oy ben seni severim yerim yerim,o eltini döverim
gunaydın kızlar ben bugun ikide doktora gıtcem kalp atışı dinlemeye bana dua edın cok endişeliyim 6+4 de duyulmamıstı karından bakalım bugun nolur bu arada mıde bulantısı bendede var ama daha hıc kusmadım bırazdan sıcak koca bı bardak sut içicem mıda bulantısına ıyı gelıyo tavsıye ederım tıksinseniz bile cay bardagıylada olsa için
:))) lavinyaaaaa ahhh lavinyaaaa :))
bende bi an güzel kızım diyorum,bi an yakışıklı oğlum .gelsinde hayırlısıyla anne desinde yavrularımızne muhteşem bi duygu bu yaa.
bu arada ben bir şimardım.evde istediğim kuralı koyup kaldırma yetkim var.önceden bu evin cumhurbaşkanı kim diyordum şimdi level atladım bu evin hamilesi kim diyorum.aldım sazım elime
gunaydın kızlar ben bugun ikide doktora gıtcem kalp atışı dinlemeye bana dua edın cok endişeliyim 6+4 de duyulmamıstı karından bakalım bugun nolur bu arada mıde bulantısı bendede var ama daha hıc kusmadım bırazdan sıcak koca bı bardak sut içicem mıda bulantısına ıyı gelıyo tavsıye ederım tıksinseniz bile cay bardagıylada olsa için
bende seniii severimm kardeşceğizimmmm.......evet yaaa yazık bana üzüyor beni gıcık eltimm
buarada kayseri yolları taşlı, bekliyor seni sarı saçlı haberin olaaaaaaaaaa
:):):) ümit dünyasıçok seviyorum babalarına aşık küçük kızları :)
:):):) ümit dünyasıçok seviyorum babalarına aşık küçük kızları :)
ohhh iyi olmuş. bende her sıkıştığımda hamileyim, anlayışlı ol diyorum eşime işin içinden çıkıyorummmm
canım inşallah gümbür gümbür duyarsın. kalbimiz seninle. :114:
genel olarak baktığında da erkekler görünüşte oğlum olsun derler ama kız evlatlarını daha çok severler :))
evet canım aynı dönem sanırım bizim bebişler :))
ben p.günü doktora gittim ilk kez doktor ultrasonla baktı ve bizzzzzzzz bebişimi gördük kızlar sizlerde kontrolde görürsünüz diye düşünüyorum :)))
günaydın kızlar günden güne bebeklerimizi daha çok hiissediyoruz bugün beni uyutmadı bebişim babasıda tabi kramp gibi agrı oluyo baş agrısı hat safada günüzleri bulantı bu hafta daha kötüyüm ama bugüne şükür
inş. canım yaa. olsun biz yinede eksik dilek dilemeyelim sağlıklı doğsun,hayırlı olsun,bizlere anne-babalığı tattırsın,başarılarıyla gururlanalım,yanlışlarıyla sahip çıkalım.insan bu yaa düşününce insan yewtiştirmek bir sanat.karnını doyurmak değil herşey herşey..
benim kız erkek farketmez ama eşime benzeyen bi erkeğim daha olsun istiyorum işin açığı.1 tanesi yetmiyo :) aslında illaki birilerine benzetme kaygısı pek hoşuma gitmiyor ama gönlümde bunu istiyor.ne çıkarsa bahtımıza.ama şu da var ki kız evlat bambaşka.daha bi can sanki
merhaba arkadaşlar birşey soracağım
ben 5+4 günlük hamileyim sizler ilk kalp atışını ne zaman duydunuz , ilk kez dün dr gittim 2 hafta sonra duyulur dedi ama okuduğum kadarıyla çoğunuz duymuşsunuz bile
allah alaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
babasıda uyutmadı derken... ay bi rahat dursun kızzzzzzzzzzzzzzz. daha bu doğmadan yine gebe kalacan heeee
[/B]canım çok doğal duymaman endişelenme...2 haftaya ancak duyulur..bizde kesemizi gördük geçen hafta doktor 10 gün sonra gel kalp atışı için dedi..ama ben daha geç gidecem bir aksilik olmazsa..hem daha biraz büyür meleğim[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?