kaydedeyim şurubun adını, dr aradım ilaç veremeyiz gelin serum takalım dedi hemen, şuan rahatsız ediyor daha önceleride çıkardım ama bu şekilde tahriş etmemişti.
eğer geçmeyse alayım bari
Kızlar bir kaç saattir sağ tarafım sürekli iğne batıyor gibi acı hissediyorum. doktora gitmeme gerek var mı sizce? uzun zamandır hiç böyle olmamıştı.
Kızlar bir kaç saattir sağ tarafım sürekli iğne batıyor gibi acı hissediyorum. doktora gitmeme gerek var mı sizce? uzun zamandır hiç böyle olmamıştı.
canım bimde öyle batmalarım oluyor ama ara ara. ne zaman randevun doktorla?
ben de öyle hissetmiştim rahim büyüyor diye takmadım kahverengi leke geldi sonra bir görün ya da drunu ara istersen
senin gebelik bayağ ilerledi. hala batma oluyormu ki canım. dr una bi ara sor,
bilmiyorum canım ilk defa oldu. eşimle tatsız bi konuşma yaptık ondan beri çok kötü hissediyorum. resmen bişe iğne sokuyo karnıma.
bilmiyorum canım ilk defa oldu. eşimle tatsız bi konuşma yaptık ondan beri çok kötü hissediyorum. resmen bişe iğne sokuyo karnıma.
dinlenmeye bak canım bu günü geçir bakalım devam ederse ağrın sabah ilk iş olarak dr git derim ben
ah o eşler yok mu onlarla takısınca ikiye katlıyor yasadığımız sıkıntı
senin gebelik bayağ ilerledi. hala batma oluyormu ki canım. dr una bi ara sor,
o zaman strestendir.biraz sakinleşip bir bardak açık çay iç. biraz gözlerini kapatıp, dinlen. iyi gelecek.bişey yoktur inş. stresten bazen olabilir.kanama leke olursa hemen dr a git
daha var canım yaa 10 gün sonra.
telefonu yok kadının. almayı unuttum oda vermeyi. git mi diyosunuz?
Canım gebelik ilerleyince batmalar olmuyor mu benim iki haftaya yakındır nerdeyse hergün bebeğin olduğu sağ tarafımda batmalarım var. Biraz yorulunca filan daha da hissettiriyor kendini ama öyle kanamam filan yok.rahim genişlemesidir diye pek üstüne düşmüyorum açıkçası.
ara ara oluyor bende walla ama sürekli değil aynı tarihliyiz senle dün burnum da tıkandı bir ara
internetten arasan bulamaz mısın?
Aynı tarihliyiz ve yaşadıklarımız da bir sanki canım, aynen benim de dün burnumda bir tıkanma vardı :2:
Canım gebelik ilerleyince batmalar olmuyor mu benim iki haftaya yakındır nerdeyse hergün bebeğin olduğu sağ tarafımda batmalarım var. Biraz yorulunca filan daha da hissettiriyor kendini ama öyle kanamam filan yok.rahim genişlemesidir diye pek üstüne düşmüyorum açıkçası.
aradım da heralde yemek molasında. yok yaa ben biliyorum sıkıntı yaptım kasıldı. şimdi biraz daha hafifledi. öğleden sonra yine başlarsa direkt gidicem doktora. inşallah olmaz da... eşime canım sıkıldı. halbuki o kadar basit birşey ki... hatta biraz haksız bile olabilirimbi tufah oldum bu ara kendim kurup kendim ağlıyorum moralimi bozuyorum
aradım da heralde yemek molasında. yok yaa ben biliyorum sıkıntı yaptım kasıldı. şimdi biraz daha hafifledi. öğleden sonra yine başlarsa direkt gidicem doktora. inşallah olmaz da... eşime canım sıkıldı. halbuki o kadar basit birşey ki... hatta biraz haksız bile olabilirimbi tufah oldum bu ara kendim kurup kendim ağlıyorum moralimi bozuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?