kızlar dua edin iş yerinde oda arkadaşımda hamile olduğunu öğrendi ama düşük tehliken var demişti doktor şimdi kontrole gitti dua edin kese gelişmiş olsun ve kalp atışları başlamış olsun çünkü geçen sene de bir düşüğü olmuştu çok korkuyoruz...adı tuğba
Selam kızlar, bugün resmen pert durumdayım....
Haftasonu koştum durdum....
Bebeğimin beşiğinin siparişini verdim 1 ayda anca gelirmiş
Bu arada Bugün Doğumgünüm.....
hastane kokusuda beni mahvediyor hele hele o iğne kokuları zaten düşmüş olan tansiyon iyice yerlerde ama en komiğide eşimin şaşkın halleri bir yandan saçmalıyor beni rahatlatmak için bir yandanda da bu hamilelik ne acayip bişe diyip kaşı gözü bi tuhaf hallere bürünüyo birde eğer bizim sıramız gelmişse ve doktor sekreteri bizimle ilgilenmiyosa yandı o sekreter, artık günler azaldıkça sanırım onlar daha çok heyecan,panik ve stres oluyolar hem maddi hem manevi yetebilecekmiyim endişeleri daha çok artıyo sanırım ehh napalım atalar boşuna dememiş doğuran bir tane bekleyen dokuz tane doğurur die :))
Günaydın güzel anneler.
geçmişi okumak baya zamanımı aldığı için ancak cevap yazabildim. Hepimiz için güzel bir gün olur inşallah. Bizim belimiz çok ağrıyor.Haftasonu bol bol gezdik.her iki günde de pastalar börekler gırla gitti. BÖyle devam ederse doğuma kadar bir sürü kilo alırım.O yüzden ev gezmeleri güzel ama zararlı onu anladım.
buarada son4-5 gündür 2 yastıkla oturur bi vaziyette uyuyorum.Böylelikle yataktan kalkarken, yatakta dönerken zorlanmıyorum hepinize tavsiye ederim.
gece doğru düzgün uyuyamadım, o yüzden işyerinde ölü gibiyim.hepimiz için süper bir gün olur inşallah.
allah yardımcısı olsun canım
canım benim aklının bir köşesinde duruyorum hep senin sende aynı sekilde benim bağımız yürekten
bayram sonuna kalcak bu bebkler canım biizm kızların acelesi yok saatlerini tam dolduracaklar geçen eşim soruyor fatma ne zamn doğacak acaba diye vakti dolduğunda dedim yok ben onu demiyorum gün olarak haftanın hangi günü acaba diyor
sen pazar günü doğmuşsun buda pazar günü doğsun mu babası diyorum delüü diyor bana gün sipariş eden benmişim gibi
geçmiş olsun canım dikkat et kendine hele hele tansiyona daha dikkat et
beşiğiniz hayırlı olsun canım yeni yaşında kutlu olsun
ah ah benimde var bir tane hastanede kavga etmeyi seven meraklı kediden adam sıra bekleyim demez hiç zaten bende yanımda götürmem onun stresini çekemem
günaydın canım hoşgeldin
yatakta zorlanan tek sen değilsin canım ben eşimi bile yataktan attım
sabahtan kalktım yemeğimi yaptım ben ama şimdi akşam yemeğine davetliyim olmuyor böyle ya ben yemek yapıyorum yemek kalıyor ertesi güne
nice mutlu yıllara cnm...
ohh negüzel sana güzel meleyinle ve tüm sevdiklerinle nice güzel yıllar diliyorum doğum günün kutlu olsun..
beşiğiniz hayırlı olsun canım yeni yaşında kutlu olsun
o bir kanepede bir bir kanepede biz ayrı kanepelerin insanıyız diyor banabazen beraber yatıyoruz bazen ayrı zaten biizm kanepeler çift kişilik yatak gibi biz ve iki kızımız rahat yatıyorduk ama şimdi eşimle ben ve benim yastıklarım zor sığıyoruz demek yatakta dönemeyip eşinden yardım isteyen gene sensin az kaldı canım yakında yataktan fişek gibi kalkan gene sen olacaksın
nice yıllara canım. güle güle kullanın beşiğinizi.
