bu kız kayboldu ev yerleştirme telaşında diye düşünürken sen ne etmişsin canım öyle sanırım senin kız evi yerleştirmeye gelecek yada size ev hediye olarak gelecek
nişan geldikten hemen sonra bebek olmayabilir canım benim büşrada 1 gün evvel geldi lekem hatta ebe 1 hafta 10 gün sonra bile doğum yapabilirsin telaş etme demişti esrada 1 hafta önceden gelmişti leke bu yüzden sen tetikte beklemeye devam et bakalım minik prenses ne zamn isterse o zamn gelecek rabbim bir avazda kurtarsın inşşş
canım seni nasıl anlıyorum bir bilsen eşimde gitti iş için 10 gün yok erken biterse iş 1 hafta uzarsa 15 gün yok
off off gelseler bile ev sahibi sensin için rahat etmez ki ben yatayım sen bak diyemezsin ki
sen kendini bilmiyorsun sanki dr işi bırak derse bırakacakmış bak bak bakaman çalış sen sen kurtaracan şirketi
ben gittim son kontrole ama tansiyon yüüznden beni bekliyorlar hala ama gitmeyi gözüm kesmiyor sağlık ocağına
evet biraz daha var canım 2 3 gün kala hiç yapamıyorsun dedi çünkü...
günaydın güzel annelerrr
heyecanlandım okuyunca hayırlısı olsun applee.
bu nişan denilen renkli bişi mi? sıvının kıvaı ve miktarı ne kadar oluyor?
ayrıca alttan kontrolü ayakta mı yapıyor yatarken mi? parmakla mı yapıyor çubukla mı?
gittim geldim :) tansiyonum kilom gayet iyi.. bebişin kalp atışlarını biraz zor buldu hemşire, korkuttu beni... neyse ki buldu sonunda... yoldan anneme uğradım, 2. kahvaltımı yaptık annem ve kız kardeşimle... şimdi geldim eve. 1 gibi bebek odası gelicek. annemde gelicek yanımda olmak için
anneme yakın olmak ne büyük nimetmiş
canım sakin ol bi... bebek gelir gelmez odasında yatmıcak ne de olsa. odanın olmaması sorun değil yani. ben ayın 15inden sonra genel temizliğe girişicem, sen de halıları ver bi kaç güne kadar. doğumuna yakınken de tut bi kadın ya da yakınların gelsin halledersiniz 3-5 saatte ev temziliğini....
bebeğin eşyalarını yıka ütüle bi sepetin içine koy, hastane çantan hazır mı? değilse onu da hazırla... stres yapmaya hiç gerek yok güzel arkadaşım
gunaydınn canımm.. aminnnnnn inşallahhhhhh
selam kızlar...
hastaneden geldık yıne..
sıpam durmadı salı gece yıne hastanede yattık...
dun çıktık...
ılacın dozu yıne arttı..
her gun kontrole gıdıyorum..
esrA yarın kaçta gıdıyosun?
nts ye bağlancan mı?
ben sabah dırek nts ye bağlanıcam..
9 gıbı hastanede oluyorum ben..
hayırlısı canım Allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin nişan gelmesinden sonra dogum 1 haftayıda 10 günüde bulabiliyomuş yada her an olabilirmiş maşallah 37. haftana az kalmış benim doktorumda 37 de beklemeye başlıycaz demişti senin zamanı gelmiş demekki hayırlısı olsun ne güzel..
Gecmis olsun canim azcik,daha durur ins oglusun
sedefcimmm cokerkenci cikti senin kiz yabenim nisanim geldikten 1.5 gun sonra suyum gelmisti sanciyla birlikte ve dogumum olmustu sende fazla durmazsin soylim Hayirli haberlerin bekliyoruz ama ben 39 haftamdaydim bakalim benim kiz ne zman gelcek dun nst de sancim yoktu cok hareketliydi kizim haftaya nasil olcak bakalim
Merhaba kızlar nasılsınız ben hala çalışıyorum ev iş derken yoğunum bulduğum anlardada istirahata geçiyorum zaten...nst ye girdim çok şükür sancı yok tek sıkıntım kramplar dr um ayak üstü durmandan kaynaklanıyor dedi..
