kızlar sezeryan dogum izledim anammmmmmmmmmm midem alt üst olduu çok korktumm meger bizi lime lime dogruyolarmış tamaaaaa abowwwwwwwwwww(( ay çok korktum yaaa offfff
kızlar sezeryan dogum izledim anammmmmmmmmmm midem alt üst olduu çok korktumm meger bizi lime lime dogruyolarmış tamaaaaa abowwwwwwwwwww(( ay çok korktum yaaa offfff
kızlar bana acil çözüm((((((((((
bu sabah kahvantıdan sonra çok çıkardım ne yediysem suyu bile çıkarıdm
ve şuan boğazım ttahriş oldu çok acıyor bişi yiyemiyorum yanıyor ? napabilirim ? :26:
kız niye seyrediyonki bak şimdi gece rüyana girerse görürsün.. korkmasın kimse izlemeyin uzak durun. :18:
ne sanmıştın peki canım zorunlu kalmadıktan sonra normal doğumu tavsiye ederim ben
eşimdende nefret etmeye baslıyorm galıba.....suankı aklım olsa evlenmezdım aslaaa
ay merak ettim etmez olaydımm(( ay dogumdan sonra boşa karnım agrımıyomuş ay nasıl vıcıklıyolarrr ((
Allah iyiliğini versin kızyazma gözünü seviyim bak burdada çoğu kişi sezaryan olabilir o yüzden kimse korkmasın.
yaptım canım 2 kızım var ikisini de normal doğumla dünyaya getirdim
ilk kızımda doğum o kadar kolaydı ki ebe çocuk doğdu dedi doğum bumu demiştim kıızm 4 kiloydu üstelik:)
ikinci kızım da doktorlara bıraktım kendimi doğurturtular suni sancı ile
bu yüzden bu hamilelikte pek doktora gitmek istemiyorum büyük sıkıntı olmadıktan sonra çünkü dogurmak istiyorum ben hersey kendi kendine olsun rabbim bu gücü bize vermiş çünkü
yaptım canım 2 kızım var ikisini de normal doğumla dünyaya getirdim
ilk kızımda doğum o kadar kolaydı ki ebe çocuk doğdu dedi doğum bumu demiştim kıızm 4 kiloydu üstelik:)
ikinci kızım da doktorlara bıraktım kendimi doğurturtular suni sancı ile
bu yüzden bu hamilelikte pek doktora gitmek istemiyorum büyük sıkıntı olmadıktan sonra çünkü dogurmak istiyorum ben hersey kendi kendine olsun rabbim bu gücü bize vermiş çünkü
Allah iyiliğini versin kızyazma gözünü seviyim bak burdada çoğu kişi sezaryan olabilir o yüzden kimse korkmasın.
seni azda olsa anlıyorum cnm.ben evlenmeden önce 1 yıl başkasıyla nişanlı kaldım ve daha evlenmeden aynı şeyleri yaşattı bana.çok bunalttı.anasından babasından kendinden nefret ettim ve tehditlerine rağmen ayrıldım ve yeniden doğdum.ha bu arada beni yanlış anlama ayrıl demiyorum.hamilesin şimdi farklı bir durum.nasıl yaparsın bilmiyoum ama en azından eşinle uzlaşma yoluna git derim.mutsuz olmanı asla istemem.canım Rabbim seni korusun.
kaynanayla ara güzel oluyomuki:44: benimki yarım saat yakında ama bi kere gelmedi hamile olduğumu duyduda.kendi annemden başkası yalan.uzak olsun iyi olsun.
sonuna kadar katılıyorum canım, benimki de aynı. ne arar, ne sorar ne bir şeye ihtiyacınız var mı dedi? ev kredimiz var, 3 tane öğrenim kredisi ödüyoruz o var ve bebek ani geldi elimizde nerdeyse hiç para kalmıyor bize bir kez sormadı ama şimdi İstanbula kızının borcunu ödemeye gidiyor. damadı yer bunlar öder; bize gelince de idare edin. helal etmiyorum çocuğumun hakkını!
canım senin nasıl bir sıkıntın var akşamdan beri baya sayfa olduğu için kaçırdım galiba hayırdır?
bende normal istiyorum. ama şartlar belirleyecek tabiii
bu arada avaatarımı değiştirdimm nasıl olmuş
kızlar cok ozel olmazsa kaynanalarla aralar nasıl benım hamılelıktenmı bılmıyorum ıyıce nefret etmeye basladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?