2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canımmm belimde kasıklarım agrı var bayaaa korktummm bu erken dogum belirtisi mi ne yapayım senceeee

ölemi dersin.evet ben kendimi şekere endeksledim ilerde olmasına sevinmiyorum bile hımm demek şekerden felandır diyorum hemen.inşallah şekerden değildir.doktor babayı görünce genetikde olabilir baba iri dedi.neyse bende ya bişi olursa diye vazgeçim diyoru bazen gitmekten ama sonra risk alsammı diyorum:))

canımmm belimde kasıklarım agrı var bayaaa korktummm bu erken dogum belirtisi mi ne yapayım senceeee

cnm benım bebişin pozısyonu nasıl dr um fazla kg almamla ılgılı tek sıkıntın bel ve kasık ağrıların olabılır dedı sende ben gıbı kg olayını bıraz fazla kacırdgından olmalı cnm artık yalancı sancılar bu aftada normal bıde drada yenı gıttın öyle bı durum olssydı anlardı cnm

yaa ben sizden kocişi ikna etmek için destek beklerken siz de ondan yana oldunuz cıks cıks cıks olmadıki şimdi. off off sizlerle bayramlaşırız artık dört gün napim :))

cnm benım eşimde ırı dr banada aynı yorumu yaptı
cnm bence gıtme dıyorum ya benım yegnımın doğumgunu 1 sattlık yok ama yınede göze alamıyorum bak duyuyoruz erken doğumlar cok oldunyolun ortasında hastane uzagında bı şey geliştı hıc gerek yok rıske bak bende bayramda evdeyım darlandımmı gel ben sana arkadaşşlık yaparım

yaa ben sizden kocişi ikna etmek için destek beklerken siz de ondan yana oldunuz cıks cıks cıks olmadıki şimdi. off off sizlerle bayramlaşırız artık dört gün napim :))

ben olsam eşimle gitme imkanım varsa giderim bacım ama bu kızlar bana da kızar şimdi sana arka çıkıyorum diye :18: gitme boşver sen

inşş yalancı dogum sancısıdıder dinleneyim biraz öptüm

canım maşallah size, bizim doktorumuz uzun yola kesinikle izin vermiyor ta 7. aydan beridir ki biz de o zamanlar sıkıntı yoktu sağlığımızda. ben iki bayramdır aileme gidemiyorum onlar geçen bayram geldiler , bu bayram da gelecekler kısmetse.

Bizim bayram sonrası doğum olacağı için hem gitmemiz imkansız hem de uçağa , uzun yola asla müsade yok. ben şanlıurfa'da ailem ise istanbul'da yaşıyor. Sen de doktoruna danış ve tüm riskleri bilerek yola çıkacaksan çık.

anladım canım.. o zaman bi sonraki muayenede olucam heralde bende.

ben de visco yatak alıcam canım...

:I(((((((((( gırdın kalbimi:)))))))))))))
dime kız gitmimmi .ama burda bayram geçermi yaws öhüüüü:))

gırılma kızzzz :):)
ya ne bileyim ben korkarım yollardan...
hadi bişi oldu yolun ortasında, ne yapıcan, nereye gidicen?

bayramda yat dinlen, eşinle gez dolaş, sinemaya git :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…