2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

günaydın canım olurmu öyle şey herkeste olacak diye bi sorunyok..

sat 5 şubat canım yaa nasıl düzelticem bunu

yok canım benimde 5 şubat ve doğum tarihim 11 kasım gösteriyo merak etme sen diğerini yanlış yaptın herhalde bunu değil işte 8+2yiz yani 9uncu haftanın içinde görünüyoruz..

bu arada sanada günaydın lavinya..

on dk bir özel mesaj hakkından buraya yazıyorum ben bu beğendiğin konularda 2 yıl uğraştım arkadaşlardan ötürü :) neyse bir fikrim var bir yere ayshenin yaptığı tablo gibi bir çizelge yapsak kimler kız kimler erkek olacağını tahmin ediyor diye cinsiyetleri belli olunca da kimlerin tahmini doğru onları değerlendirsek küçük ve güzel bir oyun olmaz mı mesela ben erkek bekliyorum bakalım tutturabildim mi ?

günaydın..bende götürüp geirmeye çok heves ederdim ama bebişi bırakıcak kimsem olmadığı için mecburum..komşumlarımın çocukları çok fecii onlarada güvenemem,okulda yakın değil..yasanın 60-72 ay dediği okul açıldığı dönemde 60 aylık olan çocuklarda 72 aylık olan çocuklarda birinci sınıfa başlayacaklar demek diye biliyordum..şimdi araştırdım velinin tercihine bağlı bir durummuş e o zaman niye sitemde insanlar erken gndermesinler o zaman olur biter..ben ne milleti ne devleti anlamış değilim :)))

kızlar sivilceler çıkmaya başladı üzümde, önce göğüs kısmımda vardı şimdi yüzümde var ya

yağlı yiyeceklerden uzak dur canım...bide sivilce yediğimiz cevizden olabilirr..yiyorsun demi sende? sütü yarım yağlı içebilirsin. zaten hamilelikte sivilce normal kabul ediliyormuş...takmaa kafaya...mide bulantısı, baş dönmesi gibi hepsi gelip geçici

kızlar ya benim ilginç bi şekilde kendi saçımdan midem bulanıyor.dün kısacık kestirdim.şimdi daha iyi gibiyim.bide tavukla alakalı hiçbişi duymak istemiyorum.bunların haricinde midem iyi.bugün bide kasık ağrılarım var.yarın saat 13:00 da randevumuz va.kalp atışlarını bi duysamda rahatlasam.

NE GÜZEL BİR MUTLULUK KIZLAR YAAA HER YENİ GÜNDE BEBEĞİM BİRAZ DAHA BÜYÜDÜ DİYORUM ,GÜNLER GEÇTİKÇE HAMİLELİĞİN VE BEBEĞİMİZİN TADINA DAHA BİR VARMAYA BAŞLIYORUZ SANKİ,
ALLAH HER İSTEYEN KADINA NASİP ETSİN BU MUTLULUĞU

kızlar günaydın bende kasım annesi olacağım kısmetse ama kasım topiğine bakmamıştım daha önce , bana biraz hamilelikle ilgili neler hissttiğinzden, şuan da ne gibi sıkıntılarınız olduğundan bahsedermisiniz, benim şuana kadar bulantım olmadı hiç, sadece sol kasığıma ara ara sancı giriyor başka bir belirtim yok normal mi sizce sanırım mercimeğimin kalp atışlarını duymadan rahatlayamayacağım ben :)))

amin canım amin.bide doğum korkusu olmasa daha eğlenceli olacak:18:

canım dertsiz başına dert arama gayet şanslısın maaşallah diyelim bulantı olmaması bebeğin sorunlu olmaması anlamına gelmiyor..

Günaydın selocanlar
pazartesi salı hiç geçmek bilmezzz

cnm bu kişiden kişiye değişiyor.benimde mesela sen gibi kasık ağrım va.midem sadevce bir hafta boyunca az bulandı.çok uyuyorum.belimin ağrısı rahatsız ediyor.ne bilim böyle işte.diğer arkadaşalrın başka sıkıntıları oluyor.bünyeden bünyeye farklı hissedilenler.

ben cevize bayılan, kahvaltıya cevizsiz oturmayan kişi cevizden nefret ettim nerdeyse çok yağlı geliyor yiyemiyorum. badem tercihim. yağlı da çok yemiyorum ama daha çok dikkat edeyim canım çok saol :)

amin canım amin.bide doğum korkusu olmasa daha eğlenceli olacak:18:
boşver canım onu zaman yaklaştıkça düşünürüz şimdi bu anların tadını çıkarmaya bakalım bir daha geri gelmeyecek

Son düzenleme:

haftaya pazartesi 7+1 olacağım ve doktor randevum var.. hemen hemen aynı zamanlarda doktora gitmiş olacağız. karından baktırıp kalp pıtpıtçıklarını duy da gel bana müjdeli haberi ver :))

bende çok uyuyorum canım çalışıyorum eve gittiğim gibide uyuyorum neredeyse akşamları hiç oturmuyorum vallah :)),
bende de bel ağrısı iki gün oldu başlıyalı ,

senle aynı günmüş muhtemel doğum tarihi
senn kontrolün ne zaman ?

hoşgeldin canım hayırlı olsun. evet kalp atışları duyulmadan rahatlamıyor insan ama onu duyduktan sonrada endişeler hiç bitmiyor. sol kasık ağrısı hamilelikte çok normalmiş, diğer belirtiler kişiden kişiye göre değişiyor.

haftaya pazartesi 7+1 olacağım ve doktor randevum var.. hemen hemen aynı zamanlarda doktora gitmiş olacağız. karından baktırıp kalp pıtpıtçıklarını duy da gel bana müjdeli haberi ver :))

bende gelecek hafte gitsem duyabilir miyim acaba die düşünüyorum yaa sizce olur mu gelecek salı gidicem

senle aynı günmüş muhtemel doğum tarihi
senn kontrolün ne zaman ?

hayırlısı olsun canım senin bebişinde, ben c.tesi günü gidicem inşallah doktoruma sen ne zaman gidiceksin bebişini gördün mü :)))

hoşbulduk canım evet canım ya bende öyle diyorum kalp atışını duysakta acaba iyimi diye düşünücez sanırım doğuma kadar :)),
sen duydun mu peki kalp atışlarını bebişin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…