teyzeleri yardım etsin bizeeee
teyzeleri yardım etsin bizeeee
Kizlar merhaba. Dogum yaklasiyor hayirlisiyla. Sancilari olan varmi aramizda? Buarada biz de isim olarak Ensar Bera dusunuyoruz, nasil sizce?
Canım bende Faruk koyacağım inşaAllah.. Ama önüne vaya arkasına ne koyacağımı bilmiyorum bende..
Ömer Faruk çok klasik.. Ayrıca hep öndeki isim söyleniyor.. Ben Faruk demek istiyorum..
Faruk Emre, Faruk Enes, Faruk Eren... Bende bilmiyorum, sorup duruyorum eşime..
O da hep dalgaya vuruyor abuzittin olsun, niyazi olsun diyo.. En son dün küstüm ona bu yüzden..
abuzıtttın he oda guzelmış ay amcasıda bıze gaffur koyun dıo yok alamyım dıyorum bende
Kizlar merhaba. Dogum yaklasiyor hayirlisiyla. Sancilari olan varmi aramizda? Buarada biz de isim olarak Ensar Bera dusunuyoruz, nasil sizce?
Amaan erkekler işte.. Benim abimde abuzer ne yapıyor diye dalga geçiyor benle.. Gıcıklar yaa..
Amaan erkekler işte.. Benim abimde abuzer ne yapıyor diye dalga geçiyor benle.. Gıcıklar yaa..
e benim gene annem erkek olduğunu öğrendiğinden beri hamza napıyo diyo yaaerkek bebege alışık deilizde biz hep kız var hamza yıda erkek anlamında kullanıyo yani
Hamza he.. Aslşında baksanıza dalga geçilen , ağıza dolanan isimler hep sahabilerin isimleri..
Eşim bazen bana Orçun koyalım der.. O da dalgasına yani.. Bu isimde fazla mı moderen ne...
evt anlamları güzel aslında ama hamzaaaaa yaniibebeğeeee
benım eşimde senin gibi bi üre dalga geçti,, tonguç koyalım diyoduneyse son kararımız yusuf eymen.........
aaa son karar verıldımı hadı hayırlı olsunnnn
verildi cnm sonunda:)
evt anlamları güzel aslında ama hamzaaaaa yaniibebeğeeee
benım eşimde senin gibi bi üre dalga geçti,, tonguç koyalım diyoduneyse son kararımız yusuf eymen.........
cnm benım radyologlardan bı kez daha soğudum ay benım gıttıgımde öyle sevımsız suratszdıkı anlatamam valla yuzuyle dövuyodu ınsanı
ay valla cok sevındım cnm ya ay 1 dr a gıdıp hıc kafa karıştırmamalı demmkkı dımı
öle tabi kuzucum ama elde olmayan sebepler işte ben 6 aylıkken dr. um istifa etti gitti kaldımmı ortada kalan 2 tane k.doğumcuda afedersin dötleriyle güldüler ortada kaldım diye mecbur giitik birine ama bunlarda muayenehane kapandığı için kendileri ultrasonla bakmıyo kendi hastanem özele gitsem sezeryanı kendi hastanemde olcam anestezi için valla karar verdik gittik buna ama işte buda epey bi bakmadı şimdi 2 haftada gel dedi bakalım vardır bi hayır dedik bundada napalım kuzucum
ayy seninki de mi ters benim sıpa gibi.bende cuma gittim çok şükür herşeyi iyi ama ters işte bayramdan önce gelebilir dönmezse..
cnm nerelerdesın bakım sen ısım cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?