3 aylık bebeğin herşeyi oluşuyor nasıl kıyılır yaaa bende allahtan gelene razıyım diyorum ,
eğer aldırmıyacaksan hiç yaptırıpta sinirlerini bozmaya değmez.çünkü en ufazık risk bile çıksa sürekli beynini kemirecek
adet zamanın geldi canım acaba ondanmı ki ? Dur bakalaım geçmezse arıycam doktorumu
bende tüm testlerini yaptırıcam. çünkü tedavisi varsa ona göre takviye edilir.
ama engel durumunda büyük konuşmayayım ama kesinlikle bebeğimi bırakmam.
Allah neyi uygun görürse onu yaşatacaktır. nice sağlıklı çok iyi şekilde dünyaya gelen çocuklar bir ateşlenmeyle havaleyle yada kazayla tedavisi mümkün olmayan hale geliyor.
Allah korusun hepimizin bebeğini evladını.
canım bilidğim kadrıyla Progesteron düşüğü engellemez. bu sebeple elinden eldiğince kullanmasan çok daha iyi olur.selam kızlar.. benim mide bulantılarıyla başım dertte.. su da içemiyorum midem çok kötü oluyor daha önce bir kaç kere lekelenmem oldu dün gece oldu baya kahverengi şu an bişey yok.. cuma dr.a gittim herhangi bir risk yok dedi ben de progestan içmiyorum iyi mi yapıyorum kötü mü
sağol tatlım cvp yazdığın için.. aslında şöyle 25 martta lekelenmem oldu akşam acile gittim nöbetçi dr vardı düşük riski vs yok dedi ama yine de yazayım progestan dedi yazdı, gerçi etkisi var mı yok mu tartışılır dedi dr.lar genelde yazıyor ama fln dedi.. ben de almadım işte ilacı.. ztn dr kırmızı kan gelirse kork dedi ama ne biliyim bu kahverengiler neden oluyor acaba yaa.. bir dahaki dr randevum 14 nisanda.. 30 martta da kontrole gittim farklı bir dr.a o da herhangi olumsuz bişey yok fln dedi o yüzden rahatım biraz ama canımı sıktı dün akşam
bunlardan banada lazım artık pantolonlaımın düğmeleri açık geziyorum.bi gün kayıp düşecek rezil olcam
işte buna kan uyşmazlığı deniyor. ve bunu da söyle bir dr.a git.
ben A (-) eşim B(+) bu yüzdenben bebek kaybedince hemen iğnemi olmuştum. ama dün çok çok az akıntı olunca dr.umu aradım. o da test yapıldın anti D bakılsın ve iğnen vurulsun dedi. bir öğrencisine yolladı acıbademe gittik orada hepsi yapıldı. her ihtimale karşı.
14 ay önce aynı iğne yapıldı dediğim halde çok üzerinde durdular. sonuç beklenmeden yapıldı.
bu arada ben prof.a gidiyorum ama o tıptan emekli sadece muayenehanesinde çalışıyor. lab.ı olmadığı için bu tür durumlarda kapsamlı bir öğrencisine yolluyor. gittiğimde iyi bir dr.du. çok ciddi birşey olmasa bile gereken tüm önlemleri fazlasıylaa alıyorlar.
Kızlar zeka testi yaptıracak mısınız?
Ben henüz karar veremedim. Tabii eşim yaptıralım diyor.
Doktor zeka testinin genellikle kesin sonuç verdiğini, bunu yaptıranların genellikle bir sorun çıkması durumunda bebeği aldırdığını söyledi. Onun dışında bebği olduğu gibi kabullenenelerin yaptırmadığını söyledi. Siz yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Bu arada Kayseri'ye de gitmiştim,Erciyes'in o ürküten,ihtişamını görmüştüm,süperdi...
Ya kızlar neyse de mide bulantınız var mı?
Ben galiba kırmızı et yiyince bulanıyo ve geçiyo şimdiye kadar yoktu,ay ne olur bulanmasın yaa..Geçen ilk defa resmen öğürtü geldi bana..Yoktu diye seviniyordum.
Ama koku hassasiyetim var...
Kızımda yaptırdım. snuç kötü çıktı. down sendromlu olma ihtimali yüksekti.hemen devlet hast. sevketti. amniosentez oldum.onun doğruluk payı 100 de 100 olduğu için yaptırdık.zaten o iğneden sonra iğne fobim sona ermişti. ve sonucu 1 ay bekliyorsun.kromozomların ayrışması 1 ayı buluyor. bundada yaptırmayı kesinlikle düşünüyorum...
Arkadaslar bende kasımda dogum yapacagım ama suan bır problemım var cok acık yanı sutlu kahve seklınde akıntım basladı bunun sebebı ne olabılır cevab yazarsanız sevınırım
Bol bol dua edelim kızlar Rabbim tercih yapma durumunda bırakmasın bizi
bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli olsun Allahım
mrb güzel anne adayları ben geldim:))bugün doktora gittim en son gecen hafta pazartesi gitmiştim deger biraz düşüktü bugün bidaha bakıldı çok şükürr hersey yolundaa bebişi gördümmm ama minicik bişeeeee yaa ay nasıl sabredecezz biz 9 ayy..kan ilaçı verdi doktorumuz bide omega 3 aynı zamanda beslenme programı bakalım ne kadar uyabileceksekk..
Ben yaptirmak isterim canim. Doktora kendimiz mi teklif edicez? Ve kacinci ayda yapiliyo?
ayın 24 ünde 2 li test yaptırıcam. sonucunda ne yaparım bilmiyorum ama tüm testleri yaptırmayı düşünüyorum.
3 aylık bebeğin herşeyi oluşuyor nasıl kıyılır yaaa bende allahtan gelene razıyım diyorum ,
eğer aldırmıyacaksan hiç yaptırıpta sinirlerini bozmaya değmez.çünkü en ufazık risk bile çıksa sürekli beynini kemirecek
adet zamanın geldi canım acaba ondanmı ki ? Dur bakalaım geçmezse arıycam doktorumu
çok güzeller canım güle güle kullan. ben de elbiseleri çok beğendim elbise almak istediğim için şu an sadece tayt ve uzun gömlekle geçiştiriyorum, sıcaklarda efil efil elbiseler serin tutacak (malum çok sıcak geçirecez bu yazı :) )
Kızımda yaptırdım. snuç kötü çıktı. down sendromlu olma ihtimali yüksekti.hemen devlet hast. sevketti. amniosentez oldum.onun doğruluk payı 100 de 100 olduğu için yaptırdık.zaten o iğneden sonra iğne fobim sona ermişti. ve sonucu 1 ay bekliyorsun.kromozomların ayrışması 1 ayı buluyor. bundada yaptırmayı kesinlikle düşünüyorum...
mrb güzel anne adayları ben geldim:))bugün doktora gittim en son gecen hafta pazartesi gitmiştim deger biraz düşüktü bugün bidaha bakıldı çok şükürr hersey yolundaa bebişi gördümmm ama minicik bişeeeee yaa ay nasıl sabredecezz biz 9 ayy..kan ilaçı verdi doktorumuz bide omega 3 aynı zamanda beslenme programı bakalım ne kadar uyabileceksekk..
3.
valla canım efil efil elbiselere nasıl özeniyorum. ama ben testettürlüyüm. illaki bir badi madi giymek zorundayım
olsun canım giyersin sende renkli renkli ne güzel elbiseler var :)
genelde yerleşirken olan birşeydir. çok tehlikeli bulunmaz.
ama yinede druna danış bir kontrolden geç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?