2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Günaydın Kızlar..

Sabah Sabah üst katımdaki komşuyu haşladım iyimi ?
Sabahın 9:30 'unda süpürgeyi açmış vızır vızır uykumdan etti beni !! Zaten zor uyuyorum ne kadar anlayışsızlar yaa

Arkadaşının allah yardımcısı olsun canım.. Umarım iyi haberlerle gelir, oda bu heyecanlı serüveni yaşar

Selam kızlar, bugün resmen pert durumdayım....
Haftasonu koştum durdum....
Bebeğimin beşiğinin siparişini verdim 1 ayda anca gelirmiş
Bu arada Bugün Doğumgünüm.....

nice yıllara canım. güle güle kullanın beşiğinizi.

geçmiş olsun canım. tamam onlarda heyecanlanıyorda yinede de bizimki kadar olamaz bence.

geçmiş olsun canım.

:))) senin eşinde alem, gün derdine düşmüş

sabahtan kalktım yemeğimi yaptım ben ama şimdi akşam yemeğine davetliyim olmuyor böyle ya ben yemek yapıyorum yemek kalıyor ertesi güne

ohh yarın ki yemeğinde hazırmış hamarat kadın :)))

ya ben yatak ayırmadım daha..çok yastık ta beni rahatsız ediyor.. Acaba bendemi bir anrmallik var.. Herkez en az 2 yastıkta yatıyor ben nerdeyse kafamdakini atıcam o derece

amanin bu kız yine uyandıı diyerekten artık ceylan gib sekerek mi olur fişek gibi mi bilemem ama sanırım fişek gibi olur çünkü benden önce eşim kalkkkkkkkkkkkk bu kızın neden ağlıyor diyip sinir eder beni allahım kızıyla ilgili kurduğu hayelleri bir bilseniz gülmekten ölürsünüz doğmamış kızımız doğdu da evlendirdik birde damadımızı dövdük patakladık bile oyyyyyyy oyyyyyyyyyyy

Sağol canım, keşke hemen gelse de gözümün önünde olsa kasım başı gelecekmiş...
(((

bebiş erken gelmedikten sonra yetişir nasılsa canım. onu düşünüp tasalanma şimdi. hem erkenden gelse bile minnacık bebek dönemiyor bile zaten, yatırırsız geçici olarak bir yere.

günaydın şekerümmm nasılsın bakalım diyecem ama hala sende komsunun yarattığı gerginlik var galiba sanursam
ama kızma canım gezmeye falan gidecekse komsun yada mifasiri gelecekse ondan sebeb yapmış olabilir bir hatayı benim bir üst kat komsum vardı kadın gece 12 den sonra süpürgeyi çalıştırırdı eşimde bırak beni fatma döveyim su kadını derdi

evet tatlım yemeğim hazır yarın akşama ve haklısın eşim alem bende onun bu huyunu seviyorum yaama dün beni bahçede sinir etti bana dedi ki fatma biberleri sen topla benim ellerim acıyor acıdım tamam dedim anaaa.. bir baktım kayınpederin bahçe komsuna yardım ediyor senin ki
ekini verdin ırgata kendin koyu gölgede dedim kızdım buna ve bahçeye çağırdım bir güzel çalıştırdım
sonra bahçeden olan patlıcanı ocakta kızartayım dedim kaynanam patlıcanda közle dedi bir tarafdan patlıcan közlüyorum bir taraftan karnıyarıklık ayarlıyorum benim koca gene komsuya gitmiş bahçe bellemesine yardım ediyor adamda bunun başında dikiliyor
dedim buraya gelsen bana yardım etsen
sonrasında geldi ne yapayım dedi annen patlıcan közlettiyor sen közle ben kabuklarını soyayım dedim ben közleyemem dedi o zamn soy dedim ellerim acıyor fatma dedi gene
baskasının işini yaparken ellerin acımıyor demi dedim kayınpeder gülüyor dayağı yiyecen adam gibi karına yardım et dolanıp durma diyeartık oturdu yanıma ben közledim o soydu doğradı hazırladı delü aşkum benim
sonrada ne yaptı bil bakalım burcu çocuklar gibi uçurtma uçurdu saatlerce birde diyor ki kendi için değil esra için almış uçurtmayı

bebiş erken gelmedikten sonra yetişir nasılsa canım. onu düşünüp tasalanma şimdi. hem erkenden gelse bile minnacık bebek dönemiyor bile zaten, yatırırsız geçici olarak bir yere.

Aman zamanında gelsin....
:)))
Rabbim gününü tamamlamayı nasip etsin....

ya ben yatak ayırmadım daha..çok yastık ta beni rahatsız ediyor.. Acaba bendemi bir anrmallik var.. Herkez en az 2 yastıkta yatıyor ben nerdeyse kafamdakini atıcam o derece
büyük kızlarda benimde öyle derdim yoktu canım ama şimdi bu gebelikte kocam bana yük yastıklar yoldaş

eşin uyanmadan sen uyanırsın canım annelik içgüdüsü bazen uyanırsın yatakta bakarken bebeğin ağlar

geçen hafta kuzenim doğum yaptı hiç sancı bile çekmemiş suyu gelir gelmez doktora gidiyo doğum başlamış diyolar daha diyor muayene için çıktığım yerde pıt diye doğurdum dedi şokları yaşamış ordaki herkes hakikatende pıt diye olanı varmış darısı bana olmayacak ama umarım sizlere olur biz 5 kasımda sezeryana giriyoruz mecburen ama olsun yinede güzellll

kuzenin bebeği rabbim analı büyütsün inşş canım
demek pırt diye doğurmuş ah ah rabbim bizede nasip etsin inşşş sezeryan neden oluyorsun canım

dün anneme gitmiştim.. Bu yeni topikte yazdıklarınızı anneme söyledim... Hiç bilmiyormuş ki şaşırdım herkez anneme sorar normalde

Umre'ye gitmişti annem gelirken yanında peygamber efendimizin diktiği hurma ağacından hurma getirmişti 3-4 tane toplamasına izin vermişler nasıl olduysa ( ki bu konuda çok katılarmış) onu ayırmış oğluma vericez doğunca.. Zemzem çeşmesinden suda getirmişti onuda ayırdık.. Yaani hurma ve zemzem işi tamam bende.. Yanlız Fatma Ana otu nerde bulunur bilemiyorum.. O yok bizde

kuzenin bebeği rabbim analı büyütsün inşş canım
demek pırt diye doğurmuş ah ah rabbim bizede nasip etsin inşşş sezeryan neden oluyorsun canım

saol canım amin işallah darısı hepinize olsun, sezeryan oluyorum çünkü bebişim biraz irice imiş, suyumuz fazlaymış vede çatım çok darmış hoş benim ilk hamileliğim diil 9 yaşında bir oğlum var oda sezeryan olmuştu onunda etkisi var tabiki bu benim ikinci evliliğim hayat işte eşimin ilk evliliği ve ilk baba oluşu o yüzden biraz daha heyecanlı ama 9 seneden sonra tekrar bebişimin olması gerçekten heycan verici, kaderleri güzel olur işallah tahtlarıda bahtlarıda güzel olsun hele hele kız çocuklarının rabbim iyilerle karşılaştırsın...

evdeyim kızlar bugün dinleneceğim biraz

Geçmiş olsun canım.. Dinlenmek iyi geliyor gerçekten.. Benim çalışırken bir türlü durmayan akıntım bile evde dinlenince kesildi.. Zorlamak iyi değil gerçekten.. Bebeklerde yoruluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…