iyiyiz oğluşumla çok şükür zaman geçsin de izin alalım diye bekliyoruz
seninki sizde mi hala?? baya oldu ama seninki geleli dimi?
valla pazartesi günü dayanamadım, ben anneme gidiyorum dedim eşime... eşim ders çalışıyodu, kaynanam tv izliyodu. yemeklerini bıraktım masaya çıktım evden arabayı alıp. müziği açtım son ses, anneme gidene kadar iki gözüm iki çeşme kullandım arabayı. sonra annemle dışarı çıktık, alışveriş yaptık, kardeşim geldi, teyzemi dayımı ananemi gördüm... döktüm içimi rahatladım. akşam geç saatte geldim eve. uyuduk hiçbişi konuşmadan.. gece uyandık birden, eşimle uzun uzun konuştuk. çok arada kalıyor, çok sabrediyor o da... ağladık sızladık beraber.. rahatladık ikimizde... sabah ta kaynanam ben gidicem dedi, akşama biletini alıp gönderdik... ben sert çıkmasaydım gideceği yoktu daha.. ağlaya ağlaya gitti o da. ben de arkasından kına yakıcaktım nerdeyse
burcum haklısın eşimde cok üzüldü
evet kayınvalidesiyle aynı evde oturacaklar umarım geçim olur huzurlı olur iki taraftaa:26:
hayatımmmm hoşgeldinnnnnnnasılsın kuzummmmm
Hankar, canım cok geçmiş olsunnn.. inşallah vaktinde ve sağlıkla alırsın bebegini kucagına..
canımmm benimmm dün buralardaydım ama denk gelemedik iyi olmana sevindimmmm
geçmiş olsun canım valla artık o sıkıntılar hepimizde var Allah yardımcımız olsun..
Günaydın kızlarrr
canım günaydın ve geçmiş olsun inşallah hafiflemiştir ağrıların..
Burcu günaydın canımm.. senin maşallahın var hep böyle devam eder inşallahenerjik hatunsun sen
eşinin seyahat işi kötü olmuş inşallah dogumunda yanında olur
Owwww hatuna bak havasını atıo yaniiii
hadi şimdiden hayırlı olsun bende hem izne cıktım hem cıkmadım canım sıkılıo bi bakıorum şirketteyim yoruluorum bi bakıorum evdeyim
Aysun hoşgeldin canım benimmm... işlerini halletmene cok sevindim..
sağlıkla, huzurla otur yeni yuvanda..
boşver sen o vicdansız kaynananı demek böyle insanlarda varmış Allah anneciginize güç kuvvet versinde yanınızda olsun hep..
Allah güzel dualarını kabul etsin canımmm
Esram hoşgeldin sen nerelerdesin bakıyımmmmm :)
ay sizin bu kaynanalar ne fena şeyler yaa aman Allahtan gitmişte başbaşa kalmışsın eşinle cok sevindimm
hasret gidermişsindir artık
fatmacım günaydın maşallah o bebişine
Herkese selam şekerlerrrrr
vaaay bu topik sizleri çok özledi kızlar böle hep birlikte karşılaşmak ne güzel nasıl özlemişim
aysunum hoşgeldin kuzucum hayırlı olsun yeni evin rabbim sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah
esram canım gidip gidip duruyon ama sen olmuyo böle
sedefim sende buradasın ama sesin çıkmıyor fıstığım iyimisin
hayat kız son gün iş yerinde duyguların nasıl
bulemsu canım kıymam sana dinlen geçsin hemencecik ağrıların
burcum canım işlerin hafifledi inşallah rahatsındır iş yerinde
kızlar ne var ne yok
Selam canım beniiiiiiiiiiim,bizde seni özledik valla yoktunuz topik ağır ağır ilerliyordu.Artık kalıcı İstanbul'lusunuz tabi ki görüşelim süper olur hem de
daha fazla almamaya çalış hayatım dr a sor madem o kadar ev işi yapabiliyorsun günde 1 saatini de yürüyüşe harca bence.
çatlağım yok şükür ama dr son ay hiç belli olmaz bebe yağına devam dedi..
ayol bu istanbul görüşmelerindennn çatır çatırrr çatlıycamm heeeeeeeeeeekıskanççlıktannnn ben doğurayımda gelicem :) doğurunca buluşma ayarlıyalım ay ne heyecanlı olur.
Topiğin en çalışkan annesi
ayol bu istanbul görüşmelerindennn çatır çatırrr çatlıycamm heeeeeeeeeeekıskanççlıktannnn ben doğurayımda gelicem :) doğurunca buluşma ayarlıyalım ay ne heyecanlı olur.
evdeki tartıya göre gidiyorum ben hala.. gerçi doktordaki tartıda düzeldi sanırım bu ay biraz fazla kilo almış olabilirim gerçi
aysun valla çok şükür hala yok çatlak falan... yağlanmaya kremlenmeye devam tabiii...
