2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

karın çevresine göre dedi cnm zayıfmış boyu tam gününü tutuyor uzun yani ince uzun olckamış adet tarihimden hesap yapıyor 2 hafta geri dedi alalım dedi haftayada 37 haftalık oluyo işte kgsu bana görede iyi normal yani ne çok zayıf nede çok kglu

biraz rahatlattıysam ne mutlu, benim ilk gebeliğim ve çok cahildim bu konularda. geçen hafta erken doğum teşhisi ile hastanede bi gece gecirince doktorum bir güzel beni aydınlattı.mide ağrısı şikayeti ile gittim meğer sancı, kasılmalarmış. doktor özellikle belirtti doğum sancılarında ağrı beklemeyin diye. benim de çok korkum var erken doğacak diye , gelişimi tamamlansın akciğerleri filan 1 -2 hafta daha dayansın bari diyorum. az kaldı maraz kaldı derler ya öyle işte son günler geçmiyor. ben dakikaları sayıp günleri bitiriyorum.

saol cnm 1. bebiş kim dogurdu cnm merak ettim erkenmi dogurdu naptı

selam bayanlar Allah hepimiizn yardımcısı olsun varis ağrısı çeken var mı benim gibi...ölüyorum resmen.32 haftam bu hafta dolacak sırf bu yüzden doğum iznine ayrılmayı düşünüyorum...ama çok kararsızım.bebeğimle geçirmek istiyorum iznimi ama dayanamıyorum.benim gibi çalışan anneler var mı? ne zman doğum iznine ayrılmayı düşünüyolar acaba...

cnm ama bak cok sukur kı bu haftalara getırdık bebklerımızı bu haftalarda doğum olsa bıle artık yaşama oranları cok yuksek
ay benım 2.ama bende tecrubesızım sankı yada unutmusum yada sımdı yaşım daa buyuk hep dr uma sordum gelmemı gerektıren durumları
ama şimşd doyorum en kötuu erken doğsa 3 kg oldu

cnm benımde sezeryan tarıh 29 ekım cumhurıyet bayramı
38+6 oluyo benımde

cnm benımde sezeryan tarıh 29 ekım cumhurıyet bayramı
38+6 oluyo benımde

benim 29 ekim'de 38+1 oluyor tam 39. haftanın ilk günü o yüzden de almam , riski siz göze alırsanız alırım diyor. vaktinde doğan bebeklerde bile solunum sıkıntısı olma sorunu yaşanırmış boşuna riske girmeyelim dedi. senin de 1 hafta önceden alıyor ama bazılarının 2 hafta öncesinden alıyorlar anlamadım gitti vallahi.

cnm benım yaren de tam 14 gun vardı aldı dr yanı o haftada gelışım tamamlanmış oluyo aslında senınde 38 haftan dolmuş oluyo alabılır genelde dr lar o haftada alıyo ben 29 ekımı özellıgı osun dıye bekledım cnm aam normalde 38 de alınıyo

oy allahımmmmmmm çok sıcak çok terliyorum yanıyorum resmen kızlar gün geçtikce dahada agırlaştık valla :S yazın bidaha hamile kalmam inşşş ya :S

evet internetten arastırdım ve normalde zaten şu an Allah korusun doğmuş dahi olsa akciğerleri gelişmiş olduğundan sorun olmuyor kaldı ki 38. haftada coktan gelişmiş olur. ben de 29 ekim'i gününden dolayı istiyorum , olmadı diretirim o tarihi. gerçi belki bebeişlerimiz erken gelecek ve 29 ekim'i unutucaz :) Allah hayırlısı ve sağlıklısını nasip etsin hepimize.

aynen cnm sende dıret normalde bızımkıde 38 de alıyo ama kıyamamdı bana
bıde korktum bayrama falan denk gelırde su gelır sancı gelır 29 ekım derken dr suz kalmayım dedım
am sagolsun gelırım bayramdada burdayım dedı en fazla 3. gunu ıstanbula gıderım dedı öle bı durumda hemen gelrım dedı sakrya ılle arası cok yok zaten

kızlarr biz geldikkkkk

nasılsınız bakalımm????

netim yine gitmişti ama bi daha gitmicek inşallahhh :) teknik servis evimin yolunu ezberledi artık

ilk defa evde tek başıma kaldım bugün, evi toparladım, şimdid de ütü yapıyorum... net gelmişken bi bakıyım dedim... herkes iyi mi?

benimde doktorum 1 hafta önceden alıcak hatta 36yı atlatalım sonra beğğin nezman isterse ozaman doğa bilir dedi
..

az kalmış ben de dayanmak istiyorum lakin çok zor 1 hafta erken çıkabilirim hele ki şu mide bulantısı pöfff

ben zaten 1 hafta erken çıkıcam canım doktoruma göre bu bebek seni çok zorluyacak dedi
gerçi kalçamdaki ağrı geçti çok şükür ama bugün sanki adet olacakmış gibi ateş basıtyo ve akıntımda biraz çoğaldı sanki.

evet az kaldı benimde inşallah..

beysallll arkadaşın döndümü bebiş nasıl belki yazdın ama ben kaçırdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…