2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar sezeryan dogum izledim anammmmmmmmmmm midem alt üst olduu çok korktumm meger bizi lime lime dogruyolarmış tamaaaaa abowwwwwwwwwww (( ay çok korktum yaaa offfff

kız niye seyrediyonki bak şimdi gece rüyana girerse görürsün.. korkmasın kimse izlemeyin uzak durun. :18:

kızlar sezeryan dogum izledim anammmmmmmmmmm midem alt üst olduu çok korktumm meger bizi lime lime dogruyolarmış tamaaaaa abowwwwwwwwwww (( ay çok korktum yaaa offfff

ne sanmıştın peki canım zorunlu kalmadıktan sonra normal doğumu tavsiye ederim ben

kendini zorlayarak bir kaç tane çubuk kraker de yiyebilirsin eğer alma imkanın varsa oda tuzlu ya bastırır mideni. boğazın içinde geçmiş olsun cnm ya. senin bulantın baya kötü inş biran önce geçer.

kız niye seyrediyonki bak şimdi gece rüyana girerse görürsün.. korkmasın kimse izlemeyin uzak durun. :18:

ay merak ettim etmez olaydımm (( ay dogumdan sonra boşa karnım agrımıyomuş ay nasıl vıcıklıyolarrr ((

eşimdende nefret etmeye baslıyorm galıba.....suankı aklım olsa evlenmezdım aslaaa

seni azda olsa anlıyorum cnm.ben evlenmeden önce 1 yıl başkasıyla nişanlı kaldım ve daha evlenmeden aynı şeyleri yaşattı bana.çok bunalttı.anasından babasından kendinden nefret ettim ve tehditlerine rağmen ayrıldım ve yeniden doğdum.ha bu arada beni yanlış anlama ayrıl demiyorum.hamilesin şimdi farklı bir durum.nasıl yaparsın bilmiyoum ama en azından eşinle uzlaşma yoluna git derim.mutsuz olmanı asla istemem.canım Rabbim seni korusun.

yaptım canım 2 kızım var ikisini de normal doğumla dünyaya getirdim
ilk kızımda doğum o kadar kolaydı ki ebe çocuk doğdu dedi doğum bumu demiştim kıızm 4 kiloydu üstelik:)
ikinci kızım da doktorlara bıraktım kendimi doğurturtular suni sancı ile
bu yüzden bu hamilelikte pek doktora gitmek istemiyorum büyük sıkıntı olmadıktan sonra çünkü dogurmak istiyorum ben hersey kendi kendine olsun rabbim bu gücü bize vermiş çünkü

Allah iyiliğini versin kız yazma gözünü seviyim bak burdada çoğu kişi sezaryan olabilir o yüzden kimse korkmasın.

öyle veya böle çıkacak anam bacım içerde kalamaz yaaa normal dogum kolaymı yırtıla yırtıla dogurmak hepsi gelip geçer aha ben ikinciye hamileyim bu arada ben erken dogum yapmıştım kızlar bide size sorum olacak ikinci kez ameliyat olup dikiş izi aynı yermi üstü veya altımı :||| aha bak bunu merak ediyorum

maşalah maşalah

tebrik ederim seni 3. bebiş demek maşallah kızların kaç yaşındalar küçüklermi büyüklermi

Allah iyiliğini versin kız yazma gözünü seviyim bak burdada çoğu kişi sezaryan olabilir o yüzden kimse korkmasın.

walla ben omiriliğime iğne vurdurtmam felç riski varmış normal doğum için de yusuf yusuf sezeryan olurum uyuyup uyanırım acım olsa da herşey bitmiş olur...sezaryande kaç saat uyutuyorlar bu arada?

cok tşk cnm duaların için artık gıdebıldıgı yere kadar....kimse ayrılmak için evlenmez hele ben bes sene nısanlı kaldım ılk askımdı ben bıle tanıyamadıysam ...erkeklere acınmaz guvende olmaz kaynanaya hiiiiiiç acınmaz bunu ogrendımm..

kaynanayla ara güzel oluyomuki:44: benimki yarım saat yakında ama bi kere gelmedi hamile olduğumu duyduda.kendi annemden başkası yalan.uzak olsun iyi olsun.

sonuna kadar katılıyorum canım, benimki de aynı. ne arar, ne sorar ne bir şeye ihtiyacınız var mı dedi? ev kredimiz var, 3 tane öğrenim kredisi ödüyoruz o var ve bebek ani geldi elimizde nerdeyse hiç para kalmıyor bize bir kez sormadı ama şimdi İstanbula kızının borcunu ödemeye gidiyor. damadı yer bunlar öder; bize gelince de idare edin. helal etmiyorum çocuğumun hakkını!

kızlarım 10 ve 6 yasındalar canım kasım anneleri içinde en deneyimli benim galiba :18:

bende normal istiyorum. ama şartlar belirleyecek tabiii

bu arada avaatarımı değiştirdimm nasıl olmuş

şükürler olsun benim kaynanam da kayınbabamda yok... ewi annemle babam aldı bana arabanın parasının bir kısmını annemle verdi onu da elimize para geçtikçe ödüyoruz. ben hep öyle istemiştim annesi babası olmasın demiştim hayatımdakin şansıma öyle oldu :)

tabi sartlar önemli canım benim küçük kızın 21 gün günü geçti sünii sancı verelim olmazsa sezeryan dediler
birde doktor bana sezeryana giren 10 kişiden 1 kişi ölür bu sen olabilirsin demez mi
ağlaya ağlaya yatışımı yaptım hastaneye imza verdik eşimle tek eşim ve bebek kurtulsun dedi eşim doktora ama sonuçta doktorun tutmaz dediği sünii sancı tuttu ve kıızm doğdu
önemli olan bebeğin sağlığı çünkü

canım senin nasıl bir sıkıntın var akşamdan beri baya sayfa olduğu için kaçırdım galiba hayırdır?

canım daha hamileliğimi öğrenmeden evvel başlayan bulantılarım dün akşam aniden kesildi. bende panikledim. sabahta olmadı şimdi biraz var. bebeğe bişi oldu sandım. arkadaşlarla paylaştım. topiğimizde bulantısı olmayan arkadaşlar var. onlarda ben böyle diyince endişelendiler. hepsi bu.

bende normal istiyorum. ama şartlar belirleyecek tabiii

bu arada avaatarımı değiştirdimm nasıl olmuş

allah kısmet ederse bende normal istiyorum. epiduralli düşünüyorum. iğnenin riskini biliyorum. doktorla daha konuşmadık tabi erken. bakalım durum neyi getirecek.

kızlar cok ozel olmazsa kaynanalarla aralar nasıl benım hamılelıktenmı bılmıyorum ıyıce nefret etmeye basladım

hamileyken stresimiz daha çok ya.ondandır canım. genelde duymazdan geleceksin, görmezden geleceksin, canını sıkmaya gelmez, bak hamilesin şeker falan çıkar, 9 ay uğraş sonra. değmez yani... stresten düşük yapan, tansiyon sorunu yaşayan çok.bu aralar sinir olabilirsin, hatta doğunca herkes herşeye karışıyor ya dahada sinir olacaksın.ama ne yaparsın eşinin hatrına ... sen bebeğe odaklan canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…