2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Hosbulduk canim.
Hepimiz ayni donem hamilesi oldugumuz icin paylasimlerin faydali oldugunu goruyorum.baklim ilerleyen donemlernasil olcak.ama sanirim 2. Uc aylik donem daha rahat geciyomus.sabirsizlikla o gunleri bekliyorum
:) ben sabırsızlıkla sonbaharı bekliyorum D

tabi yaa :)) sen hep böyle telkin et annesi,bıraksın şu edepsizliklerini

slm hamişlerr ben şimdi heycanve stresle evden cıkıcam dogru doktora kalp atışı dınlemeye gıdecegım allahımmm sabahtan berı dua edıyorummm sıze ıyı sohbetler

canım çok geçmiş olsun. oğluş biraz tosuncuk heralde. kaç kilo?

kendini koru canım dikkat et.

:) ben sabırsızlıkla sonbaharı bekliyorum D

tabi yaa :)) sen hep böyle telkin et annesi,bıraksın şu edepsizliklerini

Evt di mi keske bir an once gelse sonbahar,hamileligin son demleri...
Ve sonra bebis gelse.
Olsun bu gunlerde guzel ben karnim hemen ciksin istiyorum,gerci varda o normal kilodan
Ben kilolu hamile kaldim artik karnim ciksada gerine geine gezeyim diye bekliyorum.
Karnimi kapaticam diye bi hal oluyorum yoksa.

hoşgeldin canım .mekan değişikliği iyi gelmiş desene.bundan sonrada yavrucun seni güzel güzel alemlere sürüklemeye başlar inş.
Hosbulduk canim benim. Temennim o. Artik bi an once normale donmek

Burcuxx canim sana yazdigim senin pencerenin icinde cikmis. Artik idare etceksiniz bu arkadasinizi:)

benimde göbeğim yoktu ama şimdiden çıktı çünkü sürekli yeme halindeyim :) bazen unutuyorum içime çekiyorum kıyafet alınca daha rahat oluruz şimdi kıyafetlerde zorlanıyoruz hamileleiğimizi tescillememiz lazım bol kıyafetlerle :)

çok haklısın arkadaşım. doktorun ağzının içine bakıp acaba ne diyecek diye beklemek, her muayeneye bacakların titreyerek gitmek, ne demek çeken bilir. tabiki hassas olcağız elimizden ne gelerse bebeklerimiz için onu yapacağız. artık doktorun odasından ağlayarak çıkmak istemiyoruz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşaallah...

kesinlikle..

çok güzel ciciler var. içim gidiyor hepsinden almak istiyorumm

Kizlar cok sevdigim kirmizi etten tiksindim yaa cok ilginc. Ben tam bi etçildim. Bekarken dalga gecerlerdi seni kasapla evlendirelim diye. Bir haftadir falan gormeye tahammulum yok. Cok agir grip atlattim onunla alakali zannediyodum, hani hasta olunca istah kapanir ya, ama simdi duzeldim hala devam. Aslinda et yemek de gerekiyo dimi. İnsallah uzun surmez

geçmiş olsun canım. karna baskı uygulamak keseye zarar veriyor öyle mi? çok şaşırdım ya. ben onu derinlerde uzakta diye düşünüyordum. artık daha dikkat ediyorsundur.

Kızlaaarrrrrr ben geldimmmm

Sabahtan beri işler çok yoğundu bir türlü açamadım. Daha yeni yemek yedim hem de tam hamile usulu :) mercimek çorba, tavuk ızgara, zeytinyağlı karnabahar, brokoli, havuç aferim bana

Gazetele de sandviç görsem burnuma peynir,domates kokusu; börek görsem buram buram börek kokusu geliyor siz de böyle misiniz?

Bu arada artık karnımı saklayamıyorum. vipdükkandan iki tane hamile pantolonu aldım. İnşallah güzeldirler. Fiyatları da gayet uygun. Tavsiye ederim bir bakın, artık hiçbişeyimiz olmuyor çünkü

yok et yemek zorunlu değil canım. baklagilerden tahıllardan alırsın gerekeni. bol miktarda sebze meyve yemek gerek. bana dr.um etten hiç bahsetmedi. zaten vejeteryanım.

birde genlde kız çocuğunda etten tiksinilir diye biliyorum :)

kesinlikle..

çok güzel ciciler var. içim gidiyor hepsinden almak istiyorumm
evet yaa öyle dev anası gibi göstermeyenler güzel ama :) tiril tiril bişeyler almak lazım aldıkça resimleyelim ,9

amin canım.canı gönülden katılıyorum sana.ve ben bekleyen insanlara ömrüm oldukça dua edeceğim .hepimiz edelim.

ööf canım ya. çok ağı geçiriyorsun sen bu dönemi.
önce şunu söyleyim,sen yeterince beslenmesende bebişin gerekli besinleri senden alacak biraz bencilcede olsa...
sorun senin yemek yememenden ziyade, yemek düzenini oturtamadığın için dengesiz beslenmen.şimdi bikaç kilo vermiş olabilirsin.hatta 3 aya kadar devam ederse dahada verebilirsin. sonra ne olacak biliyormusun. 4. ayda 5-6 kilo birden alacaksın hemde 2 haftalık süreçte,ve bu bünyeni çok etkiliyor. genelde ilk aylar kusanlar ve kilo verenler 4ve 5aylarda bi kilo alıyorlar, nedeni bulantının geçmesi, iştah açılması. 1 ay sonra bulantını hiç hatırlamayacaksın.tavsiyem bulantın geçince ,iştahın açılınca yemek düzenini oluşturman. aç kaldım bebek gelişmedi diye düşünme.zaten 12 haftadan sonra bebekler yediklerimizle beslenmeye başlıyor. ayrıca beyaz peynirli tost ve kola bulantını azaltmana yardımcı olurr.illa günün yemeğini yemek zorunda değilsin, ekmek arası kaşarda işe yarıyoır... geçecek canım... şu an en üst sınırdasın. önümüzdeki günlerde inişe geçip, normal beslenmene gececeksindir.

kızlar hani şu karnını 1 metre ileri çıkarıp yürüyen ve oturunca bacak arasını 1 deve geçebilecek kadar ayıran hamileler var ya işte onlar çok itici .biz öyle olmayalım

Ciddi misin ben de niyeyse erkek hissediyorum hep:) tam bi surpriz olcak valla ya. Haklisin canim proteini o sekilde de alabilirim. Et de eksik kalsin :) sebze meyveye devam insallahhh...

bende kızıma hamileyken etten tiksinmiştim - balık -tavuk -dana haşlama, ama ne ilginçki doğum sonrası hemen yedim.tiksinti geçmişti. o aralar et yemediğim için değilde balık yiyemediğm için çok üzülmüştüm.balık çok faydalı olduğu için.tiksinmeler genelde 4 ayda başlar kızlar.4 aydan sonra daha bi tiksiniyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…