merhaba kızlar birşey sorucam hepiniz kan hapı kullanıyormusunuz benim doktorum hergün kullanmana gerek yok dedi bende ilaç kullanmaktan nefret eden biriyim bu durum işime geliyor haftada iki kez falan zoraki kullanıyorum
merhaba canım... çok üzücü gerçekten... dün gece çok kötüydüm.. mutfak borusu patladı, heryer su içinde.. nasıl ağladım anlatamam... dün bebek odamızda geldi. eşim diyo noldu esra... yattık anlatıyorum, mutfak nolucakkk, ya bebeğe bişey olursa, odası da hazır, ya o oda boş kalırsa, nasıl dayanırım ben
sadece bunlarda değil bi de ona söylemediklerim var. düşünüyorum "ya yarın beni doğuma alırlarsa, beyaz çamaşırlar yıkanmadı, siyahlar kurumadı etrafta yayılı, mutfak berabt halde, banyo tuvaleti temizlemedim daha, ağda yaptırmadım, park yatağın yatağını alamadım ""
kafayı mı yiyorum acaba :26::26::26::26::26::26:
merhaba kızlar birşey sorucam hepiniz kan hapı kullanıyormusunuz benim doktorum hergün kullanmana gerek yok dedi bende ilaç kullanmaktan nefret eden biriyim bu durum işime geliyor haftada iki kez falan zoraki kullanıyorum
merhaba arkadaşlar..
yeni geldim sayılır dr. dan ..ders aram vardı öğretmenler odasından yazayım dedim
2900 olmuş kızçem..3 haftada 650 gr.almışfazla da özen göstermiyorum aslında ama maşşalahı var cadımın..
suyu falan herşeyi iyiymiş..yüzünü göremiyoruz 2 seferdir..doğum kanalına kafasını sokmuş dedi dr. o yüzden adım atamıyorum sanırım çok ağrım oluyor bacak aramda
nstye daha hiç girmedim pzazartesi günü doğum iznim için rapor almaya gitcem tekrar o zaman gireceğim nst ye..
doğum için kasım1den sonra istediğin tarih olabilir dedi dr.sanırım 5 kasım olacak bakalım bayramdan önce son kontrolde kararlaştırcaz..
belden uyuşmalı mı yoksa genel anestezi mi olacak dedim...
dr.umuz tanıdığımız olduğundan bana belden uyuştırmalıyı burdaki anestezi uzmanı iyi yapamıyor laf aramızda tavsiye etmiyorum sana dedi..
hastalardan çok şikayet oluyormuş baş ağrısı oluyor diye..
ben ilk doğumumu spinal anestezi ile olmuştum o zamanki dr.um malatyadaydı ve anestezi uzmanımız çok iyi güvenebilirsin demişti gerçekten hiç bir sıkıntı yaşamamıştım..
şimdi sanırım genel olacak..zira o baş ağrısı felaket birşey eşimin taş kırdırma ameliyatından biliyorum 1 gece de baş ağrısından yattı hastanede
canım ben biçok uzmandan aynı şeyi duydum kan hapına çok önem veriyorlar. doğum esnasında çok kan gittiği için annenin çabuk toparlanmasına çok faydası varmış benim doktorum vitamini çok önemsemesede kan hapını mutlaka al dedi. geçen tv dede uzman doğum sonrası bile bir süre kullanılmalı diyordu :44:
esracım okuyunca kendimi buldum yazdıklarında yazdığın herşey bendede mevcutdemek dün aynı şeyleri yaşamışız benimde evimi su bastı hortum patlamış eve bi gittim heryer göl..önce üzüldüm ağladım sonra eşim geldi hallettik topladık temizledik sonrada birbirimize sarılıp rabbim beterinden korusun dedik kuzum yapacak bişey yok başa geldi...hazırlıklara takılma vebde vira bismillah diyip bu hafta nasipse hepsini halledicem bebeğin eşyalarından doğum çantasına ağdasından şuyuna buyuna kadar yeterki sağlığımız yerinde olsun cümlemizin
ayy canım benim hepimiz aynı durumdayız benim evde berbat annemde yok yanımda eşim yaptırmıyor iş ama kendide beceremiyor inan gece uykularım kaçıyor hoş zaten agrılar uyutmuyor ama(inşallah herşey güzel olur . doktorum sinir bozucu bana 4 hafta sonrasına randevu al dedi ben bu pazartesi gdecegim ona kalsak bebekle gideriz yani
ayrıntılıda çıkmıştı bebeği besleyen sol damarda tıkanıklık vardı, doktor tansiyonunu etkiler demişti ama bebeğin kilosunu da etkiliyomuş...
