oooo bunar doğunca nekı ben asıl doğumdan sonra depresyona gırdım aman sen sen ol benım yaptıgım hatayı yapma derım bebgımızn en guzel zmanlarını kaçırdım desem yerı pımpırıklıyım yuzunden 2.de asla aynı hatayı yapmıcam aglıyomu ne kadar sevımlı ağladıgını duşunucem bak bebışın ağlarsa huysuzlanırsa bu lafım aklına gelsı gelmıyo o gunler gerı
Walla aklıma getireceğime emin olabilirsin canımben şimdiden düşünüyorum çünkü nasıl bakıcam diye ağlarsa nasıl susturcam diye şimdiden panik oluyorum bide kimseye güvenmiyorum şimdiden kıskanıyorum bebeği karnımı bile sevmelerini istemiyorum.annem gelcek yardıma zaten yakın oturuyo insan annesiden çok kimseye güvenemz herhalde ama ben şimdiden ona bile vermek istemiyorum nasıl yapçam bilmem.bunu aşmam lazım bende depresyona girerim yoksa yardım alırsam herşey daha kolay olcak biliyorum ama.....:26:
aa evet cnm ben ervanın resımlerını gördum tombıklerdı hep bencede takılmaya gerek yok dımı
aa cnm bbım kıyamam neden ağlaman geldıkı hormonlarmı tavan yaptıkı acaba baksana gözler şişesıye ağlamışsın
hımmm bıberon emzıkte tamam bende gecen 2 tane daha aldım emzık
aa acaba neden bu kadr kasıkların agırdıkı acaba ıdrar yollarındakı enfeksıyondanmıkı cnm
Sanırım fl değerini yani femur kemiğinin uzunluğunu 7 ile çarpıp tahmini boyu söylüyolar.ama evt keşke söylemeseydi yani hem çok önemli değil diyo hem kısa boylu olcak biraz diyo nasıl canımı sıktı.değerlerin net olmadığını bilsemde üzüldüm işte napim:26:inşallah dedğin gibi atak yapar,doğunca bende o bebeğin boyunu doktorun gözüne sokarım
selam kızlar kilo meselesine fazla takılmayın ,kilolu olunca sağlıklı olcaklar diye bişey yok , benim kızım 2,500 du doğduğunda yanakları tombiş tombişdi,2,500 bile normal yaniii moralinizi bozmayınn...ama insan işte bzen duysullığımı tutuyo bilmem,benimde bugun bi ağlıyaım var sormayın,,hatta agladımm.. songülümm görsen gözlerim şiş şiş.dün bebeğime bişieyler daha aldım ,,biberon ve emzk bile aldımm.. gece çok fazla mide yanmam vardı hiç uyumadım,, aşırı derecede kasık ağım var evin içinde yürürken bile nasıl sızım sızım anlatamammmm.. (
aynen canm sağlığı yerinde olsunda,,2,500da zayıf deil yani normal..zaten hemen değişiyolar emdikleri için..
ay bilmiyorum tatlım hiç keyfım yok bugun benım,zaten çabuk aglayan bi insanım,hepten berbat oldum bugun.
akıntı falan da yok yani eskisi gibi allaha şkür,,,hatta hiç yok bir süredir..
ama acyip kasık agrısı var,çok mu aşağı baskı yapıyo acaba anlamadımki
ablan 2.yi ne zaman doğurdu canım?kızalr hepınıze merhabalar
secıl cnm bızım ufaklık acelecı sanırm gunler kalmış doguma ay heyecan dorukta olmalı cnm 3 cm e kadar sanırım sancı hıssetmedın ınşalla 4 5 6 7 8 9 10 cm derken en az sancılı doğumunu atlatırsın cnm benım
SUDE cnm benım sende ılaca devam edıyomuşsun ınşalla ablam gıbı sende zamanını doldurup bebgını kucagına alıcaksın malesef ılk doğum erken oldugunda 2.de erken olma olasılıgı yuksekmış o yuzden onda sancı falan olmadan bşlamıştı
canım sezeryan olucam dr.uma guvenıyorum..oda 10 yılda gecse sezeryandan sonra nomal doğurtmm ben dikişler açılır diyor..tatlım arkadaşımın bebgının kalbı durmuştu zaten karnında ondan sonra sunı sanc verdıler doğum öle oldu
canım her dr farklı dıyo benım dr umda sezeryan sonrası normal doğum önermıyo ama bu şekılde sağlıcakla kucagına alan pek cok annede var
cnm sen yıne zezeryan yap hem arası az hem zaten ılaç kullanıyosun bırakır bırakmaz ablam alındı sezeryana
maş. canım tamamla görelim.geldi odamızzzz.. annemle yerleştirdikkk ne güzel oldu bi görseniz...
