2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ayyy topıc bugun cok heyecanlı applecımm yazdıklarını okudumda cok heyecanlandım yaaa:)) sudemın sancıları var kızlar heralde patır patır doğurcanız allahım kolay doğumlar nasıp etsın hepımızee

* applepay
* sudem34
* Reces

Kızlar çok geçmiş olsun, applepay canım ne güzel şimdi sen bebeğini bekliyorsun tam bir sürpriz yapmış sana. Sağlıcakla kucağına almayı Rabbm nasip etsi inşallah.

Bakalım bizler ne zaman yaşayacağız bu durumları.

evet fatmacım benim kızçem ev hediyesi olarak gelio şekercik :)
evet yaa nişandan sonra pek belli olmuomuş beklioruz işte :) amin cnmmmm

evet biraz daha var canım 2 3 gün kala hiç yapamıyorsun dedi çünkü...

bakalım tutucak mı

nişan ne oldugunu bende hiç bilmiodum taa ki doktorum "o nişandı" diyene kadar :)
nişan kahverengimsi, kanlı, koyu kıvamlı bi akıntı:120: miktarı biraz cok oluo :)
alttan muayene ultrason koltugunda oluyor canım ve direk eliyle yapıyor doktor

maşallah esram sana ve bebişine
bende anneme uzak ama kayınvalideme yakın olmak ne güzelmiş diyorum

sudem geçmiş olsun canım seninle ilgili gelişmeleri tam bilmiyorum takip edemedim..
Allah yardımcın olsun..

evet canım öle oluomuş bizim doktorumuzda öyle dedi ama bilmiyoruz işte bakalım cimcime ne zaman gelecek :)

nişan dün saat 12 gibi geldi ve hala bekliyoruz :) bugün cok rahatım hiç ağrım yok :)
off gelsin artık o da kurtulsun bende yaa :)

nst de sancım cıktı ve açılmamda 3 cm canım EE nişanda geldi biz hazırız :)
amin canım benimmmm

heyecan dorukta mervişimmm hadi bakalım sırayla inşallah sağlıkla doğurucaz

sagol canım benim aminnn...
sürpriz ki ne sürpriz ama artık zamanı da geldi hazırlıklı olup beklemekte lazım di mi :)

Kızlar kayınvalidem geldi oturuyoruz :) kayınvalidem dio "nişan geldi düğünü beklioruz" diyeee

sedefcim hayırlı olsun kızcen gelıyor sanırımm cok heyecanlıı..
bizimde dün dü doktor kontrolumuz nst ye baglandık sancı cıkmadı hersey normaldı,
kızımız 2900 olmus baya iri bir bebek gelıyor dedı doktorumuz.doguma 3 hafta kadar yakın ,6 hafta kadar uzagız artık dedı
heyecanlandımm bayram sekerı olabılır dedıı,risk yok ama hanı o haftadan sonra beklemeye baslarsn dedı
eger gelmezse o tarıhde 6 kasımda sezeryan olucaz ben normal dogum ıstemıyorum

maşallah esram sana ve bebişine
bende anneme uzak ama kayınvalideme yakın olmak ne güzelmiş diyorum

Kızlar kayınvalidem geldi oturuyoruz :) kayınvalidem dio "nişan geldi düğünü beklioruz" diyeee[/B]

anneme uzak kayınvalideme yakın ayy düşünemiyorum bileeee

kayınvaliden ömür kadın yaaaa

saol canım...sıpalar durmuyo...

saol tatlım..benım sancım durdurulmaya çalışılıyo...41 haftalık hamileler geliyo tık yok...onlarda üzülüyo ..diorum ben sancımı size vereyim...

sedefim yaşadıklarını okudum canım..

hayırlı olsun canım...

normal doğum yaparsın inşallah durumda öyle gösteriyo zaten...

ayy...doğum hikayenide okuruz inşallah....

bebeğinin haftası da iyi sanırım..

canım benım sıpada senınkı gıbı gelmeye çalışıyo da ben sezeryan olacağım için...biraz haftamı ilerletmeye çalışıyoz sancılarımı durdurmaya çalışıyoruz....açılma olmasın diye uğraşıyoz...

geldi mi sarenin odası?

kız kaynananla ne yaşadınız detayları çok merak ediyorum .....

Kızlar bakıyorum da yavaştan doğum belirtileri başlamış.böyle okuyunca hem heyecanlanıyorum hem korkuyorum.sağlıkla gelsinlerde vaktinde de gelsinler inşallah allah hepimizin yardımcısı olsın özellikle doğumu yaklaşanların.benim oğlan minik gidiyo inşallah erken gelmezde biraz toparlar.bende sezeryan istiyodum ama sezeryan olursa erken alıyolar.40 haftalık olana kadar gerekirse toparlaması için beklicem yeterki sağlıkla gelinler:26:

saol sedoşummm galiba gelio valla bilmiorum bende hala inanamıorum :)
bizde bayram şekeri beklioduk ama bu başka türlü bi şeker çıktı
normal doğum neden istemiosun korkuyosun di mi ama en sağlıklısı yaa sezeryanı da ben istemiyorum..

