2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

öncelikle maşallah kuzucuna,

malesef o kadar duyarsız insanlarımız var ki, kimse kimsenin halinden anlamıyor.
hamilesin ayakta gidiyorsun hele genç erkeklerimiz yer vermemek için imtina ediyorlar resmen :2:
benim başıma çok geliyor biliyorum ayaktakiler söylenince yer verin diye inanın ben utanıyorum

slm canımm maşallah kuzuna ne kadar büyümüşşş öyle yuh diyorumm yaa karnı burnunda kadına nasıl yer veremzler öküz bunlar yaaaaaa

ne güzel ya eski dostlar denk geldik :)

haklısın valla, evde olunca o işte bitsin bu işte bitsin derken çok yoruluyoruz. o yüzden izne ayrılmak çok cazip gelmiyor. kafamda bir sürü iş var yapılacak. yapmasamda olur ama işte rahat durmam ben.

evde çok koşturmuşsun bence yürüyüşe ara vermen iyi olmuş, sonuçta dinlenmemizde gerekiyor. kaynanın yaptığını Allah görsün. bencede gelmesin bir daha ama doğumda gelir heralde

hee sen uğra kaç sonra böyle :) bebeğinin iyi olmasına çok sevindim canım. senden haber bekliyordum bende. maşallah yavruna

insanlar ne kadar duyarsız ya, 8 aylık hamilesin gözlerine girmiştin göbişin. dinlen canım, geçer hemen inşallah.

ablan için hayırlısı olsun canım, sende üzme artık kendini. kayınvalidene taşınıyor dimi? yoksa ayrı ev mi tuttular?

ya kaynanan için niye hırpalıyorsun kendini. gelse çok mu güzel olacaktı? kavga gürültü çıkacaktı, daha beter sinir olacaktın canım. daha hayırlı olmuş gelmemesi. kocanda görsün o koruduğu ailesinin yaptıklarını.

bebişin yorulmuştur, ondan sessizdir anası, meraklanma. yarın güzel haberlerini bekliyoruz.

benim hafta cuma randevum. doktor riskin yok diyip beni hala 2 haftada bir çağırmıyor. doğumu normal mi düşünüyorsun diye sordu. evet dedim o zaman 39 haftada çatı muayenesi yaparız dedi. inşallah o zamana kadar dayanır bebişim. nasıl doğuracağım belli değil. ama bebişim doğum pozisyonuna geçmiş vaziyette. kanala dayanmamıştı ama şu ara çatım çok ağrıyor sanırım, yol almaya başladı.

esraaaaaa dua topiğini bulamıyomm

burcuuum hayırlı cuma gününde vakit buldukkk baya kişide girmiş eskilerden bende görünce sevindimmmm

Son düzenleme:

İTÜ kampüsü var mış yaaa orası iştee esra kocişin gelldimiii

Kızlar ben okuudm Allah kabul etsin inşşş

yalnız Allah kolay rahat bir dogum nasip etsin aminn bunu eklemeyi unutmuşum bunuda dillendirirseniniz sevinirim Allah razı olsunn

slm canımm evet artık evdeyiz inş.

benimde kayınvalidem kocamla aramı bozdu şekerim onun yüzünden son zmanlarda kavga ediyoz bende gitmesini istiyorummm

seninki sizde mi hala?? baya oldu ama seninki geleli dimi?

valla pazartesi günü dayanamadım, ben anneme gidiyorum dedim eşime... eşim ders çalışıyodu, kaynanam tv izliyodu. yemeklerini bıraktım masaya çıktım evden arabayı alıp. müziği açtım son ses, anneme gidene kadar iki gözüm iki çeşme kullandım arabayı. sonra annemle dışarı çıktık, alışveriş yaptık, kardeşim geldi, teyzemi dayımı ananemi gördüm... döktüm içimi rahatladım. akşam geç saatte geldim eve. uyuduk hiçbişi konuşmadan.. gece uyandık birden, eşimle uzun uzun konuştuk. çok arada kalıyor, çok sabrediyor o da... ağladık sızladık beraber.. rahatladık ikimizde... sabah ta kaynanam ben gidicem dedi, akşama biletini alıp gönderdik... ben sert çıkmasaydım gideceği yoktu daha.. ağlaya ağlaya gitti o da. ben de arkasından kına yakıcaktım nerdeyse

burcum haklısın eşimde cok üzüldü

evet kayınvalidesiyle aynı evde oturacaklar umarım geçim olur huzurlı olur iki taraftaa:26:

hayatımmmm hoşgeldinnnnnn nasılsın kuzummmmm

ben bugun sağlık ocagına gittim oradaki tartıya gore 19 kilo almışımm nasıl almısım anlayamadım yarın evde tartılcaammm ee kızlar kilolar çatlaklar ne alemdeee ben hala catır catır catlıyorumm:2:

evet yaa iyi oldu herkesi burda görmek...:)

baya koşturdum, içim rahat etmiyor hala... herşeyi tamamlıyım bitireyim istiyorum...
doğuma gelmicek, 1 ay sonrasında geliceklermiş ailece... gelse de umrumda değil, doğumdan sonra gider annemde kalırım, annem ben seni bırakmam zaten onların eline diyor... annemde kalırım 10-15 gün eşimle. benim evde ne yaparlarsa yapsınlar, umrumda değil. lohusayken onlarla uğraşamam. gider kalırız annemlerde...

