2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
gunaydın kızlar ben bugun ikide doktora gıtcem kalp atışı dinlemeye bana dua edın cok endişeliyim 6+4 de duyulmamıstı karından bakalım bugun nolur bu arada mıde bulantısı bendede var ama daha hıc kusmadım bırazdan sıcak koca bı bardak sut içicem mıda bulantısına ıyı gelıyo tavsıye ederım tıksinseniz bile cay bardagıylada olsa için

bu arada kızlar geçen bahsettiğim sohbet odası hakkında yetkiliyle görüştüm ama şimdi kk da kullanıcı sayısı 6-7 binlerde olduğu için sohbet odaları kırılımını kaldırabilecek bir yazılım mevcut değilmiş malesef.çok hızlı ilerliyoruz kopukluk oluyor ama idare edicez .

inş.güzel haberlerle dönersin hem sonra herkesin kalp atışı aynı dönemlerde olmuyo biliyosun,içini ferah tut umarım gönlünce olur

ohhh iyi olmuş. bende her sıkıştığımda hamileyim, anlayışlı ol diyorum eşime işin içinden çıkıyorummmm

canım inşallah gümbür gümbür duyarsın. kalbimiz seninle. :114:

bende seniii severimm kardeşceğizimmmm.......evet yaaa yazık bana üzüyor beni gıcık eltimm
buarada kayseri yolları taşlı, bekliyor seni sarı saçlı haberin olaaaaaaaaaa

kendi hazımsızlığına üzülsün maden suyu tavsiye et benimde komşum benim popomla haşır neşir bu aralar gördükçe bişeyler söylü umrumda bile değil çünkü j.lopez gibi oldu DD fazlası pek iyi olmayacak ama bu tip insanlarında gıdası böyle mevzular gül geç arkadaşım.
senide görmek istiyo esmer kadın haberin olaa .stop.

genel olarak baktığında da erkekler görünüşte oğlum olsun derler ama kız evlatlarını daha çok severler :))

kesinlikle aralarında çok değişik mükemmel bir bağ oluyor. erkek istemelerinin sebebi de erkek evlat ele verilmiyor elden alınıyor ya zorlamıyor, ama kızı ele veriyorlar kıyamadıklarından

Burcuxx cnmm bebek solda cnm kız olursa neslişah oglan olursa ali ekber dedi eşim

allah alaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
babasıda uyutmadı derken... ay bi rahat dursun kızzzzzzzzzzzzzzz. daha bu doğmadan yine gebe kalacan heeee

merhaba arkadaşlar birşey soracağım
ben 5+4 günlük hamileyim sizler ilk kalp atışını ne zaman duydunuz , ilk kez dün dr gittim 2 hafta sonra duyulur dedi ama okuduğum kadarıyla çoğunuz duymuşsunuz bile

merhabalr ..biz geldikk....nasılsınız bakalım güzel hamişler....
evi toparladım çamaşır astım toz aldım...evi süpürmede biterse ohh deymeyin keyfime
hava süper bugün burda çok şükür...

ne kadar güzel anlatmışsın hislerini Allah gölnüne göre versin inşallah. benim 4 yıldır beklediğim bir bebek olduğundan sağlıklı olmasını dilemekten başka birşey gelmiyor içimden :)

merhaba arkadaşlar birşey soracağım
ben 5+4 günlük hamileyim sizler ilk kalp atışını ne zaman duydunuz , ilk kez dün dr gittim 2 hafta sonra duyulur dedi ama okuduğum kadarıyla çoğunuz duymuşsunuz bile

[/B]canım çok doğal duymaman endişelenme...2 haftaya ancak duyulur..bizde kesemizi gördük geçen hafta doktor 10 gün sonra gel kalp atışı için dedi..ama ben daha geç gidecem bir aksilik olmazsa..hem daha biraz büyür meleğim[/B]

allah alaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
babasıda uyutmadı derken... ay bi rahat dursun kızzzzzzzzzzzzzzz. daha bu doğmadan yine gebe kalacan heeee

SORMA CNM YAA ADAM UYUMUYO BENİDE UYUTMUYO :d:d:d ORAMI BURAMI DÜRTÜYO KARNIMA DÜRTÜYO BEBE HİSSETMEK İÇİN BENDE HUYLANIYOM :d:d:d

sağol canım , benide 2 hafta sonra çağırdı kalp atışını duymak için demekki anca o zamana belli olur , istanbuldamısın nereye gidiyorsun kontroller için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…