bayada fark varmış arada cnm
benımde tam tersı 2800 derken 3500 cıktı
amelıyattan ayılırken onu sordum hep eşim 3500 doyo ben yıne durup dınlenıp kaç kg dıyorum o sersemlıkle ay ordakı herkesalaa benle kafa yapıyo
KAÇ KG?????
yanı orası öle ben kızımdada kullandım 30 kg aldım su andada yaklaşık 20 almış bulunmaktayım
ama napalım verılcek elbet kg ler
gellsınle sağlıcakla ben ılkınde 6 ayda verdım 30 kg yı
bıde şimdi 2 cocuk verırım ıye duşunuyorum bıde tabı yapı genler bunlarda önnemlıymış
hayır aileler 4 kilo beklerken geldimi 3 kilo bebek ilk sezeryanımdan hatırladığım kv hep kendine yemişsin hiç bebeğe yaramamış demesiydi :)))))
ben bir kutu elevit i ilk üç ay kullandım sonra yarıda bıraktım kalan yarısını bir kaç ay sonra başladım bitirdim
demir hapınıda bir kutusu bitmedi
yani hamileliğim boyunca bir kutu elevit yarım kutu demir hapı içtim :)
Canım bende bu hafta gittiğimde bebeğim 2300 dü az önce benimle aynı günde olan arkadaşı okudum 2900 bebeği benimkinde boy da kısa görünüodu.bende hafta başından beri sabah akşam birer kaşık pekmez 4 bardak süt büyük bi kase yoğurt hergün muz yumurta yiyorum her bebek aynı değil tabi değerlerde belki doğru değil ama insan üzülüo işte.bende hafta başından beri hem ağlıyorum hemyiyorum . İnşallah bebişlerimz toparlar sen iyice beslende damar tıkalı olsa da o bi şekilde beslenir biz elimizden geleni yapalım sonrası allaha emanet zaten
YA Allahım nasıl bı kışılıktır bu böyle ya sankı annenın elınde bu bıde okadar hassas bı dönemde bunalrın söylenmesı ne kadar gereksız bende uzuluyodum zayıf doğcak dıye kv de hep destek olurdu olsun kızım dışarda buyur aksıne uzulmeme uzuluyodu
cnm benuım sen takılma kımseye canını da sıkma bak en taze verıler burada hepıızın dr u o şekılde uygulamada bulunuyo
zararı olurmuhıc bebege zararı olan bı olaysa dr ların bırı kabul etse bırı etmez hen son haftalarda bebklerımızın sıkıntıdsa olup olmadına daır en guvenılır yöntem
4 defa gıtmışsın cnn ben duşunmorum zararı olacagını bebege he bebgın sıkıntıda olsaydı farzet gıtmeseydın bebegune bışey olsaydı dahamı ıyı olurdu dımı ama boşver sen onları cnm
ha ha beim kuzenimin oğlu 4 kilo dogdu sütüde yaradı şiştikce şişti cocuk herkes laf sokuyordu obez bu vs diye annesi nasıl üzülürdü yazık .sadece emdi yavrucak ilk altı ay mama falanda yemedi yani ne gereksiz insanlar var illa bir laf bulacaklar boşverin saglık en önemlisi ...ya benimde bacak boyu 4 gün kısa cıktı moralim cok bozulmuştu bakalım pazartesi nasıl cıkacak offf bende takıyorum malesef:)))
cnm benım sakın kıyaslayıp kendını uzme usg lerde okadar guvenılır degıl dımı ama
mesela bı arkdaşım hamıleyken 5 kg verdı kı calışıyodum hep aperatıf beslendım dıyodu 38.haftada 4 kg doğdu bazı şeylerde bunye anne babanın doğum hıkayesıne bakıyo
bende gecen perşembe gıtıım 34.haftadaa aras 36 cıktı 2900 ama yınede cokta ınannmıyoum yanılma payı cok oluyo fazrzetkı zayıf oldu annecıgı dışarda guzel bakar besler dımı ama
Benimde bebeğim hep önden gidiyodu böyle 1hafta geriden gelio diyince doktor boğazım düğüm düğüm oldu 3 kiloyu bulcak inşallah daha 5 haftam var allahın izniyle ama boyunun kısa olmasına üzüldüm son 2 haftada 1 cm uzamıştı.gerçi boy ölçümlerine güvenmeyin diyolar ve her sitede farklı boy ölçümü baz alınmış 43cm di 34+1 de.bazı sitelerde tam haftası bazılarında kısa inşallah kalan zamanda uzar.her hafta 1 cm uzasa 49 cm olcak inşallah.aklımda hep bebeğin boyu kilosu sağlığı var bu çocuk doğana kadar hep aklım onda olcak:26:
