kızlar günaydın bugün en erkenci benim:)
GÜNAYDINNNNN hatunlarrrrrrr
doğuran var mıbiz hala bekliozzzz :)
haticem günaydın bitanem topici acmak bize kısmetmiş bugün :)
sedefim göremiyorum senden gelen özel mesajları ya... gmailini açman uygunsa açsana kuzum...
çok merak ettim seni....
sedefim senin mesaj kutun dolu bu kez de kavuşamıyoruz
haticem acıommmmmm :)
coook iyiyiz biz kızımla babamızı işe gönderdik, ananemiz babannemiz yanımızda
ne agrım, ne sancım hiç bişicigim yok , böle giderse 1 hafta daha doğurmıcam galiba
dün hiç yazamadım size cünkü annemle kardeşim geldiler bende kalıolar kardeşim laptopu hiç vermio bana
dün bi de kuaföre gittim manikür&pedikür&kaş&bıyık herşeyi hallettimmm :)
hazır ve nazır bekliom ama pek bişey olmıcak gibibizim cimcime içerde kıpır kıpır
gününüz aydın olsun kızlar 6.30 da kalktım bende gece bir oyana bir buyana döndük durduk her yerim yastık dolu bir de emzirme yastığı diktim dün onuda aldık yanımıza ama nafile uyuz koyunlar gibi yerimi begenemedim .
GÜNAYDINNNNN hatunlarrrrrrr
doğuran var mıbiz hala bekliozzzz :)
haticem günaydın bitanem topici acmak bize kısmetmiş bugün :)
kızlar günaydın bugün en erkenci benim:)
gününüz aydın olsun kızlar 6.30 da kalktım bende gece bir oyana bir buyana döndük durduk her yerim yastık dolu bir de emzirme yastığı diktim dün onuda aldık yanımıza ama nafile uyuz koyunlar gibi yerimi begenemedim .
günaydın canlarım nasılsınız bakalım ben yeni uyanabildim sabah 7 de kızlar yanıma geldiler sarıldık yattık bu saati bulmuşuz
haticem uyuyamıyormusun canım sancılardanmı yoksa uyku denen meret mi yok sendede:26:
sedefff beklememisin hala şekerimmm
dün benim bir sancım tuttu bir sancım tuttu ölüyordum anacım çaresiz kaldım yanlızım kimse yok zaten kimseyide ayağa kaldırmak istemedim dedim kendi kendime su gelmeden nişan gelmeden evden çıkmak yokkkçek evde ağrıyı çekebildiğin kadar diye
2 saatin sonunda bıraktı sancı beni ve karnım biraz daha inmişti aşşağıya demek ki sıpam iyice ilerledi yolunda rabbim hayırlısıyla sağlıklıca doğmasını koklamamı nasip etsin inşşştüm hamişleri bir avazda kurtarsın benide inşşş
günaydınlar herkese güzel bi haftasonu geçiririz inşallah hepimiz ben uyandım kahvaltı yaptım kociş pazara gitti bende bi bakıyım dedim sofrayı toparlıcam evi toparlıcam gücüm olursa çarşıya çıkıcam :) ayakkabı almam lazım 40 numara :)) olmuyor ayaklarıma
günaydınlar herkese güzel bi haftasonu geçiririz inşallah hepimiz ben uyandım kahvaltı yaptım kociş pazara gitti bende bi bakıyım dedim sofrayı toparlıcam evi toparlıcam gücüm olursa çarşıya çıkıcam :) ayakkabı almam lazım 40 numara :)) olmuyor ayaklarıma
CANIMMMMMMMMMMMMMMMMM guzel haberını okudukm cok sevındım anlamadım nedı bu dr ların tutarsızlıg anlamadım arkadaşım
ama gercekte cok sevındım
hatunlar iyi geceler...bi kaç zamandır giremedim...grip olmuşummm( ıhlamur, kuş burnu ile bi nebzee toparladımm....özledimm sizi...evde oluncaa topiktee iyice uzak kaldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?