2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kaydedeyim şurubun adını, dr aradım ilaç veremeyiz gelin serum takalım dedi hemen, şuan rahatsız ediyor daha önceleride çıkardım ama bu şekilde tahriş etmemişti.
eğer geçmeyse alayım bari

çok iyi geliyor. ben kullanana kadar neler çektim
kullanıyorsun yarım saate geçio. beyaz bi şurup, dr a danış sen, kesinlikle öneriyorum.ben neler çekmiştim

Kızlar bir kaç saattir sağ tarafım sürekli iğne batıyor gibi acı hissediyorum. doktora gitmeme gerek var mı sizce? uzun zamandır hiç böyle olmamıştı.

ben de öyle hissetmiştim rahim büyüyor diye takmadım kahverengi leke geldi sonra bir görün ya da drunu ara istersen

günaydın hanımlar...

günaydını diyorum çünkü ben çookkk uyuyorum. sizde de varmı aşırı uyku hali?

bilmiyorum canım ilk defa oldu. eşimle tatsız bi konuşma yaptık ondan beri çok kötü hissediyorum. resmen bişe iğne sokuyo karnıma.

dinlenmeye bak canım bu günü geçir bakalım devam ederse ağrın sabah ilk iş olarak dr git derim ben
ah o eşler yok mu onlarla takısınca ikiye katlıyor yasadığımız sıkıntı

bilmiyorum canım ilk defa oldu. eşimle tatsız bi konuşma yaptık ondan beri çok kötü hissediyorum. resmen bişe iğne sokuyo karnıma.

o zaman strestendir.biraz sakinleşip bir bardak açık çay iç. biraz gözlerini kapatıp, dinlen. iyi gelecek.bişey yoktur inş. stresten bazen olabilir.kanama leke olursa hemen dr a git

dinlenmeye bak canım bu günü geçir bakalım devam ederse ağrın sabah ilk iş olarak dr git derim ben
ah o eşler yok mu onlarla takısınca ikiye katlıyor yasadığımız sıkıntı

teli cevap vermiyor doktorun. biraz daha devam ederse ararım artık. sinirlerim boşaldı

senin gebelik bayağ ilerledi. hala batma oluyormu ki canım. dr una bi ara sor,

Canım gebelik ilerleyince batmalar olmuyor mu benim iki haftaya yakındır nerdeyse hergün bebeğin olduğu sağ tarafımda batmalarım var. Biraz yorulunca filan daha da hissettiriyor kendini ama öyle kanamam filan yok.rahim genişlemesidir diye pek üstüne düşmüyorum açıkçası.

o zaman strestendir.biraz sakinleşip bir bardak açık çay iç. biraz gözlerini kapatıp, dinlen. iyi gelecek.bişey yoktur inş. stresten bazen olabilir.kanama leke olursa hemen dr a git

sağol canım. evet stresten. geçen yine böyle olmuştu. kasılmıştı yine.

ara ara oluyor bende walla ama sürekli değil aynı tarihliyiz senle dün burnum da tıkandı bir ara

Son düzenleme:
internetten arasan bulamaz mısın?

aradım da heralde yemek molasında. yok yaa ben biliyorum sıkıntı yaptım kasıldı. şimdi biraz daha hafifledi. öğleden sonra yine başlarsa direkt gidicem doktora. inşallah olmaz da... eşime canım sıkıldı. halbuki o kadar basit birşey ki... hatta biraz haksız bile olabilirim bi tufah oldum bu ara kendim kurup kendim ağlıyorum moralimi bozuyorum

Aynı tarihliyiz ve yaşadıklarımız da bir sanki canım, aynen benim de dün burnumda bir tıkanma vardı :2:

hayırlı olsun yeni problemler artık sıcaklanma hissi de baş gösterdi bende bir de o kötü rüyanın etkisi olduğunu düşünüyorum hani o doğumda başıma bişey gelecekmiş hissiyle uyandığımda burnum tıkanmış ve sıcaklamıştım ay ben bu çocuğu nasıl doğuracağım yaaaa

genelde 6- 7 haftalarda oluyor.sonra öyle çok olmuyor.ani stres hareket yada yemekten de olabiliyor... gebelik ilerledikçe batmalar azalıyor.senin sürekli oluyorsa daha, gelişim olduğu içindir.

Aslında eşlerimizin biraz daha fazla alttan almaları gerekiyor bence çünkü hormonlarımızla birlikte psikolojik durumumuz da değişiyor ve bulantılar, batmalar çektiğimiz sıkıntılar cabası... Biraz nazımızı çekseler ne olur ki... Canım bence senin durumun çok normal ama aklına güzel şeyleri bebeğini kucağına alacağını, kokusunu içine çekeceğini düşün. Oooh miss miss ve unutma olur mu senin duygularını hissettiklerini bebişin de hissediyor ondan bu kasılmaların bence. Pozitif düşünmeye çalış, bebişini düşün

ewet canım bu aralar böyle olman normal çok hassas dönemdeyiz ama ne zaman için sıkılsa hemen oyalanacak birşeyler bul. evdemisin bilmiyorum ama ev hanımıysan uzan hep istirahat et. dikkatini başka şeylere yönelt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…