kızlarr biz geldikkkkk
nasılsınız bakalımm????
netim yine gitmişti ama bi daha gitmicek inşallahhh :) teknik servis evimin yolunu ezberledi artık
ilk defa evde tek başıma kaldım bugün, evi toparladım, şimdid de ütü yapıyorum... net gelmişken bi bakıyım dedim... herkes iyi mi?
çok şukur ıyıyız tatlım sasen ben
actım topiiği iki iş yapıyorum sonra dönup buraya bakıyorum hıc ış bıtmıyo kuşum ya
kızlarrr artık son ayımızagırdık cogumuz kansızlık ve doğum ıcın pıhtılaşma tahlıllerı yapıldumı ben son anda kurtardım kan takılmasından
sağlık ocakta 9.5 cıktı kı 150 kan surup ıcmeme ragmen hastanede tekrarlandı 10.3 cıktı son anda kurtardım 10 un altında cıkınca kan takılıyomuş amlum doğumdada kan kaybedıcez
dr doğumdan sonra degerlere bakıcak eger duşuk cıkarsa kan takılacak
ben de iki gömlek ütüledim geldim :):):)
şimdi iki gömlek ütülemeye tekrar dönücem
ben cuma günü gidicem doktora... tekrar tahlil yapıldığını bilmiyodum. sağlık ocağına da 3-4 gün sonra gidicem sanırım...
muayenede en azından ne olup bittiğini hemen öğreniyoruz, tahlil sonuçları beklemek çok stresli oluyo :18::18::18::18:
merhaba kızlar.;
bende enson geçen hafta gittim doktora.ben 32 haftalıktım ozaman bebekte 34 hafta ölçüleri vardı.şekerden sanırım ilerde gidiyor.sancım yok nst em iyi çıktı.sonracıma anormal bi durumda yok kasım 9 ile 13 arasında alırız dedi.bayram ekimin son haftası ben ailemin yanına gitmek istiyorum.araçla beş saattlik yol.safranboluluyum.eşimle tartışmaya tutulduk .o diyor hayır gidemeyiz ben diyorum bişi olmmaz sancım mancım yok gidelim burda bayram geçmez .ay nası ikna edicem şaşırdım .bişi olurmuki yaws bilemedim de.siz olsanız napardınız ya :))
merhaba kızlar.;
bende enson geçen hafta gittim doktora.ben 32 haftalıktım ozaman bebekte 34 hafta ölçüleri vardı.şekerden sanırım ilerde gidiyor.sancım yok nst em iyi çıktı.sonracıma anormal bi durumda yok kasım 9 ile 13 arasında alırız dedi.bayram ekimin son haftası ben ailemin yanına gitmek istiyorum.araçla beş saattlik yol.safranboluluyum.eşimle tartışmaya tutulduk .o diyor hayır gidemeyiz ben diyorum bişi olmmaz sancım mancım yok gidelim burda bayram geçmez .ay nası ikna edicem şaşırdım .bişi olurmuki yaws bilemedim de.siz olsanız napardınız ya :))
cnm benım sağlık ocagında degıl aslında dr verdı 3 tahlıl zaten pıhtılaşmalar sağlık ocakta yapılmıyomuş onları astanede yaptırdık 50 dk ada cıktı kanszlık ıcın sağlık ocakta vemıştım duşuk cıkınca dr tekrarladı anlıyacagın degerler farklı cıkabılıyomuş
ay sneınde az kalmış cnm ya randavuya ay artık böyle doğum konular baya baya gundemdeydı ben son randavuda dedım artık gercekten azkaldı
ben olsam gitmezdim :)
evet bişi kalmadı gerçekten... daha odamız gelmedi, bu hafta gelicek inşallah. daha 2-3 hafta havalandırmak lazım bide, hemen yerleştiremicem de
bakalım ne dicek doktor... çayı muayenesi yapar değil mi bu sefer? 35. hafta bitmiş oluyo.
kızlarrr artık son ayımızagırdık cogumuz kansızlık ve doğum ıcın pıhtılaşma tahlıllerı yapıldumı ben son anda kurtardım kan takılmasından
sağlık ocakta 9.5 cıktı kı 150 kan surup ıcmeme ragmen hastanede tekrarlandı 10.3 cıktı son anda kurtardım 10 un altında cıkınca kan takılıyomuş amlum doğumdada kan kaybedıcez
dr doğumdan sonra degerlere bakıcak eger duşuk cıkarsa kan takılacak
merhaba kızlar.;
yok banada yapılmadı ve duymadımda belki doğuma girerken yapılır ama bi fikrimyok..
canım allah korusun yolda sancın tutsa ne yapıcaksın ozaman sonuçta burda seni bilen takip eden bi doktorunvar..
bende senin yerinde olsam gitmezdim olmazsa anneler gelsin sana ne olacak bu bayramda böyle olsun
sancıların nezaman geleceği hiç belli olmaz..
beysalcım ınşalla arkdaşının bebişi tutunur ya kaç haftalık 8 e kaadr beklenıyo
aysunnnnnnnn catladımmmmmmmm
selam cicimmmmm doktora gittik cumartesi bebiş 2 kg boyu 46 cm olmuş teyzesiiiisen nasılsınnnn neden catladın kızzzz
tam tarih belli olmadığı için ne kadarlık olduğuda belli değil tatlım 6 haftalık falan olduğunu tahmin ediyorlar
kızlar o kadar yoğun bir gün ki oturup ağlayacam az kaldı hiç dinlenemedim bırakın doğum iznini bugün istifa etmeyi düşündüm o kadar yani çok kötü yoruldum eve gidip suyun altına girip öylece durmak istiyorum evde olanalr değerini bilin çok zor çalışmak bu dönemdearkadaşda rapor aldı 2 kişiyiz inadına da işler çok yoğun ama dayanmalıyım oğlum için onunla daha çok vakit geçirmek için
vcnm ya kıyamam geleyımmı yardıma bak cabuk kaparım he
kozete cnm memlekete gelmıyousun gelde beysal sen ben bı buluşalım göbek tokuşturalım
ben olsam gitmezdim :)
:I(((((((((( gırdın kalbimi:)))))))))))))
dime kız gitmimmi .ama burda bayram geçermi yaws öhüüüü:))
selam bayanlar Allah hepimiizn yardımcısı olsun varis ağrısı çeken var mı benim gibi...ölüyorum resmen.32 haftam bu hafta dolacak sırf bu yüzden doğum iznine ayrılmayı düşünüyorum...ama çok kararsızım.bebeğimle geçirmek istiyorum iznimi ama dayanamıyorum.benim gibi çalışan anneler var mı? ne zman doğum iznine ayrılmayı düşünüyolar acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?