2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Evt küçük bebeklerin daha çabuk toparladıklarını daha hızlı kilo aldıklarını bende duydum,umarım öyle olur:26:

fıstıklarım bu haftada bitti çok şükür haftaya görüşürz ben çok katılamadım yoğunluktan bugün malesef aranızaa sizleri seviyorumkendinize iyi bakın

songülüm mesajını ancak gördüm kuzum çok yoğundum...

Canım çok geçmiş olsun geçen ben de grip olmuştum ve şu karışımı içerek üç günde çok şükür atlattım. Ilık su içine bir kaşık bal bir limon suyu eğer varsa boğaz ağrın karabiber koyup karıştır sabah akşam içince kendime geldim. Ve sakın kuşburnu içme kuşburnu doğumu tetiklermiş ben de bunu Ekim annelerinin sayfasında okudum aman içme derim.

kuzular benim dolabımı topladı sildi yöneticim masamı derledi sildi iş akışı sağlandı sanırım gitmeye hazırım ay benimle aynı olanlar doğuma hazır suyu muyu geliyo ben tırsıyorum

ayy sağol canım hemen deneyeyim o zaman

jasmınuum...

canım bebek kuvezden çıkıncA süt verecekmisin?

yoksa hiç mi vermeyeceksin ben anlamadım..

eğer vereceksen süt saklama poşetleri var sağıp saklayabilirsin...

evet benim de canımı çok acıtıyo ayaklar aşağıda olduğu için..kesin ayaklardır..
Dr a da dedim bugün ayaklar aşağıda o yüzden dedi..

benimkide yukarı doğru ittiriyor ayaklarını , öyle bir bastırıyor ki nefes alamıyorum oturduğum yerde :)

jasmınuum...

canım bebek kuvezden çıkıncA süt verecekmisin?

yoksa hiç mi vermeyeceksin ben anlamadım..

eğer vereceksen süt saklama poşetleri var sağıp saklayabilirsin...

laktoz duyarlığı varsa bebeğinde süt veremez , özel mamaları oluyor onları kullanacak

canım geçmiş olsun aynı durumdayız, eve girdi mi ne kadar önlem alsak yine de bulaşıyor ev halkındakine
bundan birkaç gün evvel çok fenaydım, burnum çeşme gibiydi ve gözüm yaştan açılmıyordu dayak yemiş gibiydim
eşim sağ olsun 3 öğün nar, portakal, mandalin, limon sıkıp evdeki en kocaman bardakla içirdi bana, inanır mısın ilk bardaktan sonra bile şak diye kesti göz ve burun akıntımı hayret ettim
özellikle nar gerçekten doğal antibiyotik, bol bol c vitamini al daha kötü olmadan engelliyor, c vitamini diye söylerlerdi de inanmazdım bu kadar etki edeceğine

merhaba kızlar...sanırım herkeste aynı korkular endişeler:26:
bizimde bab amız haftanın 2 yada 3 günü yanımızda olmuyor işi için seyahat etmek durumunda bende bu ara buna kafayı taktım hadi o yokken doğurursam naparım kızımda var üstelik..allahtan annemlerle aynı şehirdeyim de bira zolsun hafifliyorum..
temizlik için her an düzenli temiz olmaya çalışıyorum ama bizim buralarda daha hava tam anlamıyla serinlemedi hala kısa kollularla dolaşıyoruz halılar o yüzden serili değil..bende kadını bayramdan sonraya ayarladım..30 ekimde ayarladım ancak...

akşam canım sıkıldı diye eşimle birlikte alış veriş merkezine gittik . sadece iki dükkana girebildik; onuda gezemedim bile doğru düzgün , o kadar çok yoruldum ki ... şimdi evde ayaklarımı uzattım , bacaklarım ağrıyor , belim ağrıyor , kasık bölgemde bir baskı var sanki , duş aldım yinede kendime gelemedim
geçen haftalarda böyle değildim , bebeğimin alış verişine öyle çok gezerdim ki orayada bakayım burayada bakayım diye şimdi gezerken öyle zorlanıyorum ki bir şey alasım bile kalmıyor
sizde de böyle yorgunluk var mı ? evden çıkmak istemiyorum , ki gezmeyi çok seven ve gezen biriydim :s

aynı dert bende de var.. Evden çalışıyorum oturmaktan artık hareket edemez hale geldim... fırına gidip ekmeğimi zor alıyorum.. Evden çıkmak eziyet artık benim için :26::26:

aynı dert bende de var.. Evden çalışıyorum oturmaktan artık hareket edemez hale geldim... fırına gidip ekmeğimi zor alıyorum.. Evden çıkmak eziyet artık benim için :26::26:

şuan resmen sağ bacağımı sürüklüyorum gibi , nasıl yorgunum anlatamam , doğumdan sonra geçer inşallah ...

şuan resmen sağ bacağımı sürüklüyorum gibi , nasıl yorgunum anlatamam , doğumdan sonra geçer inşallah ...

Geçenlerde doğum yapan arkadaşa da aynısı oluyordu. Bacağına vuruyordu ağrı yürüyemiyordu hatta, doğumdan sonra bişeyi kalmadı.. Bacağı vurmasının nedeni çatının genişlemesiymiş.. Benim geceleri 2 bacağım uyuşuyor, doktora sordum oda aynısını söyledi

Canım benimde sol damarda çentik vardı aynı korkularla bende yaşıyorum bakalım ben yarın kontrole gideceğim ne çıkacak :18:

iyi haberlerle gel inşallah...

olmaz mı canım yaa... hele o baskı ne fena bişey, afedersin wc ye zor yetişiyorum
ben de çok yorgun bitkinim ama kafamı dağıtacak şeyler buluyorum.. bugün mesela dışarda yemek yeme bahanesiyle epey yürüdüm iyi oldu, yarın da aynı bahane ile gezicem sanırım eşimle :):)

o kadar yürüdün şimdi nasılsın peki :)

mrb kızlar yeni geldim eve çok şükür suyumuz bebeğim iyi Allah'ıma binlerce şükürler olsun nst çekildi oda iyi çıktı çok mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…