kesinlikle haklısın. öyle sonradan görmeler gibi ne oldum delisi olmayalım. bizler kibar cici hamileler olalaım.
yazbir kenara bakalım benide :) hangimiz tutturacak tahmini..
Hadi bakalim yazdim seni kenara:)))
selam kızlar.. benim mide bulantılarıyla başım dertte.. su da içemiyorum midem çok kötü oluyor daha önce bir kaç kere lekelenmem oldu dün gece oldu baya kahverengi şu an bişey yok.. cuma dr.a gittim herhangi bir risk yok dedi ben de progestan içmiyorum iyi mi yapıyorum kötü mü
hoşgeldinn canım. bizedeee seni buralardaaa daha sık görmek iyi gelecekkkKizlar slm! İstanbul'dan hepinize merhabalarr. Uzun zamandir girmiyorum nete. Malum son zamanlarda sikinti sikinti ustune. Esim ayda bi kac kez is icin istanbula geliyo, bu sefer ben de pesine takilip geldim. Cok sikildim aylardir. Psikolojik olarak zaten bitiktim. Uzaklasmaya ihtiyacim vardi. Biz cok sukur iyiyz. Hic olmayan belirtiler hafiften belirmeye basladi. Dun 7. Haftamiz bitti. Yeni gelen herkese hosgeldin diyorum. Bundan sonra daha sik burda olmaya caliscam. Cunku burasi bana iyi geliyo.
öğle yemeği kabusum bitti. yemek sırasında meydana gelen çıkarma girişimimden sonra tabağını alan masadan kaçtı.masadan kaçmayanları da istifra torbamı masaya koyunca kaçırdım. her an herşey olabilir. berbatım.
bulantına kurban olduğum, annen yemezse sen nasıl büyüyecen hııı??
eferiimmm sana bilinçli annişşşşKızlaaarrrrrr ben geldimmmm
Sabahtan beri işler çok yoğundu bir türlü açamadım. Daha yeni yemek yedim hem de tam hamile usulu :) mercimek çorba, tavuk ızgara, zeytinyağlı karnabahar, brokoli, havuçaferim bana
Gazetele de sandviç görsem burnuma peynir,domates kokusu; börek görsem buram buram börek kokusu geliyorsiz de böyle misiniz?
Bu arada artık karnımı saklayamıyorum. vipdükkandan iki tane hamile pantolonu aldım. İnşallah güzeldirler. Fiyatları da gayet uygun. Tavsiye ederim bir bakın, artık hiçbişeyimiz olmuyor çünkü
anasınıınnbirtanesiiii öpsüünn seniiianasınınbitanesine yazıyorum sandım benim algılar bazuk galiba senin değil.)
evet yaaa bencedeeekızlar hani şu karnını 1 metre ileri çıkarıp yürüyen ve oturunca bacak arasını 1 deve geçebilecek kadar ayıran hamileler var ya işte onlar çok itici .biz öyle olmayalım
selam kızlar.. benim mide bulantılarıyla başım dertte.. su da içemiyorum midem çok kötü oluyor daha önce bir kaç kere lekelenmem oldu dün gece oldu baya kahverengi şu an bişey yok.. cuma dr.a gittim herhangi bir risk yok dedi ben de progestan içmiyorum iyi mi yapıyorum kötü mü
Doktor progestan vermediyse içme canım. Kahverengi akıntı zararlı değil. Gebelik süresince devam edebilir bu. İnşallah yakın zamanda mide bulantın geçer canım. Tahmin edebiliyorum ne kadar zor olduğunu. Ben sabah işe gelirken kıvranıyorum serviste dur kalk dur kalk... Sürekli olsa düşünemiyorum
eferiimmm sana bilinçli annişşşşbende öyleyim...dün bizim müdürün temsil giderlerinin muhasebe girişlerini yapıyordum..baktım faturalar hep kebap, pasta, kurabiye, çikolata, serpme kahvaltı...anammm bi canım istedi...allahtan yemekte tatlı varmış..1 tane yedimde nefsimm köreldii
hoşgeldinn canım. bizedeee seni buralardaaa daha sık görmek iyi gelecekkk
Canim benimmm cok tatlisin, hosbulduk:)
git dr.a tekrar bakılsın lütfen ihmal etme. lütfen
bende cuma günü ilk kontrolüme gittim. herşey yolunda güzeldi. fakat dün pazartesi günü az da olsa kahverengi leke gibi akıntı geldi. hemen aradım dr.umu o da progestaniçin falan dedi. ben daha önce bebeğimi bu akıntı sonrası kaybettim ama deyince beni bir dr.a yönlendirdi. gittim. adam epeyce zor gördü bebeği. iki farklı cihazda baktı. sonra iki iğne ve bir de 1 kiloluk serum bağlandı. progestan verildi günde 3 tane. ve yatak istirhati wc dışında kalkma dedi.
