2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ikinizede tesekkur ederım 8 hafta 6 gunluk bır hafta once gıttım doktora bır problem gozukmuyordu hayır olsun ınsallah

Havalar biraz daha insansın, göbekler biraz belirsinde şöylebi rahat rahat cicili bicili hamile elbiselerimizi giymeye başlasak

merhaba arkadslar ben de kasım annesiyim inş :))) sat 20 subat muhtemelen 26.11.2012 kucaqıma alcam bebişim :))))

merhaba kısslar biz geldikkkkk herkes nasıl bakalım ben ve bebişlerim şükür gayet iyiyiz

Dun kahve akintiyla basladi sonra agri sonra kaybettim onu hastaneden geldim Bitti benim icin bebeklerinize iyi bakin hoscakalin

Benim ablam da amniosentez yaptırmıştı,temizdi.çok şükür çatlak bi yeğenim var 4 yaşında..
o zaman canım acımıştı biraz demişti,gerçekten çok mu acıyor?

İnşallah gerek kalmaz amniosenteze yaa inşallah da bilgi almak istiyorum işte ne olur ne olmaz?

Dun kahve akintiyla basladi sonra agri sonra kaybettim onu hastaneden geldim Bitti benim icin bebeklerinize iyi bakin hoscakalin

canım ya çok üzüldüm şimdi.geçmiş olsun.kendini teselli et.Vardır bundada bir hayır.Rabbim en kısa zamanda tekrar sevindirsin seni.

gerçekten çokk üzüldüm sen iyi ol yenisi gelir çok üzülme. sadece akıntı mı oldu kanama sancı falan ?

Son düzenleme:

bizim öğretmen arkadaş yaptırdı.hiç hissetmedim diyor

gözün aydın arkadaşım. inşallah herşey yolunda gider. geçen gün öğrenmiştik, bugün öğrenmemizin üzerinden 1 ay geçmiş. zaman aslında çabuk geçiyor.

evet çok cabuk geçiyor bu hamilelik dönemi çabuk gecmez diye düşünürdüm hep ama öle değilmiş aman cabucak gecsin alalımm bebişleri kucaklarımıza:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…