2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
iyi akşamlar kızlar, ben de ütümü bitirip yemeğimi hazırlayıp bi duşa giriyim...

öpüyorum hepiceğiniziii

kızlar ya vajinam ağrıyor bir saattir neden olabilir

yok yok ben hiç bir şey söylemedim , ben kendim gidemiyorum burnumda tütüyor da ondan git diyorum canım ama gitmeye kalksam da tırsarım 100 kere düşünürüm yani Allah korusun

korkuttumu kozete bu kızlar seni....hayde gel ikimiz gidelim bende çok özledim evi ailemi memleketimi.ben aracı kullanırım bir gece ansınızı kaçalım bence:)

kızlar ya vajinam ağrıyor bir saattir neden olabilir

benimde vardı hemde sık sık oluyor hem sürekli ağrı hemde kasılma gibi cız diye bir ağrı giriyordu peş peşe 3-5 kere doktoruma sordum çatın genişliyor çalışmalar artık hız kazandı bu ağrılar normal dedi

kozete senle tanışık cıkmayalım gecen kk da yazılırken bırısıyle bırden fakettım kı ısvectekı dayımın kızı kader ağlarını bı anda ördu anlayacagın

cnm ben parkyatağın içine pamuk şilte aldım. visco yatağı doktorum önermedi.8 aydan sonra kullanabilirsin visco yatağı.yün yatağa kesinlikle karşı çünkü çocuklarda alerji yapıyormuş. %100 pamuk alırsan sağlıklı olur.

cnm pamuk sılte bebk magazalarında satılıyomu nerden aldın tatlım sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…