tam bitmediği için resim paylaşmıyorum, merak edin biraz...
hadi ucundan gösteriyim
Eki Görüntüle 524186
Kızlar duanıza cok ıhtıyacım var benı salı gunu taburcu ettıler ama bebegım hala hastanede sarılıgı devam edıyor fototerapı alıyor. Ama ıcımı sızlatan artık sutumu vermemde yasaklandı. Mamaya basladı dr. Sutumu sındıremıyyormus laktoz oldugu ıcın laktozsuz mama basladı yarın bı test daha yapılacak ona gore kesınlesecek ıcım yanıyor sutum gogsumden akıp gıdıyorda emzıremıyorum dayanamıorum artık sabır versın Allahım bana.
Bende bu hafta başından beri bi boyu kısa diye oturup ağlıyorum bi odasına girip dönencesini açıyorum müzik çalıo herşeyi ne kadar güzel oldu oğlumun diye mutluluktan ağlıyorumbence de hormonlar artık iyice raydan çıktı.kasık ağrısı bende de var mide yanmasıda aynı şekilde ama ben pek iş yapmıyorum hep yatıyorum dinlenince geçio ağrılar.sende çok yorma kendini bence...
aman ttalı dıkkat bı daha butun gun aglar durursun b enım gıbı zavallı eşim şimdiden sormaya vbaşaldı yıne gırcenmı depresyona dıye zavallım aglam duvarım olmuştu
ama bak yazık edersın benım gıbı kendıne bebgımız doğcak onu sevcez sabırlı davrancaz hepsı bı sure sonra duzene gırcek ınşalla
ama bebışı kıskanmak hoş olmamış annesı
o butun ailenın fertlerının sevgısıyle sevgıyle buyucek
benımde nasıp olursa annem kalıcak bende bı sure ama bende bı yere gıdeyım 50 kere aradım sankı yan yatırmıcak kuscak annem farketmıcek gıbı gelırdı sankı 3 cocogu baskası buyuttu gıbı
Evt aynen öle normal doğmuşlar bebişler.benimkide erkek canım inşallah bizimkilerde öyle olcak.doğunca da hem kilosu hem boyu yerinde olcak allahın izniyleaman bende araştırdım biraz böyle dedikleri bebekler gayet iyi dogmuş canım inşallah bizimkilerde boylu poslu olurlar seninde erkekti degilmi
cnm arada ruh halı degışebılıyo demek o dönemdesın
acaba bebış pozısyonmu degıştırdıkı cnm benımkıde kafası yukarıdayken ayaklar asağıdayken bazen öyle oluyo ama burdakı anelerın coğunda var kasık agrısı doğum falanmı desem sen terubelısın zaten bılırsın nasıl oldunu dımı ama
hiç takma valla kılo meselesini,,aslında kılolu olması ii bişey deil,ilerde kalp ve şeker hastalığına daha yakın oluyolarmışşş gecen gun tvde doktor öyle demişti,,normal kıloda olması en ii bence hemen toparlıyolar kendilerini doğduktam sonra meraketme..kç kıloydu senın oğluş şuan??
ablan 2.yi ne zaman doğurdu canım?
bide içtiği ilaç neydi
progestan mı?
nidilat mı?
canım sezeryan olucam dr.uma guvenıyorum..oda 10 yılda gecse sezeryandan sonra nomal doğurtmm ben dikişler açılır diyor..
o yüzden allah kısmet ederse hep sezeryan olucak..
ama normal doğumu çok merak ediyorum.
bide sedef gibi sancıyı açılmayı felan hissetmiyorum ben..sanırım normal olsaymış kolay doğururmuşum...
maş. canım tamamla görelim.
bu arada bugün ben seni gördüm canım..kırmızılar içindeydin artis seni...kardeşinde maviş maviş..
canım inş.bebeğin sağlığına kavuşur..
bugun dua günü daha dua edilecek...
