2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Doktor progestan vermediyse içme canım. Kahverengi akıntı zararlı değil. Gebelik süresince devam edebilir bu. İnşallah yakın zamanda mide bulantın geçer canım. Tahmin edebiliyorum ne kadar zor olduğunu. Ben sabah işe gelirken kıvranıyorum serviste dur kalk dur kalk... Sürekli olsa düşünemiyorum

hoşgeldinn canım. bizedeee seni buralardaaa daha sık görmek iyi gelecekkk

ayyy kıyamam yaaa...yalnızz çok hoş anlatmışınn öğle yemeği maceranı...demek istifra torbanı masaya koyuncaaa milleti hepten kaçrıdıınnn haaa wayy seni wayyy...bebeğimlee başbaşa yemek yiyeyim diye yaptım demiyordaaaa

eferiimmm sana bilinçli annişşşş bende öyleyim...dün bizim müdürün temsil giderlerinin muhasebe girişlerini yapıyordum..baktım faturalar hep kebap, pasta, kurabiye, çikolata, serpme kahvaltı...anammm bi canım istedi...allahtan yemekte tatlı varmış..1 tane yedimde nefsimm köreldii

anasınınbitanesine yazıyorum sandım benim algılar bazuk galiba senin değil.)
anasınıınnbirtanesiiii öpsüünn seniii

kızlar hani şu karnını 1 metre ileri çıkarıp yürüyen ve oturunca bacak arasını 1 deve geçebilecek kadar ayıran hamileler var ya işte onlar çok itici .biz öyle olmayalım
evet yaaa bencedeee bi arkadaşımı görmüş annem geçen sene, dediki hamile arkadaşın hamile...şöyle 5-6 aylık olmuş gibiydi. karnının yite yite, bacakları açık yürüyordu...aradım ertesi gün...tebrik ederim canım ne kadarlıkk bebişş annem görmüş seni dedim:) dedikiii teyzesi daha 2 aylıkk maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

git dr.a tekrar bakılsın lütfen ihmal etme. lütfen

bende cuma günü ilk kontrolüme gittim. herşey yolunda güzeldi. fakat dün pazartesi günü az da olsa kahverengi leke gibi akıntı geldi. hemen aradım dr.umu o da progestaniçin falan dedi. ben daha önce bebeğimi bu akıntı sonrası kaybettim ama deyince beni bir dr.a yönlendirdi. gittim. adam epeyce zor gördü bebeği. iki farklı cihazda baktı. sonra iki iğne ve bir de 1 kiloluk serum bağlandı. progestan verildi günde 3 tane. ve yatak istirhati wc dışında kalkma dedi.

kızlar EŞİYLE ARASINDA RH UYUŞMAZLIĞI OLAN VAR MI?

eğer varsa bu lekelerden sonra anti D iğnesi gerekliymiş. ben dün vurundum.

oooo az uyuyalım dedik kaynatmışsınız bol bol herkeslerde buradaymış kızlar ya şu kötü hamile duruşunu eleştirmişsiniz de,bende tuhaf bulurdum ama geçen hafta doğum yapan arkadaşımda böyleydi ama keyfinden değil karnı çok büyümüştü mecburen öyle duruyodu.kendide rahatsızdı ama başka çarem yok diyodu.o yüzden ben yorum yapmim diyorum.bakalım biz nolcaz

sağol tatlım cvp yazdığın için.. aslında şöyle 25 martta lekelenmem oldu akşam acile gittim nöbetçi dr vardı düşük riski vs yok dedi ama yine de yazayım progestan dedi yazdı, gerçi etkisi var mı yok mu tartışılır dedi dr.lar genelde yazıyor ama fln dedi.. ben de almadım işte ilacı.. ztn dr kırmızı kan gelirse kork dedi ama ne biliyim bu kahverengiler neden oluyor acaba yaa.. bir dahaki dr randevum 14 nisanda.. 30 martta da kontrole gittim farklı bir dr.a o da herhangi olumsuz bişey yok fln dedi o yüzden rahatım biraz ama canımı sıktı dün akşam

ayy o ne yaaaa. hamileye yapılabilecek en büyük eziyettt

canım ben ab + eşim ise a- bir sorun olur mu ki

Benim yumurtayla da aram iyi degil su an napcam ya yogurt konusunda haklisin canim dikkate alcam. Kuru fasulyeyi de etsiz olursa yerim artik:) piyaz falan da olabilir...
mantar seviyoran onu da ye.e artık alternatiflerini düşünmek lazım
süper :))))) yakında hiç bi materyale ihtiyacın olmayacak canım D

ertişik deseydin :)))))))) daha 2 aylıkken öyle 9 da dağları devirir

canım endişelenme. İki doktorda bir problem olmadığını söylemiş. Ama için biraz daha rahat edecekse hem ilacı almaya başla hem de başka bir doktora daha görün derim ben. Vesvese insanın içini kemiriyor çünkü.

canım hiç korkma birikme lekesiymiş o kahverengi leke. bende de 2 haftadır az az var günde 3 tane progestan kullanıyorum. doktorada gittim maaşallah bebek çok iyi doktorda korkma onlar doğal şeyler dedi. kırmızı renk kan gelirse doktora git ama sırt üstü yat dinlen canım. hiç eğilme...

bende öle bikadın görmüştüm. o kadar gerinerek ve çıkıktı ki hakikaten midem kalktı.bende biraz sesli konuşarak ablama dedim ki
-ayy abla kadıncağız ne şişmiş , ikiz galibaaa ( ay çok kötüyüm bennnnn sırf kadın öle gerinerek yürümesin die )
tabi kadın duydu. gözlerini açarak baktı. o ara ablamın verdiği cevapla kadın sarsıldı...
- yok kız o albümin olmuş.baksana heryanı şişmiş

kadın kendine geldi.ama bidaha öle yürüdüğünü tahmin etmiyorummm

Kızlar bu arada bişey sorcam:

Nisa HAstanesinde Mürvet Hakyemez'e giden var mı? Yada giden bir akrabanız arkadaşınız falan?

inşallah canım. bu bulantılarda olmasa hamilelik çok keyifli yahu

yuh yani 2 aylıkken yaptığına bak. ama kızlar itiraf edin karnımızın çıkmasını dört gözle beklemiyor muyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…