kız esra senin bu saatte ne işin var burda :) Kocişini yanlızmı bıraktın
o kadar yürüdün şimdi nasılsın peki :)
mrb kızlar yeni geldim eve çok şükür suyumuz bebeğim iyi Allah'ıma binlerce şükürler olsun nst çekildi oda iyi çıktı çok mutlu oldum
8.30 da uyudu yaaa, geç kalma dedi ama yatsam uyuyamam ki :26:
sen napıyon bakıyım ????
Seninle aynı kaderi paylaşıyorum canım benimki de 9:30 gibi uyudu, yaklaşık 10 gündür böyle ama 1-1.5 saat uyanık kalabiliyor.. Hamile o mu benmiyim anlamıyorum bazen
Bende çalışayım bari dedim bir yandan çalışıyorum bir yandan takılıyorum nette
bi iki gündür pek uyuyamıyoduk, ben bugün hastaneden sonra kendimi attım yatağa, gündüz 3-4 saat uyumuşum. o yüzden gelmedi uykum, yoksa dayanamazdım bu saate kadar heralde benimki erken yatar erken kalkar bide... yarın sabah 6-7 gibi uyanır kesin, öğlene kadar da benim uyanmamı bekler ahh bi de kahvaltı hazırlasa bana
Senin ki izindemi ? Benim kocişte 6:30 kalkıyor birde köprü geçiyorAma evi buraya taşımak kendi fikriydi, yani o kaşındı Ama evde olsaydı kesin kahvaltı hazırlardı, çok sever mutfağı
inan yürüdüğümde daha az ağrım oluyo... yürümediğim günler yerimden kalkmak dakikalarımı alıyo resmen
çok şükür yaaa çok sevindim canımm... hadi geçmiş olsunn...
canım benim çok sağol valla ömrümden ömür gitti ama çok şükür sen nasılsın takmıyosun artık kafana değil mi kiloya takılma sakın öğlen bakan dr. 2400gr dedi kadın doğumcu 2200 gr yani boşver sağlıklı olsunlar biz onlara bakabilecek sağlıkta olalım gerisi boş
pişt gece kuşları nasılsınız bakalımmm
uykusuz her gece diye bir şarkı vardı ya dilimde artık her gece
pişt gece kuşları nasılsınız bakalımmm
çok şükür rahatladın yaa....
ben de iyiyim yaa.. eşimle gezdik, alışveriş yaptık, yemek yedik... ben konuştum o dinledi, o konuştu ben dinledim... ferahladım iyi geldi.
kiloyu takmıyorum çok şükür çok düşük değil gerçekten de... sağlıklı olsunlar yeter ki...
iyiyiz canımmm.. senin ne işin var burda bu saatte??
ama ben gidiyorum, baya uykum geldi sonundaiyi geceler kuzularrrr..... öpüyorum hepiceğiniziiii
kız kocacık olmayınca bende takılayım sizlerle dediydim ama sen uykuya gönül vermişsin canım haydi sana iyi gecelerrrçok şükür rahatladın yaa....
ben de iyiyim yaa.. eşimle gezdik, alışveriş yaptık, yemek yedik... ben konuştum o dinledi, o konuştu ben dinledim... ferahladım iyi geldi.
kiloyu takmıyorum çok şükür çok düşük değil gerçekten de... sağlıklı olsunlar yeter ki...
iyiyiz canımmm.. senin ne işin var burda bu saatte??
ama ben gidiyorum, baya uykum geldi sonundaiyi geceler kuzularrrr..... öpüyorum hepiceğiniziiii
idare ediyorum canım şükür eşim olmayınca bakınayım dedim kızlar uyudular küçük kız öksürüp duruyor benide uyku tutmadı o öyle öksürünceiyiyiz canım sen nasılsın
izinde değil :) bugün hastaneye gideceğimiz için gitmedi işe
evi nereye taşıdınız ki ?? annende misin sen ?
kız kocacık olmayınca bende takılayım sizlerle dediydim ama sen uykuya gönül vermişsin canım haydi sana iyi gecelerrr
idare ediyorum canım şükür eşim olmayınca bakınayım dedim kızlar uyudular küçük kız öksürüp duruyor benide uyku tutmadı o öyle öksürünce
kız kocacık olmayınca bende takılayım sizlerle dediydim ama sen uykuya gönül vermişsin canım haydi sana iyi gecelerrr
idare ediyorum canım şükür eşim olmayınca bakınayım dedim kızlar uyudular küçük kız öksürüp duruyor benide uyku tutmadı o öyle öksürünce
hoşbuldum şekerim evet ama topik gene sessiz topik bebeklerle büyüyünce bizlerle beraber topikde ağırlaştı galibaoo hoşgeldin canım :)) gece takılmak daha güzelmiş yaa
valla bende kıyamıyorum körpem o benim nazlı yavrum aklım onda kaldı kaç defa gittim odalarına bal+ zencefil kış boyu benim en iyi ialcım en kısa zamnda macunu karmalıyımkıyamam geçmiş olsun ballı süt filan içir ballı limon yada yumuşatır boğazını bu çocuklar hasta olunca insan ne yapcağını bilemiyor
allah rahatlı versin canım güzel güzel uyu inşşbende yatıyorum kızlar herkese iyi gecelr Allah rahatlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?