esraaaaaa dua topiğini bulamıyomm

burcuuum hayırlı cuma gününde vakit buldukkk baya kişide girmiş eskilerden bende görünce sevindimmmm

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/539133-2012-kasim-annelerinin-dua-cizelgesi.html
,burda :)

heee tamamm hatırladımm :)

geldi kızzzzz 15 gün oldu....

salı gelicekti... cumartesi günü beni arıyo, "esra eve geç, kargo gelicek sana bi sürprizim var" dedi.. ne gönderdin dedim. "özel bişey, sakin kardeşinle geçme eve, görmesinler hediyeni dedi" ayy nasıl heyecan yaptımmmm sonra kapıyı bi açarım ki eşim karşımda şokk oldummm... arkasından da kayınvalidem yine bi şok oldum

ben bugun sağlık ocagına gittim oradaki tartıya gore 19 kilo almışımm nasıl almısım anlayamadım yarın evde tartılcaammm ee kızlar kilolar çatlaklar ne alemdeee ben hala catır catır catlıyorumm:2:

evdeki tartıya göre gidiyorum ben hala.. gerçi doktordaki tartıda düzeldi sanırım bu ay biraz fazla kilo almış olabilirim gerçi

aysun valla çok şükür hala yok çatlak falan... yağlanmaya kremlenmeye devam tabiii...

nillimm sedefimmm betüşümmmm yaaa herkes burda ben çıkmak zorundayım şuan.. eşim gelicek birazdan, dışarı çıkıcaz.... halbukim ne kadar çok özledim sizle konuşmayı dertleşmeyi.... kızlar buluşmamız lazım artıkk bizimm yaaaa.. bu dostlukların kalıcı olmasını istiyorum ben hepinizi çok seviyorummmmmmm.... Allaha emanet olunnn

ilk hediyeyi kabul etseydin de ikincisinee adres yanlış krdeşim ben böyle bir hediye beklemiyordum deseydinnn

ay çoookk güldümmmm kayınvaliden sizde mi şimdi sen kendi evindemisin artık annendemisin doguma kadar sizle mii

Hankar, canım cok geçmiş olsunnn.. inşallah vaktinde ve sağlıkla alırsın bebegini kucagına..

canımmm benimmm dün buralardaydım ama denk gelemedik iyi olmana sevindimmmm

geçmiş olsun canım valla artık o sıkıntılar hepimizde var Allah yardımcımız olsun..

günaydın herkese, bugün cuma ve haftasonu geldi ne güzel...

Günaydın kızlarrr

canım günaydın ve geçmiş olsun inşallah hafiflemiştir ağrıların..

Burcu günaydın canımm.. senin maşallahın var hep böyle devam eder inşallah enerjik hatunsun sen
eşinin seyahat işi kötü olmuş inşallah dogumunda yanında olur

slm kızlarrrrrrrrr, bu gün son iş günüm doğum iznine çıkıyoruuummmmmmmm

Owwww hatuna bak havasını atıo yaniiii
hadi şimdiden hayırlı olsun bende hem izne cıktım hem cıkmadım canım sıkılıo bi bakıorum şirketteyim yoruluorum bi bakıorum evdeyim

Aysun hoşgeldin canım benimmm... işlerini halletmene cok sevindim..
sağlıkla, huzurla otur yeni yuvanda..
boşver sen o vicdansız kaynananı demek böyle insanlarda varmış Allah anneciginize güç kuvvet versinde yanınızda olsun hep..
Allah güzel dualarını kabul etsin canımmm

Esram hoşgeldin sen nerelerdesin bakıyımmmmm :)
ay sizin bu kaynanalar ne fena şeyler yaa aman Allahtan gitmişte başbaşa kalmışsın eşinle cok sevindimm
hasret gidermişsindir artık

fatmacım günaydın maşallah o bebişine

Herkese selam şekerlerrrrr

yanlış adres, geri gönderin lütfenn

yok ayy gönderdim gitti... trip yaptım, yüz vermedim gitti... gelmesin bi daha da innnşallahhhhh......

hadi çıktımmm bennnnn.. eşim gelene kadar evi toparlayayımmm.... öpüyorummmmmm

vaaay bu topik sizleri çok özledi kızlar böle hep birlikte karşılaşmak ne güzel nasıl özlemişim
aysunum hoşgeldin kuzucum hayırlı olsun yeni evin rabbim sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah
esram canım gidip gidip duruyon ama sen olmuyo böle
sedefim sende buradasın ama sesin çıkmıyor fıstığım iyimisin
hayat kız son gün iş yerinde duyguların nasıl
bulemsu canım kıymam sana dinlen geçsin hemencecik ağrıların
burcum canım işlerin hafifledi inşallah rahatsındır iş yerinde
kızlar ne var ne yok

Selam canım beniiiiiiiiiiim,bizde seni özledik valla yoktunuz topik ağır ağır ilerliyordu.Artık kalıcı İstanbul'lusunuz tabi ki görüşelim süper olur hem de

daha fazla almamaya çalış hayatım dr a sor madem o kadar ev işi yapabiliyorsun günde 1 saatini de yürüyüşe harca bence.
çatlağım yok şükür ama dr son ay hiç belli olmaz bebe yağına devam dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…