ooo maşalla cnm benım bayagı guzel gelışmış
merak attım cnm önceden dr dan geldımmı hemen yazardın yazmayınca hemen endışelendım
nasıl sağlıgınız yerınde dımı ıkınızınde
ahhh canım ahh nerde keşke gelsem de görüşsek dimi ne güzel lur memleketimide çok özledim burnumda tütüyor valla
cnm benım şekere baglama artık bebışler hızlı buyuyo bende 2 hafta ılerıde cıktı
cnm ya bana kalsa eşını dınle artık az kaldı malum bıde olurda bıeşy olur benım ablam 1 saatlık yolda ben yınede gıtmıyorum ne olur ne olmaz dıye bence sendde yorma kendını dınlen bol bol bayramda
canımmm belimde kasıklarım agrı var bayaaa korktummm bu erken dogum belirtisi mi ne yapayım senceeee
ben olsam gitmezdim :)
:I(((((((((( gırdın kalbimi:)))))))))))))
dime kız gitmimmi .ama burda bayram geçermi yaws öhüüüü:))
cnm bak olduda gelisen mutlaka haberımız olsun beysal sen ben bebişlerımız buluşyuruz
ayyy çok heycanlı olur aslında şuanda çok gelmek istiyorum ablamı filan çok özledim onun iki çocuk var okullu o gelemiyor , ama benim bey izin vermiyor ne yazıkkic.tesi akşam gideriz pazar akşam döneriz diyor onda ben gelmiyorum ...... gelirsem kesin haber veririm o zman buluşalım valla daha önce benim aklıma gelmedi tühhh :18::18:
kızlar bir şey soracağım lohusa şerbeti için bardak ve sürahimi süsleyeceğim kadeh süsülemeyi düşünüyorum 6 tane 6 tanede normal bardak aynı takımın süslesem nasıl olr sizce ?
yok banada yapılmadı ve duymadımda belki doğuma girerken yapılır ama bi fikrimyok..
canım allah korusun yolda sancın tutsa ne yapıcaksın ozaman sonuçta burda seni bilen takip eden bi doktorunvar..
bende senin yerinde olsam gitmezdim olmazsa anneler gelsin sana ne olacak bu bayramda böyle olsun
sancıların nezaman geleceği hiç belli olmaz..
ölemi dersin.evet ben kendimi şekere endeksledim ilerde olmasına sevinmiyorum bile hımm demek şekerden felandır diyorum hemen.inşallah şekerden değildir.doktor babayı görünce genetikde olabilir baba iri dedi.neyse bende ya bişi olursa diye vazgeçim diyoru bazen gitmekten ama sonra risk alsammı diyorum:))
yaa ben sizden kocişi ikna etmek için destek beklerken siz de ondan yana oldunuz cıks cıks cıks olmadıki şimdi. off off sizlerle bayramlaşırız artık dört gün napim :))
cnm benım bebişin pozısyonu nasıl dr um fazla kg almamla ılgılı tek sıkıntın bel ve kasık ağrıların olabılır dedı sende ben gıbı kg olayını bıraz fazla kacırdgından olmalı cnm artık yalancı sancılar bu aftada normal bıde drada yenı gıttın öyle bı durum olssydı anlardı cnm
ayyy çok heycanlı olur aslında şuanda çok gelmek istiyorum ablamı filan çok özledim onun iki çocuk var okullu o gelemiyor , ama benim bey izin vermiyor ne yazıkkic.tesi akşam gideriz pazar akşam döneriz diyor onda ben gelmiyorum ...... gelirsem kesin haber veririm o zman buluşalım valla daha önce benim aklıma gelmedi tühhh :18::18:
kızlar bir şey soracağım lohusa şerbeti için bardak ve sürahimi süsleyeceğim kadeh süsülemeyi düşünüyorum 6 tane 6 tanede normal bardak aynı takımın süslesem nasıl olr sizce ?
