2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlarım 10 ve 6 yasındalar canım kasım anneleri içinde en deneyimli benim galiba :18:

merhaba bulemsu deneyim konusunu kimseye kaptırmam ben senden daha deneyimliyimbenimde 2 kızım var ve biri 15 yaşında normal doğumda yaptım 4.5 kg.aşılamayıda biliyorum epudiroalide biliyorum düşüğüde yani hepsini yaşadım herhal canım :18::18::18::18:

valla bende 4 senelik evliyim onların borçlarından bıktım.biz kiracıyız,işlerimiz garanti değil,maaşlarımız çok değil.yani kendimizi anca idare ediyoruz.hanımefendi mersinde evi vardı orda yaşıyodu kalktı antalyaya geldi burda evler pahalı satın aldı.bizede bi kısmını ödetti.oda yetmedi eşimi işten çıkardılar,az bi tazminat almıştı,onu duydu tttı-urdu yüklük isterim diye.daha benim yüklüğüm yok.eşim dayanamadı dedi napiyim,dedim yaptır sussun.Allahtan korktum bide,ama elimizde ne varsa gitti.şimdide mutfağına raylı kapı istiyomuş.bu sefer olmaz dedim.kendin yaptır bizi rahat bırak.artık konuşucam yeter.

canım belki çok muhterem insanlar olacaklardı. mesela benimkiler. anne baba diyorum onlara. o kadar içimden geliyor ki onlara öyle seslenmek. kendi anne ve babamın yerini kimse tutamaz ama bir kayınpeder bir kayınvalide bu kadar mı gelinini sever? kayınvalidem onlara gittiğimizde durup durup gelir sarılır öper beni. hemde öyle böyle değil. ellerimi öper. bende saygıda sevgide kusur etmem. ikinci bir aile oldular bana. eşimle hep aramızı yaptılar. bizi evlendirmek için herşeylerini koydular. şimdi bebişimizi dört gözle bekliyorlar. kayınvalidem evinin düzenini değiştirecekmiş bebeğe bakmak için. bende gönül rahatlığı ile ona teslim edicem bebeğimi. Allah bin kere razı olsun onlardan.

canım benim de dün biraz rahattım bugun hiç bulantım yok daha rahatım buda demek oluyor ki vücudumuz bebeğe ve hamileğin salgıladığı hormanlara alışıyor bulantının olması demek 9 ay olacak demek değil ki
4 aya kadar kişiye göre değişiyor bulantı süreci ama 4. aydan sonra devam edenler 9 ay bu bulantıyı yaşıyor
ben iki kızımdada 9 ay bulantı çektim kasık ağrılarıda cabası
bunda şükür kasık ağrım olmadı hiç bel ağrılarımı saymazsak
yani hamilelik hamilelği aynı bünyede tutmuyor ki
baska vücutlarda tutsun :)

çok şanslısın, benim de bir tek babam var! her şeyime o yardım ediyor!

tecrübe konusunda benden öncesin yani
evet düşükte doğum sayılıyor değil mi?
düşük yapan hanımlar size doğum sırasında bu soruyu soracaklardır düşük yaptığınız mutlaka ekleyin çünkü o da doğumdan sayılıyor
ben söylememiştim bana ebe baya bir kızmıştı :18:

kardelen-10 sen balıkesirde hangi dr.gidiyorsun ben dr.erol gökgüre gidiyorum yarın yine kontrolum var burdaki dr.lara pek güvenmiyorum ama erol beyden çoğu kişi memnun hayırlısı artık

kısmet işte canım ben daha önce pek iyi olmayan şeyler yaşamıştım ondan hep dua ettim annesi babası olmayan biri olsun diye sonra eşim olunca arkadaşlarım bile şaşitılar bir insanın bu genç yaşta hem annesi hem babası olmaması çok düşük bir ihtimaldi ne biçim dua ettin de kabul oldu diye

siz bunlara deneyimmi dionuz allasen .benim kayınvalideciğimin sağ 11 çocuğu var, ölü 1 tane ikiz. toplam 13 bebeyle kaynanam birinciiii....
hatta eşim bazen takılıo ben kızım a söylenince , E ANNEM NAPPSINNN TABİ ŞAPKA ÇIKARMAK LASIMMM

Bu arada dediklerimin hepsi doğru, size attığım laflar ise espri......

allah uzun ömür versin evlatlarınıza annişler

evet canım her sabah zaten o safranı çıakrıyorum onu çıkarmadan sabahları kahvaltı edemiyorum, bu sabah az çıkarmıştım sanırım kalmış ay hiçç sorma, tahriş olduu ühüüüü
çekmecem kraker, leblebi meyva var ama illa çıkarıyom zaman zmaan

kendini zorlayarak bir kaç tane çubuk kraker de yiyebilirsin eğer alma imkanın varsa oda tuzlu ya bastırır mideni. boğazın içinde geçmiş olsun cnm ya. senin bulantın baya kötü inş biran önce geçer.

çok sağol canım kötü evet inş. canım kokudan çok etkileniyorumm 3. ayda yada 4. ayda geçmesini ümid ediyorum

aneannem 18 hamilelik 22 bebek ikizlerle beraber

reflü oldun galiba.tahriş olduysa hep bi acı tat ve yanma oluyor. eğer rahatsız ediyorsa
rennie nin şurubu var hamilelere verilio, ben kızımda kullandım.hemen etki gösterio
istersen kullan hemen geçecek o sıkıntılar canım. zaten 4 kere falan kullanınca bitio geçio

reflü oldun galiba.tahriş olduysa hep bi acı tat ve yanma oluyor. eğer rahatsız ediyorsa
rennie nin şurubu var hamilelere verilio, ben kızımda kullandım.hemen etki gösterio
istersen kullan hemen geçecek o sıkıntılar canım. zaten 4 kere falan kullanınca bitio geçio

biz kayınvalidenin yanında çömez sayılırız13 tane mi bizde 2 doğum 1 düşüğün havasını yapıyoruz burdaama olsun kasım 2012 topiğinin en deneyimlisiyiz diye teselli edelim kendimizi

kaydedeyim şurubun adını, dr aradım ilaç veremeyiz gelin serum takalım dedi hemen, şuan rahatsız ediyor daha önceleride çıkardım ama bu şekilde tahriş etmemişti.
eğer geçmeyse alayım bari

Kızlar bir kaç saattir sağ tarafım sürekli iğne batıyor gibi acı hissediyorum. doktora gitmeme gerek var mı sizce? uzun zamandır hiç böyle olmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…