2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

eşinizin her daim size destek olması gerek. eşiniz biraz da üzüyor sizi ailesine karşı.

o kadar da olmaz. resmen terbiyesizlik. yüz vermeyin sizde.

eşim gıtmedıgım zaman kavga edıyo benımle sıgara kokusundan mıdem bulunıp kusmustum bı keresınde benden mıdesı bulandı karının demiş eşim cok ustume gelmıştı hıc unutmuyorum o gunlerı

eşinizin her daim size destek olması gerek. eşiniz biraz da üzüyor sizi ailesine karşı.

malesef eşim benden yana degıl kızlar bakın sımdı benım 11ç. haftada rahıme dıkış atılacak dıkışı vucut kabul ederse ancak bebegım yasayabılecek bes yuz lıra ozelde atılacak borc verdım gunlerdır eşime iste dıyorum ıstemek yerıne devlette yaptır dıyo kafayı yıcem kızlar

ah cnm sende benim birinci evlilimi gördüm allah yar ve yardımcın olsun çok zor bi durum bende az yanlız kalmadımm

senın durumda zormuş cnm benı kapımın dıbınde ne arar ne sorar ancak eşimi arayıp karının tavrı kıme bılmem ne dıye doldurmayı bılıyo kızlar bana dr merdıven kesınlıkle yasak dedı rahım cok acık kendısı yedı tane dogurmus benım yalan soyledıgımı dusunuyo dalga gecıyo benımle

ah cnm sende benim birinci evlilimi gördüm allah yar ve yardımcın olsun çok zor bi durum bende az yanlız kalmadımm

eşim destek olsa hıc kafaya takmam hatırı ıcın dr kontrol gunlerımde olsa ugrar hal hatır sorarım ama eşiim cok farklı cok aglattı benı bunun yuzunden

benim şansım eşim beni anlıyor.ben kestim attım.hiç katlanacak halim yok.beni anam milletin çilesini çekeyim diye doğurmadı.

günaydın hanımlar nasılsınız bebişleriniz nasıl bakalım
benim bugün kendimi çok iyi hissediyorum bulantı beni terk ediyor galiba
kardeşimin doktoru 4 aya kadar devam edebilir 4 aydan sonra devam ediyorsa kesin 9 ay bulantı olur bir hamilede demiş

benim şansım eşim beni anlıyor.ben kestim attım.hiç katlanacak halim yok.beni anam milletin çilesini çekeyim diye doğurmadı.

en guzelı senınkı tabı bu eşinden kaynaklanıyo ben malesef seyırcı kalıyoum daha hıc saygısızlık etmedım ama o bana cok terbıyesızlıkler yaptı

ben kırmızı cümlenin sonunda o smileyi göremiyorum. paragrafın sonunda var. demek yazmak gereği duymuşum ki yazmışım o cevabı. espri nasıl bir espri anlamadım. dün akşamdan beri ben kafayı yiyorum. benim sıkıntım espri konusu oluyor ???

en guzelı senınkı tabı bu eşinden kaynaklanıyo ben malesef seyırcı kalıyoum daha hıc saygısızlık etmedım ama o bana cok terbıyesızlıkler yaptı

hiçkimse senden daha önemli değil.seni anlıyorum ama yinede eşine güzellikle anlat.denemişsindir yinede vazgeçme.

kaynana mağdurları geçmiş olsun ama zamanla olacak seyler bunlar
benim kayganamla aynı evdeydim ve büyük kızım da düşük tehlikesi yaşadım
düşşün gavur sıpası dediğim işleri yapacaksın dedi oyun yapıyorsun düşük falan yapmıyacaksın dedi
daha neler neler
o zaman görüp göreceğin bebek evinde bu olsun diye dua etmiştim
eşim desağolsun ona hiç taviz vermedi adını bile koymadı kızıma gavur sıpasına müslüman ismi olmaz diye
bir tek o kızım doğdu o evde şimdi aman bir sever elime doğdu diye
şimdi 3. çocuğa hamileyim canın ne çekiyor kızım gel de pişireyim diyor:)
zaman yani sadece zaman

kızlar bana acil çözüm ((((((((((

bu sabah kahvantıdan sonra çok çıkardım ne yediysem suyu bile çıkarıdm
ve şuan boğazım ttahriş oldu çok acıyor bişi yiyemiyorum yanıyor ? napabilirim ? :26:

kızlar sezeryan dogum izledim anammmmmmmmmmm midem alt üst olduu çok korktumm meger bizi lime lime dogruyolarmış tamaaaaa abowwwwwwwwwww (( ay çok korktum yaaa offfff

inş. duzelır ama içimde bi kin varkı.....beklıyorumm zamanını

canım senin nasıl bir sıkıntın var akşamdan beri baya sayfa olduğu için kaçırdım galiba hayırdır?

tuzlu kraker ,tuzlu leblebi ye canım
yemek yemeden önce bir bardak ılık su içip de sarı safranı çıkarırsan bulantına biraz çözüm olur bu
diğer türlü yediğin yemeklerden dolayı boğazın daha çok tahriş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…