APPLEPAY sancılar ve açılmaların başlamış Allah yardımcın olsun canım inş rahat sıkıntısız bi doğum süreci geçiririsiniz...kızlar artık zaman kısalıyor bizim minkler yola çıkmaya başladı bile...
ayyy topıc bugun cok heyecanlı applecımm yazdıklarını okudumda cok heyecanlandım yaaa:)) sudemın sancıları var kızlar heralde patır patır doğurcanız allahım kolay doğumlar nasıp etsın hepımızee
* applepay
* sudem34
* Reces
Kızlar çok geçmiş olsun, applepay canım ne güzel şimdi sen bebeğini bekliyorsun tam bir sürpriz yapmış sana. Sağlıcakla kucağına almayı Rabbm nasip etsi inşallah.
Bakalım bizler ne zaman yaşayacağız bu durumları.
maşallah esram sana ve bebişine
bende anneme uzak ama kayınvalideme yakın olmak ne güzelmiş diyorum
Kızlar kayınvalidem geldi oturuyoruz :) kayınvalidem dio "nişan geldi düğünü beklioruz" diyeee[/B]
saol canım...sıpalar durmuyo...ayyy topıc bugun cok heyecanlı applecımm yazdıklarını okudumda cok heyecanlandım yaaa:)) sudemın sancıları var kızlar heralde patır patır doğurcanız allahım kolay doğumlar nasıp etsın hepımızee
saol tatlım..benım sancım durdurulmaya çalışılıyo...41 haftalık hamileler geliyo tık yok...onlarda üzülüyo ..diorum ben sancımı size vereyim...* applepay
* sudem34
* Reces
Kızlar çok geçmiş olsun, applepay canım ne güzel şimdi sen bebeğini bekliyorsun tam bir sürpriz yapmış sana. Sağlıcakla kucağına almayı Rabbm nasip etsi inşallah.
Bakalım bizler ne zaman yaşayacağız bu durumları.
sedefim yaşadıklarını okudum canım..evet fatmacım benim kızçem ev hediyesi olarak gelio şekercik :)
evet yaa nişandan sonra pek belli olmuomuş beklioruz işte :) amin cnmmmm
bakalım tutucak mı
nişan ne oldugunu bende hiç bilmiodum taa ki doktorum "o nişandı" diyene kadar :)
nişan kahverengimsi, kanlı, koyu kıvamlı bi akıntı:120: miktarı biraz cok oluo :)
alttan muayene ultrason koltugunda oluyor canım ve direk eliyle yapıyor doktor
maşallah esram sana ve bebişine
bende anneme uzak ama kayınvalideme yakın olmak ne güzelmiş diyorum
sudem geçmiş olsun canım seninle ilgili gelişmeleri tam bilmiyorum takip edemedim..
Allah yardımcın olsun..
evet canım öle oluomuş bizim doktorumuzda öyle dedi ama bilmiyoruz işte bakalım cimcime ne zaman gelecek :)
nişan dün saat 12 gibi geldi ve hala bekliyoruz :) bugün cok rahatım hiç ağrım yok :)
off gelsin artık o da kurtulsun bende yaa :)
nst de sancım cıktı ve açılmamda 3 cm canım EE nişanda geldi biz hazırız :)
amin canım benimmmm
heyecan dorukta mervişimmm hadi bakalım sırayla inşallah sağlıkla doğurucaz
sagol canım benim aminnn...
sürpriz ki ne sürpriz ama artık zamanı da geldi hazırlıklı olup beklemekte lazım di mi :)
Kızlar kayınvalidem geldi oturuyoruz :) kayınvalidem dio "nişan geldi düğünü beklioruz" diyeee
anneme uzak kayınvalideme yakın ayy düşünemiyorum bileeee
kayınvaliden ömür kadın yaaaa
sedefcim hayırlı olsun kızcen gelıyor sanırımm cok heyecanlıı..
