sorunlu olması anlamına gelmiyor demek istemiştim tövbe tövbe:))
ben cevize bayılan, kahvaltıya cevizsiz oturmayan kişi cevizden nefret ettim nerdeyse çok yağlı geliyor yiyemiyorum. badem tercihim. yağlı da çok yemiyorum ama daha çok dikkat edeyim canım çok saol :)
hayırlısı olsun canım senin bebişinde, ben c.tesi günü gidicem inşallah doktoruma sen ne zaman gidiceksin bebişinigördün mü :)))
hoşbulduk canım evet canım ya bende öyle diyorum kalp atışını duysakta acaba iyimi diye düşünücez sanırım doğuma kadar :)),
sen duydun mu peki kalp atışlarını bebişin :))
bebeği karnınızın sağında mı solunda mı hissediyorsunuz?
kız bebek erkek bebek karnın şu tarafında olur diye bir genelleme var mı? mutlaka istisnalar olacaktır..
kesenin sağında ya da solunda olması neyi ifade ediyor peki? biraz bilgi tekrarlasak....
rica ederim canımm:) güle güle takip et çizelgenii:)ayy canım benim çok sağol senin yaptığın linki kopyalayıp yapıştırdım oldu şimdi . Teşekkürler eline sağlık canım.
on dk bir özel mesaj hakkından buraya yazıyorum ben bu beğendiğin konularda 2 yıl uğraştım arkadaşlardan ötürü :) neyse bir fikrim var bir yere ayshenin yaptığı tablo gibi bir çizelge yapsak kimler kız kimler erkek olacağını tahmin ediyor diye cinsiyetleri belli olunca da kimlerin tahmini doğru onları değerlendirsek küçük ve güzel bir oyun olmaz mı mesela ben erkek bekliyorum bakalım tutturabildim mi ?
kız bebek erkek bebek karnın şu tarafında olur diye bir genelleme var mı? mutlaka istisnalar olacaktır..
kesenin sağında ya da solunda olması neyi ifade ediyor peki? biraz bilgi tekrarlasak....
ben sağında hissediyordum ama doktor ultrason cihazını karnımın tam ortasına tutunca bebek göründü. bence bizim hissettiklerimiz şimdilik gaz
aynen canım katılıyorum ,başkasının yaptığını beğenmiyorum eşim koltuk çekme,banya temizleme vs işlerime yardım ediyor 10 numara :) isyan bayrağı açmazsa iyi gidiyor :)ben kadın çağırmaya başladım temizlik için ama yaptığınıda beğenmedim. tüm temizliği eşime yaptırmayı düşünüyorum. daha öncede yaparken dikkat ettim. kadından güzel temizliyor valla. bana bir tek ütü düşüyor. onuda yapmak bebeği etkilemez diye düşünüyorum.
bende bende :)))))))))):)) ya dimi. en iyi eşim bilir. adamın başının etini yemekle geçiyor. acaba nasıl? acaba büyüdü mü ? sanki o görüyormuş gibi sürekli ona soruyorum ve ciddi ciddi cevabınıda bekliyorum. adamcağızda seni kadın doğum doktoruna değil psikiyatriste götüreceğim diyor
ben hazirandan beri ferrevit kullanıyorum hiç kesmedim,coraspin ve progestan eklendi.ben elevit ve vegaferon kullanıyorum. o yüzden folbiol ü kullanmıyorum artık. çünkü onların içindede folik asit var.
siz neler kullanıyorsunuz.
off canım yaa bende aynı dertten muzdaribim tam olarak konsantre değilim bi yanım garip yani,dur bakalım Allah büyük.Canım benim, adetim 5 gün geçince HCG 19 .du..
İlk önce bu kadar düşük olmasına takıldık.. endişelendik..
Düşebilir diye bekledik..
Şimdide kesenin çok küçük olması..
İçinde hiçbirşeyin görünmemesi...
Üstüste geldi..
Şİmdide boş gebelik mi ki diye beklemedeyim..
Hep olumsuzluklarla karşılaşınca, duygusal olarak yoruldum sanırım..
Kendimi herşeye hazırladım..
Onun için bu ümitsiz konuşmalarım..
oyy kıyamam :) huysuz mu oldun senben hiç mutlu değilim dün eşimden yemek istedim dışardan al dedim aldı sonra kokuyo diye yiyemedim başım ağrıdı ağladım hala ağrıyo bir hafta yoktum işler yığılmış midem böğğğ
bende şiştim kilo aldım ama sanırım hepsi kilo değil göbeğim şiş ve bana çok tuhaf geliyobende ya çok iştahım var her şeyi yemek istiyorum yiyorum ama midemdeki asit yüzünden mahvoluyorum. bende sbaırla bekliyorum 3 ay geçince bu şişlik geçecek mi diye ama nedense geçmeyecek hissi oluşuyor
buldumcukILK BEBEGIM
ondan buldumcuk oldum
herseyı cok merak edıyorum
elımde olsa ultrasona sarılı yasarım her an gorebılım dıe
allahım saglıkkla kucagıma versın hıc farketmıyor ama merak edıyorum
nasıl bırsey yaptık acaba?bızden ne cıkıcak acaba
ne ektık ne bıcıcez bakalım..saglıklı hayırlı olsun ınsallah
bizde böyle düşünüyoruz tatlım sonuçta daha masumane sevişme tarzı var ve onu yaşatacağız :) romantik takılıyoruz riske edemiyoruz zaten aklın bebekteykende kendimi veremem diye düşünüyorum ve şu an kendimi seksi değil sevimli buluyorum :))))))))ilişki mi? o ne
valla doktor bı sakıncası yok desede bızımkı korkuyor..ona bısı olursa kendını affetmezmıs..
