2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
merhaba kızlar birşey sorucam hepiniz kan hapı kullanıyormusunuz benim doktorum hergün kullanmana gerek yok dedi bende ilaç kullanmaktan nefret eden biriyim bu durum işime geliyor haftada iki kez falan zoraki kullanıyorum

CNM YA MUTLAKA HERGUN al derım heö bebgın hem senın ıcın çok önemlı ben surup kullanıyorum 3.aydan berı 150 tane oldu duşun 10.6 dan 10.3 e duştu
ama bebgııme gıtmış tabıkıde hem doğumdada cok kan kaybedıcez bence en yakın zmanda bı kan tahlılını yyıne le derım

esracım sakin ol sadece bebişine odaklan onlarda bizim psikolojimizden etkileniyo bende çok stresliyim ama sanki aç çıplak mı kalacaklar diyorum bişeylerde eksik olsun ne olur sanki

merhaba kızlar birşey sorucam hepiniz kan hapı kullanıyormusunuz benim doktorum hergün kullanmana gerek yok dedi bende ilaç kullanmaktan nefret eden biriyim bu durum işime geliyor haftada iki kez falan zoraki kullanıyorum

canım ben biçok uzmandan aynı şeyi duydum kan hapına çok önem veriyorlar. doğum esnasında çok kan gittiği için annenin çabuk toparlanmasına çok faydası varmış benim doktorum vitamini çok önemsemesede kan hapını mutlaka al dedi. geçen tv dede uzman doğum sonrası bile bir süre kullanılmalı diyordu :44:

oh cnm maşalla bebışıne
benımde genel anestesı olcak nasıp olursa ılkıde öle olmuştu cok rahttı
bıde ılkınde spınal oldunya aarkadaşım 10 gun once oldu acı degıl ama olan herşeyı hıssettım dedı mıdeden bastırırken falanda senınde öle oldumu

aynen cnm ben kan surubu ve calsıyumu emzırırken bıle kullandım
benımde doğum sonrası kanıma bakılacak duşukse dr um kan takıcak

ayy ciddimisin yaaa, allahtan evdeydik biz de göl olmadan durdurduk

amin canım.. ben de bu hafta herşeyi tamamlıcam inşallahh....

az kaldı, geçicek inşallah bu günler...

kızlar Allaha emanet olun, eşim evde.. hiç yemek yapasım yok, dışarda bişeyler yicez:)

Canım benimde sol damarda çentik vardı aynı korkularla bende yaşıyorum bakalım ben yarın kontrole gideceğim ne çıkacak :18:

melıkecım cnm benım 5 dk nst 1 ay sonra ontrol yook yavrum sen bu dr la dırek doğuma gıdersın gıbı geldı

:))evet yaa sorma canım ilginç kadın birde bende demir eksikliği cıkmıştı 9 du hemoglobin kadın ilk defa panikledi hapı ikiye cıkardı ama son kontrolde tahlil falan yaptırmadı catlak doktorum..benimde evde kafam dank etti herşeyi hatırlatacagım ben buna..pazartesi not defterimle cıkacagım karşısına ve dogurmadan bir daha görüneyim diye geldim dicem:)))anlarsa...

bayada fark varmış arada cnm
benımde tam tersı 2800 derken 3500 cıktı
amelıyattan ayılırken onu sordum hep eşim 3500 doyo ben yıne durup dınlenıp kaç kg dıyorum o sersemlıkle ay ordakı herkesalaa benle kafa yapıyo
KAÇ KG?????

kendine iyi bak canım bebişinede tabiki

aaaa ilac kullandığın halde düştümü yani ya bu doktor bana ikki ay önce senii bu degerle dogurtamayız serum veririz demişti ama 4 hafta sonra gel diyor bana yaaa...birde burda en iyi doktor düşünün kızlar.

benım sağlık ocakta 9.5 cıktı hemen hastanede tekraraldı eger deger aynı cıkarsa hemen kan takıcaz dedı
kı allahtan 10.3 cıktı kan takılmadı cnm benım
9 gıbı deger varsa ortada cnm kan takılmalı cnm dr umca tabı

tamam saolun kızlar tekrar tahlil yaptırmakta fayda var oğlumda çok fazla kan hapı magnezyum ve vitamin kullandım doğumdan sonra bana kilo olarak geri döndü o kiloları verene çok zorlandım doktorumda kan sayımı iyi herşeyi yiyorsan vitamine gerek yok kan hapınıda haftada 2-3 kez alırsın sorun yok deyince işime geldi açıkçası hiç sevmem ilaç kullanmayı midem bulanıyor ve ekşiyor... oğlumuda normal doğum yaptım nasip olursa bu kızımda normal doğum olacak:26: birde ben şuana kadar 5 kilo aldım normal mi az mı bilemiyorum doktorum fazla kilo almamı istemiyor zaten

kızlar herkese hayılı akşamlar ben yavaş yavaş masamı toplayayım inş. ayarlarımda yaza kadar gelmem işe evden girmeye çalışırım öpüldünüz

yanı orası öle ben kızımdada kullandım 30 kg aldım su andada yaklaşık 20 almış bulunmaktayım
ama napalım verılcek elbet kg ler
gellsınle sağlıcakla ben ılkınde 6 ayda verdım 30 kg yı
bıde şimdi 2 cocuk verırım ıye duşunuyorum bıde tabı yapı genler bunlarda önnemlıymış

Canım bende bu hafta gittiğimde bebeğim 2300 dü az önce benimle aynı günde olan arkadaşı okudum 2900 bebeği benimkinde boy da kısa görünüodu.bende hafta başından beri sabah akşam birer kaşık pekmez 4 bardak süt büyük bi kase yoğurt hergün muz yumurta yiyorum her bebek aynı değil tabi değerlerde belki doğru değil ama insan üzülüo işte.bende hafta başından beri hem ağlıyorum hemyiyorum . İnşallah bebişlerimz toparlar sen iyice beslende damar tıkalı olsa da o bi şekilde beslenir biz elimizden geleni yapalım sonrası allaha emanet zaten

ben bir kutu elevit i ilk üç ay kullandım sonra yarıda bıraktım kalan yarısını bir kaç ay sonra başladım bitirdim
demir hapınıda bir kutusu bitmedi
yani hamileliğim boyunca bir kutu elevit yarım kutu demir hapı içtim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…