2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar hani şu karnını 1 metre ileri çıkarıp yürüyen ve oturunca bacak arasını 1 deve geçebilecek kadar ayıran hamileler var ya işte onlar çok itici .biz öyle olmayalım

Kesinlikle katiliyorum canim gecenlerde birinde gordum oyle hatta sordum ablama mecburen mi bu sekilde duruluyo die. O da yoo dedi. Gercekten itici.

et yiyemeyen arkadaşlar,kuru fasülyeninde protein değeri oldukça yüksek,kuru fasülye tüketin.ve anne sütünden sonra en fazla protein yumurta da var yumurtayı ihmal etmeyelim.hazır yoğurda hayır!!kendi yoğurdumuzu kendimiz mayalayalım.

canım benim sağol. şu ara yoğurt, peynir, her türlü sulu yemek, et, tatlı yiyemiyorum. sadece çiğ meyve, çiğ sebze, makarna, pilav yiyebiliyorum. doktor 12 haftaya kadar yemeyebilirsin dedi. 12 haftadan sonra yiyemezsen takviye vereceğim dedi. 3 ay sürer diyorlar genelde ama 9 ay çekenler var. çok iradeli biriyim. bu durum düzelince yemeğe abanacağımı sanmıyorum. 1 ay sonra yine yiyemezsem sinirlerim bozulacak biliyorum bebeğim beslenemeyecek diye. sabırla dua ediyorum geçecek diye. Allah yardımcımız olsun.

kızlar hani şu karnını 1 metre ileri çıkarıp yürüyen ve oturunca bacak arasını 1 deve geçebilecek kadar ayıran hamileler var ya işte onlar çok itici .biz öyle olmayalım

kesinlikle haklısın. öyle sonradan görmeler gibi ne oldum delisi olmayalım. bizler kibar cici hamileler olalaım.

Ciddi misin ben de niyeyse erkek hissediyorum hep:) tam bi surpriz olcak valla ya. Haklisin canim proteini o sekilde de alabilirim. Et de eksik kalsin :) sebze meyveye devam insallahhh...

yazbir kenara bakalım benide :) hangimiz tutturacak tahmini..

burcuxx un oğlu olacak gibi geliyor burada okyup okuyup tahmin yürütüyorum :)
ama ciddi ciddi tahminlerimi kağıda yazmayı düşünüyorum. :) ya tutarsa hesabı

ama şekerim bebek iyice aşağı indiği için o bacaklar açılıyor. ve ağırlık artınca karnı dengelemek için bel kırılıyor. ben büyük konuşmayacam. öyle olabilirim.

Burcuu seninle de günlerimiz aynı Ben de sein tam tersinim. Bilgisayarda gördüğüm yemek resminin bile kokusunu duyuyorum sanki. Özellikle simit,poğaca ve portakal suyu mideyi rahatsız eder. Bunlardan uzak dur. Pilav makarna yanında yoğurt ya da ayran almaya çalış. Bir de bol bol çorba. Ekmek koy içine, öyle yemeye çalış. Tabi kendini zorlama canım. Bu geçici bir süreç.

ay sus kızzzzzzzz. olmayalım tabiiii.... o ne öle.
ama hakikaten öle tiplerde var, gerine gerine yürüyenler.ne gerek varsa, zati belli hamile olduğun dimi ama...ben 6 aya kadar tişört giydim bol bol.22 haftada 4 kiloydum.sonradan açıldım geri kalan 7 kiloyu son 18 haftada hızla aaldım.gebe kıyafetlerini son 2 ayda almıştım.öyle hiç gerinerek yürüyemezdim ya , bi utangaçlık vardı bende o aralar.nedense...

Aynen canim ben hepsini cok severdim et cesitlerinin, simdi kirmizi eti hicc yicek gibi degilim farkettim ki balik ve tavuk da ayni sekilde tahammulum disi. Bakalim benim de mi kiz olcak. Acaip meraklardayim:)

ama şekerim bebek iyice aşağı indiği için o bacaklar açılıyor. ve ağırlık artınca karnı dengelemek için bel kırılıyor. ben büyük konuşmayacam. öyle olabilirim.

yok yok onlar abartıyorlar tamam genleşip genişleyeceğiz bu malum ama o kadarda salmayalım .büyük mü konuşuyorum yoksa.eyvah eyvah yaparsam yazıcam

Benim yumurtayla da aram iyi degil su an napcam ya yogurt konusunda haklisin canim dikkate alcam. Kuru fasulyeyi de etsiz olursa yerim artik:) piyaz falan da olabilir...

selam kızlar.. benim mide bulantılarıyla başım dertte.. su da içemiyorum midem çok kötü oluyor daha önce bir kaç kere lekelenmem oldu dün gece oldu baya kahverengi şu an bişey yok.. cuma dr.a gittim herhangi bir risk yok dedi ben de progestan içmiyorum iyi mi yapıyorum kötü mü

canım sağol tahmin için. sen yazmasanda, ben bana yapılan tahminleri yazıyorum bir kenara. netleşince cinsiyet dicem bu bunu dedi diye.

yok yok onlar abartıyorlar tamam genleşip genişleyeceğiz bu malum ama o kadarda salmayalım .büyük mü konuşuyorum yoksa.eyvah eyvah yaparsam yazıcam

çok şekersin sen. ben her zaman karnını içe çekik yürüyen biriydim. göbeğim olmamasına karşın, karnım sert kalsın diye otomatik olarak içerde duruyordu, alışmıştım yani. şimdi saldım karnımı tabi henüz karnım çıkmadı. arada gazla biraz beliriyor. eşimle dışarı çıkarken bazen diyorum ona hamile olduğum belli olmuyor yastık mı koysam acaba

bize böyle örnekler lazım helal sana
:) sanki dünyada tek hamile kendisiymiş gibi

tabi yaa biz de varız biz yapıyormuyuz ama gördüğümüz yerde onlara tükürelim

ben hiç kusmadım, bulanmadım 3 gebeliktede.ama ablam felakettiii.hergün 5 kez çıkarıyordu. eve giriyordu, yemek kokusunu alınca çıkarıyordu, o kadardı. çok ta kilo verdi. bu hiç geçmicek derdi. ama 11-12 haftadan sonra azaldı.1 haftada sona erdi. öle 9 ay bulananlarda var ama çok nadir. seninki kısa zamanda son bulacak.hem bulantılı hamilelik geçirenler, sağlıklı hamileler diyordu drum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…