kızlar EŞİYLE ARASINDA RH UYUŞMAZLIĞI OLAN VAR MI?
eğer varsa bu lekelerden sonra anti D iğnesi gerekliymiş. ben dün vurundum.
mantar seviyoran onu da ye.e artık alternatiflerini düşünmek lazımBenim yumurtayla da aram iyi degil su an napcam yayogurt konusunda haklisin canim dikkate alcam. Kuru fasulyeyi de etsiz olursa yerim artik:) piyaz falan da olabilir...
süper :))))) yakında hiç bi materyale ihtiyacın olmayacak canımcanım sağol tahmin için. sen yazmasanda, ben bana yapılan tahminleri yazıyorum bir kenara. netleşince cinsiyet dicem bu bunu dedi diye.
çok şekersin sen. ben her zaman karnını içe çekik yürüyen biriydim. göbeğim olmamasına karşın, karnım sert kalsın diye otomatik olarak içerde duruyordu, alışmıştım yani. şimdi saldım karnımı tabi henüz karnım çıkmadı. arada gazla biraz beliriyor. eşimle dışarı çıkarken bazen diyorum ona hamile olduğum belli olmuyor yastık mı koysam acaba
ayyy kıyamam yaaa...yalnızz çok hoş anlatmışınn öğle yemeği maceranı...demek istifra torbanı masaya koyuncaaa milleti hepten kaçrıdıınnn haaawayy seni wayyy...bebeğimlee başbaşa yemek yiyeyim diye yaptım demiyordaaaa
eferiimmm sana bilinçli annişşşşbende öyleyim...dün bizim müdürün temsil giderlerinin muhasebe girişlerini yapıyordum..baktım faturalar hep kebap, pasta, kurabiye, çikolata, serpme kahvaltı...anammm bi canım istedi...allahtan yemekte tatlı varmış..1 tane yedimde nefsimm köreldii
anasınıınnbirtanesiiii öpsüünn seniii
evet yaaa bencedeeebi arkadaşımı görmüş annem geçen sene, dediki hamile arkadaşın hamile...şöyle 5-6 aylık olmuş gibiydi. karnının yite yite, bacakları açık yürüyordu...aradım ertesi gün...tebrik ederim canım ne kadarlıkk bebişş annem görmüş seni dedim:) dedikiii teyzesi daha 2 aylıkk maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sağol tatlım cvp yazdığın için.. aslında şöyle 25 martta lekelenmem oldu akşam acile gittim nöbetçi dr vardı düşük riski vs yok dedi ama yine de yazayım progestan dedi yazdı, gerçi etkisi var mı yok mu tartışılır dedi dr.lar genelde yazıyor ama fln dedi.. ben de almadım işte ilacı.. ztn dr kırmızı kan gelirse kork dedi ama ne biliyim bu kahverengiler neden oluyor acaba yaa.. bir dahaki dr randevum 14 nisanda.. 30 martta da kontrole gittim farklı bir dr.a o da herhangi olumsuz bişey yok fln dedi o yüzden rahatım biraz ama canımı sıktı dün akşam
ben hiç kusmadım, bulanmadım 3 gebeliktede.ama ablam felakettiii.hergün 5 kez çıkarıyordu. eve giriyordu, yemek kokusunu alınca çıkarıyordu, o kadardı. çok ta kilo verdi. bu hiç geçmicek derdi. ama 11-12 haftadan sonra azaldı.1 haftada sona erdi. öle 9 ay bulananlarda var ama çok nadir. seninki kısa zamanda son bulacak.hem bulantılı hamilelik geçirenler, sağlıklı hamileler diyordu drum.
ayyy kıyamam yaaa...yalnızz çok hoş anlatmışınn öğle yemeği maceranı...demek istifra torbanı masaya koyuncaaa milleti hepten kaçrıdıınnn haaawayy seni wayyy...bebeğimlee başbaşa yemek yiyeyim diye yaptım demiyordaaaa
anasınıınnbirtanesiiii öpsüünn seniii
evet yaaa bencedeeebi arkadaşımı görmüş annem geçen sene, dediki hamile arkadaşın hamile...şöyle 5-6 aylık olmuş gibiydi. karnının yite yite, bacakları açık yürüyordu...aradım ertesi gün...tebrik ederim canım ne kadarlıkk bebişş annem görmüş seni dedim:) dedikiii teyzesi daha 2 aylıkk maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
mantar seviyoran onu da ye.e artık alternatiflerini düşünmek lazım
Aaa mantarla aram iyidir bak, tamamdirtsk canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?