nillimm sedefimmm betüşümmmm yaaa herkes burda ben çıkmak zorundayım şuan.. eşim gelicek birazdan, dışarı çıkıcaz.... halbukim ne kadar çok özledim sizle konuşmayı dertleşmeyi.... kızlar buluşmamız lazım artıkk bizimm yaaaa.. bu dostlukların kalıcı olmasını istiyorum benhepinizi çok seviyorummmmmmm.... Allaha emanet olunnn
vaaay bu topik sizleri çok özledi kızlar böle hep birlikte karşılaşmak ne güzel nasıl özlemişim
aysunum hoşgeldin kuzucum hayırlı olsun yeni evin rabbim sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah
esram canım gidip gidip duruyon ama sen olmuyo böle
sedefim sende buradasın ama sesin çıkmıyor fıstığım iyimisin
hayat kız son gün iş yerinde duyguların nasıl
bulemsu canım kıymam sana dinlen geçsin hemencecik ağrıların
burcum canım işlerin hafifledi inşallah rahatsındır iş yerinde
kızlar ne var ne yok
applepay nasılsın kuzummm saolasınnnn kızın nnasıl annesiiii
gitmediiiiiiiii kuzummm valla çatlattı adamıı sürekli bahane buluyor, artık yüz göz olmuyomm evimde yemek yiyoz eşimle kaç kere kavga erttikk, oda sabır ediyor arada kalıyor,
çatı katında yaşıyorlar anlamadım gitti, boğaza nazır evleri varkenn
hadi yaaaaaa amannn iyi etmişin kuzum valla bu ne arakdaş biz alışmışız kendi kendimize yaşamaya ben tahammül edemiyom anlayışsızlarınaa
tek sorun anlayışsız olmaları kapı zilimi zırt pırt çalmalarııııııııııı
hoşbuldukkk bebikimmmmmmmm
bende doğru dürüst giremiyorumm yaa
izne ayrılıcam ya o yüzden işlerim yoğundu
kızçen nasıl bakemm
minnoşummmmm sen bana özel msj atmaya çalışmışsın mail geldi bana, zöek msjalrınız dolu silin diye sildim ama tekrar atmadın
özledimm senide napıyorsunn , evet ayrılıyorum hava atma sırası bende
senin neden bir öyel bir böyle
ayy kız hiç ayrılacakmışım gibi gelmiyor bana bir tuhafımm :26:
Vallahi yaa İst.a yolunuz düştüğünde haber verin toplanalım bebişlerimizle inşallahhhh
doğumdan sonra bebişlerle görüşsek nasıl olurrrrrrrsüper olurr
ay teyzesi birde bize sor :)
bizde sakaryada buluştuk yaren2007 ile yaaa
bizde sakaryada buluştuk yaren2007 ile yaaa
bizde özledik seni ama bu son dönemler hep ayrı düştük kuzucum olsun iyi olalımda hepimiz görüşürz inşallahhh
burdayım bennnnBetüşüm nasıl oldun sen iyi misin keyfin yerinde mi ?
saol bitanem cok iyiyiz, kızımda cok iyi kıpır kıpır ve heyecanlıyız
Ben daha hiç çatlamadım aysunum bakalım dogumdan sonra neler olacakkkk:26:
özledim seni yaa
kimin eviymiş o boğaza nazır?? Kayınvaliden mi yoksaaa?
Evet atmaya çalıştım ama sen pis kız temizlememişsin mesaj kutunu
doğumdan sonra bebişlerle görüşsek nasıl olurrrrrrrSüper olurr
kızlar doktor kesin sezeryan diye ne zaman karar veriyor bilginiz varmı
canım 10 gün öncesinden randevularını aldı 3 arkadaşım.
beniki de dönmüyo,eğer dönmezse 3 hafta bekliicez dedi bana da dr um,yoksa sezaryen dedi:18:
harika olur hem de
bizde kaju(tuğba)ile buluştuk
Bende buluşmakk istiyorum yaaaa
çanakkale boğazının dibinde oturuyorlar kızzzzzzzz
şimdi at temizledimm pis değilimmmmm
Buluşalımmmmmmm
canım 10 gün öncesinden randevularını aldı 3 arkadaşım.
beniki de dönmüyo,eğer dönmezse 3 hafta bekliicez dedi bana da dr um,yoksa sezaryen dedi:18:
38.haftasında mı karar vericek yani tatlım ben yarın gidicem yarın bişi sölemez herhalde dimi
Bende buluşmakk istiyorum yaaaa
çanakkale boğazının dibinde oturuyorlar kızzzzzzzz
şimdi at temizledimm pis değilimmmmm
Buluşalımmmmmmm
benimde öyle çok takıyorum kafama nasıl olacak ne olacaknerelere gittiniz bakıyımmmm
kocana söle getirsin seni istanbula hem gezersiniz hemde buluşuruz:13:
ee ne diye o çatı katında duruo meraklı tazelerrr
offf yaaa ben hep normal dogum istiyorum bi yandan da coook korkuyorummm:18:
pek çaktırmasamda bu aralar aklım fikrim doğumda:106:
bilmiyorum bakıcaz artık35.haftadan itibaren sanırım bebeğin pozisyonu kesinleşmiş oluyor herhalde ve çatı muayneside yapınca karar verilio diye biliyorum:26:
Neyse kızlar dün arkadaştan çantayı aldım,en küçüğünden çekçekli valiz..
Gideyim de yerleştireyim hastane de kullanacaklarımızı
ay çok heyecanlı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?