canim normalde benim hic olmaz, ama iki gun once sabahtan aksama kadar agridi artik korktum, ama sanirim belirtisizlige alistim o yuzden. Cunku eger dikkat edersen cogu kiside var. Olmasi gereken bisey bu, aklina kotu seyler getirme..kızlar aranızda kasık ağrısı olan varmı benim dünden beri ağrım var off çok endişeleniyorum bebeğime bir şey olacak diyee
bugün sınıfımdaki minikleden biri gömüş,geldi yanıma kıs kıs gülüyo:)ne var dedim :öğretmenim oran açılmış dedi ay bi utandım
amannnnAllahtan başka biri dememişş
yok canım sadece sınıfta açıyorum düğmeleri ama evde anlatmazsa sıpa iyidir:)
kan uyuşmazlığında babanım kanı önemli değildir.annenin kanı baz alınır. eğer anne - (negatifse) baba ne olursa olsun kan uyuşmazlığı söz konusudur.
anne - negatifse gerekli iğneyle sorun çözülüyor.
canım bende alıcam ama şimdiki bedenine göremi alıyorsun? Yoksa daha büyükmü almalıyızne güzel ciciler bunlar. Ama esracım ya popomuz büyürse. Erken değil mi?
evet canım benimde tam solda ağrı ama çokda rahatsız etmiyorsabahtan beri benim özellikle sol tarafımda var.bende endişelendim.yarın allahtan dr gidicem,umarım bişi yoktur.ya bu hamilelik cidden zor.hep böyle endişelenecekmiyiz:44:
canım benim adet tarihim yaklaştı (2 gün sonra) belkide ondandır.ama çok rahatsız edecek derecede değil acaba arasammı bu bahane ile bebeğimi görürümbu haftana göre kasık ağrının geçmiş olması gerekiyor. Düşük tehliken varmı ? Fazla ayakta durmamaya çalış. Istersen bi dr a danış.
:)))) neyseki miniklerden biri gormus dua et de erkek ogretmenler falan gormemis olsun eyvahh namus gitcek elden haberimiz yokk:)))
canım bende alıcam ama şimdiki bedenine göremi alıyorsun? Yoksa daha büyükmü almalıyızCanım ben bir beden büyük aldım. Neolur ne olmaz
canım ben ab + eşim ise a- bir sorun olur mu ki
Kızlar zeka testi yaptıracak mısınız?
Ben henüz karar veremedim. Tabii eşim yaptıralım diyor.
Doktor zeka testinin genellikle kesin sonuç verdiğini, bunu yaptıranların genellikle bir sorun çıkması durumunda bebeği aldırdığını söyledi. Onun dışında bebği olduğu gibi kabullenenelerin yaptırmadığını söyledi. Siz yaptırmayı düşünüyor musunuz?
yok kuzum kadın negatif (-), erkek pozitif (+) olursa kan uyuşmazlığı oluyor...benim annemde babamda (-) sorun yok yani...kan uyuşmazlığında anne (-) iken, bebek kanını babadan alırsa ve pozitif olursa (+) anne kanı bebeğin kanına karşı antikor üretiyormuş. o da bebeği zehirliyormuş...canım ben ab + eşim ise a- bir sorun olur mu ki
hee vallaaa...şimdi aldı bebişi kucağınaa...kızı olduuu o ertişiğinnertişik deseydin :)))))))) daha 2 aylıkken öyle 9 da dağları devirir
evet canım aynen...çünkü bizde var eşimle..kızlar yaa benim bildiğim anne - baba + olursa kan uyuşmazlığı oluyor
Offff hisarin pastasini kim sevmez tatlimmm. Bi de benim İcin elmacioglunda kunefe ye olar miii uhuuuuuu
canın sağolsunn...yollayım sana burdan bi paket...pişir ye kuzum...ciddiyim bakkAllahımmm Kayseri dediiinnnn. aklıma ne geldi sence gibi saçma bir soru sormıcam. Hayalimde şuan sarımsaklı yoğurtlu, içi bol kıymalı, enfes soslu bir mantı tabağı varrr
Biz hic test yaptirmadik sadece ikimizin de pozitif oldugunu biliyorum. Yine de test yaptirmak gerekli mi yoksa bunu bilmek yeterli mi acaba?
İNŞALLAH CANIM YAA ŞU 3 AY BİR BİTSEDE RAHATLASAKcanim normalde benim hic olmaz, ama iki gun once sabahtan aksama kadar agridi artik korktum, ama sanirim belirtisizlige alistim o yuzden. Cunku eger dikkat edersen cogu kiside var. Olmasi gereken bisey bu, aklina kotu seyler getirme..
canım bende alıcam ama şimdiki bedenine göremi alıyorsun? Yoksa daha büyükmü almalıyızEVET CANIM BENDE 38 GİYİYORDUM ARTK 40 ALIYORUM AMA BU GİDİŞLE 1 AY SONRA 40 DA OLMAYABİLİRCanım ben bir beden büyük aldım. Neolur ne olmaz
Doktor zeka testinin genellikle kesin sonuç verdiğini, bunu yaptıranların genellikle bir sorun çıkması durumunda bebeği aldırdığını söyledi. Onun dışında bebği olduğu gibi kabullenenelerin yaptırmadığını söyledi. Siz yaptırmayı düşünüyor musunuz?
canım bende alıcam ama şimdiki bedenine göremi alıyorsun? Yoksa daha büyükmü almalıyız
evet canım benimde tam solda ağrı ama çokda rahatsız etmiyor
canım benim adet tarihim yaklaştı (2 gün sonra) belkide ondandır.ama çok rahatsız edecek derecede değil acaba arasammı bu bahane ile bebeğimi görürüm
niltt de sivaslı canım...sahinus kayseri geleceğin zman haberleşelim...çok harika olur bence görüşmek...
nilt neresinden acaba?derken gördüm divriği imiş:)
3 aylık bebeğin herşeyi oluşuyor nasıl kıyılır yaaa bende allahtan gelene razıyım diyorum ,kızlar zeka testi yaptıracak mısınız?
adet zamanın geldi canım acaba ondanmı ki ? Dur bakalaım geçmezse arıycam doktorumucvr: çok zun süre aykta durmaktan yada fazla eğilip doğrulmaktan olabilir. Istersen için rahat etsin ara sor dr.unu.
Benimde ara ara sancı girip çıkıyor içime.
ayın 24 ünde 2 li test yaptırıcam. sonucunda ne yaparım bilmiyorum ama tüm testleri yaptırmayı düşünüyorum.
çok güzel canım güle güle kullan...
wayyy kıyamamm tamam bebeğimm...kız buraa canıı heran bişeyler isteyen çılgın hamilelerde doluu...
canın sağolsunn...yollayım sana burdan bi paket...pişir ye kuzum...ciddiyim bakk
sen yineden etstini yaptır yeniden canım...ben yıllarca kendimi bRH(+) diye biliyordum, hatta kimliğimde bile yazıyordu...hastane hatasıııehliyet alacağım sene yapılan testle b(-) olduğumu öğrendim. eşimde +, eğer tekrar test yapılmasa kan uyuşmazlığım olduğunu bilmeyecektikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?