:D olsun canım giyersin sende renkli renkli ne güzel elbiseler var :)[/QUOTE .!.:inşallahhhh canımm. evet bu yaz çoook sıcak olucakk. uzun kollu pamuklu elbiseler diktirmeyi planlıyorum ben de
progestan kullanman gerekıyı bes ve altıncı haftalardakı koyu renklı akıntı yerlesme akıntısıdır sonrakı haftalara taşıyorsa dusuk rıskı olarak gorulur ve progestan alınır bu ara cınsel ılışkı kurma korkmana gerek yok dr progestan verır o gecırıyo
3 aylık bebeğin herşeyi oluşuyor nasıl kıyılır yaaa bende allahtan gelene razıyım diyorum ,
eğer aldırmıyacaksan hiç yaptırıpta sinirlerini bozmaya değmez.çünkü en ufazık risk bile çıksa sürekli beynini kemirecek
sana kesinlikle katılıyorum.hatta ben dr amniosentez dese bile yaptırmicam.çevremde okadar çok yaptıran varki,hepsinin çocuğuda sapasağlam.ne yani sonuçta özür çıkarsa aldırabilecekmiyiz????şahsen ben Allahtan korkarım.kuzenim 2 kez amniosentez oldu,risk var dediler aldırdı bebekleri.sonra bidaha hamile kaldı,yaptırmicam dedi sapasağlam kzı oldu.Allaha emanet kuzulaımızçRabbim hepimize sağlıklı bebekler versin inşallah.Allahım neylerse güzel eyler
kaçıncı haftada yaptırılıyor o test
3 aylık bebeğin herşeyi oluşuyor nasıl kıyılır yaaa bende allahtan gelene razıyım diyorum ,
eğer aldırmıyacaksan hiç yaptırıpta sinirlerini bozmaya değmez.çünkü en ufazık risk bile çıksa sürekli beynini kemirecek
sana kesinlikle katılıyorum.hatta ben dr amniosentez dese bile yaptırmicam.çevremde okadar çok yaptıran varki,hepsinin çocuğuda sapasağlam.ne yani sonuçta özür çıkarsa aldırabilecekmiyiz????şahsen ben Allahtan korkarım.kuzenim 2 kez amniosentez oldu,risk var dediler aldırdı bebekleri.sonra bidaha hamile kaldı,yaptırmicam dedi sapasağlam kzı oldu.Allaha emanet kuzulaımızçRabbim hepimize sağlıklı bebekler versin inşallah.Allahım neylerse güzel eyler
seni kutluyorum canım valla, çok güzel konuştun benim çevremde 5 kişi vardı bu şekilde bebeğini kaybeden 1si inanmadı ve doğurdu maşallah turp gibi çocuğu:)
seni kutluyorum canım valla, çok güzel konuştun benim çevremde 5 kişi vardı bu şekilde bebeğini kaybeden 1si inanmadı ve doğurdu maşallah turp gibi çocuğu:)
Servet ünsala mı gidiyorsun kaç tl kontrol ve doğum biliyor musun ?
merhaba arkadslar ben de kasım annesiyim inş :))) sat 20 subat muhtemelen 26.11.2012 kucaqıma alcam bebişim :))))
merhaba kısslar biz geldikkkkkherkes nasıl bakalım ben ve bebişlerim şükür gayet iyiyiz
ben 4 ayı geçmiştim 3 lü test için. şimdi 11-14 haftada 2li yapıyorlar.
bide 4lü test çıkmış 4-5 ayda yapılıor.
benimki test kötüydü ama amnıosentes temiz çıktı. çok şükür rabbime.
Dun kahve akintiyla basladi sonra agri sonra kaybettim onu hastaneden geldimBitti benim icin bebeklerinize iyi bakin hoscakalin
Dun kahve akintiyla basladi sonra agri sonra kaybettim onu hastaneden geldimBitti benim icin bebeklerinize iyi bakin hoscakalin
Benim ablam da amniosentez yaptırmıştı,temizdi.çok şükür çatlak bi yeğenim var 4 yaşında..
o zaman canım acımıştı biraz demişti,gerçekten çok mu acıyor?
İnşallah gerek kalmaz amniosenteze yaa inşallah da bilgi almak istiyorum işte ne olur ne olmaz?
gözün aydın arkadaşım. inşallah herşey yolunda gider. geçen gün öğrenmiştik, bugün öğrenmemizin üzerinden 1 ay geçmiş. zaman aslında çabuk geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?