2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın kızlar ,

benide uyku tutmadı alışkanlık olmuş herhalde erken kalkmak uyuyamıyorum birdaha.Ekim annelerine baktımda birer birer doğuruyorlar, sıra bize geldi çok heyecanlı

Ayyy maşallah canım demek bebeğini aldın kucağına Allah analı babalı büyütsün bir doğum haberi daha geldi topiğimize.kaç kilo doğdu canım şimdi durumu nasıl?

günaydın canım, bende 2 gün önce bebeğimin karnında öldüğünü söylüyorlardı , nasıl olur ben onu aylarca taşıdım karnımda diye ağlıyordm çok korkunçtu , ölü görmek diri getirir inşallah.demekki böyle rüyalar hamilelikte olabiliyor güzel düşünelim inşallah.

günaydın kızlar...
iyi pazarlar herkese...
canım hayırlı olsun.
neden erken doğum yaptn?
şeker tansiyon mu?
sancıların nidilatla mı durduruldu?progestan mı ne ilaçlar verildi sana..
bebeğin nst de sancıları kaç dakıkada bırdi?
kalp atımları nasıldı?
ciğer geliştirici vurduldun mu?

doğum hikayeni yazsana topiğe

Hayırlı pazarlar sudem arcak ve diğer kızlar..
Nasılsın sudem iyiyimisin
bebeişleriniz nasıl?

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün bebişini sag saglim kucagına almışsın maşallah saglıklı olsunlarda zamanı önemli degil bence

Ay ne güzel baya erken gelmiş gerçekten ama sağlıklı olması en güzeli tabi.allah analı babalı büyütsünzor zamanları atlatmışsınız inşallah biran önce daha da toparlar

selam kızlar mutlu Pazarlar herkese

Sedef'cim iyi olmanıza sevindim bende merak ediyordum seni

Eşimi sabah erkenden maça yolladım, biraz daha uyuyayım dedim ama nerdee oğlum solumda diye sola yatamıyorum, ee başka türlüde bel ağrısından uyuyamıyorum , pazar pazar kaç saattir ayaktayım

Salı günü hastanede randevumuz var, inşallah artık dönmüştür oğlum diye dua ediyorum hep ama pek umudum yok açıkcası
Hayırlısı olsun artık, Salı günü netleşcek durumumuz.

canım hayırlı ugurlu olsun allah analı bablı buyutsun dayanamamış prensesin ne güzel saglıklı bı sekılde evınıze gelmıssınız darısı basımıza...

hayırlı olsun canımm... çok şükür bebek te sen de iyisiniz ya gerisi önemli değil... RAbbim sağlıklı, analı babalı hayırlı bir ömür versin inşallah....

merhaba güzel anneler sizler tecrübelisiniz bana yardımcı olursanız çok sevinirim benim artık karnım kaşınmaya başladı yırtık olmaması için ne önerirsiniz ne yapmalıyım?

merhaba güzel anneler sizler tecrübelisiniz bana yardımcı olursanız çok sevinirim benim artık karnım kaşınmaya başladı yırtık olmaması için ne önerirsiniz ne yapmalıyım?

merhaba..kaşınma için biraz erken gibi geldi bana ama her bünye farklı olabiliyor demekki ..öncelikle sakın kaşıma:) özellikle kaşınan bölgeye temas edicek iç çamaşırı giyme daha düşük bel giy..ben dönüşümlü olarak bebek yağı,aktardan aldığım karışık bitkisel(badem yağı,kakao yağı vs içeren)yağ ve kakao özlü nemlendirici krem kullandım..şuana kadar hiç çatlağım olmadı bundan sonra ne olur onu bilemiyorum tabiki..

merhaba kızlar artık her gün aralıksız açıp doğuran var mı die bakmaya başladım baya heyecan ve korku başladı tabi sabırsızlıkta var çok bekletmesin ama sağlıkla gelsin istiyorum :) uyku uyumak artık zorlaştı ben de erkenden kalkıyorum gecede wc sayısı arttı sanırım bünye kendini artık uykusuz gecelere hazırlıyor ekim annelerinin hikayelerine baktım duygulandım allahım sağlıkla hepimize hayılrı doğumlar nasip etsin

cnm benım radyologlardan bı kez daha soğudum ay benım gıttıgımde öyle sevımsız suratszdıkı anlatamam valla yuzuyle dövuyodu ınsanı
ay valla cok sevındım cnm ya ay 1 dr a gıdıp hıc kafa karıştırmamalı demmkkı dımı

kızlar bu ara ismlerle kafayı yiyorum hala oğluşumun ismi yok kafamız çok karışık eşimin adı ömer faruk bikaç gündür tutturdu faruk olsun diye çok güzel isim ama başka isim bulamadınız mı der millet onca isim arasından git babasının adını koy ömer diyoruz genelde nasılsa faruğu kimse kullanmıyor diyor ama ben çok kararsızım öyle abidik gubidik yeni çıkmış acayip isimler düşünmüyoruz biz bilindik olsun güzel olsun ama nolsuuuunnnnnn ayyyyyyyy çok sıkıldım

cnm bencede ne ömer ne faruk olsun onun kendıne özgu ısmı olsun
hım bı duşunelım bakımmmmm
ay ıcımden bı an ALİ geldı benım eşim istese ben ALİ koymak ıstıyodum ama ılkı ben taktım 2.yı eşime bıraktım

ali benim babamın adı ve 14 aylık yeğenimin ismi aliefe olmaz yani )

ali benim babamın adı ve 14 aylık yeğenimin ismi aliefe olmaz yani )

cıx oda olmadı bak
ay cnm ya az kaldı ınsanda ısmıyle sevmek ıster dımı ama alışmak ıcın bızım herkez alıştı aras dıye
cnm ısımde klasık ıstıyosunuz heralde ay bılemedım
kaan mert yıgıtbu sene talha da cok moda cok duyar oldum

sağol canım inanır mısın bende şu an öyleyim,gözlerim bile ağrıyo,burnum su gibi bende elma,limon,ıhlamur alıyorum.
nar bende alayım bari de yiyeyim yaa off son ayda olmak ta ne kötü yaa..

benimkide yukarı doğru ittiriyor ayaklarını , öyle bir bastırıyor ki nefes alamıyorum oturduğum yerde :)

benimki de aşağı doğru ittirdiği için sanki aşağıdan çıkacak gibi oluyo felaket yani..

ayy seninki de mi ters benim sıpa gibi.bende cuma gittim çok şükür herşeyi iyi ama ters işte bayramdan önce gelebilir dönmezse..

dalin bebe yağından ben çok memnunum çok şükür hiç yok bende her duşta sürdüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…