haklısın, çeki düzen vermem gerekiyor kendime... hemen gidip alıyorum ilaçlarımı..
melıkecım cnm benım 5 dk nst 1 ay sonra ontrol yook yavrum sen bu dr la dırek doğuma gıdersın gıbı geldı
canım benim sağol çok sıvı alırım ben 3-4 bardak süt 3 lt su çay meyve suyu filan oooo neden böle oldu anlamadım sende takma kilosunu sağlıklı olsunda önemli olan doğduktan sonraki kilo alması benim oğluma dr en son 4200 gr demişti 10 gün sonra sezeryan oldum 3100gr şok olduk biz belli olmuyo bazen tutmuyo söylenenler ama şükür sağlığı yerindeydi oyüzde takma kilosunu üzme kendini
ayy ciddimisin yaaa, allahtan evdeydik biz de göl olmadan durdurduk
amin canım.. ben de bu hafta herşeyi tamamlıcam inşallahh....
az kaldı, geçicek inşallah bu günler...
kızlar Allaha emanet olun, eşim evde.. hiç yemek yapasım yok, dışarda bişeyler yicez:)
CNM YA MUTLAKA HERGUN al derım heö bebgın hem senın ıcın çok önemlı ben surup kullanıyorum 3.aydan berı 150 tane oldu duşun 10.6 dan 10.3 e duştu
ama bebgııme gıtmış tabıkıde hem doğumdada cok kan kaybedıcez bence en yakın zmanda bı kan tahlılını yyıne le derım
:))evet yaa sorma canım ilginç kadın birde bende demir eksikliği cıkmıştı 9 du hemoglobin kadın ilk defa panikledi hapı ikiye cıkardı ama son kontrolde tahlil falan yaptırmadı catlak doktorum..benimde evde kafam dank etti herşeyi hatırlatacagım ben buna..pazartesi not defterimle cıkacagım karşısına ve dogurmadan bir daha görüneyim diye geldim dicem:)))anlarsa...
CNM YA MUTLAKA HERGUN al derım heö bebgın hem senın ıcın çok önemlı ben surup kullanıyorum 3.aydan berı 150 tane oldu duşun 10.6 dan 10.3 e duştu
ama bebgııme gıtmış tabıkıde hem doğumdada cok kan kaybedıcez bence en yakın zmanda bı kan tahlılını yyıne le derım
canım ben biçok uzmandan aynı şeyi duydum kan hapına çok önem veriyorlar. doğum esnasında çok kan gittiği için annenin çabuk toparlanmasına çok faydası varmış benim doktorum vitamini çok önemsemesede kan hapını mutlaka al dedi. geçen tv dede uzman doğum sonrası bile bir süre kullanılmalı diyordu :44:
tamam saolun kızlar tekrar tahlil yaptırmakta fayda var oğlumda çok fazla kan hapı magnezyum ve vitamin kullandım doğumdan sonra bana kilo olarak geri döndü o kiloları verene çok zorlandım doktorumda kan sayımı iyi herşeyi yiyorsan vitamine gerek yok kan hapınıda haftada 2-3 kez alırsın sorun yok deyince işime geldi açıkçası hiç sevmem ilaç kullanmayı midem bulanıyor ve ekşiyor... Oğlumuda normal doğum yaptım nasip olursa bu kızımda normal doğum olacak:26: Birde ben şuana kadar 5 kilo aldım normal mi az mı bilemiyorum doktorum fazla kilo almamı istemiyor zaten
çok yoruldummm beeennn
selam kızlar doktora gittik sabah, nst ve kontrole girdik... bebek 2550 gram olmuş. ortalama 3 kilo doğar dedi doktor. onun dışında duruşu, suyu gayet iyi dedi... kilosuna canım sıkıldı. az kilo almasınn sebebi, bebeği besleyen damarlardan birinde tıkanıklık olmasıymış. bir de tansiyon yapabilir dedi doktor. 10 gün sonra tekrar gidicez...
ee kızlar siz nasılsınız? herkes iyi mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?