2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hadi ya baya durum ciddi demek ki (( geçmiş olsun canım. dikkat et kendine.

napayım canım, yat yat nereye kadar. dinlendikçe ağrılarım azıyor.

walla benim de yatınca daha çok ağrım var iş yerimdeki koltuğum kadar rahat değil :) şu mide yanması da olmasa....bir de benim mütemmim cüzüm olan ayak şişmesi de var tabi önceden ayaklarımı çirkin sanırdım şimdi hiç ayakkabılarım olmayınca anlıyorum meğer ne güzellermiş ama ben eski halini hatırlamıyorum ayaklarımın hep böyle mayalı hamur gibi sanıyorummm

iş yerinde en azından yemeğim çayım önüme geliyor, evde olsam bu kadar düzenli beslenemem. benim ayaklarımda inmiyor artık. eski hallerini hatırlıyorum ben, çok beğenirdim. hamilelikten sonra acaba bir numara daha büyür mü onu düşünüyorum

Rabbim, evlatlarımızı bize nasip ettin, sen acısını gösterme Ya Rabbi....
Sen yaratansın, affedensin, bağışlayansın, senin her şeye gücün yeter, sen evlatlarımızı bize bağışla, onlara zarar verecek şeylerden bizleri koru kolla, uzak tut Rabbim...
Allah'ım sen evlatlarımızı eli,ayağı, aklı, bedeni, organları tam sağ sağlim kucağımıza almamızı nasip eyle...
Rabbim sen evlatlarımızın sağlık haberlerini almayı nasip ettin, sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eyle....

Allah'ım sen evlatlarımızı, anne-babasına saygılı, vefalı, fedakar, hoş tutan, iyi davranan, onları seven sayan, destek olan, onların hep yanında olan, destek olan, yalnız bırakmayan, anne-babasını başkaları için ezmeyen, hor görmeyen, büyüklerine saygılı, harama el uzatmayan, helal lokma kazanan, imanı kuvvetli, Allah yolundan ayrılmayan, insanlar tarafından sevilen, sayılan, güzel ahlaklı, kötü söz bilmeyen, kötü alışkanlıkları olmayan, çalışkan, başarılı, kimseye muhtaç olmayan, anne-babasını kimseye muhtaç etmeyecek, yüz akı olan hayırlı evlatlar olarak yetiştirmemizi nasip eyle Rabbim...

Rabbim, sen anne-babalarımızı koru, başımızdan eksik etme, acılarını gösterme, elden-ayaktan düşürüp kimselere muhtaç etme, ahirete göçenlerin günahlarını affet, mekanını cennet eyle Allah'ım... Hastalıklarına şifa ver, dermansız dert yaşatma Rabbim, sen anne-babamıza hayırlı, sağlıklı, huzurlu, mutlu uzun ömür nasip eyle, hayırlı bol rızık nasip eyle...

Allah'ım sen evimizden dirliği, birliği, güveni, saygıyı, sevgiyi eksik etme... Felaketlerden, belalardan, afetlerden, hırsızlardan koru bizi Rabbim... Yolundan ayırma, imanımızı kuvvetlendir... Eşlerimizle bizi birbirimizle sınama Rabbim... Aramıza ayrılık, kavga sokma Allah'ım, aramıza fitne ve kötülük sokmaya çalışan kötü niyetlilerden, fitnelerden, fesatlardan, kem gözlülerden, şeytanın şerrinden bizleri, evimizi, ailemizi koru Rabbim...
Sen bize hayırlı, helal rızık nasip eyle, kimseye muhtaç etme, evlatlarımızı hayırla büyütmeyi nasip eyle Rabbim...

Allah'ım işyerlerimizde bizleri koru, kötü niyetli insanlardan, musibetlerden, belalardan koru Rabbim... İyi insanlarla karşılaştır, hayırlı helal kazançlar sağla, huzur nasip et Rabbim....

