adet tarihimden hesaplıyo iki hafta geri cnm normalde ben 37 haftalık olmam lazım bu yüzden olmalı yoksa ben pek dogurma taraftarı degilim başka dr gitsem olmaz :S
anladım canım da neye göre geri dedi acaba, baş çevresine göre mi? karın çevresine göre mi? yoksa boyuna göre mi, kilosu 2900müş bu kilo ile neresi geri onu anlamadım
ayrıca benim de ugs tarihine göre geri, 32+2 de doktora gittim baş çevresine göre 30+0 demiş ugs taaa 4 aralığa atmış muhtemel doğum tarihini kilosuna da 1790 gr 31+1 göstermiş, ugs kağıdında böle yazıyor ama doktor iyi dedi birşey söylemedi bana
senin doktorunun 2900 gr ile gelişmiyor demesine şaşırdım ben
cnm aslında bebışın maşalla haftasını yakalamış benım bebiş için 36+2 gözukuyo dedı
canım ya çok sağol baya rahatlattın bizi
kasıklarımda ağrı yok, karnımda gün içerisinde 6-7 defa sertleşiyor , gaz sancısı hissediyorum ara ara ama öyle aşırı derecede değil,
ya kendimi anlamıyorum zaten normalde böyle değilimdir işte cuma gecesinden beri psikolojik mi anlamadım acaip korkuyorum erken gelicek diye oysaki normal bunlar biliyorumda onu,
şu son günlerde hiç geçmek bilmiyor malesef
adet başlangıç tarihin ne cnm
aynen yaa,yazık kıyamam geçen benim eşim de maskeyle uyumuş camları da kapatmış,nasıl ter atmış sırılsıklamdı..
aman olsun bize bulaştırmasınlar da tam doğum öncesi..
---güzelkızMS arkadaşım hayırlı olsun bu arada.topiğimizin 2.bebişi geliyor desenize..
benimki de dönmezse ayın 20 si civarı olabilir hayırlısı bakalım..
cnm 29 ocak ........
canım ya çok sağol baya rahatlattın bizi
kasıklarımda ağrı yok, karnımda gün içerisinde 6-7 defa sertleşiyor , gaz sancısı hissediyorum ara ara ama öyle aşırı derecede değil,
ya kendimi anlamıyorum zaten normalde böyle değilimdir işte cuma gecesinden beri psikolojik mi anlamadım acaip korkuyorum erken gelicek diye oysaki normal bunlar biliyorumda onu,
şu son günlerde hiç geçmek bilmiyor malesef
eşine geçmiş olsun acil şifalar.
ya benim de sezeryan olma durumum var ama doktorum bir hafta öncesinde alırım riske giremem diyor başka birşey demiyor. 39. hafta başı 29 ekime geliyor o zaman alın diyorum 38 yeni bitmiş oluyor olmaz diyor. seninde bak 39 basında alınıyor eğer sezeryan olursa.
cnm benımde sezeryan tarıh 29 ekım cumhurıyet bayramı
38+6 oluyo benımde
benim 29 ekim'de 38+1 oluyor tam 39. haftanın ilk günü o yüzden de almam , riski siz göze alırsanız alırım diyor. vaktinde doğan bebeklerde bile solunum sıkıntısı olma sorunu yaşanırmış boşuna riske girmeyelim dedi. senin de 1 hafta önceden alıyor ama bazılarının 2 hafta öncesinden alıyorlar anlamadım gitti vallahi.
cnm benım yaren de tam 14 gun vardı aldı dr yanı o haftada gelışım tamamlanmış oluyo aslında senınde 38 haftan dolmuş oluyo alabılır genelde dr lar o haftada alıyo ben 29 ekımı özellıgı osun dıye bekledım cnm aam normalde 38 de alınıyo
evet internetten arastırdım ve normalde zaten şu an Allah korusun doğmuş dahi olsa akciğerleri gelişmiş olduğundan sorun olmuyor kaldı ki 38. haftada coktan gelişmiş olur. ben de 29 ekim'i gününden dolayı istiyorum , olmadı diretirim o tarihi. gerçi belki bebeişlerimiz erken gelecek ve 29 ekim'i unutucaz :) Allah hayırlısı ve sağlıklısını nasip etsin hepimize.
oy allahımmmmmmm çok sıcak çok terliyorum yanıyorum resmen kızlar gün geçtikce dahada agırlaştık valla :S yazın bidaha hamile kalmam inşşş ya :S
benim 29 ekim'de 38+1 oluyor tam 39. haftanın ilk günü o yüzden de almam , riski siz göze alırsanız alırım diyor. vaktinde doğan bebeklerde bile solunum sıkıntısı olma sorunu yaşanırmış boşuna riske girmeyelim dedi. senin de 1 hafta önceden alıyor ama bazılarının 2 hafta öncesinden alıyorlar anlamadım gitti vallahi.
az kalmış ben de dayanmak istiyorum lakin çok zor 1 hafta erken çıkabilirim hele ki şu mide bulantısı pöfff
günaydınn kızçelerrrrevdeki ilk günümde hain sinek yüzünden erken uyandım birazdan tekrar yatacağımm
siz napıyonuz bakimm kızlar benim doğuma 19 yada 21 gün felan kaldı
günaydın cnım ciddimisinnvayy seni en hızlı doğum çantası hazırlayan kişi olarak seçtim gülüm o kasılmalar olabiliyormuş senin nts ye girmen lazım sancılarını ölçtüler mi hiç ?
günaydın canım artık uykular kaçtı ben bu gece dün kü yorgunluktan biraz uyudum ama erkenden kalktık işte
günaydın canım az kalmış seninde ev hanımlığına
günaydın canım seninde az kalmışşş sabrett
bende de piskolojikmidir nedir cuma izne çıkacaktım 2 günüm zor geçti göğüs kemiklerim ve belimde çok batma var
geçmiş olsun canımm
kızlar dua edin iş yerinde oda arkadaşımda hamile olduğunu öğrendi ama düşük tehliken var demişti doktor şimdi kontrole gitti dua edin kese gelişmiş olsun ve kalp atışları başlamış olsun çünkü geçen sene de bir düşüğü olmuştu çok korkuyoruz...adı tuğba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?