Dun kahve akintiyla basladi sonra agri sonra kaybettim onu hastaneden geldimBitti benim icin bebeklerinize iyi bakin hoscakalin
Servet ünsala mı gidiyorsun kaç tl kontrol ve doğum biliyor musun ?
canım ben servet ünsala sadece 20. haftadan sonra 4 boyutlu ultrasona gideceğim ultrasoncusu çok iyiymiş doktorlardan bile detaylı bakıyormu çevremde çok giden vardı çok memnundu. ben gaziden prof. dr. ahmet erdemin muayenehanesine gidiyorum 300 tl. servest ünsalda ayrıntılı ultrasonda 130 tl ama normal muayene ne kadar bilmiyorum telefonlar görüşebilirsin söylüyorlar.
Mrb canim, iyiyz biz de cok sukur, senin ikiz miydi yaaa???
kaç haftalıksın sen canım bana vermedı henuz folık dısında bısey ıcmıyorum ben?
canım ben servet ünsala sadece 20. haftadan sonra 4 boyutlu ultrasona gideceğim ultrasoncusu çok iyiymiş doktorlardan bile detaylı bakıyormu çevremde çok giden vardı çok memnundu. ben gaziden prof. dr. ahmet erdemin muayenehanesine gidiyorum 300 tl. servest ünsalda ayrıntılı ultrasonda 130 tl ama normal muayene ne kadar bilmiyorum telefonlar görüşebilirsin söylüyorlar.
ben şimdilik lina ya gidiyorum sgk karşılıyor 35 tl fark var sadece ama doğumhanesi yok onun ondan sordum hrs ile anlamaslıymış ora
kuzum yaa ne diyeceğimi bilemedim...cümlenin başını okudum devamını yanlış anlıyorum zannettim tekrar okudumDun kahve akintiyla basladi sonra agri sonra kaybettim onu hastaneden geldimBitti benim icin bebeklerinize iyi bakin hoscakalin
3. ay yapıylıyor canım. doktorun sana söyler mutlaka istiyor musun diye...
anladım canım. ben hala çok kararsızım.
ben de öyle düşünüyorum ma aeşim illa ki yaptıralım diyor. yaptırmayacaksak doktora neden gidiyoruz herşeyi doğal seyrine bırakalım o zaman diyor
valla canım efil efil elbiselere nasıl özeniyorum. ama ben testettürlüyüm. illaki bir badi madi giymek zorundayım
hmm anladım canım. aydınlattın beni teşekkür ederim. sonuç kötü çıkınca iğne mi yaptırılıyor? İğne ne işe yarıyor? biraz daha açar mısın rica etsem??
merhaba arkadslar ben de kasım annesiyim inş :))) sat 20 subat muhtemelen 26.11.2012 kucaqıma alcam bebişim :))))
canım ya geçmiş olsun çok üzüldüm konuşmuştuk seninle..
doktor ne dedi herhangi bi neden söyledimi
geçmiş olsunn canım allah sana sabırlar versinn
Nasil yaaa( canim inan ne dicegimi bilemiyorum ya. Rabbimin bi bildigi vardir. Umudunu sakin kaybetme olur mu
gerçekten çokk üzüldüm sen iyi ol yenisi gelir çok üzülme. sadece akıntı mı oldu kanama sancı falan ?
canım ya çok üzüldüm şimdi.geçmiş olsun.kendini teselli et.Vardır bundada bir hayır.Rabbim en kısa zamanda tekrar sevindirsin seni.
Dun kahve akintiyla basladi sonra agri sonra kaybettim onu hastaneden geldimBitti benim icin bebeklerinize iyi bakin hoscakalin
ben şimdilik lina ya gidiyorum sgk karşılıyor 35 tl fark var sadece ama doğumhanesi yok onun ondan sordum hrs ile anlamaslıymış ora
evet biliyorum canım, ben bu hocayı çok istiyordum iyi oldu. doğumu da koru hastanesinde yaptıracak.
BEN ANLATAYIMMMM, SİZ OKUYUN SONRA KARAR VERİN...
İLK ÇOCUĞUM.Bİ HEVES , BİR MUTLULUK. DEĞMEYİN KEYFİMİZE.
HEP DUA EDİYORUM.ALLAHIM BİR KIZIM OLSUN...
günler geçti.4 aylık oldum.ama hala hissetmiyorum bebeğimin hareketlerini. neden diye kurcalıyorum aklımda.neden hissetmiyorum.hep derler kızlar geç oynar. içim içime sığmıyor.kız galiba diyorum. derken 3lü test zamanı.bağcılar devlet hast. gittim.kan aldılar.3 gün sonra gel dediler.
