nerelere gittiniz bakıyımmmm
kocana söle getirsin seni istanbula hem gezersiniz hemde buluşuruz:13:
ee ne diye o çatı katında duruo meraklı tazelerrr
offf yaaa ben hep normal dogum istiyorum bi yandan da coook korkuyorummm:18:
pek çaktırmasamda bu aralar aklım fikrim doğumda:106:
çanakkale merkezde mi oturuyor ? :)
evet 10 günde 200 gr almış teyzsicanım maşAllah kuzunaaakocaman olmuş annesi
kıyamam sanaaa ne okuz insanlar var yaaaaadinlen kuzummm konusuruz yineee
teşekkür ederiz teyzesi senin saren nasıl bakalımcanımmm maşallahh bebişeee
nasıl yer vermiyolar yaaaa... kenyada böyle ama. yaşlılara bile yer vermiyolar, çok şaşırmıştım ilk gördüğümde... gencecik çocuklar yayılıp oturuyolar
dikkat et kendine canımmm.
teşekkür ederiz teyzesiöncelikle maşallah kuzucuna,
malesef o kadar duyarsız insanlarımız var ki, kimse kimsenin halinden anlamıyor.
hamilesin ayakta gidiyorsun hele genç erkeklerimiz yer vermemek için imtina ediyorlar resmen :2:
benim başıma çok geliyor biliyorum ayaktakiler söylenince yer verin diye inanın ben utanıyorum
slm canım demek bugun izne ayrılıyorsun bol bol dinlen doğuma hazır ol sekerim döndümü senin paşan doğum pozisyonuna:26:slm canımm maşallah kuzuna ne kadar büyümüşşş öyleyuh diyorumm yaa karnı burnunda kadına nasıl yer veremzler öküz bunlar yaaaaaa
uğradım kaçtım valla şekerim ama hemen uyuyamadım bir kapı bir telefon dinlenmeye fırsatı ancak buldum tam uyuyorum gene telefona uyandımhee sen uğra kaç sonra böyle :) bebeğinin iyi olmasına çok sevindim canım. senden haber bekliyordum bende. maşallah yavruna
insanlar ne kadar duyarsız ya, 8 aylık hamilesin gözlerine girmiştin göbişin. dinlen canım, geçer hemen inşallah.
bak beysalım bütün kızlar toplandık olmuş sende yanlız kalmamışsın bugunvaaay bu topik sizleri çok özledi kızlar böle hep birlikte karşılaşmak ne güzel nasıl özlemişim
aysunum hoşgeldin kuzucum hayırlı olsun yeni evin rabbim sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah
esram canım gidip gidip duruyon ama sen olmuyo böle
sedefim sende buradasın ama sesin çıkmıyor fıstığım iyimisin
hayat kız son gün iş yerinde duyguların nasıl
bulemsu canım kıymam sana dinlen geçsin hemencecik ağrıların
burcum canım işlerin hafifledi inşallah rahatsındır iş yerinde
kızlar ne var ne yok
şimdi daha iyiyim tatlım ama eve gelirken o yol bitmedi eve geldim hemen yatamadım da üstelik kapı telefon yatmaya fırsat bulamadım ama bir uyumuşum gece bile bu kadar derin uyuyamıyordumfatma nasıl oldun cnaım
şimdi daha iyiyim tatlım ama eve gelirken o yol bitmedi eve geldim hemen yatamadım da üstelik kapı telefon yatmaya fırsat bulamadım ama bir uyumuşum gece bile bu kadar derin uyuyamıyordum
sen nasılsın peki senin bebiş dönmedimi hala secde süresini okumadın mı sen :26:hakkında hayırlısını versin rabbim canım
sezeryan doğuma bebek ters olduğunda 38 . haftada yapıyorlar canım
hoşgeldin canım ağırlaştık artık yataklar dar geliyor bizeSelam hamiş arkadaslarim nasilsiniz
Ben iyiyim agir vasitayim sadeceYatarken karnimdan bunaliyorum nefes almaiyorum yaa
Aysuncum gule gule otur yeni evinde dualrini ettim canim ellem arkadasimiZinda kalbindeki dualrin kabulu niyetiyle haftaya da benim dua gunum ins yazicam ben de dualrimi
Kizlar ben kizim icin 60*120 uyku seti bulamadim yaa standart olanlar hep buyuyen besiklere gore yada park yataklar icin olanar var onlardan da istemiyorum nerden bulabilirim acaba bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim marka site ne varsa:26:
sana hazır ol diyecek 38 . haftada seni çağıracak ve bebeği tekrardan kontrol edecek dönmemişse yatış verecek benim bildiğim böyleyarın kontrolüm canım bakıcaz bakalım ama hareketlerine göre dönmediğini düşünüyorum benim merak ettiğim 37. haftada dönmemiş olması mı karar vermesini sağlıcak doktorun yoksa 38 e kadar beklicek sonra mı dönmesse sezeryan yapıcak ?