hım bence gayet guzel olur cnm ben hazırlarını gödum memleketımde haha cok guzeldı ama ben almıcam
hastanede odaya tamtakım koyuyolar evdede cıx meyve suyu verırım
inşş yalancı dogum sancısıdıder dinleneyim biraz öptüm
merhaba kızlar.;
bende enson geçen hafta gittim doktora.ben 32 haftalıktım ozaman bebekte 34 hafta ölçüleri vardı.şekerden sanırım ilerde gidiyor.sancım yok nst em iyi çıktı.sonracıma anormal bi durumda yok kasım 9 ile 13 arasında alırız dedi.bayram ekimin son haftası ben ailemin yanına gitmek istiyorum.araçla beş saattlik yol.safranboluluyum.eşimle tartışmaya tutulduk .o diyor hayır gidemeyiz ben diyorum bişi olmmaz sancım mancım yok gidelim burda bayram geçmez .ay nası ikna edicem şaşırdım .bişi olurmuki yaws bilemedim de.siz olsanız napardınız ya :))
ay hadı cnm ınşalla gelır bu hafta da havalandırma falan ancak denk gelır ay ne heyecanlı cnm ya
catı muayne daha gec dönemde yapılıyo tatlım eger nst de sncın cıkmazsa sancı cıkarsa sayet ozman erken dönemde oluyo
37 de catı muayne olluyo kı eger darlık falan söz konusu olursa 38 de alıyolar bebışı
ben hıc catı muayne olmadım cnm yarende dırek sezeryan oldugundan bundada normal dışı durum olmazsa olmucam
kızlar park yatagımızı aldık bır gun ıcınde elımıze ulaştı bı yatagı kaldı kızlar parkyatak alan arkadaşlar sız nasıl yatk tercıh ettınız vısco yatakları önerdıler ama sızın fıkır nedırEki Görüntüle 521594
:I(((((((((( gırdın kalbimi:)))))))))))))
dime kız gitmimmi .ama burda bayram geçermi yaws öhüüüü:))
hım bence gayet guzel olur cnm ben hazırlarını gödum memleketımde haha cok guzeldı ama ben almıcam
hastanede odaya tamtakım koyuyolar evdede cıx meyve suyu verırım
aslında yapmayacaktım ama heves ettim bir anda nedense , sadece kadeh yapacaktım 6 tane ma ya 7 kişi gelirse ona yokmu diyeceksin dedi arkadaşım bende bir 6 tane daha süsleyeyim dedimya bizim memleketin süsü püsü , el işi herşeyi bir farklı zaten
aslında yapmayacaktım ama heves ettim bir anda nedense , sadece kadeh yapacaktım 6 tane ma ya 7 kişi gelirse ona yokmu diyeceksin dedi arkadaşım bende bir 6 tane daha süsleyeyim dedimya bizim memleketin süsü püsü , el işi herşeyi bir farklı zaten
cnm benım ya genelde cok sayıda yapılıyo oldu 12 yeter aaaa teker teker gelsınler cnm
bende beyenıyorum guzel oluyo ay acaba bnde hazır suslenmışlerden eve alsammkı bak canım cektı şımdı
cnm benım eşimde ırı dr banada aynı yorumu yaptı
cnm bence gıtme dıyorum ya benım yegnımın doğumgunu 1 sattlık yok ama yınede göze alamıyorum bak duyuyoruz erken doğumlar cok oldunyolun ortasında hastane uzagında bı şey geliştı hıc gerek yok rıske bak bende bayramda evdeyım darlandımmı gel ben sana arkadaşşlık yaparım[/QUO
nerde oturuyodun bakim sen :)) bayrama gezmeye yer bakmam lazım madem gidemiyorum:)))
ben olsam eşimle gitme imkanım varsa giderim bacım ama bu kızlar bana da kızar şimdi sana arka çıkıyorum diye :18: gitme boşver sen
cnm benım ya genelde cok sayıda yapılıyo oldu 12 yeter aaaa teker teker gelsınler cnm
bende beyenıyorum guzel oluyo ay acaba bnde hazır suslenmışlerden eve alsammkı bak canım cektı şımdı
hahavalla bu hamilelikte sadece yemek aşerilmiyormuş demekki bende eşime yok ben yapmam gerek yok dediğim ne varsa ayy çok canım istedi yapayım ne olucak deyip yaptım adam diyor iyiki ev araba filan aşermiyorsun
cnm benım eşimde ırı dr banada aynı yorumu yaptı
cnm bence gıtme dıyorum ya benım yegnımın doğumgunu 1 sattlık yok ama yınede göze alamıyorum bak duyuyoruz erken doğumlar cok oldunyolun ortasında hastane uzagında bı şey geliştı hıc gerek yok rıske bak bende bayramda evdeyım darlandımmı gel ben sana arkadaşşlık yaparım[/QUO
nerde oturuyodun bakim sen :)) bayrama gezmeye yer bakmam lazım madem gidemiyorum:)))
sakaryadayım tatlım gel valla göbuş tokuştururuz sen neresesın bakımmmmmmm
gelemesende kk da senı beklıyor olacagım mmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?