3 gün geçti, sonucu almaya gittim.aldım. dr'a git dediler.verdim sonucu.gülüyorum.dr anında suratı asıldı.ben sonucun kötü olduğunu o an anladım.
şu sonuca göre 146 da 1 ihtimal bebeğin down sendromlu dedi.ben -eeeeeeeeeeee çok yüksek bi olasılık ne var bunda dedim.oda bu değer normalde 300000/1 olması gerekiyor dedi.benim ellerim titredi.karnımı tuttum hemen. gözlerim anında doldu.hayır dedim sadece sessizce.ilk bebeğim bu olamaz dedim.dr hemen sevk ediyorum seni dedi.bakırköy yenimahalle kadın çocuk hast.ne
hastaneden çıkışımı hatırlamıyorum....
o an aklıma babamın özel hastanedeki başhekim arkadaşı geldi. gittim.anlattım. aynısını söyledi.yıkıldım.mecbur gittim bakırköye. dr gördü sonucu,oda aynı yüz ifadesi.ağlayarak -tekrar vereyim kanımı.görüceksiniz değerim yüksek çıkacak dedim. drbana şöyle dedi.
git yaptır.istediğin kadar yüksek çıksın,biz bu düşük sonucu göz önüne alırız...tekrar yıkldım.aldırmam, özürlüde olsa aldırmam dedim
sen bilirsin dedi dr soğukkanlılıkla.
tam çıkıyordum kapıdan ardımdan şunu söyledi.
-çok bencilsin...
döndüm ben mi? dedim. evet dedi, bilgisayara bakarak, ilgisiz.
neden dedim.sen sadece annelik egonu tatmin etmek istiyorsunda ondan dedi.sırf anne olmak için sakat bi bebek doğurma olasılığın göze alıyorsun dedi.
ben ağlıyorum.o çok kırıcı konuşmaya devam ediyor.peki okula nasıl gidecek dedi
ben götürürüm dedim hemen
ya ölünce dedi....
yarına çıkacağın ne malum dedi.
çıktım odadan dayanamadım.
derken gittim anneme. mahallede bi komşu, arabada down sendromlu kızı, öylece bakıyo . hareketsiz boş boş.selam verdim, bakmak istemesemde ister istemez gözüm ytakıldı, kimbilir nasıl gezmek oynamak isterdi.öyle ya 4 yaş.tam çocuk çağı.canı kim neler isterde diyemez, giyemez.
dr geldi aklıma
ya annesi ölürse....
kararım anında verdim.bu bencillik miydi yoksa sırf bebeğimi düşünmekmi tartamadım içimde.ama amniosentez olacaktım .kötü çıkarsa alacaktım. öyle tabi.kızmayın bana. ben ona bakarım, gücüm yettiğince iğrenmem tiksinmem gocunmam, ama ben yoksam , ya hastalanırsam, ya ölürsem kim bakar. babalar anne gibi olmaz hiç bizaman .
eşime dedim.aslaaa dedi. anlattım iistemeyerek işlem kağıtları imzalandı. eşim karıma çocuğuma bişey olursa hast hak talep etmicem yazısına atarken ağladı.perperişan.
derken koca bi iğne karnımdan girdi. bebişimi kıstırdılar kenara su alındı.1 ay sonra sonuç çıktı .sapasağlam... ama yaşananlar çok zordu...
şükürler olsun allaha
inş kimse yaşamaz
allah yardımcın olsun hayırlı bebekler nasıpo etsın ınsallah benımde suan kahverengı bı akıntım var doktora gıdıyım en ıyısıcanım ya geçmiş olsun çok üzüldüm konuşmuştuk seninle..
Doktor ne dedi herhangi bi neden söyledimi
canım ya geçmiş olsun çok üzüldüm konuşmuştuk seninle..
doktor ne dedi herhangi bi neden söyledimi
geçmiş olsunn canım allah sana sabırlar versinn
Nasil yaaa( canim inan ne dicegimi bilemiyorum ya. Rabbimin bi bildigi vardir. Umudunu sakin kaybetme olur mu
gerçekten çokk üzüldüm sen iyi ol yenisi gelir çok üzülme. sadece akıntı mı oldu kanama sancı falan ?
canım ya çok üzüldüm şimdi.geçmiş olsun.kendini teselli et.Vardır bundada bir hayır.Rabbim en kısa zamanda tekrar sevindirsin seni.
BEN ANLATAYIMMMM, SİZ OKUYUN SONRA KARAR VERİN...
İLK ÇOCUĞUM.Bİ HEVES , BİR MUTLULUK. DEĞMEYİN KEYFİMİZE.
