kesinlikle haklısın. öyle sonradan görmeler gibi ne oldum delisi olmayalım. bizler kibar cici hamileler olalaım.
yazbir kenara bakalım benide :) hangimiz tutturacak tahmini..
burcuxx un oğlu olacak gibi geliyor burada okyup okuyup tahmin yürütüyorum :)
ama ciddi ciddi tahminlerimi kağıda yazmayı düşünüyorum. :) ya tutarsa hesabı
Gule gule kullan canim.. Guzelmis:)
süper olmuş nereden aldım dediydin bizde bir göz atalım
iyi günlerde sağlıkla giy inşallah
bunlardan banada lazım artık pantolonlaımın düğmeleri açık geziyorum.bi gün kayıp düşecek rezil olcam
bunlardan banada lazım artık pantolonlaımın düğmeleri açık geziyorum.bi gün kayıp düşecek rezil olcam
güzel günlerde güle güle kullan
bende öle bikadın görmüştüm. o kadar gerinerek ve çıkıktı ki hakikaten midem kalktı.bende biraz sesli konuşarak ablama dedim ki
-ayy abla kadıncağız ne şişmiş , ikiz galibaaa ( ay çok kötüyüm bennnnnsırf kadın öle gerinerek yürümesin die )
tabi kadın duydu. gözlerini açarak baktı. o ara ablamın verdiği cevapla kadın sarsıldı...
- yok kız o albümin olmuş.baksana heryanı şişmiş
kadın kendine geldi.ama bidaha öle yürüdüğünü tahmin etmiyorummm
canım ben ab + eşim ise a- bir sorun olur mu ki
:)) ben de ayni sekilde. Evde hosuma gidiyo giyiyorum ozellikle araba kullanirken daha da sıktıgı ici muhakkak dugmeleri aciyorum sonra unutup oylece iniyorum. Bi gun rezil olcam:))
canım ben ab + eşim ise a- bir sorun olur mu ki
kızlar EŞİYLE ARASINDA RH UYUŞMAZLIĞI OLAN VAR MI?
eğer varsa bu lekelerden sonra anti D iğnesi gerekliymiş. ben dün vurundum.
ayy o ne yaaaa. hamileye yapılabilecek en büyük eziyettt
benim neyyim olacak bi tahminde bana
benim neyyim olacak bi tahminde bana
kızlar aranızda kasık ağrısı olan varmı benim dünden beri ağrım var off çok endişeleniyorum bebeğime bir şey olacak diyee
canım doktoruna bunu mutlaka söyle. bu çok önemli bir durum. nette bakabilirsin, kan uyuşmazlığı önlemini alman lazım.
ne güzel ciciler bunlar. ama esracım ya popomuz büyürse. erken değil mi?
işte buna kan uyşmazlığı deniyor. ve bunu da söyle bir dr.a git.
ben A (-) eşim B(+) bu yüzdenben bebek kaybedince hemen iğnemi olmuştum. ama dün çok çok az akıntı olunca dr.umu aradım. o da test yapıldın anti D bakılsın ve iğnen vurulsun dedi. bir öğrencisine yolladı acıbademe gittik orada hepsi yapıldı. her ihtimale karşı.
14 ay önce aynı iğne yapıldı dediğim halde çok üzerinde durdular. sonuç beklenmeden yapıldı.
bu arada ben prof.a gidiyorum ama o tıptan emekli sadece muayenehanesinde çalışıyor. lab.ı olmadığı için bu tür durumlarda kapsamlı bir öğrencisine yolluyor. gittiğimde iyi bir dr.du. çok ciddi birşey olmasa bile gereken tüm önlemleri fazlasıylaa alıyorlar.
kızlar aranızda kasık ağrısı olan varmı benim dünden beri ağrım var off çok endişeleniyorum bebeğime bir şey olacak diyee
bizdede kan uyuşmazlığı var:44: çok şükürr lekelenmem falan olmadı hamdolsun...28.haftada iğne yapılacak...doktorumda beni uyardı..herhangi kanama, erken doğum riski, kürtaj vs.oluncada vurulması gerekiyormuş bu iğnenin...geçmiş olsun canım sanada tekrar...gözün aydınn aynı zamanda...bebeğinin seninle...ve ikinizin bizimle olmanıza çok sevindikkkk kasım anneleri olarakkk
evet yaaa aynen...bide hep kayserinin hep iyi restronları, pastaneleri gittikleri, ya alışveriş yaptıkları yerler...faturayı giriyorum ama hisar pastanesindeki/divan pastanesindeki pastaları, çikolataları hayal ediyorum...coştum yine dalgalanıyorummm bennn
Senin icin erkek dogdu icime niyeyse. Gerci cogu kisi icin oyle geliyo ya bana, kendim de dahil:) erkek senesiymis zaten. Ama er_ca bana kiz dedi bakalim sana ne dicek. Sonucta tahmincimiz o:)
kızlar yaa benim bildiğim anne - baba + olursa kan uyuşmazlığı oluyor
bugün sınıfımdaki minikleden biri gömüş,geldi yanıma kıs kıs gülüyo:)ne var dedim :öğretmenim oran açılmış dedi ay bi utandım
ne güzel ciciler bunlar. ama esracım ya popomuz büyürse. erken değil mi?
evet yaaa aynen...bide hep kayserinin hep iyi restronları, pastaneleri gittikleri, ya alışveriş yaptıkları yerler...faturayı giriyorum ama hisar pastanesindeki/divan pastanesindeki pastaları, çikolataları hayal ediyorum...coştum yine dalgalanıyorummm bennn
yok canım estağfurullah :)
ben bir kaç arkadasımın cinsiyetlerini tutturduydum öyle sonra heralde tutar diye sallıyorum hep :))
Allah hepimize sağlıklı evlatlar hayırlı güzel kaderli çocuklar nasip etsin.
bu arada 17 kişi olmuşuz topikte aktiff yıkılıyor kasım anneleriii :)) gelsin sonbahar gelsin bebeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?