bende çanakkaleliyim :)
evet 10 günde 200 gr almış teyzsi
sende hoşgeldin özlettin kendini kuuzm netin bağlandı demek artık sık sık yokla bizleri doğuma kadar
ay sorma kimsecikler yer vermedi beni aldı bir sancı ama yok anacım görünmez oldum sanki sonradan bir genç yer verdi önce beni gördü başını öne eğdi sonra bana tekrar baktı şaşırdı abla otur dedi ben tranvaydan inerkende helallik istedi abla hakkını helal et valla ben senin hamile olduğunu anlamadım diye
eve gelene kadar ağrım devam etti ama
teşekkür ederiz teyzesi senin saren nasıl bakalım
yok canım genelleme yapmayalım valla sancım tutmasa onlara kalksa bile oturmam sabahın köründe derse giriyorlar kafaları oluyor kazan sonra ev yolculuğunda rahat edecez derken edemiyorlar üzülüyorum hallerine
hem çocukların vurdum duymaz yapan bizi meselea anne bile bile evladına otur diyor kendi çocuğunu kaldırmıyor evladına aşılamıyor toplu ulaşımda yaşlılara gösterilmesi gereken saygıyı
teşekkür ederiz teyzesi
evet malesef duyarsız olan insanlar var birde şöyle bişey var o genç erkekler yaşlıya hamileye yer vermiyorlar ama janjanlı bir kız bindimi hemen yer veriyorlar ben en çok ona sinir oluyorumm
slm canım demek bugun izne ayrılıyorsun bol bol dinlen doğuma hazır ol sekerim döndümü senin paşan doğum pozisyonuna:26:
secde süresini okunun mu sen :26:inş en kısa zamanda döner annesini yormaz bebeği
evet teyzesi büyüdük artıkerkekler neysede kadınlarda yer vermediler şekerim oysa sıkıntının ne demek olduğunu anlamaları lazım
uğradım kaçtım valla şekerim ama hemen uyuyamadım bir kapı bir telefon dinlenmeye fırsatı ancak buldum tam uyuyorum gene telefona uyandım
evet teyzesi 200 gr almış bebeğim 10 günde dr çok mu dedim yok gayet güzel olması gereken bu dedi ve ben hersey güzelken seni neden erken çağırdım acaba dedivalla siz gel dediniz ben geldim dedim herhalde senin satı 30 aralık sandım ben dedi hersey güzel sıkıntı yok dedi
kız burcu ekim 15 de gideceğim ekim 25 bayram olacak sonrasında doğum olacak ay beni heyecan basıyor anacım çok az kaldı çok şaka maka bitirdik 9 aylık yolculuğu
kız göbüşüm o kadar yok herhalde ben üzülüyordum ya insan irisi oldum diye olmamışım galiba sanırsamşimdi daha iyiyim canım senin şişlikler nasıl ağrıların nasıl
bak beysalım bütün kızlar toplandık olmuş sende yanlız kalmamışsın bugun
37. haftadan sonra çağırmaya başlıyorlar canım 34 den sonra 2 haftada bir çağırıyorlargüzel anneler doktor kaçıncı haftada artık haftada bir çağırmaya başlıyor...
güzel anneler doktor kaçıncı haftada artık haftada bir çağırmaya başlıyor...
37. haftadan sonra çağırmaya başlıyorlar canım 34 den sonra 2 haftada bir çağırıyorlar
canım ben dün doktora gittim 31+1 dim. üni. hastanesine. normalde özele gidiyorum özelde doğum yapmayı düşünüyorum ama ne olur ne olmaz diye orda da kaydım tahlil bilgilerim olsun diye orayada gidiyorum. ordaki doktorum dediki 3 hafta sonra tekrar gel 34. haftadan sonra her hafta geliceksin nst ye bağlıycaz dedi. yani 34. haftadan sonra her hafta gitmemi istedi...
çok şıklar canımselam kızlar.. bugun eminönündeydim bbek şekeri ıcın malzeme aldım aslında hazır alıcaktım ama baktım mağazada en ınce ayrıntısına kadar butun malzemeler mevcut bende heveslendım kendım yapıyım dedım hem daha uygun fıyata mal oldu:) hazır yapılmış alsaydım 50 tanesi 150 tl ye gelıyodu..ama malzemelerini aldım silikon tabancası magnetleri tülü lavantası vs hepsı hatta tülün üstüne yapıstırmak ıcın minyatür uğurböceğide aldım ve bıde ustune sepet aldım 125 tl verdim.
ekledim netten bulabıldıgım kadarıyla fotolarını ınsallah gözükür.sepet bu ama süsü biraz daha sade.çerçeveli magnette 25 i böyle 25 inide seramik çift ayakkabı şeklindeydı onun resmını bulamadım
Selam hamiş arkadaslarim nasilsiniz
Ben iyiyim agir vasitayim sadeceYatarken karnimdan bunaliyorum nefes almaiyorum yaa
Aysuncum gule gule otur yeni evinde dualrini ettim canim ellem arkadasimiZinda kalbindeki dualrin kabulu niyetiyle haftaya da benim dua gunum ins yazicam ben de dualrimi
Kizlar ben kizim icin 60*120 uyku seti bulamadim yaa standart olanlar hep buyuyen besiklere gore yada park yataklar icin olanar var onlardan da istemiyorum nerden bulabilirim acaba bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim marka site ne varsa:26:
habersiz bırakma bizi kuzummmaaaa ne güzellmerkezdemi oturuyorsun sen,
topikte bir tane vardı ama pek girmiyordu sen de girmiyordun sanırım ?
yarın doktora gidiyoruz kuzum bakıcaz bakalım yazarımmm dönmüş mü :)
Allah onları nasıl biliyorsa öle yapsın hayret bişi yaaa
ohh rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşş canımmmeşim işe gitmedi bugün, oturduk muhabbet ettik, ıhlamur içtik, bebişle uğraştık :)
sonra o dersinin başına oturdu, bi iki saat sonra acıktı, kalktı yemek yaptı, ben de ona yardım ettim. şimdi tekrar ders çalışıyo.... akşama da babamla maç izlicekler, yemeği de onlarda yicez, akşam yemeğinden kurtulmuş oldum
foto makinemden pc ye foto aktaramıyorum, virüs var diyo. ne yapabilirimmm ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?