bilmiyorum hayatım inşallah görünür bana doktor şuan 5.haftada dedi 7.hafta da görünür dedi..ama bazen belli olmuyor 5,5 haftalık gören bile var...
benimki usg resmine göre sağda , yani bende heğ sağ tarafımda bir yoğunluk hissediyorum
yani o zaman gerçekte sol da benimki kız oluyor ,
hayırlısını versin Allahım
[table="width: 500"]
[tr]
[td]nick[/td]
[td]tahmini cinsiyet[/td]
[td]gerçek cinsiyet[/td]
[/tr]
[tr]
[td]annesininbitanesi[/td]
[td]erkek[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]nick[/td]
[td]tahmini cinsiyet[/td]
[td]gerçek cinsiyet[/td]
[/tr]
[tr]
[td]annesininbirtanesi[/td]
[td]erkek[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sahinus[/td]
[td]erkek[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[/table]
anne-karında konumu--kesede konumu-hissiyat-
annesinin birtanesi-bilinmiyor-bilinmiyor-erkek
sahinus-orta-bilinmiyor-erkek
tarcin10-sol-bilinmiyor-erkek
bunlarda mı yazılacak?
mükemmel peki ya sen? bence nazenin de kız bekliyordur bu liste çoook eğlenceli olacak kızlarrrrr
günaydın kızlar dün pıtpıtları duyduk çok şükür ama düşük riskım var progestan kullanıcam fazla dıkkat etmemıştım mısafır gelecek dıye kendımı yordum ıs guc yasak mınnak sıpamıda dikkatlı kucagıma alacagım
benimde hiç bir kıyafetim olmuyo hiç sormafıstıklar şişkinlik yüzünden kıyafeti olmayanlardanım bende ama bir şey almaya cesaret edemiyorum en azından 4 ay olsun diyorum biraz kilomu falan bileyim diye, erken değil mi kıyafet almak bilemedim. hamile kıyafetlerine de hiç bakmadım ömrü hayatımda nasıldır bilmem, her kiloya uyuyor mu lastikli pantolonlar falan :)
iyidir canım,sınavın nasıl geçti ?Selam kasım anneleri nasılsınız bakalım...=)
onunla geçmiş olsun.Allah yardımcın olsun.bizimkiler bi terelelli zaten .anne bilinçlendikçe çok istedikçe çocuk kuduruyor mu ne :)))hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için çok sağolun.
bebişim şaka yapmış:)
kalp atışlarımız var. 6 haftalık göründük.
2 tane iğne olduk. 1 serum takındık, yatak istirhati aldık. evde yatıyorum şuan
hain domdomlar :) bende o zaman kayseri de olursam gelirimniltt de sivaslı canım...sahinus kayseri geleceğin zman haberleşelim...çok harika olur bence görüşmek...
bende cevizi çok severdim ama şimdi bıktım içim almıyo zorla yiyorum daha fazla badem yiyorum ve bademde çok faydalı zaten.napalım ikameleriyle işi götüreceğizben cevize bayılan, kahvaltıya cevizsiz oturmayan kişi cevizden nefret ettim nerdeyse çok yağlı geliyor yiyemiyorum. badem tercihim. yağlı da çok yemiyorum ama daha çok dikkat edeyim canım çok saol :)
seninki güzel olmuş daha güzelini bulamazsak bu iş sende ama ben öğlen araştıracağım nasıl oluyo diye excel veya worldu kabul etmiyor
resimde değil canım gerçekte yani usg de soldaysa kız ,sağdaysa erkek miş.bu nasıl oluyor?benım sol yumurtalıgımda kıst vardı.usg ye gorede sağda görunuyor bebegım.kızım mı olacak yani :):):):)
plasebo ve canoo üçümüzünde günü aynı ...sanırım sizde görmediniz bebişlerinizi...ben dün biraz burkuldum göremeyince doktor daha erken dedi görmek için...7.hafta kontrole çağırdı ozmn görünecekmiş inşallah...
açıkçası ben Rabbimden hayırlı olanı istiyorum ama annelik hissin illa ki bişi diyodur... yoksa Rabbim ne eylerse güzel hayırlı eyler, ne verirse kabulümüz Rabbim sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?