2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım benim hayırlısı olsun inşallah kavuşun sağlıkla bebişinee

çok geçmiş olsun , son günler artık çok sıkıntılı geçiyor hepimiz için. Allah yardımcımız olsun.

Canım senin bebek kız mı , erkek mi ? Benimki kız ve erkek bebeklere oranla kızlar daha minyon oluyor. Benim 33+4 de 2327 gr dı kızım ve doktor kilosuna çok iyi demişti. Çok iri bebek iyi değil zaten ve şunu da unutmamak lazım ki bebeğin kilosu düşük olduğunda doktor zaten bunu belirtiyor ve en önnemlisi de sağlığı iyi olduktan sonra kilosuna çok takılmamak lazım.

Bel ağrın için yastıklarla belini destekleyip uzanman lazım canım, çok geçmiş olsun.

beysal cnm merhaba arkadaşının durumu nedır

hoşgeldin canım rapor vermiş sami bey hala sürüyor tehlike demiş kese biraz gelişmiş ama daha kalp atışları yokmuş sanırım geç döllenme olabilirmiş progestron kullanıyor işte 10 gün sonra tekrar gel demiş

Selam fıstıklar

Beni de bugün sağlık ocağından çağırmışlardı ama gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum.
Şimdi annemle yürüyüşe çıkıcaz terlik falan almamıştık onları tamamlayayım.çantam da hazır zaten bi terliğim eksik işte..

bi de kocişim hasta o halde kalktı işe gitti,bana bulaşmasın diye maskeyle geziyo ayrı yatıyoruz

c.tesi gecesi de aşağıya yediğim tekmelerden zar zor uyudum canım çok yandı,bi daha ki dr randevumuz cuma günü şaka maka 37.haftaya girmiş olucaz c.tesi vay bee
ama kuzenimin kınası ve düğünü var bu hafta naapıcaz bilmiyorum yaa..

2900 grmış ve gelişmiyor muymus? nasıl yani anlamadım ben, haftaya salı alıncak mı bebeğin, neye göre gelişmiyor dedi ki?

slm herkese, valla Allaha şükrediyorum son zamanlarımız o temmuzdaki deli sıcaklara gelmedi, izmir çok nemli şu sıralar, menopozlu kadınlar gibiyim sıkıntı basıyor, hayırlısıyla bi doğursaydık daha benim doğurmama da var, ileri de gitmiyor ki bebek erken gelse, annesi sabırsız ama içimden bir his gününü bile geçecek diyor, offf off nasıl geçicek bu günler, daha iş de çok ne kıyafet yıkandı, perde rayı takılcak, oda takımını şükür tamamladık ama daha gardolap kurulcak, oturayım da kurayım bari, iyice tembel birşey oldum + kafam da çalışmıyor şu sıralar biraz gerizekalıyım

şimdiden hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün bende heyecanlandım gerçekten hele birde tarihi belli ya geçmez artık sana günler tekrar hayırlı olsun..

cnm benim adet tarihimden iki hafta geri bebegimin gelişimi yani şuan ben normalde 37 haftalık olmam lazımken 35 haftalık bebegimin gelişimi bu yüzden riske atmayalım dedi dr ne yapalım hayırlısı buymuşş kızlar dua edin bana acaip hamilelik ve dogum stresine girdimm psikolojim alt üstt eşimlede çok tartışıyorum anlamıyor halimden alttan almıyo hiçç bende çok gidiyom üstüne bfarkındayım ama kendimi tutamıyorum kaşınıyorum resmen bu yüzden bebegime oluyor olan o yüzden gelişmedi belkide çok üzülüp bebegimide üzüyorum

bi de kocişim hasta o halde kalktı işe gitti,bana bulaşmasın diye maskeyle geziyo ayrı yatıyoruz

hehehe gülesim geldi :) aynen benim eşim de maskeyle dolaşıyor ve ayrı yatıyoruz, hayır hava da sıcak, çıkar maskeyi diyorum sıkıntı yapma kendine, Allahın izniyle birşey olmaz bana diyorum, yine de çıkarmıyor, yatarken bile maskeyle yatıyor garibim:44:

sağol canım, gerçekten çok zor geçiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun .
erkek benimki canım, valla doktorun demesine göre kilosu iyi ama bana gerçekten çok az geldi,
bir ay önce 1900gr dı 1 ayda 300 gr almış sadece ki yememezlikte etmiyorum
yastıklarla destekliyorumda hala ağrıyor nedense, bide yanma gibi bi ağrı anlamadım gitti,
kaç gündürde geceleri adet sancısı çekiyorum

hım cnm başından berımı öle belkı gec döllenme falandır ben de tabloya göre erken dıye duşundum ozman bebış şu anda 37 aftalık degılmı zaten 38 de sezeryan oluyo bende 38+6 da olucam nasıpse
cnm sınırler bıraz gergın bu ara bıde ateşler falan basıyo tabı
cnm eşine sakıkn oldugun bı zman anlat sınırlerının gergın oldugunu
bende gerılınce eşim alttan alıyo tabı bızım 2.cı ıdmanlı o şımdıdın lohsalık sendrom duşunuyo

adet tarihimden hesaplıyo iki hafta geri cnm normalde ben 37 haftalık olmam lazım bu yüzden olmalı yoksa ben pek dogurma taraftarı degilim başka dr gitsem olmaz :S

aynen yaa,yazık kıyamam geçen benim eşim de maskeyle uyumuş camları da kapatmış,nasıl ter atmış sırılsıklamdı..
aman olsun bize bulaştırmasınlar da tam doğum öncesi..

---güzelkızMS arkadaşım hayırlı olsun bu arada.topiğimizin 2.bebişi geliyor desenize..
benimki de dönmezse ayın 20 si civarı olabilir hayırlısı bakalım..

Nilcim senin oğlunda mı dönmedi daha?
Benimki dönmedi niyetide yok galiba kaldı öyle

eğer kasıklarında cok siddetli agrı hissedersen, karnın bir saatte on kereden fazla sertleşirse ve rahimden midene gaz ağrısı gibi bir sancı gelirse o zaman doktorum doğum belirtisidir demişti. sanırım senin ki yalancı kasılmalar o yüzden bol bol dinlen kendini de yorma. bebişin kilosunu da kendine dert edip canını sıkma, kilosu doktor iyi demişse biz onlardan iyi bilecek değiliz canını sıkıp moralını bozma yok yere çünkü bu stres durumu bebeişlerimize de yansıyor :)

adet tarihimden hesaplıyo iki hafta geri cnm normalde ben 37 haftalık olmam lazım bu yüzden olmalı yoksa ben pek dogurma taraftarı degilim başka dr gitsem olmaz :S

anladım canım da neye göre geri dedi acaba, baş çevresine göre mi? karın çevresine göre mi? yoksa boyuna göre mi, kilosu 2900müş bu kilo ile neresi geri onu anlamadım
ayrıca benim de ugs tarihine göre geri, 32+2 de doktora gittim baş çevresine göre 30+0 demiş ugs taaa 4 aralığa atmış muhtemel doğum tarihini kilosuna da 1790 gr 31+1 göstermiş, ugs kağıdında böle yazıyor ama doktor iyi dedi birşey söylemedi bana
senin doktorunun 2900 gr ile gelişmiyor demesine şaşırdım ben

vala adam kaprislerime dayanamadı erkenden aldırıyo ki kurtulayım die puahaha

ewt aynen dedigin gibi cnm geç döllenme olmuş artı ocak 15 adet başlangıcım dügünüm 28 ocak bu yüzdende olabilir

sakinken diomda idare et dio ama yokk almaz alttan bazen alıyoda ben görmüyom

eşine geçmiş olsun acil şifalar.

ya benim de sezeryan olma durumum var ama doktorum bir hafta öncesinde alırım riske giremem diyor başka birşey demiyor. 39. hafta başı 29 ekime geliyor o zaman alın diyorum 38 yeni bitmiş oluyor olmaz diyor. seninde bak 39 basında alınıyor eğer sezeryan olursa.

canım ya çok sağol baya rahatlattın bizi
kasıklarımda ağrı yok, karnımda gün içerisinde 6-7 defa sertleşiyor , gaz sancısı hissediyorum ara ara ama öyle aşırı derecede değil,
ya kendimi anlamıyorum zaten normalde böyle değilimdir işte cuma gecesinden beri psikolojik mi anlamadım acaip korkuyorum erken gelicek diye oysaki normal bunlar biliyorumda onu,
şu son günlerde hiç geçmek bilmiyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…