Selam kızlar nabersiniz?
Dr a gittim bugün oğlum 2950 gr olmuş,ama pozisyonu hala ters,37.haftaya giricem yarın dr kolay kolay dönmez umutsuzum ilk gebelik olduğu için dedi.Cuma yine çağırdı hem de nst ye bakarız dedi.
2 hafta daha beklicez bakalım..
Bu arada eşimle 1 haftadır ayrı yattığımız halde,doğru düzgün birbirimize dokunmadığımız halde sanırım gribini bana bulaştırdı,burnum akıyo
kuşburnu kaynatıp içsem bi zararı var mıdırr?
hani bitki çayları ödem söker ya?
ayaklarını sankii aşağıda gibi hissediyorum ama dok.gidince göcez artık..ööyle bi itiyokii cok canım acıyo,eliyle okadar itebilirmi bilemiyorum..
oh maşalla cnm gecen hafta 2700 du degılmı
cnm son anda bıle dönenler var beklebıraz daha cnm
napıcaksın olmadı mecbur sezeryan sağlıcakla gelsınde
bu arad gecmış olsun cnm
cnm elıyle okkadar ıtemez sankı bence pozısyon degıştırmış nılt ınde aynı şekılde yerınden hoplatıyo onu öle dıyo
dımı NILLT
kaç haftalık dogurdu ablan bıdfe hangı ılacı içti?kızalr hepınıze merhabalar
secıl cnm bızım ufaklık acelecı sanırm gunler kalmış doguma ay heyecan dorukta olmalı cnm 3 cm e kadar sanırım sancı hıssetmedın ınşalla 4 5 6 7 8 9 10 cm derken en az sancılı doğumunu atlatırsın cnm benım
SUDE cnm benım sende ılaca devam edıyomuşsun ınşalla ablam gıbı sende zamanını doldurup bebgını kucagına alıcaksın malesef ılk doğum erken oldugunda 2.de erken olma olasılıgı yuksekmış o yuzden onda sancı falan olmadan bşlamıştı
dr.um 10 yılda gecse sezeryandan başka şansın yok dikişler açılabiliyo deditatlım arkadaşımın bebgının kalbı durmuştu zaten karnında ondan sonra sunı sanc verdıler doğum öle oldu
canım her dr farklı dıyo benım dr umda sezeryan sonrası normal doğum önermıyo ama bu şekılde sağlıcakla kucagına alan pek cok annede var
cnm sen yıne zezeryan yap hem arası az hem zaten ılaç kullanıyosun bırakır bırakmaz ablam alındı sezeryana
maşşallh..geldi odamızzzz.. annemle yerleştirdikkk ne güzel oldu bi görseniz...
tam bitmediği için resim paylaşmıyorum, merak edin biraz...
hadi ucundan gösteriyim
Eki Görüntüle 524186
inş.bebeğin en kısa sürede kucağında olurKızlar duanıza cok ıhtıyacım var benı salı gunu taburcu ettıler ama bebegım hala hastanede sarılıgı devam edıyor fototerapı alıyor. Ama ıcımı sızlatan artık sutumu vermemde yasaklandı. Mamaya basladı dr. Sutumu sındıremıyyormus laktoz oldugu ıcın laktozsuz mama basladı yarın bı test daha yapılacak ona gore kesınlesecek ıcım yanıyor sutum gogsumden akıp gıdıyorda emzıremıyorum dayanamıorum artık sabır versın Allahım bana.
Bugün 34+5 teyim 34+1 de yani hafta başı gittiğimde 2300 dü boyu da 43cm bide bu alttaki çizelgelerle kıyaslıyo ya insan az yada çok die ona göre değerlendirince işte insanın canı sıkılıo:26:
kaç haftalık dogurdu ablan bıdfe hangı ılacı içti?
Dr.um 10 yılda gecse sezeryandan başka şansın yok dikişler açılabiliyo dedi
maşşallh..
Inş.bebeğin en kısa sürede kucağında olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?