Son düzenleme:
canlarımmmm ben geldimmmm nasılsınızzzz ay sizleri çookk özledimmmm doğuran var mı kızlarr Allah korusunda aklım sizlerdeydiiiii

şükür Allaha taşındık perşembe cuma günü toplandık annecim saolsun bir o vardı yanımdaa cumartesi taşındık düne kadar yerleşme telaşındaydıkkk şükürr netimizde bugün açıldı sizlere l
kavuştuk kuzumlaaaa

kızlar çook ama çoook yoruldumm tahmin edemezsinizzz sanki hamile değilmişim gibi iş yaptım annecim dee çok yoruldu o kayınvalidemi Allaha havale ediyorummm " anne gel " dedimdeee kadın tutun efendim ben geleemeemmmmmm siz bana geldiniz mi dedii ne kadar vicdansızzz Allahtan bulsunn

kocamda kızdı 2 haftadır aramıyorr kustu onlaraa onlarda aramadı naptınız diyeee Allah bizler, benzetmesnnn

şimdi yeni evimdeyim hamd olsun daha 3 gunluk iş var ama yavaş yavaş yaparız artık kocişleeee:18:

bugünde ablam taşınıyor istanbulaaaa Allahım pişman etmesin mutlu mesut etasinn annem şimdi yola çktı istanbula gidiyor evini yerleştirecek ablamın anneme cok uzuluyorum hep bizim için cabalıyor destek olanı yok

neysee kızlar bu hafta benim dua günüm bu şekilde kalben dua ederseniz sevinirimm Allah razı olsun

" Allahımmmm sen en buyuksun herşeye kadirsin sana sığındık Yarabbi

annemi babamı annanemi dedemi abimi ablamı eşimi beni evladımızı arkadaşlarımı sevdiklerimi sen muhafaza eyle bizleri aydınlığına çıkar

maddi manevi bize yardım et

Allahım babamın dükkanına hayırlı şekilde bol rızıkla satmayı hakkına yeni bir işte çalışmayı nasip eyle

Allahım ailemi düştükleri bu zorlu imtihandan kurtar

Allahım ömrümüzü uzun hayırlı imanlı sağlıklı eyle

Allahım imtihanlarımızı azalt

Allahım abicime tez zamanda daimi rahat bol rızıklı bir iş, huzur iman bereket sevgi sadakat hayırlı sağlıklı evlat dolu hayırlı bir yuva nasip et

Allahım ablacımı yuvasında mutlu mesut et okulunda başarılar nasip et hayırlısıyla zorlanmadan kolayca okuyup mezun olmasını nasip et yuvasını imanla huzur sağlıkla hayırlı sağlıklı evlatlarla doldur

Allahım benim yuvamıda karşılıklı sevgi saygı sadakat iman ve rızıkla doldur yavrumuzu sağlıkla imanla hayırla dunyaya getirmeyi nasip et

evladımızı sağlıklı imanlı hayırlı vefalı vicdan sahibi merhamaetli sana Rabbim sana layık kul efendimiz layık umet bizlere layık evlat eyle

Ailemle sevdiklerimle eşimle evladımızın guzel gunlerini göster aminnnnnn"

Allah razı olsun kızlar biraz uzun oldu amaaa saolun canlarımmm

slm kızlarrrrrrrrr, bu gün son iş günüm doğum iznine çıkıyoruuummmmmmmm

ohhh ne güzel canım. iyi tatiller sana.

ne mutlu sana canım haftaya cuma da benim son iş günüm olacak

az kalmış seninde. ben biraz daha dayanmaya çalışacağım.

senden haber almak ne güzel. işlerini kolaylamışsın sevindim canım. iyiki duanı yazmışsın bende aranıyordum yazan var mı diye. kaynananı boşver, elinde kozun oldu artık. gün gelir bu lafı sende çarparsın yüzüne. bebişin nasıl kız?

vajinal canım... valla ben kendimi çok sıktım ondan hafif acıdı :26:

selam canımm... maşallah enerjine. ben son günlerde özlellikle geceleri çok ahhhh etmeye başladım... sol göğsümün altında kaburga kemiklerim öyle fena sızlıyor ki sağa sola dönerken... yerimden kalkmak bile istemiyorum. evde hiç boş durmuyorum gerçi. sürekli evi düzenleme toparlama yarışındayım ama bi kaç gündür pek yürüyüş te yapamıyorum. bugün tekrar başlıcaz inşallahh.

evet geldi kaynanam ve gitti... gelmesin bi daha. resmen eşimle aramı bozdu, en güzel günlerimi zehir etti bana.