bizimde dün dü doktor kontrolumuz nst ye baglandık sancı cıkmadı hersey normaldı,
kızımız 2900 olmus baya iri bir bebek gelıyor dedı doktorumuz.doguma 3 hafta kadar yakın ,6 hafta kadar uzagız artık dedı
heyecanlandımm bayram sekerı olabılır dedıı,risk yok ama hanı o haftadan sonra beklemeye baslarsn dedı
eger gelmezse o tarıhde 6 kasımda sezeryan olucaz ben normal dogum ıstemıyorum
anneme uzak kayınvalideme yakın ayy düşünemiyorum bileeee
kayınvaliden ömür kadın yaaaa
saol canım...sıpalar durmuyo...
saol tatlım..benım sancım durdurulmaya çalışılıyo...41 haftalık hamileler geliyo tık yok...onlarda üzülüyo ..diorum ben sancımı size vereyim...
sedefim yaşadıklarını okudum canım..
hayırlı olsun canım...
normal doğum yaparsın inşallah durumda öyle gösteriyo zaten...
ayy...doğum hikayenide okuruz inşallah....
bebeğinin haftası da iyi sanırım..
canım benım sıpada senınkı gıbı gelmeye çalışıyo da ben sezeryan olacağım için...biraz haftamı ilerletmeye çalışıyoz sancılarımı durdurmaya çalışıyoruz....açılma olmasın diye uğraşıyoz...
Apple Pay,
Çok heyecanlandım okurken umarım sağlıkla gelir bebişin, Allah bir avazda kurtarsın.
Sevgiler.
Kızlar bakıyorum da yavaştan doğum belirtileri başlamış.böyle okuyunca hem heyecanlanıyorum hem korkuyorum.sağlıkla gelsinlerde vaktinde de gelsinler inşallah allah hepimizin yardımcısı olsın özellikle doğumu yaklaşanların.benim oğlan minik gidiyo inşallah erken gelmezde biraz toparlar.bende sezeryan istiyodum ama sezeryan olursa erken alıyolar.40 haftalık olana kadar gerekirse toparlaması için beklicem yeterki sağlıkla gelinler:26:
sedeffff sen o 3 cm açıklık da çok sancı çekmediysen doğumun kolay olur senin demedi deme
kızalr hepınıze merhabalar
secıl cnm bızım ufaklık acelecı sanırm gunler kalmış doguma ay heyecan dorukta olmalı cnm 3 cm e kadar sanırım sancı hıssetmedın ınşalla 4 5 6 7 8 9 10 cm derken en az sancılı doğumunu atlatırsın cnm benım
SUDE cnm benım sende ılaca devam edıyomuşsun ınşalla ablam gıbı sende zamanını doldurup bebgını kucagına alıcaksın malesef ılk doğum erken oldugunda 2.de erken olma olasılıgı yuksekmış o yuzden onda sancı falan olmadan bşlamıştı
secılllll bışey sorcam tatlım nst ye gırmeden sancın oldugunu ögrenmeden önce varmıydı bı anormallık yanı farklı bı durum hıssetmışmıydın kendınde
bıde bebış nasıl kaç gr olmuş
ay cnm ya gunler kaldı belkı kavuşmana tehlıkelı haftalarıda atlattın ınşalla hepımıze nasıp olur sağlıcakla kucagımıza alman
rahat ol canım zaten olurda suyun gelse hastaneye gitsen için bomboş olacak ne korku ne başka bişey sadece anı yaşıyacaksın yavaş yavaş olan açılma her zaman için iyidir anne yorulmaz büşranın doğumu nasıl oldu ben hiç anlamadım hep diyorum ya ebe başı çıktı simsiyah saçları var kız gibi maşallah dedide beni kandırıyor demiştim içimden sonra aktı indi sıcacık balık gibi içimden ve ben doğum bumu demiştim oluruna bırak rahat ol rabbim herseyi ayarlar baştan beri diyorum doğal olsun kolay olsun diyeoyyyy fatma ağzından bal damlıo yerim seni
inşallah canım yaa bi arkadasımda öyle söyledi inşallah kolay olur :)
sen tecrübeli annesin sen böyle diosan ben kendimi rahatlatıyım o zaman
secil kim kız
evet 3 cm acıklık var, nst de sancım cıktı ama ben hiç bi şey hissetmiorum :)
salı günü kontrolüme gittigimde nst ye girmeden önce hiiiç bişeyin farkında deildim ta ki doktorum "senin sancıların başlamış" diyene kadar :)
bebegim 2850gr ve boyu 48 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?