:) ben sabırsızlıkla sonbaharı bekliyorumHosbulduk canim.
Hepimiz ayni donem hamilesi oldugumuz icin paylasimlerin faydali oldugunu goruyorum.baklim ilerleyen donemlernasil olcak.ama sanirim 2. Uc aylik donem daha rahat geciyomus.sabirsizlikla o gunleri bekliyorum
canım aneesininbirtanesinde tam liste var. o yapacak listeyi.
hoşgeldin canım. gelmene sevindim. kafan dağılır iyi olur senin için.
öğle yemeği kabusum bitti. yemek sırasında meydana gelen çıkarma girişimimden sonra tabağını alan masadan kaçtı.masadan kaçmayanları da istifra torbamı masaya koyunca kaçırdım. her an herşey olabilir. berbatım.
bulantına kurban olduğum, annen yemezse sen nasıl büyüyecen hııı??
kusura bakmayın geç cevap yazıyorum 4.5 aylık oglum var fırsat buldukca bakıyorum oglumu karnıma yasladfıgım ıcın kese cevresı yırtılmıs bıraz zarar görmuş bırazda ev işlerını abartmıştım imşallah sende duyarsın cnm
kese cevresı yırtılmış fazla yuk vermısım karnıma kanamam yok bende 3tane kullanıyorum
:) ben sabırsızlıkla sonbaharı bekliyorumD
tabi yaa :)) sen hep böyle telkin et annesi,bıraksın şu edepsizliklerini
Hosbulduk canim benim. Temennim o. Artik bi an once normale donmekhoşgeldin canım .mekan değişikliği iyi gelmiş desene.bundan sonrada yavrucun seni güzel güzel alemlere sürüklemeye başlar inş.
Hosbulduk canim. İnsallah ise yarar.. Ben de sizi gordugume cok sevindim:)
öğle yemeği kabusum bitti. yemek sırasında meydana gelen çıkarma girişimimden sonra tabağını alan masadan kaçtı.masadan kaçmayanları da istifra torbamı masaya koyunca kaçırdım. her an herşey olabilir. berbatım.
Evt di mi keske bir an once gelse sonbahar,hamileligin son demleri...
Ve sonra bebis gelse.
Olsun bu gunlerde guzel ben karnim hemen ciksin istiyorum,gerci varda o normal kilodan
Ben kilolu hamile kaldim artik karnim ciksada gerine geine gezeyim diye bekliyorum.
Karnimi kapaticam diye bi hal oluyorum yoksa.
çok iyi anlıyorum bende 3 yıldır bekliyorum 7 yıllık evliyim .bebek düşünmezken hiç dokunmuyordu çünkü her defasında hayal kırıklığı nedir bilmiyordum ama bebeğimiz olsun dediğimiz günden itibaren bunun ne kadar hassas bi konu olduğunu öğrendim.çeken bilir hesabı.Allah isteyen herkesi sevindirsin.ve benimki riskli bi durum geçen hafta berbattım.ve biri bana ne dedi biliyomusun ,inanamadım.'sen çok üstüne düştün ondan olmasın,sakınılan göze çöp batar'ne ilgisi var sen nerden biliyosun kaybetmeyi,bekledinmi hiç ?nasreddin hoca demiş ya bana eşekten düşeni getirin diye o hesap . elbet bunu da atlatacağız
benimde göbeğim yoktu ama şimdiden çıktı çünkü sürekli yeme halindeyim :) bazen unutuyorum içime çekiyorum kıyafet alınca daha rahat oluruz şimdi kıyafetlerde zorlanıyoruz hamileleiğimizi tescillememiz lazım bol kıyafetlerle :)
kusura bakmayın geç cevap yazıyorum 4.5 aylık oglum var fırsat buldukca bakıyorum oglumu karnıma yasladfıgım ıcın kese cevresı yırtılmıs bıraz zarar görmuş bırazda ev işlerını abartmıştım imşallah sende duyarsın cnm
kese cevresı yırtılmış fazla yuk vermısım karnıma kanamam yok bende 3tane kullanıyorum
Kizlar cok sevdigim kirmizi etten tiksindim yaa cok ilginc. Ben tam bi etçildim. Bekarken dalga gecerlerdi seni kasapla evlendirelim diye. Bir haftadir falan gormeye tahammulum yok. Cok agir grip atlattim onunla alakali zannediyodum, hani hasta olunca istah kapanir ya, ama simdi duzeldim hala devam. Aslinda et yemek de gerekiyo dimi. İnsallah uzun surmez
evet yaa öyle dev anası gibi göstermeyenler güzel ama :) tiril tiril bişeyler almak lazım aldıkça resimleyelim ,9kesinlikle..
çok güzel ciciler var. içim gidiyor hepsinden almak istiyorumm
çok haklısın arkadaşım. doktorun ağzının içine bakıp acaba ne diyecek diye beklemek, her muayeneye bacakların titreyerek gitmek, ne demek çeken bilir. tabiki hassas olcağız elimizden ne gelerse bebeklerimiz için onu yapacağız. artık doktorun odasından ağlayarak çıkmak istemiyoruz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşaallah...
kız yukardahi başlık uymuyor ben cuma gideceğim dr a o zaman sağ mı sol mu derim :)
uymayan ne tatlım ya bu aralar çok dalgınım ve anlama yetilerim bozukdaha detaylı açıkla
yok et yemek zorunlu değil canım. baklagilerden tahıllardan alırsın gerekeni. bol miktarda sebze meyve yemek gerek. bana dr.um etten hiç bahsetmedi. zaten vejeteryanım.
birde genlde kız çocuğunda etten tiksinilir diye biliyorum :)
Kizlar cok sevdigim kirmizi etten tiksindim yaa cok ilginc. Ben tam bi etçildim. Bekarken dalga gecerlerdi seni kasapla evlendirelim diye. Bir haftadir falan gormeye tahammulum yok. Cok agir grip atlattim onunla alakali zannediyodum, hani hasta olunca istah kapanir ya, ama simdi duzeldim hala devam. Aslinda et yemek de gerekiyo dimi. İnsallah uzun surmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?