ben 30 haftlıkken gittiğimde 1.600.dü,,bidaha gittiğimde 34+5 olcam,bakalım kaç olcak .bnce senın oğluşun kılosu ii ..benım kızım küçük olcak dıye üzülürdüm,eltim küçük bebekler daha guzel büyür demişti,ama o zamanlar hiç bişey insanın tesellı etmıyo tabi:)) ama gerçektende öyle oldu erva 3 aylıktı yanaklar sarkıyodu tombiklikten:)) şimdi hiç takılmıyorumm
Selam kızlar nabersiniz?
Dr a gittim bugün oğlum 2950 gr olmuş,ama pozisyonu hala ters,37.haftaya giricem yarın dr kolay kolay dönmez umutsuzum ilk gebelik olduğu için dedi.Cuma yine çağırdı hem de nst ye bakarız dedi.
2 hafta daha beklicez bakalım..
Bu arada eşimle 1 haftadır ayrı yattığımız halde,doğru düzgün birbirimize dokunmadığımız halde sanırım gribini bana bulaştırdı,burnum akıyo
kuşburnu kaynatıp içsem bi zararı var mıdırr?
hani bitki çayları ödem söker ya?
Canım çok geçmiş olsun geçen ben de grip olmuştum ve şu karışımı içerek üç günde çok şükür atlattım. Ilık su içine bir kaşık bal bir limon suyu eğer varsa boğaz ağrın karabiber koyup karıştır sabah akşam içince kendime geldim. Ve sakın kuşburnu içme kuşburnu doğumu tetiklermiş ben de bunu Ekim annelerinin sayfasında okudum aman içme derim.
evet benim de canımı çok acıtıyo ayaklar aşağıda olduğu için..kesin ayaklardır..
Dr a da dedim bugün ayaklar aşağıda o yüzden dedi..
jasmınuum...
canım bebek kuvezden çıkıncA süt verecekmisin?
yoksa hiç mi vermeyeceksin ben anlamadım..
eğer vereceksen süt saklama poşetleri var sağıp saklayabilirsin...
Selam kızlar nabersiniz?
Dr a gittim bugün oğlum 2950 gr olmuş,ama pozisyonu hala ters,37.haftaya giricem yarın dr kolay kolay dönmez umutsuzum ilk gebelik olduğu için dedi.Cuma yine çağırdı hem de nst ye bakarız dedi.
2 hafta daha beklicez bakalım..
Bu arada eşimle 1 haftadır ayrı yattığımız halde,doğru düzgün birbirimize dokunmadığımız halde sanırım gribini bana bulaştırdı,burnum akıyo
kuşburnu kaynatıp içsem bi zararı var mıdırr?
hani bitki çayları ödem söker ya?
akşam canım sıkıldı diye eşimle birlikte alış veriş merkezine gittik . sadece iki dükkana girebildik; onuda gezemedim bile doğru düzgün , o kadar çok yoruldum ki ... şimdi evde ayaklarımı uzattım , bacaklarım ağrıyor , belim ağrıyor , kasık bölgemde bir baskı var sanki , duş aldım yinede kendime gelemedim
geçen haftalarda böyle değildim , bebeğimin alış verişine öyle çok gezerdim ki orayada bakayım burayada bakayım diye şimdi gezerken öyle zorlanıyorum ki bir şey alasım bile kalmıyor
sizde de böyle yorgunluk var mı ? evden çıkmak istemiyorum , ki gezmeyi çok seven ve gezen biriydim :s
aynı dert bende de var.. Evden çalışıyorum oturmaktan artık hareket edemez hale geldim... fırına gidip ekmeğimi zor alıyorum.. Evden çıkmak eziyet artık benim için :26::26:
şuan resmen sağ bacağımı sürüklüyorum gibi , nasıl yorgunum anlatamam , doğumdan sonra geçer inşallah ...
Canım benimde sol damarda çentik vardı aynı korkularla bende yaşıyorum bakalım ben yarın kontrole gideceğim ne çıkacak :18:
akşam canım sıkıldı diye eşimle birlikte alış veriş merkezine gittik . sadece iki dükkana girebildik; onuda gezemedim bile doğru düzgün , o kadar çok yoruldum ki ... şimdi evde ayaklarımı uzattım , bacaklarım ağrıyor , belim ağrıyor , kasık bölgemde bir baskı var sanki , duş aldım yinede kendime gelemedim
geçen haftalarda böyle değildim , bebeğimin alış verişine öyle çok gezerdim ki orayada bakayım burayada bakayım diye şimdi gezerken öyle zorlanıyorum ki bir şey alasım bile kalmıyor
sizde de böyle yorgunluk var mı ? evden çıkmak istemiyorum , ki gezmeyi çok seven ve gezen biriydim :s
olmaz mı canım yaa... hele o baskı ne fena bişey, afedersin wc ye zor yetişiyorum
ben de çok yorgun bitkinim ama kafamı dağıtacak şeyler buluyorum.. bugün mesela dışarda yemek yeme bahanesiyle epey yürüdüm iyi oldu, yarın da aynı bahane ile gezicem sanırım eşimle :):)
esra-kar
ne yaptın canım, ne dedi doktor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?