o bir kanepede bir bir kanepede biz ayrı kanepelerin insanıyız diyor banabazen beraber yatıyoruz bazen ayrı zaten biizm kanepeler çift kişilik yatak gibi biz ve iki kızımız rahat yatıyorduk ama şimdi eşimle ben ve benim yastıklarım zor sığıyoruz demek yatakta dönemeyip eşinden yardım isteyen gene sensin az kaldı canım yakında yataktan fişek gibi kalkan gene sen olacaksın
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim....
Bu arada Doğum günün kutlu olsun tatlım.. Bebeşinle artık daha nice nice yılllara.. Sağlıkla..
Sağol canım, keşke hemen gelse de gözümün önünde olsa kasım başı gelecekmiş...
(((
günaydın şekerümmm nasılsın bakalım diyecem ama hala sende komsunun yarattığı gerginlik var galiba sanursamGünaydın Kızlar..
Sabah Sabah üst katımdaki komşuyu haşladım iyimi ?
Sabahın 9:30 'unda süpürgeyi açmış vızır vızır uykumdan etti beni !! Zaten zor uyuyorum ne kadar anlayışsızlar yaa
Arkadaşının allah yardımcısı olsun canım.. Umarım iyi haberlerle gelir, oda bu heyecanlı serüveni yaşar
evet tatlım yemeğim hazır yarın akşamanice yıllara canım. güle güle kullanın beşiğinizi.
geçmiş olsun canım. tamam onlarda heyecanlanıyorda yinede de bizimki kadar olamaz bence.
geçmiş olsun canım.
:))) senin eşinde alem, gün derdine düşmüş
ohh yarın ki yemeğinde hazırmış hamarat kadın :)))
bebiş erken gelmedikten sonra yetişir nasılsa canım. onu düşünüp tasalanma şimdi. hem erkenden gelse bile minnacık bebek dönemiyor bile zaten, yatırırsız geçici olarak bir yere.
büyük kızlarda benimde öyle derdim yoktu canım ama şimdi bu gebelikte kocam bana yük yastıklar yoldaşya ben yatak ayırmadım daha..çok yastık ta beni rahatsız ediyor.. Acaba bendemi bir anrmallik var.. Herkez en az 2 yastıkta yatıyor ben nerdeyse kafamdakini atıcam o derece
eşin uyanmadan sen uyanırsın canımamanin bu kız yine uyandıı diyerekten artık ceylan gib sekerek mi olur fişek gibi mi bilemem ama sanırım fişek gibi olur çünkü benden önce eşim kalkkkkkkkkkkkk bu kızın neden ağlıyor diyip sinir eder beni allahım kızıyla ilgili kurduğu hayelleri bir bilseniz gülmekten ölürsünüz doğmamış kızımız doğdu da evlendirdik birde damadımızı dövdük patakladık bile oyyyyyyy oyyyyyyyyyyy
kuzenin bebeği rabbim analı büyütsün inşş canımgeçen hafta kuzenim doğum yaptı hiç sancı bile çekmemiş suyu gelir gelmez doktora gidiyo doğum başlamış diyolar daha diyor muayene için çıktığım yerde pıt diye doğurdum dedişokları yaşamış ordaki herkes hakikatende pıt diye olanı varmış darısı bana olmayacak ama umarım sizlere olur biz 5 kasımda sezeryana giriyoruz mecburen ama olsun yinede güzellll
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lmali-doguma-gitmeden-nasil-hazirlanmali.html
topiğe bilgileri bekliyorum kızlarrr
kuzenin bebeği rabbim analı büyütsün inşş canım
demek pırt diye doğurmuş ah ah rabbim bizede nasip etsin inşşşsezeryan neden oluyorsun canım
evdeyim kızlar bugün dinleneceğim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?