2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

eşinin yaptığına bakar mısın, sende çok iyisin be canım. kendi eli acımasın diye hamile kadına yaptırmış , çok garip değil mi :26: bide gidip elaleme yardım etmiş, sonrada uçurtma uçurmuş, töbe töbe. neredeyse doğurcaz naz yapma vakti geldi geçiyor bile bacımmmmmm

dr.a gidiyorum öğleden sonra kontrole dua edin kuzucuklar öpüldünüz

günaydın yoldayım midem bulanıyo yahu demir ilacı azizliği sanırım

canım mrb geçmiş olsun benimde senin gibi 1 haftadır midem bulanıyordu felaket idrar tahlili yaptırdım keton diye bir madde çıktı dr.um bunun acayip mide bulantısı yapacağını söyledi bu aralar fazla protein alıyorsan dedi bende işten ayrıldığımdan beri günde 1 tane yumurta yiyorum belki sebep odur dedim sende bi idrar tahlili yaptır bak bakalım tekrardan geçmiş olsun

Merhaba güzel anneler, nasılsınız?
Bugün itibariyle Ekim ayına gitdik, hepimize hayırlı olur inşallah
Bakalım bu ay kimler kavuşacak bebeişlerine
Bu arada Ekim anneleri topiğine girdim doğum hikayelerini okudum göz yaşlarımda bana eşlik etti, acaba bizleri neler bekliyor

Son düzenleme:
dr.a gidiyorum öğleden sonra kontrole dua edin kuzucuklar öpüldünüz

hayırlı haberlerle gelirsin inş canım.

sahinus cok gecmiş olsun, evde insan dinlenince kendine geliyor. sen de güzelce dinlen canım.

delikızındırdırı nice mutlu , sağlıklı yaşlara canım.

Günaydın herkese gerçi öğlen oldu.

Benim de üç dört gündür aşırı derecede ağrılarım var. Kasıklarımın ağrısından yürümekte zorluk çekiyorum. Rahim üstüne sankiş tonlarca yük binmiş ve bir sürü iğne batıyor gibi ağrılarım var. Oturduğum yerden kalkmak ve iki üç adım atmak bana işkence oluyor sonrası adım attıkça açılıyorum ağrım geçiyor fakat yine oturup kalkınca aynısı oluyor.

sizlere de böyle birşey oluyor mu ?

çok yorulunca oluyor bendede canım ama devamlı değil,
normaldir endişelenme canım son aydayız

herkese selam ayyyy ekim 1 bugün zaman geçmek bilmez artık

öyleya Ekim ayında olmak çok tuhaf geliyor aylarca bunu bekledik sonuçta

ayyy bu adamlar bir alem zaten ya cumartesi burada konuşmuştuk karnım davul gibi diye güya eşimi bekledim doktora gidecektim gelince sonra............
benim beyfendi eve geldi iş yerinde arkadaşlarına söz vermişmiş yemeğe gidecekmiş gitmezse ayıp olurmuş ( tabi ben daha durumumu söylememiştim ) bana sormadan plan yaptığı için bende kızdım ağrın sızın var mı dedi ? ama yarım ağız dedim yok git takıl eğlen yüzüm gülüyor ama içten içe nasıl sinirliyim .........

sonra gitti geldi saat 11 ayyy çok kötüyüm gribim dedi yattı koltuğa uyudu allahım nasıl sinirliyim nasıl sinirliyim karnım filan geçti ne gerginlik kaldı ne bir şey ama bu sefer ben sinirden çatlayacağım .........

bende kalktım yattım pazar günüde her işimi kendim yaptım tabi bu kızıyor bana aşkım bak bir yerin ağrıyacak bana söyle ben yaparım filan ben bi patladım pir patladım.......

velasıl doktora gitmedim ama iyiyim şükür ............

BULEMSU ' bu ara senin kocadan bendede var bir tane anlayacağın

* incitanem ,

canım valla dinlenince geçiyor ama kalktığım zaman yine başlıyor. sanırım kaslarla alakalı çünkü yürüdükçe açılıyor ve ağrılarım geçiyor. neyse son ayımız inşallah :)

* kozete ve bulemsu

bizim beyfendi de aynı sizin gibi. iş yaptırmaz, yapınca ellerimden bezleri , süpürgeyi alır, bağırır ama kendisi bi su almaktan acizdir :) aşkım su getirir misin , aşkım şunu yapar mısın , şunu bunu onu verir misin der durur :) yine de Allah onları başımızdan eksik etmesin. Erkeklerin mizacında yok iş yapmak ve bizler gibi detaycı düşünmek.

* Beysal

Canım maşallah bence hiç de öyle patlayacak gibi değilsin gayet güzel bir göbeğin var. Yalnız kilo durumunda 90 küsür yazmışsın ya hiç öyle durmuyorsun çok daha az duruyorsun maşallah vallahi.

bende aynı bu durumdayım. hiç oturmak istemiyorum.

selam kızlar herkese mutlu bir hafta diliyorum

cuma gecesi eşimin ısrarlarına dayanamadım hastaneye gittik, hani akıntım vardı sürekli renksiz ebede suyun olabilir belki demişti ya o yüzden,
hemen nst'ye bağladılar yarım saatte 3 sancı çıktı, karnım çok sertti doktorda onu dert etti, açılmama baktı (aman Allahım o nasıl bir acıydı anlatamam :18:)
Allaha şükür açılma yoktu, testtede akıntımın suyum olmadığını öğrendik, ultrasona girdik sonra 2200 gr olmuş (bana göre çok az doktora göre iyi), ve malesef hala ters yatıyor oğlum kafası dönmemiş.
Bugünde kendi doktorumuzda randevumuz var bakalım napıcaklar :26:

şimdide aşırı derecede belim ağrıyor kıvranıyorum resmen

slm kızlar hayırlı günlerrrrrr bugün dr gitttik veeeeeeeeeeeee 09/10/2012 almamız lazım dedi gelişmiyormuş bebegimmm 2900 gr çıktı haftaya 3 kg olur dedii iştee saglıgı iyimişte dr riske atmayalım dedi annesi iyi bakarsın dedii eşimde çok heycanlı bir an önce kucagına almak istiyo artıııı dogum günü eşime verecegim ve ömmür boyu unutamayacagı bi dogum günü hediye olcak hayırlısı bakalım biryerde okudum bir arkadaş dogum yapmış kim kızlarr

hayırlı olsun canım, doktor tamam dediyse Allahın izniyle birşey olmaz, bir bebeğimiz daha katılıyor aramıza ne güzel

Son düzenleme:

cnm merhabalar sana senınle tarıhlerımız aynı benımde oğlum perşembe 2900 du ama ta 1 ay sonraya gun vrdı yanı normal tarıhınden 10 gun önceye senın neden bu kadar erken tatım bır ay var sağlık problemımı var

canım yaklasık bir ay önceden mi alınacak yani ? hayırlısı , sağlıkla gelsin bebişin. demek ki doktor böyle uygun gördü, kilosu da güzelmiş maşallah riske atmamak en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…