ayy canım benim çok sağol senin yaptığın linki kopyalayıp yapıştırdım oldu şimdi . Teşekkürler eline sağlık canım.
er_cacımm çok geçmiş olsunnn canımm çok sevindimm umarım sorunsuz,sağlıkla alırsın bebişini kucağınaa:)
bu arada herkese günaydınnnn kızlarrrr iyi bir gün diliyorum hepimize....herkess bulantılardan şikayetçii sanırım yaa bende olmuyo acaba bende sorunmu var...Kalp atışlarını duymayınca iice korkuyorumm bişey oldu miniğime diye..bu hafta gideceğim doktoraa daha...
sat 5 şubat canım yaa nasıl düzelticem bunu
günaydın..bende götürüp geirmeye çok heves ederdim ama bebişi bırakıcak kimsem olmadığı için mecburum..komşumlarımın çocukları çok fecii onlarada güvenemem,okulda yakın değil..yasanın 60-72 ay dediği okul açıldığı dönemde 60 aylık olan çocuklarda 72 aylık olan çocuklarda birinci sınıfa başlayacaklar demek diye biliyordum..şimdi araştırdım velinin tercihine bağlı bir durummuş e o zaman niye sitemde insanlar erken gndermesinler o zaman olur biter..ben ne milleti ne devleti anlamış değilim :)))valla kararsızım . ben götürüp getirmek istiyorum kızımı okula.diğerlerini görünce bana 'sen neden gelmiyorsun'der. zaten ben götürmek getirmek çok istiyorum.bende kara kara düşünüyorum ne yapacağımı şaşırdım.2014 te 72 ay olacaklar canım 2013ün 8 ayında 60 ayı doluyor. yeni yasa 60 ay ila 72 ay diyor. eğer değişmezse.bende 2013 te anaokulu(60 aylıkken) -2014te ilkokul düşünüyorum(yani 72 aylık olunca).eğer nasip olurda bebiş olursa hemen hemen 1 yaşındayken anaokulu başlar kızımın.bi şekilde götürüp getiririm .ilkokula 2 yaşında olur nasipse rahat olur biraz daha...
şuan öyle düşünüyorum.hayırlısı allahtan
kızlar sivilceler çıkmaya başladı üzümde, önce göğüs kısmımda vardı şimdi yüzümde var ya
NE GÜZEL BİR MUTLULUK KIZLAR YAAA HER YENİ GÜNDE BEBEĞİM BİRAZ DAHA BÜYÜDÜ DİYORUM ,GÜNLER GEÇTİKÇE HAMİLELİĞİN VE BEBEĞİMİZİN TADINA DAHA BİR VARMAYA BAŞLIYORUZ SANKİ,
ALLAH HER İSTEYEN KADINA NASİP ETSİN BU MUTLULUĞU
er_cacımm çok geçmiş olsunnn canımm çok sevindimm umarım sorunsuz,sağlıkla alırsın bebişini kucağınaa:)
bu arada herkese günaydınnnn kızlarrrr iyi bir gün diliyorum hepimize....herkess bulantılardan şikayetçii sanırım yaa bende olmuyo acaba bende sorunmu var...Kalp atışlarını duymayınca iice korkuyorumm bişey oldu miniğime diye..bu hafta gideceğim doktoraa daha...
kızlar günaydın bende kasım annesi olacağım kısmetse ama kasım topiğine bakmamıştım daha önce , bana biraz hamilelikle ilgili neler hissttiğinzden, şuan da ne gibi sıkıntılarınız olduğundan bahsedermisiniz, benim şuana kadar bulantım olmadı hiç, sadece sol kasığıma ara ara sancı giriyor başka bir belirtim yok normal mi sizce sanırım mercimeğiminkalp atışlarını duymadan rahatlayamayacağım ben :)))
canım dertsiz başına dert arama gayet şanslısın maaşallah diyelim bulantı olmaması bebeğin sorunlu olmaması anlamına gelmiyor..
Günaydın selocanlar
pazartesi salı hiç geçmek bilmezzz
yağlı yiyeceklerden uzak dur canım...bide sivilce yediğimiz cevizden olabilirr..yiyorsun demi sende? sütü yarım yağlı içebilirsin. zaten hamilelikte sivilce normal kabul ediliyormuş...takmaa kafaya...mide bulantısı, baş dönmesi gibi hepsi gelip geçici
boşver canım onu zaman yaklaştıkça düşünürüz şimdi bu anların tadını çıkarmaya bakalımamin canım amin.bide doğum korkusu olmasa daha eğlenceli olacak:18:
kızlar ya benim ilginç bi şekilde kendi saçımdan midem bulanıyor.dün kısacık kestirdim.şimdi daha iyi gibiyim.bide tavukla alakalı hiçbişi duymak istemiyorum.bunların haricinde midem iyi.bugün bide kasık ağrılarım var.yarın saat 13:00 da randevumuz va.kalp atışlarını bi duysamda rahatlasam.
cnm bu kişiden kişiye değişiyor.benimde mesela sen gibi kasık ağrım va.midem sadevce bir hafta boyunca az bulandı.çok uyuyorum.belimin ağrısı rahatsız ediyor.ne bilim böyle işte.diğer arkadaşalrın başka sıkıntıları oluyor.bünyeden bünyeye farklı hissedilenler.
kızlar günaydın bende kasım annesi olacağım kısmetse ama kasım topiğine bakmamıştım daha önce , bana biraz hamilelikle ilgili neler hissttiğinzden, şuan da ne gibi sıkıntılarınız olduğundan bahsedermisiniz, benim şuana kadar bulantım olmadı hiç, sadece sol kasığıma ara ara sancı giriyor başka bir belirtim yok normal mi sizce sanırım mercimeğiminkalp atışlarını duymadan rahatlayamayacağım ben :)))
hoşgeldin canım hayırlı olsun. evet kalp atışları duyulmadan rahatlamıyor insan ama onu duyduktan sonrada endişeler hiç bitmiyor. sol kasık ağrısı hamilelikte çok normalmiş, diğer belirtiler kişiden kişiye göre değişiyor.kızlar günaydın bende kasım annesi olacağım kısmetse ama kasım topiğine bakmamıştım daha önce , bana biraz hamilelikle ilgili neler hissttiğinzden, şuan da ne gibi sıkıntılarınız olduğundan bahsedermisiniz, benim şuana kadar bulantım olmadı hiç, sadece sol kasığıma ara ara sancı giriyor başka bir belirtim yok normal mi sizce sanırım mercimeğiminkalp atışlarını duymadan rahatlayamayacağım ben :)))
haftaya pazartesi 7+1 olacağım ve doktor randevum var.. hemen hemen aynı zamanlarda doktora gitmiş olacağız. karından baktırıp kalp pıtpıtçıklarını duy da gel bana müjdeli haberi ver :))
senle aynı günmüş muhtemel doğum tarihi
senn kontrolün ne zaman ?
hoşgeldin canım hayırlı olsun. evet kalp atışları duyulmadan rahatlamıyor insan ama onu duyduktan sonrada endişeler hiç bitmiyor. sol kasık ağrısı hamilelikte çok normalmiş, diğer belirtiler kişiden kişiye göre değişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?