinnnnn

Kızlar dun dogurdum haberınız olsun

aaaaaaaaaaaa canım benim büyük geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün yavrun sağlıkla büyüsün inşalahhh
kasım annelerinin ilk bebişi geldiii

çok sevindimmmmmm çok heyecanlandımm normal doğurmuşsun maşallahh kızın mı oldu oğlun mu oldu ?
sağlığı nasıl

dualarımız seninle canımmm biraz erken gelmiş süprz yapmışş sanırım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…