var var kendi aracımızla gitcez:))) kozete topa tutacaklar şimdi bizi:)))
hahavalla bu hamilelikte sadece yemek aşerilmiyormuş demekki bende eşime yok ben yapmam gerek yok dediğim ne varsa ayy çok canım istedi yapayım ne olucak deyip yaptım adam diyor iyiki ev araba filan aşermiyorsun
haha ee demek bızım yurdum ınsanı herşeye aşerebılıyo dımı cnm ben
ev araaba heeee daha 28 gun var guzel fıkırler verıyosun bana arkadaşım dermışım
sakaryadayım tatlım gel valla göbuş tokuştururuz sen neresesın bakımmmmmmm
gelemesende kk da senı beklıyor olacagım mmmm
ben ,istanbuldayım geçenb ay sakaryadaydım .yaws yol kenarından bir kavun aldık gelirken ben şu yaşıma kadar öle kavun yemedim onası bir lezzet o nasıl bir keyiftir yarabbim hala dadı damamda :) gelim sana kes bi kavun he bacı:)) kk da bekle beni bayram opücem elini:)
yok yok ben hiç bir şey söylemedim , ben kendim gidemiyorum burnumda tütüyor da ondan git diyorum canım ama gitmeye kalksam da tırsarım 100 kere düşünürüm yani Allah korusun
kızlar ya vajinamağrıyor bir saattir neden olabilir
ben ,istanbuldayım geçenb ay sakaryadaydım .yaws yol kenarından bir kavun aldık gelirken ben şu yaşıma kadar öle kavun yemedim onası bir lezzet o nasıl bir keyiftir yarabbim hala dadı damamda :) gelim sana kes bi kavun he bacı:)) kk da bekle beni bayram opücem elini:)
aaa neden nasıl ne sebeple geldın bakım sakaryaya bı daha haberım olsun heee
cnm benım sakarya kavun karpuz mechurdur sen gel ben sana alasını keserım yarenle yersınızı
benım kavun karpuz tarzım degıl pek ama karpuzun dıbını kaşıklayıp yemegı cok severım tabırı caısze bıraz ıneklerın yedıgı kısımları
ee yakındada sağmalık ınege döncez nasılsa
haha ee demek bızım yurdum ınsanı herşeye aşerebılıyo dımı cnm ben
ev araaba heeee daha 28 gun var guzel fıkırler verıyosun bana arkadaşım dermışım
yok ya benim ki zaten maşallah bu aralar özel günümüdür nedir bir alıngan bir kırılgan bir sıkkın birde ev istesem kaçar herhaldeyakmayalım başlarını
korkuttumu kozete bu kızlar seni....hayde gel ikimiz gidelim bende çok özledim evi ailemi memleketimi.ben aracı kullanırım bir gece ansınızı kaçalım bence:)
evet korktum kıvırdım hemennasıl olacak o iş biz seninle ayrı memleketlerin insanlarıyız beni yol üzerinde bırakıp kaçma sonra
kızlar ya vajinamağrıyor bir saattir neden olabilir
yok ya benim ki zaten maşallah bu aralar özel günümüdür nedir bir alıngan bir kırılgan bir sıkkın birde ev istesem kaçar herhaldeyakmayalım başlarını
evet korktum kıvırdım hemennasıl olacak o iş biz seninle ayrı memleketlerin insanlarıyız beni yol üzerinde bırakıp kaçma sonra
acaba doğum stresımı oldu adamcagız ay bızımkıde sorup duruyo yıne lohusa depresonuna gırcen mı dıye dur dedım bı doğuayım bakarız haah adamıngözu fena korktu
kızlar park yatagımızı aldık bır gun ıcınde elımıze ulaştı bı yatagı kaldı kızlar parkyatak alan arkadaşlar sız nasıl yatk tercıh ettınız vısco yatakları önerdıler ama sızın fıkır nedırEki Görüntüle 521594
acaba doğum stresımı oldu adamcagız ay bızımkıde sorup duruyo yıne lohusa depresonuna gırcen mı dıye dur dedım bı doğuayım bakarız haah adamıngözu fena korktu
hem o hem ailesiyle benim aramda kaldığı için garibim ne yapsın sıkkın bunalık e bende hamile nazlı niyazlı sinirli menopozlu kadınlar gibi ne zaman ne diyeceğim belli değil iyi dayanıyor yinede garibim
ayy bir de o var dimi bak senin eşin en azından tecrübeli , aslında tecrübeli eşler topiktediki tecrübesiz beylere ders verse ne güzel olur benimkinin daha o hallerden haberi yok tabi
aaa neden nasıl ne sebeple geldın bakım sakaryaya bı daha haberım olsun heee
cnm benım sakarya kavun karpuz mechurdur sen gel ben sana alasını keserım yarenle yersınızı
benım kavun karpuz tarzım degıl pek ama karpuzun dıbını kaşıklayıp yemegı cok severım tabırı caısze bıraz ıneklerın yedıgı kısımları
ee yakındada sağmalık ınege döncez nasılsa
estapiti piti yarencim ben kavunun heryerini yerim.geçen ay kaynımın arkadaşının düğünü vardı abaza düğünü oyüzden gelmiştil..olar birdahikine gelince haber ederim :)
valla bende korkmadım desem yalan olur artık gitsem birde yolda bişi olsa daha tanımazlar beni bu kızlar:) sen nereliyim demiştin bakim seni geçerken yoldan alırım ben kaçmam merak etme:)
kozete senle tanışık cıkmayalım gecen kk da yazılırken bırısıyle bırden fakettım kı ısvectekı dayımın kızı kader ağlarını bı anda ördu anlayacagın
cnm ben parkyatağın içine pamuk şilte aldım. visco yatağı doktorum önermedi.8 aydan sonra kullanabilirsin visco yatağı.yün yatağa kesinlikle karşı çünkü çocuklarda alerji yapıyormuş. %100 pamuk alırsan sağlıklı olur.
valla bende korkmadım desem yalan olur artık gitsem birde yolda bişi olsa daha tanımazlar beni bu kızlar:) sen nereliyim demiştin bakim seni geçerken yoldan alırım ben kaçmam merak etme:)
sakaryalıyım canım ben bu arada bdt miz aynı seninle benim de 21 kasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?