senin kaçıncı bebiş canım?
oyle tabı o da düşüe elbet bana işin kotu yanı eşimi doldurup uzerıme salar bana merdıven ınmek yasak eşimde kaynanada bunu bılıyo eşime senın karın gelıp gıtmıyo saygısız bılmem ne daha esimin soylemedıklerı sonra evde bı kavga gurultu eşim cıkar gıder anasının yanına ben yanlız otururum
o kadar da olmaz. resmen terbiyesizlik. yüz vermeyin sizde.
eşinizin her daim size destek olması gerek. eşiniz biraz da üzüyor sizi ailesine karşı.
oyle tabı o da düşüe elbet bana işin kotu yanı eşimi doldurup uzerıme salar bana merdıven ınmek yasak eşimde kaynanada bunu bılıyo eşime senın karın gelıp gıtmıyo saygısız bılmem ne daha esimin soylemedıklerı sonra evde bı kavga gurultu eşim cıkar gıder anasının yanına ben yanlız otururum
senın durumda zormuş cnm benı kapımın dıbınde ne arar ne sorar ancak eşimi arayıp karının tavrı kıme bılmem ne dıye doldurmayı bılıyo kızlar bana dr merdıven kesınlıkle yasak dedı rahım cok acık kendısı yedı tane dogurmus benım yalan soyledıgımı dusunuyo dalga gecıyo benımlecanım sende ona göre davranırsın bundan böyle.benim ailem kaynanam yalnız diye ona her konuda yardım ettiler.babam onu arabasıyla günlerce antalyada gezdirdi ev alalım diye.ziyaret ettler sürekli.ama o hanımefendi yazın kızı damadı ve azman torunuyla bana geldi.evim 1+1 olmasına rağmen aldırmadılar günlerce tatil yaptılar.ben yazında çalışıyorum çok yoruluyorum ama eve geliyodum rahat uzanamıyodum bile.ama bi kerecik ailemi ziyaret etmediler.babam annem görüşmeyi istediler hep ama bunlar biz misafiriz gitmek zorunda değiliz vs dediler..neyse sineye çektim ama hiç ilgilenmedim bidaha.gittiler arkasından kaynanamla konuştum içimi döktüm.bidaha tatilinizi kendi evinizde yapın dedim.madenm ailemi önemsemiyorsunuz benim evimide benide kullanmayın dedim.iyice soğudum.aramıyoumda.ara ara kendi arıyo oda açarsam iki kelam ediyorum kapatıyorum.sinirimi bozuyo.
ah cnm sende benim birinci evlilimi gördüm allah yar ve yardımcın olsun çok zor bi durum bende az yanlız kalmadımm
senın durumda zormuş cnm benı kapımın dıbınde ne arar ne sorar ancak eşimi arayıp karının tavrı kıme bılmem ne dıye doldurmayı bılıyo kızlar bana dr merdıven kesınlıkle yasak dedı rahım cok acık kendısı yedı tane dogurmus benım yalan soyledıgımı dusunuyo dalga gecıyo benımle
benim şansım eşim beni anlıyor.ben kestim attım.hiç katlanacak halim yok.beni anam milletin çilesini çekeyim diye doğurmadı.
günaydın günaydın....kızlar çok şükür benim bulantım ilk başlardaki gibi çok değil..yani bu kötü bişey mi ki:26: tövbe tövbe yarabbim..bir arkadaşımız öyle yazınca korktum birden..ama benim ayakta çok durunca falan kasık kısmımda ağrı hissediyorum..hahh işte burda benim bebeğim diyorum..mesala daha kahvaltı yapmadım kızımın kalkmasını bekliyorum birden midem kazındı dünden kalma ufak bir simit vardı yiyiverdim
ben geçen hafta cumartesi gitmiştim bebişimizin kesesini falan görmüştük..doktorum alttan baktığı için çok utanıyorumbana 12 gün içinde kalp atımını net görürüz demişti..gelirsen bakarız yine alttan dedi eğer alttan istemiyorsan 3 hafta sonra da gelebilirisn dedi..bende ben en iyisi biraz daha beklerim dedim büyür daha iyi olur dedim..napayım sizce kızlar?
en guzelı senınkı tabı bu eşinden kaynaklanıyo ben malesef seyırcı kalıyoum daha hıc saygısızlık etmedım ama o bana cok terbıyesızlıkler yaptı
kaynana mağdurları geçmiş olsun ama zamanla olacak seyler bunlar
benim kayganamla aynı evdeydim ve büyük kızım da düşük tehlikesi yaşadım
düşşün gavur sıpası dediğim işleri yapacaksın dedi oyun yapıyorsun düşük falan yapmıyacaksın dedi
daha neler neler
o zaman görüp göreceğin bebek evinde bu olsun diye dua etmiştim
eşim desağolsun ona hiç taviz vermedi adını bile koymadı kızıma gavur sıpasına müslüman ismi olmaz diye
bir tek o kızım doğdu o evde şimdi aman bir sever elime doğdu diye
şimdi 3. çocuğa hamileyim canın ne çekiyor kızım gel de pişireyim diyor:)
zaman yani sadece zaman
ben kırmızı cümlenin sonunda o smileyi göremiyorum. paragrafın sonunda var. demek yazmak gereği duymuşum ki yazmışım o cevabı. espri nasıl bir espri anlamadım. dün akşamdan beri ben kafayı yiyorum. benim sıkıntım espri konusu oluyor ???
hiçkimse senden daha önemli değil.seni anlıyorum ama yinede eşine güzellikle anlat.denemişsindir yinede vazgeçme.
kızlar bana acil çözüm((((((((((
bu sabah kahvantıdan sonra çok çıkardım ne yediysem suyu bile çıkarıdm
ve şuan boğazım ttahriş oldu çok acıyor bişi yiyemiyorum yanıyor ? napabilirim ? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?