kalp atısını duymadan dengesını bozmayalım dıyor
beklıyoruz..
bende bu haftayı atlatırsam çizelgemi yap canım yaa yarım kayserili olacak sonuçta.mikromilliyetçi yaklaşım yaşasınnnnn :)))))CANIIM SAYFANIN ÜSTÜNDE PROFİLİNE GİR. 'ÇİZELGE' DİYE Bİ YER VAR AŞAĞIDA. YANINDAKİ KALEM İŞARETİNE TIKLA.
http://lbdf.lilypie.com/Cw0Dp3.png BU LİNLİ ORAYA YAPIŞTIR VE KAYDET.
RİCA EDERİMM:) GÖNLÜNDEKİ İNŞALAHH HAYIRLISIDIR...
hasta ruhlu insan .seni öyle bile görse söylenirmi yaa moral verir insan,hiç umursama hazımsızlık .estağfurullah kız..mal mal olurmu hiççsana heyecandan 'kal gelmiştir' o anda...ben zaten sulu gözlüyümdür.. babam ben küçükken ağladığımda ' çeşmeler hazır açılmak için' derdiii :44:
eşin demek ekrana girdii haa, meraklı bababizimki de keseyi bebek zannetmiş, halen aklıma geldikçe gülüyorum. az kalsın soracakmışş doktoraa 'şu büyük şeymi bizim bebek' diyee
kızlar yaaa bişey diycemmm, benim eltim bana kafayı yedirecek yaaaaslında severim kendisini bi alıp veremediğim yok ama buara bana taktı aklını.
kendide hamile 8 aylık falan. beni ne zaman görse ' tatlımmmm yaa sen niye böylesin, halsiz, yorgun, bitkin,solgun, berbat gözüküyorsun ' diyor...ben kendimi gayet iyi hissediyorum...çirkinleşmedim. aşırı kilo almadım...öyle ruh gibi gezmiyorum etrafta...diğer kişilere soruyorumm 'yoooo gayet iyisin, eskisi gibisin 'diyorlar....
niyee bu kız böylee yapıyor bana yaaaaaaaaaaa
inmeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))))gaz o yaa :18: çok çıkmadıkiii acımadikii acımadıkiii
gazdır inerr..
inerrrrrrrrrrrrrrr miiiiiiiiiiiii:18::18:
Amin canım inşallah hepimiz rahat rahat geçiriz sağlıkla elimize alırız bebişlerimiz.. kalp atışlarını görmek için çok sabirsızlanıyorum..mrb, cnm allah rahat hamilelik ve doğum qöstersin inş. benimde qeçen haftaydı ilk qörüşmem 5-6 haftalık dedi dr. keseyi qörebildik sadece :) 11.04.2012 de 2. randevum inş. kalp atışlarını qöricez bizde :)
Bende cmt gıttım banada 14 nısana verdı..
olsun keseyı gorduk en azındanyihuuu
Amin canım inşallah hepimiz rahat rahat geçiriz sağlıkla elimize alırız bebişlerimiz.. kalp atışlarını görmek için çok sabirsızlanıyorum..
16 nisanda da inşallah ben duyarım kalp atışlarını..çabucak gelsede görsek hayırlısıyla...
canım mozaikpastadan öğrendiğim kadarıyla yazayım:
abdominal ultrasonda kesenin solunda olan bebek gerçekte sağda ve ERKEK demekmiş. sağda olan bebek gerçekte solda ve KIZ demekmiş.
vajinal ultrasonda ise solsayda solda, sağdaysa sağda demekmiş. solda ise KIZ, sağda ise ERKEK demekmiş...
6.haftanın içinde olduguna göre 5+? sın demekki canım haftaya bugun 6+? olursunuz.eğer sat'a uyumlu olarak gelişiyorsa bebek muhtemelen vajınal ultrasonla görebilirsiniz..bizim öyle oldu çünü 7+4te gittik ama 6+4 müşüz. ve vajınal olarak gördük ve duyduk kalp atışımızı çok şükürrrr:26:yaa bende 10 unda gidicem erken mi olur ki duyamaz mıyım ki acaba :26:
yaa bende 10 unda gidicem erken mi olur ki duyamaz mıyım ki acaba :26:
plasebo ve canoo üçümüzünde günü aynı ...sanırım sizde görmediniz bebişlerinizi...ben dün biraz burkuldum göremeyince doktor daha erken dedi görmek için...7.hafta kontrole çağırdı ozmn görünecekmiş inşallah...
6.haftanın içinde olduguna göre 5+? sın demekki canım haftaya bugun 6+? olursunuz.eğer sat'a uyumlu olarak gelişiyorsa bebek muhtemelen vajınal ultrasonla görebilirsiniz..bizim öyle oldu çünü 7+4te gittik ama 6+4 müşüz. ve vajınal olarak gördük ve duyduk kalp atışımızı çok şükürrrr:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?