slm kızlarrrrrrrrr, bu gün son iş günüm doğum iznine çıkıyoruuummmmmmmm

selam canımmm..... çok şükür kurtuluyosun sende

aysunummmm selam canımm benimmm. Rabbim kabul etsin dualarını...

ablan buraya ı geliyorr?? e senle de görüşürüz artıkkkk

ev işleri bitmez vallahiii... benim 15 gün oldu hala tam yerleşemedim :26: sen de çok yorma kendini... gerçi insan dayanamıyor herşey hemen olsun bitsin istiyor ya :)

selam ben geldim bir selam vereyim sonra kaçayım kızlar
dr yeni geldim bebeğim sağlıklıymış 2700 gr olmuş dr amcamız ekim 15 gel dedi bana bir daha ki kontrol 15 gün sonra yani
toplu ulaşımla gittim geldim öldüm yer vermediler sancı tuttu hala kendimi toplayamadım ben biraz uzanayım sonrasında geri dönerim canlarım

esrammmm canımmmm sizleri ne cok özlemişimmmm

evet ayazağada oturacaklar sana yakın mı kız olmasada gelince gorurum seniii sen nasılsın kuzum zaman azalmış iyice heyecan var mı

ay burcummm saol canımmmmm çok özledim siziiii aynen ne vicdansızmış sinirden agladım 2 gun yorgunluktan gece agrılarım oldu korktum Allahım korusun evlatlarımızı canım kızım iyidir inş yarın doktora gidicez canımmm sesis cıkmıyoru yoruldu yavrummm

ne guzel 38 gunun kalmış kuzummm dogum şekliniz belli oldumu

canım maşAllah kuzunaaa kocaman olmuş annesi

kıyamam sanaaa ne okuz insanlar var yaaaaa dinlen kuzummm konusuruz yineee

canımmm maşallahh bebişeee
nasıl yer vermiyolar yaaaa... kenyada böyle ama. yaşlılara bile yer vermiyolar, çok şaşırmıştım ilk gördüğümde... gencecik çocuklar yayılıp oturuyolar

dikkat et kendine canımmm.

ben de daha dün girebildim nete.. 15 gündür internetimiz gelmedi aynı zamanda girdik yani

ayazağa neresiydi yaaa unuttum ben

valla az bişi kaldı, çok heyecanlıyım, ilk defa artık hemen gelsin bebeğim demeye başladım valla

evin nasıl oldu?? içine sindi mi??

ne mutlu sana canım haftaya cuma da benim son iş günüm olacak

evet kuzummm inş. aksilik çıkmaz akşaam doğru ücretsiz iznimide konuşacağımmm , seninde az kalmıssss

ooh ne güzel size benim de şafak 10 hayırlısıyla umarım dayanabiliriz :)

evet canımm iyi gelcek inş. belimde ve sırtımda ağrılarım arttı dinleneceğim biraz, seninde kalmış ha gayret annesiiiiii

minikk kuşummmmmm nerdesin sennnn çok özledikk, jasmin doğurdu kızzz, detayları anlatamadı ama doğum yapmış, normal doğumm

Allah o kaynanaları nasıl biliyorsa öyle yapsınn benimkide çok uyuzzzzluk yaptı, düşüncesizlikkkk

kendi annelerimiz olsa naparızbilmiyoruz kuzm sağolsun benim annemde çok yardımcı oluyorrrr Allah razı olsun onlardan ..
yorulmuşsun ama değmiş bak kuzum hayırlı olsun yeni eviniz

slm canımm evet artık evdeyiz inş.

benimde kayınvalidem kocamla aramı bozdu şekerim onun yüzünden son zmanlarda kavga ediyoz bende gitmesini istiyorummm

Rabbim duanı kabul ve makbul eylesin inşaallah..
Amin...

dün ruyamda doktor 122 kilo olduğumu söyledi yaaa "ödemdir o ödem" dedi bide bana manyak kadın

bu ara tartı hergün değişik göstermeye başladı 500-600 gram bi iniyo bi çıkıyo... anlamadım gitti. sürekli artış yok yani. umarım hedeflediğimiz kilolarla bitirebiliriz hamileliğimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…