Kızlar dun dogurdum haberınız olsun
Kızlar dogurdum haberınız olsun
canım mrb şeker siparişini netten mi verdin eğer öyleyse link verirmisin burda bulmak zorda
Kolumda serum var telden yazıyorum cok uzun yazamıycam bebegım kuvezde saglıgı ıyı ben 21 saat sunı sancı sonrası normal dogurdum ayrıntılarıyla uzun uzun yazarım dua edın lutfen
kolumda serum var telden yazıyorum cok uzun yazamıycam bebegım kuvezde saglıgı ıyı ben 21 saat sunı sancı sonrası normal dogurdum ayrıntılarıyla uzun uzun yazarım dua edın lutfen
canım mrb şeker siparişini netten mi verdin eğer öyleyse link verirmisin burda bulmak zorda
Kolumda serum var telden yazıyorum cok uzun yazamıycam bebegım kuvezde saglıgı ıyı ben 21 saat sunı sancı sonrası normal dogurdum ayrıntılarıyla uzun uzun yazarım dua edın lutfen
Rabbim sana da bebeğine sağlık sıhhat huzurlu mutlu uzun ömür nasip etsin canım.....Kolumda serum var telden yazıyorum cok uzun yazamıycam bebegım kuvezde saglıgı ıyı ben 21 saat sunı sancı sonrası normal dogurdum ayrıntılarıyla uzun uzun yazarım dua edın lutfen
güüünaaayydııınnnnnnnnnnn
Kızlar dogurdum haberınız olsun
günaydın kuzumm hoşgeldin nerelerdesinnnnn
günaydınnn yasminim buralardayım aslnda ama karşılaşamıyoruz pek. sen napıyosun izne ayrıldnmı canım evde misin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?