evet tahmin edebiliorum düşünemediğini boşver düşünme zaten
kayınvalidem cok tatlıdır bi de yemekler yapmış getirmiş ballı süt yaptı bana şimdi bakım full devam edio :)

inşallah canım hepimizin güzel doğum hikayelerini okuruz
herşeyimiz iyi şükür sadece beklemedigimiz bi andı :) demek hala kendimizi tam olarak hazırlamamışız :)
ama her an hazır olmak lazım bundan sonra..
sende sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucagına..

sedeffff sen o 3 cm açıklık da çok sancı çekmediysen doğumun kolay olur senin demedi deme

kızalr hepınıze merhabalar
secıl cnm bızım ufaklık acelecı sanırm gunler kalmış doguma ay heyecan dorukta olmalı cnm 3 cm e kadar sanırım sancı hıssetmedın ınşalla 4 5 6 7 8 9 10 cm derken en az sancılı doğumunu atlatırsın cnm benım
SUDE cnm benım sende ılaca devam edıyomuşsun ınşalla ablam gıbı sende zamanını doldurup bebgını kucagına alıcaksın malesef ılk doğum erken oldugunda 2.de erken olma olasılıgı yuksekmış o yuzden onda sancı falan olmadan bşlamıştı

secılllll bışey sorcam tatlım nst ye gırmeden sancın oldugunu ögrenmeden önce varmıydı bı anormallık yanı farklı bı durum hıssetmışmıydın kendınde
bıde bebış nasıl kaç gr olmuş
ay cnm ya gunler kaldı belkı kavuşmana tehlıkelı haftalarıda atlattın ınşalla hepımıze nasıp olur sağlıcakla kucagımıza alman

Apple Pay,
Çok heyecanlandım okurken umarım sağlıkla gelir bebişin, Allah bir avazda kurtarsın.
Sevgiler.

saol canımmm..
su an cok sağlıklıyız.. inşallah sende sağlıkla alırsın prensesini kucağına

bende hem heyecanlı, hem korkulu, hemde cok mutluyum :)
aslına bakarsan su an hiç korku yok ama ola ki şu an suyum gelse korkudan titrerim :)
olsun yaşanacak bunlar yeter ki sağlıkla olsun hepimiz için..

sedeffff sen o 3 cm açıklık da çok sancı çekmediysen doğumun kolay olur senin demedi deme

oyyyy fatma ağzından bal damlıo yerim seni
inşallah canım yaa bi arkadasımda öyle söyledi inşallah kolay olur :)
sen tecrübeli annesin sen böyle diosan ben kendimi rahatlatıyım o zaman

fburak canım sen nasılsın
cnm normal doğuma karar vermmışsın ınşalla gönlne göre olur cnm ya
ılkınde yaşayamamışsın ınşalla 2.de yaşarsın cnm

secil kim kız

evet 3 cm acıklık var, nst de sancım cıktı ama ben hiç bi şey hissetmiorum :)
salı günü kontrolüme gittigimde nst ye girmeden önce hiiiç bişeyin farkında deildim ta ki doktorum "senin sancıların başlamış" diyene kadar :)
bebegim 2850gr ve boyu 48 cm

kızlarrrrr 24 gunum kaldı ay cok heyecanlı mutluyum gunler cok hızlı gectı sankı ay resmen elımde yatış kagıdım var tahlılllerım yapıldı ay cıddı cıddı azkaldı ya haftaya da anestezı uzmanıyla göruşucem
kızlar zezeryandan doğumdan korkmuyorumda su kalan 24 gunde yolunda gıtmyen şeyler yaşamaktan korkuyorum ya arkadaşlar kasılmam ver dıyo okuyorum dıyorum kı kasılıyorumda benmı anlamıyorum
fatma sen tecrubelısın kasılma nasıl bışey

oyyyy fatma ağzından bal damlıo yerim seni
inşallah canım yaa bi arkadasımda öyle söyledi inşallah kolay olur :)
sen tecrübeli annesin sen böyle diosan ben kendimi rahatlatıyım o zaman
rahat ol canım zaten olurda suyun gelse hastaneye gitsen için bomboş olacak ne korku ne başka bişey sadece anı yaşıyacaksın yavaş yavaş olan açılma her zaman için iyidir anne yorulmaz büşranın doğumu nasıl oldu ben hiç anlamadım hep diyorum ya ebe başı çıktı simsiyah saçları var kız gibi maşallah dedide beni kandırıyor demiştim içimden sonra aktı indi sıcacık balık gibi içimden ve ben doğum bumu demiştim oluruna bırak rahat ol rabbim herseyi ayarlar baştan beri diyorum doğal olsun kolay olsun diye

hahahahah secıl he hım acba kım ya benım bı arkadaşım var ben fotolarından senı ona benzetoyorum cıx kaldın bende secıl dıye
cnm benım aslında cok sanslısın acılma var sancı yok ınşalla hep böyle devam eder
maşşall bızım kızın kg de ıyı zamaanını beklese ne olcakmış bılemedım bak
cnm hıc 48 yada 50 tulum takım bışeyler aldınmı ben 3 tane aldım ne olur ne olmaz dıye sonra bebış normal hastane cıkısının ıcınde kaybolunca ınsanın ruh halı bozuluyo ablamın 3 kg doğdu hep ustunde agladı sonra bıdaha 48 50 aldı oh mıs oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…