abdominal ultrasonda kese sağa doğru, bebek kesenin soluna yakın. kese elipsle fasulye arası bir şekil. bebek hissiyatım kız ağırlıklırüyasında erkek görenler var ama çılgın gibi kız istiyorum (hayırlısı :26:)
merhaba arkadaşlar birşey soracağım
ben 5+4 günlük hamileyim sizler ilk kalp atışını ne zaman duydunuz , ilk kez dün dr gittim 2 hafta sonra duyulur dedi ama okuduğum kadarıyla çoğunuz duymuşsunuz bile
ne kadar güzel anlatmışsın hislerini Allah gölnüne göre versin inşallah. benim 4 yıldır beklediğim bir bebek olduğundan sağlıklı olmasını dilemekten başka birşey gelmiyor içimden :)
Selam kizlar bi süredir takip ediyorum sizi,bugün artik katilmaya karar verdim.
Hamilelik belirtileri bende de var.mide bulantisi azalti gibi bugun ama en cok halsizlik beni mahvediyo.allahtan calismiyorum evdeyim.sürekli bir uyku hali var.
Bir de bi kac gundur sacma sapan rüyalar goruyorum gecen hafta kalp atislarini duyduk ama endise etmeden duramiyirum.hele bu ruyalar beni cok etkiledi.umarim iyidir bebegim:26:
Herkese saglikli bir hamilelk diliyorum
çok iyi anlıyorum bende 3 yıldır bekliyorum 7 yıllık evliyim .bebek düşünmezken hiç dokunmuyordu çünkü her defasında hayal kırıklığı nedir bilmiyordum ama bebeğimiz olsun dediğimiz günden itibaren bunun ne kadar hassas bi konu olduğunu öğrendim.çeken bilir hesabı.Allah isteyen herkesi sevindirsin.ve benimki riskli bi durum geçen hafta berbattım.ve biri bana ne dedi biliyomusun ,inanamadım.'sen çok üstüne düştün ondan olmasın,sakınılan göze çöp batar'ne ilgisi var sen nerden biliyosun kaybetmeyi,bekledinmi hiç ?nasreddin hoca demiş ya bana eşekten düşeni getirin diye o hesap . elbet bunu da atlatacağız
çok iyi anlıyorum bende 3 yıldır bekliyorum 7 yıllık evliyim .bebek düşünmezken hiç dokunmuyordu çünkü her defasında hayal kırıklığı nedir bilmiyordum ama bebeğimiz olsun dediğimiz günden itibaren bunun ne kadar hassas bi konu olduğunu öğrendim.çeken bilir hesabı.Allah isteyen herkesi sevindirsin.ve benimki riskli bi durum geçen hafta berbattım.ve biri bana ne dedi biliyomusun ,inanamadım.'sen çok üstüne düştün ondan olmasın,sakınılan göze çöp batar'ne ilgisi var sen nerden biliyosun kaybetmeyi,bekledinmi hiç ?nasreddin hoca demiş ya bana eşekten düşeni getirin diye o hesap . elbet bunu da atlatacağız
insanlar değil mi zaten bizleri strese sıkıntıya sokann bana da bitanesi hamile kalmadan önce bebek düşünüyomusun dedi hayır dedim uzatmamak içinn ne dedi biliyormusunuz hımmm düşünseniz olurdu zaten
oy oyy böylesini böcek gibi ezmeli yaa.öyle cahil insanlar var ki doğurganlığı üstünlük olarak görüp başka hiç bişeye sahip olamayanlar.konuşacak 2 çift lafı,fikri yoktur ama çocuğu vardır ve bilir kişidir.evet yaralanıyor insan ama bizim ne istediğimiz önemli ve bak bu defa olacak
Kizlar slm! İstanbul'dan hepinize merhabalarr. Uzun zamandir girmiyorum nete. Malum son zamanlarda sikinti sikinti ustune. Esim ayda bi kac kez is icin istanbula geliyo, bu sefer ben de pesine takilip geldim. Cok sikildim aylardir. Psikolojik olarak zaten bitiktim. Uzaklasmaya ihtiyacim vardi. Biz cok sukur iyiyz. Hic olmayan belirtiler hafiften belirmeye basladi. Dun 7. Haftamiz bitti. Yeni gelen herkese hosgeldin diyorum. Bundan sonra daha sik burda olmaya caliscam. Cunku burasi bana iyi geliyo.
elbette hoşgeldin hatta hoşgeldiniz :)))
Hosbulduk canim.
Hepimiz ayni donem hamilesi oldugumuz icin paylasimlerin faydali oldugunu goruyorum.baklim ilerleyen donemlernasil olcak.ama sanirim 2. Uc aylik donem daha rahat geciyomus.sabirsizlikla o gunleri bekliyorum
kusura bakmayın geç cevap yazıyorum 4.5 aylık oglum var fırsat buldukca bakıyorum oglumu karnıma yasladfıgım ıcın kese cevresı yırtılmıs bıraz zarar görmuş bırazda ev işlerını abartmıştım imşallah sende duyarsın cnmgözünaydın canım darısı benim gibi pt pıt larını duymayanların başına inşallah...bende progesteron için bi vajinal jel(crinone) kullanıyorum 10.haftaya kadar kullanmam gerekiyormus..ama benim tüp bebek ondan daha yumurta toplama işleminden beri kullanıyorum...
canım neden progestan kullanıyosun. kanamanmı oldu. bende lekelenme varf günde 3 tane kullanıyorum. hepte sırt üstü yatıyorum. sen kaç tane kullanıyosun?
sağol canım , benide 2 hafta sonra çağırdı kalp atışını duymak için demekki anca o zamana belli olur , istanbuldamısın nereye gidiyorsun kontroller için
SORMA CNM YAA ADAM UYUMUYO BENİDE UYUTMUYO :d:d:d ORAMI BURAMI DÜRTÜYO KARNIMA DÜRTÜYO BEBE HİSSETMEK İÇİN BENDE HUYLANIYOM :d:d:d
Hosbulduk canim.
Hepimiz ayni donem hamilesi oldugumuz icin paylasimlerin faydali oldugunu goruyorum.baklim ilerleyen donemlernasil olcak.ama sanirim 2. Uc aylik donem daha rahat geciyomus.sabirsizlikla o gunleri bekliyorum
Burcuxx cnmm bebek solda cnm kız olursa neslişah oglan olursa ali ekber dedi eşim
Kizlar slm! İstanbul'dan hepinize merhabalarr. Uzun zamandir girmiyorum nete. Malum son zamanlarda sikinti sikinti ustune. Esim ayda bi kac kez is icin istanbula geliyo, bu sefer ben de pesine takilip geldim. Cok sikildim aylardir. Psikolojik olarak zaten bitiktim. Uzaklasmaya ihtiyacim vardi. Biz cok sukur iyiyz. Hic olmayan belirtiler hafiften belirmeye basladi. Dun 7. Haftamiz bitti. Yeni gelen herkese hosgeldin diyorum. Bundan sonra daha sik burda olmaya caliscam. Cunku burasi bana iyi geliyo.
aynen bende o günleri bekliyorum sabırsızlıkla malesef düşük tehlikem var ve korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?