2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

çok şukur ıyıyız tatlım sasen ben
actım topiiği iki iş yapıyorum sonra dönup buraya bakıyorum hıc ış bıtmıyo kuşum ya

kızlarrr artık son ayımızagırdık cogumuz kansızlık ve doğum ıcın pıhtılaşma tahlıllerı yapıldumı ben son anda kurtardım kan takılmasından
sağlık ocakta 9.5 cıktı kı 150 kan surup ıcmeme ragmen hastanede tekrarlandı 10.3 cıktı son anda kurtardım 10 un altında cıkınca kan takılıyomuş amlum doğumdada kan kaybedıcez
dr doğumdan sonra degerlere bakıcak eger duşuk cıkarsa kan takılacak

kozete cnm memlekete gelmıyousun gelde beysal sen ben bı buluşalım göbek tokuşturalım

çok şukur ıyıyız tatlım sasen ben
actım topiiği iki iş yapıyorum sonra dönup buraya bakıyorum hıc ış bıtmıyo kuşum ya

ben de iki gömlek ütüledim geldim :):):)
şimdi iki gömlek ütülemeye tekrar dönücem

ben cuma günü gidicem doktora... tekrar tahlil yapıldığını bilmiyodum. sağlık ocağına da 3-4 gün sonra gidicem sanırım...
muayenede en azından ne olup bittiğini hemen öğreniyoruz, tahlil sonuçları beklemek çok stresli oluyo :18::18::18::18:

merhaba kızlar.;
bende enson geçen hafta gittim doktora.ben 32 haftalıktım ozaman bebekte 34 hafta ölçüleri vardı.şekerden sanırım ilerde gidiyor.sancım yok nst em iyi çıktı.sonracıma anormal bi durumda yok kasım 9 ile 13 arasında alırız dedi.bayram ekimin son haftası ben ailemin yanına gitmek istiyorum.araçla beş saattlik yol.safranboluluyum.eşimle tartışmaya tutulduk .o diyor hayır gidemeyiz ben diyorum bişi olmmaz sancım mancım yok gidelim burda bayram geçmez .ay nası ikna edicem şaşırdım .bişi olurmuki yaws bilemedim de.siz olsanız napardınız ya :))

Son düzenleme:

cnm benım sağlık ocagında degıl aslında dr verdı 3 tahlıl zaten pıhtılaşmalar sağlık ocakta yapılmıyomuş onları astanede yaptırdık 50 dk ada cıktı kanszlık ıcın sağlık ocakta vemıştım duşuk cıkınca dr tekrarladı anlıyacagın degerler farklı cıkabılıyomuş
ay sneınde az kalmış cnm ya randavuya ay artık böyle doğum konular baya baya gundemdeydı ben son randavuda dedım artık gercekten azkaldı

cnm benım şekere baglama artık bebışler hızlı buyuyo bende 2 hafta ılerıde cıktı
cnm ya bana kalsa eşını dınle artık az kaldı malum bıde olurda bıeşy olur benım ablam 1 saatlık yolda ben yınede gıtmıyorum ne olur ne olmaz dıye bence sendde yorma kendını dınlen bol bol bayramda

ben olsam gitmezdim :)

evet bişi kalmadı gerçekten... daha odamız gelmedi, bu hafta gelicek inşallah. daha 2-3 hafta havalandırmak lazım bide, hemen yerleştiremicem de
bakalım ne dicek doktor... çayı muayenesi yapar değil mi bu sefer? 35. hafta bitmiş oluyo.

ay hadı cnm ınşalla gelır bu hafta da havalandırma falan ancak denk gelır ay ne heyecanlı cnm ya
catı muayne daha gec dönemde yapılıyo tatlım eger nst de sncın cıkmazsa sancı cıkarsa sayet ozman erken dönemde oluyo
37 de catı muayne olluyo kı eger darlık falan söz konusu olursa 38 de alıyolar bebışı
ben hıc catı muayne olmadım cnm yarende dırek sezeryan oldugundan bundada normal dışı durum olmazsa olmucam

yok banada yapılmadı ve duymadımda belki doğuma girerken yapılır ama bi fikrimyok..

canım allah korusun yolda sancın tutsa ne yapıcaksın ozaman sonuçta burda seni bilen takip eden bi doktorunvar..
bende senin yerinde olsam gitmezdim olmazsa anneler gelsin sana ne olacak bu bayramda böyle olsun
sancıların nezaman geleceği hiç belli olmaz..

hımmmmm anladım cnm daha zaman var belkı daha yapar

beysalcım ınşalla arkdaşının bebişi tutunur ya kaç haftalık 8 e kaadr beklenıyo

tam tarih belli olmadığı için ne kadarlık olduğuda belli değil tatlım 6 haftalık falan olduğunu tahmin ediyorlar

kızlar o kadar yoğun bir gün ki oturup ağlayacam az kaldı hiç dinlenemedim bırakın doğum iznini bugün istifa etmeyi düşündüm o kadar yani çok kötü yoruldum eve gidip suyun altına girip öylece durmak istiyorum evde olanalr değerini bilin çok zor çalışmak bu dönemde arkadaşda rapor aldı 2 kişiyiz inadına da işler çok yoğun ama dayanmalıyım oğlum için onunla daha çok vakit geçirmek için

kızlar park yatagımızı aldık bır gun ıcınde elımıze ulaştı bı yatagı kaldı kızlar parkyatak alan arkadaşlar sız nasıl yatk tercıh ettınız vısco yatakları önerdıler ama sızın fıkır nedır

selam cicimmmmm doktora gittik cumartesi bebiş 2 kg boyu 46 cm olmuş teyzesiiii sen nasılsınnnn neden catladın kızzzz

ooo maşalla cnm benım bayagı guzel gelışmış
merak attım cnm önceden dr dan geldımmı hemen yazardın yazmayınca hemen endışelendım
nasıl sağlıgınız yerınde dımı ıkınızınde

vcnm ya kıyamam geleyımmı yardıma bak cabuk kaparım he

canım bende çalışan bir anne adayıyım geçen hafta çalışabilir raporumu aldım doğum sonrası bakacak kimsem yok ve eşim işinden istifa edecek ücretsiz iznede çıkamıycam mecburen dayanıcam şartlar zorunlu bırakıyo ama Allah evim işime yakın ve sabah eşim bırakıyo zorlanmaya başladım değilse yürürken bir de çok sıcak geliyo senin şartlarını bilemem ama benim gibi ücretsiz izin alamayacaksan sabret sonrasında 1 gün bile önemli olacak bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…