cnm ben onu bıkaç kışıden daah duydum sonrasında ayrıntılı ınceledıer ve sorun cıkmadı bebgın pozısyonuda ölçumun yanlış olmasına sebep olabılıyo
Benimde bebeğim hep önden gidiyodu böyle 1hafta geriden gelio diyince doktor boğazım düğüm düğüm oldu 3 kiloyu bulcak inşallah daha 5 haftam var allahın izniyle ama boyunun kısa olmasına üzüldüm son 2 haftada 1 cm uzamıştı.gerçi boy ölçümlerine güvenmeyin diyolar ve her sitede farklı boy ölçümü baz alınmış 43cm di 34+1 de.bazı sitelerde tam haftası bazılarında kısa inşallah kalan zamanda uzar.her hafta 1 cm uzasa 49 cm olcak inşallah.aklımda hep bebeğin boyu kilosu sağlığı var bu çocuk doğana kadar hep aklım onda olcak:26:
Öyle tabi sağlıklı olsun ben böyle üzülünce annemin komşusu'' zayıf olsun kilosu olsun farketmez canı içinde olsun'' dedi doğru söylüyo tabi,anne karnına bi kere düştümü başlıyo endişeler artık doğunca nasıl olcak bilmem valla. Çok pimpiriklenmesem bari...aman cnm takılma bak gcen önden gıdıyomuş şimdi gerıden daah koca 5 haftan var 1 kg alır kseın su an kaç gr bebgın
boy olayını dr umda tahmınne söyluyorum dedı carptı bışeylerı artık bu ayda yapılamıymuş kesın bebıişler doğsun öle öğrencez kg lerını nasıp olursa <zayıf olsun tombiş olsun sağlıklı olup bızım olsun
benimkinin başı bir hafta önde kilosu 9 gün önde ama fl uyluk 4 gün geride ...doktor gelişimi cok iyi diyor ama gelde güven bu doktora(((
benimkinin başı bir hafta önde kilosu 9 gün önde ama fl uyluk 4 gün geride ...doktor gelişimi cok iyi diyor ama gelde güven bu doktora(((
Öyle tabi sağlıklı olsun ben böyle üzülünce annemin komşusu'' zayıf olsun kilosu olsun farketmez canı içinde olsun'' dedi doğru söylüyo tabi,anne karnına bi kere düştümü başlıyo endişeler artık doğunca nasıl olcak bilmem valla. Çok pimpiriklenmesem bari...
Benim doktorda önemli bişi yok 1 hafta gerilik normal sayılabilir dedi ama aklına takılıo işte insanın, ben doktoruma güveniyorum ama bi doktora daha görünmeyi düşündüm dedim sonra o da bişi dicek iyice kurcam kafamda.artık zaten ne derlerse desinler doğunca görünce içimiz rahatlıycak.
canım benimki hiç boy söylemedi ölçülmez dedi mesela benimkinin başı büyük genetik biraz da bence ..sizin boylar nasıl boyu biraz sallamış olabilir doktorun daha cok var canım şimdiden sonrfa atak yapar
canım benimki hiç boy söylemedi ölçülmez dedi mesela benimkinin başı büyük genetik biraz da bence ..sizin boylar nasıl boyu biraz sallamış olabilir doktorun daha cok var canım şimdiden sonrfa atak yapar
selam kızlar kilo meselesine fazla takılmayın ,kilolu olunca sağlıklı olcaklar diye bişey yok , benim kızım 2,500 du doğduğunda yanakları tombiş tombişdi,2,500 bile normal yaniii moralinizi bozmayınn...ama insan işte bzen duysullığımı tutuyo bilmem,benimde bugun bi ağlıyaım var sormayın,,hatta agladımm.. songülümm görsen gözlerim şiş şiş.dün bebeğime bişieyler daha aldım ,,biberon ve emzk bile aldımm.. gece çok fazla mide yanmam vardı hiç uyumadım,, aşırı derecede kasık ağım var evin içinde yürürken bile nasıl sızım sızım anlatamammmm.. (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?