günaydın şekerümmm nasılsın bakalım diyecem ama hala sende komsunun yarattığı gerginlik var galiba sanursam
ama kızma canım gezmeye falan gidecekse komsun yada mifasiri gelecekse ondan sebeb yapmış olabilir bir hatayı benim bir üst kat komsum vardı kadın gece 12 den sonra süpürgeyi çalıştırırdı eşimde bırak beni fatma döveyim su kadını derdi
evet tatlım yemeğim hazır yarın akşamave haklısın eşim alem bende onun bu huyunu seviyorum ya ama dün beni bahçede sinir etti bana dedi ki fatma biberleri sen topla benim ellerim acıyor acıdım tamam dedim anaaa.. bir baktım kayınpederin bahçe komsuna yardım ediyor senin ki
ekini verdin ırgata kendin koyu gölgede dedim kızdım buna ve bahçeye çağırdım bir güzel çalıştırdım
sonra bahçeden olan patlıcanı ocakta kızartayım dedim kaynanam patlıcanda közle dedi bir tarafdan patlıcan közlüyorum bir taraftan karnıyarıklık ayarlıyorum benim koca gene komsuya gitmiş bahçe bellemesine yardım ediyor adamda bunun başında dikiliyor
dedim buraya gelsen bana yardım etsen
sonrasında geldi ne yapayım dedi annen patlıcan közlettiyor sen közle ben kabuklarını soyayım dedim ben közleyemem dedi o zamn soy dedim ellerim acıyor fatma dedi gene
baskasının işini yaparken ellerin acımıyor demi dedimkayınpeder gülüyor dayağı yiyecen adam gibi karına yardım et dolanıp durma diye artık oturdu yanıma ben közledim o soydu doğradı hazırladı delü aşkum benim
sonrada ne yaptı bil bakalım burcu çocuklar gibi uçurtma uçurdu saatlercebirde diyor ki kendi için değil esra için almış uçurtmayı
evdeyim kızlar bugün dinleneceğim biraz
günaydın yoldayım midem bulanıyo yahu demir ilacı azizliği sanırım
dr.a gidiyorum öğleden sonra kontrole dua edin kuzucuklar öpüldünüz
Günaydın herkese gerçi öğlen oldu.
Benim de üç dört gündür aşırı derecede ağrılarım var. Kasıklarımın ağrısından yürümekte zorluk çekiyorum. Rahim üstüne sankiş tonlarca yük binmiş ve bir sürü iğne batıyor gibi ağrılarım var. Oturduğum yerden kalkmak ve iki üç adım atmak bana işkence oluyor sonrası adım attıkça açılıyorum ağrım geçiyor fakat yine oturup kalkınca aynısı oluyor.
sizlere de böyle birşey oluyor mu ?
herkese selamayyyy ekim 1 bugün zaman geçmek bilmez artık
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...elerinin-tatli-gobusleri-78.html#post26686480
kızlar bakın erdemime ve yusyuvarlak bana :)
oğlumun tertibi erdem beyy :)))
maşallah size.....
Günaydın herkese gerçi öğlen oldu.
Benim de üç dört gündür aşırı derecede ağrılarım var. Kasıklarımın ağrısından yürümekte zorluk çekiyorum. Rahim üstüne sankiş tonlarca yük binmiş ve bir sürü iğne batıyor gibi ağrılarım var. Oturduğum yerden kalkmak ve iki üç adım atmak bana işkence oluyor sonrası adım attıkça açılıyorum ağrım geçiyor fakat yine oturup kalkınca aynısı oluyor.
sizlere de böyle birşey oluyor mu ?
selam kızlar herkese mutlu bir hafta diliyorum
cuma gecesi eşimin ısrarlarına dayanamadım hastaneye gittik, hani akıntım vardı sürekli renksiz ebede suyun olabilir belki demişti ya o yüzden,
hemen nst'ye bağladılar yarım saatte 3 sancı çıktı, karnım çok sertti doktorda onu dert etti, açılmama baktı (aman Allahım o nasıl bir acıydı anlatamam :18:)
Allaha şükür açılma yoktu, testtede akıntımın suyum olmadığını öğrendik, ultrasona girdik sonra 2200 gr olmuş (bana göre çok az doktora göre iyi), ve malesef hala ters yatıyor oğlum kafası dönmemiş.
Bugünde kendi doktorumuzda randevumuz var bakalım napıcaklar :26:
şimdide aşırı derecede belim ağrıyor kıvranıyorum resmen
slm kızlar hayırlı günlerrrrrr bugün dr gitttik veeeeeeeeeeeee 09/10/2012 almamız lazım dedi gelişmiyormuş bebegimmm 2900 gr çıktı haftaya 3 kg olur dedii iştee saglıgı iyimişte dr riske atmayalım dedi annesi iyi bakarsın dedii eşimde çok heycanlı bir an önce kucagına almak istiyo artıııı dogum günü eşime verecegim ve ömmür boyu unutamayacagı bi dogum günü hediye olcakhayırlısı bakalım biryerde okudum bir arkadaş dogum yapmış kim kızlarr
slm kızlar hayırlı günlerrrrrr bugün dr gitttik veeeeeeeeeeeee 09/10/2012 almamız lazım dedi gelişmiyormuş bebegimmm 2900 gr çıktı haftaya 3 kg olur dedii iştee saglıgı iyimişte dr riske atmayalım dedi annesi iyi bakarsın dedii eşimde çok heycanlı bir an önce kucagına almak istiyo artıııı dogum günü eşime verecegim ve ömmür boyu unutamayacagı bi dogum günü hediye olcakhayırlısı bakalım biryerde okudum bir arkadaş dogum yapmış kim kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?