2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Walla aklıma getireceğime emin olabilirsin canımben şimdiden düşünüyorum çünkü nasıl bakıcam diye ağlarsa nasıl susturcam diye şimdiden panik oluyorum bide kimseye güvenmiyorum şimdiden kıskanıyorum bebeği karnımı bile sevmelerini istemiyorum.annem gelcek yardıma zaten yakın oturuyo insan annesiden çok kimseye güvenemz herhalde ama ben şimdiden ona bile vermek istemiyorum nasıl yapçam bilmem.bunu aşmam lazım bende depresyona girerim yoksa yardım alırsam herşey daha kolay olcak biliyorum ama.....:26:

aman ttalı dıkkat bı daha butun gun aglar durursun b enım gıbı zavallı eşim şimdiden sormaya vbaşaldı yıne gırcenmı depresyona dıye zavallım aglam duvarım olmuştu
ama bak yazık edersın benım gıbı kendıne bebgımız doğcak onu sevcez sabırlı davrancaz hepsı bı sure sonra duzene gırcek ınşalla
ama bebışı kıskanmak hoş olmamış annesı
o butun ailenın fertlerının sevgısıyle sevgıyle buyucek
benımde nasıp olursa annem kalıcak bende bı sure ama bende bı yere gıdeyım 50 kere aradım sankı yan yatırmıcak kuscak annem farketmıcek gıbı gelırdı sankı 3 cocogu baskası buyuttu gıbı

aynen canm sağlığı yerinde olsunda,,2,500da zayıf deil yani normal..zaten hemen değişiyolar emdikleri için..
ay bilmiyorum tatlım hiç keyfım yok bugun benım,zaten çabuk aglayan bi insanım,hepten berbat oldum bugun.
akıntı falan da yok yani eskisi gibi allaha şkür,,,hatta hiç yok bir süredir..
ama acyip kasık agrısı var,çok mu aşağı baskı yapıyo acaba anlamadımki

aman bende araştırdım biraz böyle dedikleri bebekler gayet iyi dogmuş canım inşallah bizimkilerde boylu poslu olurlar seninde erkekti degilmi

Bende bu hafta başından beri bi boyu kısa diye oturup ağlıyorum bi odasına girip dönencesini açıyorum müzik çalıo herşeyi ne kadar güzel oldu oğlumun diye mutluluktan ağlıyorumbence de hormonlar artık iyice raydan çıktı.kasık ağrısı bende de var mide yanmasıda aynı şekilde ama ben pek iş yapmıyorum hep yatıyorum dinlenince geçio ağrılar.sende çok yorma kendini bence...

cnm arada ruh halı degışebılıyo demek o dönemdesın
acaba bebış pozısyonmu degıştırdıkı cnm benımkıde kafası yukarıdayken ayaklar asağıdayken bazen öyle oluyo ama burdakı anelerın coğunda var kasık agrısı doğum falanmı desem sen terubelısın zaten bılırsın nasıl oldunu dımı ama

kızlar mıde yanmaya rennıe cıgneme tablet bıre bır kızımda cok olmutu şimdi gunde 3 kere cıgneyebılıyosun
ama sımdı 1 yada 2 kere oldu sanırm

ablan 2.yi ne zaman doğurdu canım?
bide içtiği ilaç neydi

progestan mı?
nidilat mı?

canım sezeryan olucam dr.uma guvenıyorum..oda 10 yılda gecse sezeryandan sonra nomal doğurtmm ben dikişler açılır diyor..
o yüzden allah kısmet ederse hep sezeryan olucak..
ama normal doğumu çok merak ediyorum.
bide sedef gibi sancıyı açılmayı felan hissetmiyorum ben..sanırım normal olsaymış kolay doğururmuşum...

geldi odamızzzz.. annemle yerleştirdikkk ne güzel oldu bi görseniz...

tam bitmediği için resim paylaşmıyorum, merak edin biraz...

hadi ucundan gösteriyim

Eki Görüntüle 524186

maş. canım tamamla görelim.
bu arada bugün ben seni gördüm canım..kırmızılar içindeydin artis seni...kardeşinde maviş maviş..

canım inş.bebeğin sağlığına kavuşur..

bugun dua günü daha dua edilecek...

hiç takma valla kılo meselesini,,aslında kılolu olması ii bişey deil,ilerde kalp ve şeker hastalığına daha yakın oluyolarmışşş gecen gun tvde doktor öyle demişti,,normal kıloda olması en ii bence hemen toparlıyolar kendilerini doğduktam sonra meraketme..kç kıloydu senın oğluş şuan??

