Ayyy maşallah canım demek bebeğini aldın kucağına Allah analı babalı büyütsün bir doğum haberi daha geldi topiğimize.kaç kilo doğdu canım şimdi durumu nasıl?merhaba kızlarrr size süprizlerle geri dönüş yapıyorum. malumuuz uzun süredir yokum çünkü benim sabırsız kızım daha fazla dayanamadı ve beni eylül annesi yaptı:) beş gün süren sancılarımı durdurma çalışmalarımızdan sonra 31 haftalık iken acil sezeryana alındık.zorlu geçen 17 gün küvezde kaldıktan sonra dün evimize geldik minik prensesimiz ile:) rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli vaktinde doğum nasip etsin inşallah ,hiç bişey için kendinizi sıkmayın rahat ve huzurlu şeyler düşünün ki herşey güzel olsun :)
günaydın canım, bende 2 gün önce bebeğimin karnında öldüğünü söylüyorlardı , nasıl olur ben onu aylarca taşıdım karnımda diye ağlıyordm çok korkunçtu , ölü görmek diri getirir inşallah.demekki böyle rüyalar hamilelikte olabiliyor güzel düşünelim inşallah.Günaydın kızlar,
Ben 7den beri ayaktayım pazar pazar.
Gece bir rüya gördüm, ağlayarak uyandım.
Hep diyorum ki çok kolay bir doğum olsun, iyi olayım, öyle de olmuş ama bebeğim sağlıksız doğmuş Allah korusun yarabbim hepimizin evlatlarını, üstelik işin garibi kız değil erkek doğmuş :/
İkisi de güzel tabii de bu kadar kıza şartlanmış herşeyini pespembe yapmışken ayyy çok fena, tabii sağlıksız olması en üzücü yanıydı.
Çok korktum çoook
Birşey daha, benim hala gerçek bir sancım olmadı, bu normal mi?
canım hayırlı olsun.merhaba kızlarrr size süprizlerle geri dönüş yapıyorum. malumuuz uzun süredir yokum çünkü benim sabırsız kızım daha fazla dayanamadı ve beni eylül annesi yaptı:) beş gün süren sancılarımı durdurma çalışmalarımızdan sonra 31 haftalık iken acil sezeryana alındık.zorlu geçen 17 gün küvezde kaldıktan sonra dün evimize geldik minik prensesimiz ile:) rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli vaktinde doğum nasip etsin inşallah ,hiç bişey için kendinizi sıkmayın rahat ve huzurlu şeyler düşünün ki herşey güzel olsun :)
günaydın kızlar...
iyi pazarlar herkese...
canım hayırlı olsun.
neden erken doğum yaptn?
şeker tansiyon mu?
sancıların nidilatla mı durduruldu?progestan mı ne ilaçlar verildi sana..
bebeğin nst de sancıları kaç dakıkada bırdi?
kalp atımları nasıldı?
ciğer geliştirici vurduldun mu?
doğum hikayeni yazsana topiğe
merhaba kızlarrr size süprizlerle geri dönüş yapıyorum. malumuuz uzun süredir yokum çünkü benim sabırsız kızım daha fazla dayanamadı ve beni eylül annesi yaptı:) beş gün süren sancılarımı durdurma çalışmalarımızdan sonra 31 haftalık iken acil sezeryana alındık.zorlu geçen 17 gün küvezde kaldıktan sonra dün evimize geldik minik prensesimiz ile:) rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli vaktinde doğum nasip etsin inşallah ,hiç bişey için kendinizi sıkmayın rahat ve huzurlu şeyler düşünün ki herşey güzel olsun :)
merhaba kızlarrr size süprizlerle geri dönüş yapıyorum. malumuuz uzun süredir yokum çünkü benim sabırsız kızım daha fazla dayanamadı ve beni eylül annesi yaptı:) beş gün süren sancılarımı durdurma çalışmalarımızdan sonra 31 haftalık iken acil sezeryana alındık.zorlu geçen 17 gün küvezde kaldıktan sonra dün evimize geldik minik prensesimiz ile:) rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli vaktinde doğum nasip etsin inşallah ,hiç bişey için kendinizi sıkmayın rahat ve huzurlu şeyler düşünün ki herşey güzel olsun :)
merhaba güzel anneler sizler tecrübelisiniz bana yardımcı olursanız çok sevinirim benim artık karnım kaşınmaya başladı yırtık olmaması için ne önerirsiniz ne yapmalıyım?
canım benim çok sağol bende çok mutlu oldum inan çok şükür rabbime dr.a dedim zaten gönderme beni ona bidaha diye hep kötü şeyler duyuyorum ondan diye böbreğimde kist olduğunuda o söylemişti ve hayati tehliken var demişti nasıl korkmuştum üroloji dr.umuz hiç bişey olmaz yat kulağının üstüne dedi korkma demişti sen naptın bugün nasılsın kuzucuğum nasıl
kızlar bu ara ismlerle kafayı yiyorum hala oğluşumun ismi yok kafamız çok karışık eşimin adı ömer faruk bikaç gündür tutturdu faruk olsun diye çok güzel isim ama başka isim bulamadınız mı der millet onca isim arasından git babasının adını koy ömer diyoruz genelde nasılsa faruğu kimse kullanmıyor diyor ama ben çok kararsızım öyle abidik gubidik yeni çıkmış acayip isimler düşünmüyoruz biz bilindik olsun güzel olsun ama nolsuuuunnnnnn ayyyyyyyy çok sıkıldım
cnm bencede ne ömer ne faruk olsun onun kendıne özgu ısmı olsun
hım bı duşunelım bakımmmmm
ay ıcımden bı an ALİ geldı benım eşim istese ben ALİ koymak ıstıyodum ama ılkı ben taktım 2.yı eşime bıraktım
ali benim babamın adı ve 14 aylık yeğenimin ismi aliefe olmaz yani)
canım geçmiş olsun aynı durumdayız, eve girdi mi ne kadar önlem alsak yine de bulaşıyor ev halkındakine
bundan birkaç gün evvel çok fenaydım, burnum çeşme gibiydi ve gözüm yaştan açılmıyordu dayak yemiş gibiydim
eşim sağ olsun 3 öğün nar, portakal, mandalin, limon sıkıp evdeki en kocaman bardakla içirdi bana, inanır mısın ilk bardaktan sonra bile şak diye kesti göz ve burun akıntımı hayret ettim
özellikle nar gerçekten doğal antibiyotik, bol bol c vitamini al daha kötü olmadan engelliyor, c vitamini diye söylerlerdi de inanmazdım bu kadar etki edeceğine
benimkide yukarı doğru ittiriyor ayaklarını , öyle bir bastırıyor ki nefes alamıyorum oturduğum yerde :)
selam kızlar mutlu Pazarlar herkese
Sedef'cim iyi olmanıza sevindim bende merak ediyordum seni
Eşimi sabah erkenden maça yolladım, biraz daha uyuyayım dedim ama nerdee oğlum solumda diye sola yatamıyorum, ee başka türlüde bel ağrısından uyuyamıyorum , pazar pazar kaç saattir ayaktayım
Salı günü hastanede randevumuz var, inşallah artık dönmüştür oğlum diye dua ediyorum hep ama pek umudum yok açıkcası
Hayırlısı olsun artık, Salı günü netleşcek durumumuz.
merhaba güzel anneler sizler tecrübelisiniz bana yardımcı olursanız çok sevinirim benim artık karnım kaşınmaya başladı yırtık olmaması için ne önerirsiniz ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?