HEP DUA EDİYORUM.ALLAHIM BİR KIZIM OLSUN...
günler geçti.4 aylık oldum.ama hala hissetmiyorum bebeğimin hareketlerini. neden diye kurcalıyorum aklımda.neden hissetmiyorum.hep derler kızlar geç oynar. içim içime sığmıyor.kız galiba diyorum. derken 3lü test zamanı.bağcılar devlet hast. gittim.kan aldılar.3 gün sonra gel dediler.
3 gün geçti, sonucu almaya gittim.aldım. dr'a git dediler.verdim sonucu.gülüyorum.dr anında suratı asıldı.ben sonucun kötü olduğunu o an anladım.
şu sonuca göre 146 da 1 ihtimal bebeğin down sendromlu dedi.ben -eeeeeeeeeeee çok yüksek bi olasılık ne var bunda dedim.oda bu değer normalde 300000/1 olması gerekiyor dedi.benim ellerim titredi.karnımı tuttum hemen. gözlerim anında doldu.hayır dedim sadece sessizce.ilk bebeğim bu olamaz dedim.dr hemen sevk ediyorum seni dedi.bakırköy yenimahalle kadın çocuk hast.ne
hastaneden çıkışımı hatırlamıyorum....
o an aklıma babamın özel hastanedeki başhekim arkadaşı geldi. gittim.anlattım. aynısını söyledi.yıkıldım.mecbur gittim bakırköye. dr gördü sonucu,oda aynı yüz ifadesi.ağlayarak -tekrar vereyim kanımı.görüceksiniz değerim yüksek çıkacak dedim. drbana şöyle dedi.
git yaptır.istediğin kadar yüksek çıksın,biz bu düşük sonucu göz önüne alırız...tekrar yıkldım.aldırmam, özürlüde olsa aldırmam dedim
sen bilirsin dedi dr soğukkanlılıkla.
tam çıkıyordum kapıdan ardımdan şunu söyledi.
-çok bencilsin...
döndüm ben mi? dedim. evet dedi, bilgisayara bakarak, ilgisiz.
neden dedim.sen sadece annelik egonu tatmin etmek istiyorsunda ondan dedi.sırf anne olmak için sakat bi bebek doğurma olasılığın göze alıyorsun dedi.
ben ağlıyorum.o çok kırıcı konuşmaya devam ediyor.peki okula nasıl gidecek dedi
ben götürürüm dedim hemen
ya ölünce dedi....
yarına çıkacağın ne malum dedi.
çıktım odadan dayanamadım.
derken gittim anneme. mahallede bi komşu, arabada down sendromlu kızı, öylece bakıyo . hareketsiz boş boş.selam verdim, bakmak istemesemde ister istemez gözüm ytakıldı, kimbilir nasıl gezmek oynamak isterdi.öyle ya 4 yaş.tam çocuk çağı.canı kim neler isterde diyemez, giyemez.
dr geldi aklıma
ya annesi ölürse....
kararım anında verdim.bu bencillik miydi yoksa sırf bebeğimi düşünmekmi tartamadım içimde.ama amniosentez olacaktım .kötü çıkarsa alacaktım. öyle tabi.kızmayın bana. ben ona bakarım, gücüm yettiğince iğrenmem tiksinmem gocunmam, ama ben yoksam , ya hastalanırsam, ya ölürsem kim bakar. babalar anne gibi olmaz hiç bizaman .
eşime dedim.aslaaa dedi. anlattım iistemeyerek işlem kağıtları imzalandı. eşim karıma çocuğuma bişey olursa hast hak talep etmicem yazısına atarken ağladı.perperişan.
derken koca bi iğne karnımdan girdi. bebişimi kıstırdılar kenara su alındı.1 ay sonra sonuç çıktı .sapasağlam... ama yaşananlar çok zordu...
şükürler olsun allaha
inş kimse yaşamaz
kuzum yaa ne diyeceğimi bilemedim...cümlenin başını okudum devamını yanlış anlıyorum zannettim tekrar okudumcanımm çok ama çok üzgünümm...ancak bizler elhamdülillah kalbinde allah inancı olan insanlarız, kalbini ferah tut.rabbime sığın...sen iyi ol ki...yeni mucizeler göndersin sana:26:
demekki bu dünyada rızkı yokmuş minik kuzunun...herşeyin hayırlısı canımm:26:
Hepinizden allah razi olsun.kahve akintiyi onemsememezlik etmeyin once kahve oldu kasikta agri sabah muthis bi sanci ile uyandim kan golune dondum kesem dustu tuvalete cok aci cektim cok yikildim canlar coookk
Hepinizden allah razi olsun.kahve akintiyi onemsememezlik etmeyin once kahve oldu kasikta agri sabah muthis bi sanci ile uyandim kan golune dondum kesem dustu tuvalete cok aci cektim cok yikildim canlar coookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?