Ya ben hamileykende depresyona girdim yine aynı şey olcak die korkuyorum,psikoloğum beni çok güzel yönlendirdi hissetiğim farklı olsa da davranışlarıma yansıtmamaya çalışıcam.çünkü benim eşimde benle çok uğraştı bu süreçte dengeyi kurmam lazım anneme güvenmem lazım ve bebeğe odaklanmamam lazım.doğru söylüyosun ayrıca bizi onlar büyüttü sonuçta hem daha tecrübeliler inşallah güzel geçiçek günlerimiz

aman bende araştırdım biraz böyle dedikleri bebekler gayet iyi dogmuş canım inşallah bizimkilerde boylu poslu olurlar seninde erkekti degilmi
Evt aynen öle normal doğmuşlar bebişler.benimkide erkek canım inşallah bizimkilerde öyle olcak.doğunca da hem kilosu hem boyu yerinde olcak allahın izniyle

ayaklarını sankii aşağıda gibi hissediyorum ama dok.gidince göcez artık..ööyle bi itiyokii cok canım acıyo,eliyle okadar itebilirmi bilemiyorum..

Bugün 34+5 teyim 34+1 de yani hafta başı gittiğimde 2300 dü boyu da 43cm bide bu alttaki çizelgelerle kıyaslıyo ya insan az yada çok die ona göre değerlendirince işte insanın canı sıkılıo:26:

Selam kızlar nabersiniz?

Dr a gittim bugün oğlum 2950 gr olmuş,ama pozisyonu hala ters,37.haftaya giricem yarın dr kolay kolay dönmez umutsuzum ilk gebelik olduğu için dedi.Cuma yine çağırdı hem de nst ye bakarız dedi.
2 hafta daha beklicez bakalım..

Bu arada eşimle 1 haftadır ayrı yattığımız halde,doğru düzgün birbirimize dokunmadığımız halde sanırım gribini bana bulaştırdı,burnum akıyo

kuşburnu kaynatıp içsem bi zararı var mıdırr?

hani bitki çayları ödem söker ya?

cnm ablamın 34 hatada dogan bebegı normal dogunla 2 3 saat ıcınde doğum yaptı o 6 yaşında
2 sı ıse gecen sene 1 kasımda sezerynla 38.haftada oldu cnm
o progestan kullanmış şimdi sordum ama o 2.de hıc kasılması başlamadan 7.aydan 8 e kadar yarım 8 den sonra butun ıcmeye başlamış cnm

Son düzenleme:

oh maşalla cnm gecen hafta 2700 du degılmı
cnm son anda bıle dönenler var beklebıraz daha cnm
napıcaksın olmadı mecbur sezeryan sağlıcakla gelsınde
bu arad gecmış olsun cnm

ayaklarını sankii aşağıda gibi hissediyorum ama dok.gidince göcez artık..ööyle bi itiyokii cok canım acıyo,eliyle okadar itebilirmi bilemiyorum..

cnm elıyle okkadar ıtemez sankı bence pozısyon degıştırmış nılt ınde aynı şekılde yerınden hoplatıyo onu öle dıyo
dımı NILLT

oh maşalla cnm gecen hafta 2700 du degılmı
cnm son anda bıle dönenler var beklebıraz daha cnm
napıcaksın olmadı mecbur sezeryan sağlıcakla gelsınde
bu arad gecmış olsun cnm

cnm elıyle okkadar ıtemez sankı bence pozısyon degıştırmış nılt ınde aynı şekılde yerınden hoplatıyo onu öle dıyo
dımı NILLT

2800 dü,1 haftada 150 gr almış dr gayet iyi dedi maaşallah.
aynen canım yaa hiç farketmez yeter ki sağlık olsun.

evet benim de canımı çok acıtıyo ayaklar aşağıda olduğu için..kesin ayaklardır..
Dr a da dedim bugün ayaklar aşağıda o yüzden dedi..

kaç haftalık dogurdu ablan bıdfe hangı ılacı içti?
dr.um 10 yılda gecse sezeryandan başka şansın yok dikişler açılabiliyo dedi
geldi odamızzzz.. annemle yerleştirdikkk ne güzel oldu bi görseniz...

tam bitmediği için resim paylaşmıyorum, merak edin biraz...

hadi ucundan gösteriyim

Eki Görüntüle 524186

maşşallh..

inş.bebeğin en kısa sürede kucağında olur

Bugün 34+5 teyim 34+1 de yani hafta başı gittiğimde 2300 dü boyu da 43cm bide bu alttaki çizelgelerle kıyaslıyo ya insan az yada çok die ona göre değerlendirince işte insanın canı sıkılıo:26:

ben 30 haftlıkken gittiğimde 1.600.dü,,bidaha gittiğimde 34+5 olcam,bakalım kaç olcak .bnce senın oğluşun kılosu ii ..benım kızım küçük olcak dıye üzülürdüm,eltim küçük bebekler daha guzel büyür demişti,ama o zamanlar hiç bişey insanın tesellı etmıyo tabi:)) ama gerçektende öyle oldu erva 3 aylıktı yanaklar sarkıyodu tombiklikten:)) şimdi hiç takılmıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…