Aslında eşlerimizin biraz daha fazla alttan almaları gerekiyor bence çünkü hormonlarımızla birlikte psikolojik durumumuz da değişiyor ve bulantılar, batmalar çektiğimiz sıkıntılar cabası... Biraz nazımızı çekseler ne olur ki... Canım bence senin durumun çok normal ama aklına güzel şeyleri bebeğini kucağına alacağını, kokusunu içine çekeceğini düşün. Oooh miss missve unutma olur mu senin duygularını hissettiklerini bebişin de hissediyor ondan bu kasılmaların bence. Pozitif düşünmeye çalış, bebişini düşün
ewet canım bu aralar böyle olman normal çok hassas dönemdeyiz ama ne zaman için sıkılsa hemen oyalanacak birşeyler bul. evdemisin bilmiyorum ama ev hanımıysan uzan hep istirahat et. dikkatini başka şeylere yönelt.
hayırlı olsun yeni problemler artık sıcaklanma hissi de baş gösterdi bende bir de o kötü rüyanın etkisi olduğunu düşünüyorum hani o doğumda başıma bişey gelecekmiş hissiyle uyandığımda burnum tıkanmış ve sıcaklamıştım ay ben bu çocuğu nasıl doğuracağım yaaaa
günaydın hanımlar...
günaydını diyorum çünkü ben çookkk uyuyorum. sizde de varmı aşırı uyku hali?
ara ara oluyor bende walla ama sürekli değil aynı tarihliyiz senle dün burnum da tıkandı bir ara
aradım da heralde yemek molasında. yok yaa ben biliyorum sıkıntı yaptım kasıldı. şimdi biraz daha hafifledi. öğleden sonra yine başlarsa direkt gidicem doktora. inşallah olmaz da... eşime canım sıkıldı. halbuki o kadar basit birşey ki... hatta biraz haksız bile olabilirimbi tufah oldum bu ara kendim kurup kendim ağlıyorum moralimi bozuyorum
ilk haftalarda vardı artık normale döndüm.
benimde bu sabah burnum tıkalı uyandım ve aynı senin gibi terlemişim, çok sıcaktım.
belki sıkıntıdan olmuştur, bekle bakalım. akşamda olursa acile gidersin. en azından ultrasonla bakarlar.
eşim hiç birşey demedi aslındaeşimle ayrı şehirlerdeyiz. bi gece annemlerde kalalım dedi. ben de hayır ben zaten evime hasretim orda bi gece falan kalmam gündüz gider döneriz dedim. oda tamam esra dedi. ama biraz keyifsizce söyledi :26: ben de açtım ağzımı yumdum gözümü; "işte sen beni düşünmüyosun ben evime hasretim, evimde bir gece fazla kalmanın planlarını yapıyorum sen bana ne diyosun, gelmicem" falan diye mesaj yazdım gönderdim. oturup bi de üzerine zırıl zırıl ağladım aradı açmadım teli. açmıcam da
işyerindeyim canım.haklısın. Allahtan burda günüm geçiyor ya işle uğraşıyorum ya buraya yazıyorum. yoksa tırlatırdım heralde
Aaah ahh hep bu hormonlar yüzünden psikolojimiz allak bullak oldu. Bence gördüğün rüya bilinçaltında düşündüklerinden kaynaklanıyor canım. Zor zamanlarımız bunlar ama bebiş doğunca da bitmiyor ki :44: İşte eşlere ve ailelere çok şey düşüyor. Bu arada burası da iyi ki var kimseye söyleyemediklerimizi anlatıyoruz ve herkes sanki kardeş gibi çok ilgili
şimdiden böyleysek yazın ayvayı yedik sıcaktan
Canım işte eşler bazen kendi ailelerini bişey diyemiyorlar,bu çoğunlukla da yönlendirilmekten kaynaklanıyor. Bence sen haklısın evine hasretmişsin rahat etmek istiyorsun mesela ben eşimin ailesine gidince hiç rahat edemiyorum hele bu durumdayken bulantılar kusmalar offf
Yine gitmeyelim de dememişsin ama eşin de arada kalıyor işte, onlar gece kalmanızı bekliyor (hepsi aynı aslında) sen gider döneriz diyorsun vs. vs.
Sıkma o güzel canınııı,, bunlar küçük şeyler. Allahım büyük şeylerle sınatmasın bizi.
eşim hiç birşey demedi aslındaeşimle ayrı şehirlerdeyiz. bi gece annemlerde kalalım dedi. ben de hayır ben zaten evime hasretim orda bi gece falan kalmam gündüz gider döneriz dedim. oda tamam esra dedi. ama biraz keyifsizce söyledi :26: ben de açtım ağzımı yumdum gözümü; "işte sen beni düşünmüyosun ben evime hasretim, evimde bir gece fazla kalmanın planlarını yapıyorum sen bana ne diyosun, gelmicem" falan diye mesaj yazdım gönderdim. oturup bi de üzerine zırıl zırıl ağladım aradı açmadım teli. açmıcam da
işyerindeyim canım.haklısın. Allahtan burda günüm geçiyor ya işle uğraşıyorum ya buraya yazıyorum. yoksa tırlatırdım heralde
şimdide doğum şekline karar veremiyorum... korktum ya bir kere walla dahada doğurmam Allah da benden bir hayır gelmiyeceğini anladı ki hiç beklenmedik zamanda bu bebişi rahmime koydu. demekki sevgili kuluymuşumki beni anne yapmak istedi... ben hem istiyordum bebeği hem de gözüm yemiyordu tam aklımda 12/12/12 vardı ama o tarihtede bende o taritede bir aktivite yapmayınca anladı benden bir nane olmayacağını Allah bu bebişi verdi
baksana hergün bir değişiklik yaşıyoruz. bence o zamana kadar değişir yine. yazın hamile olmak zor o kesin. Allahtan ekimde havalar biraz düzelir.
şimdide doğum şekline karar veremiyorum... korktum ya bir kere walla dahada doğurmam Allah da benden bir hayır gelmiyeceğini anladı ki hiç beklenmedik zamanda bu bebişi rahmime koydu. demekki sevgili kuluymuşumki beni anne yapmak istedi... ben hem istiyordum bebeği hem de gözüm yemiyordu tam aklımda 12/12/12 vardı ama o tarihtede bende o taritede bir aktivite yapmayınca anladı benden bir nane olmayacağını Allah bu bebişi verdi
kız dur daha ne ettin sen?doğum şeklini düşünüp strese girmenin sırasımı dahaaa, kucağımıza alınca inşallahh doğum sancısı, ağrısı kalmayacak...
tek çocuk fikrine gelinceee onuda o zaman düşünn bacım yaabelkide yavrunu kardeşsiz bırakmak içine sinmeyecek kim bilirr aramızda en kolay doğum yapan sen olcann belkidee
stres yapmaa bencee şimdidenn
Ayy ben daha doğum şeklini hiç aklıma bile getirmiyorum öyle korkuyorum kiiiAslında benim de plansız bir hamilelik oldu daha 3-4 ay sonrasına düşünüyordum hep de yok, şu anda çocuk yapmam, düşünmüyoruz diyordum ama büyük konuşmamak gerek bebiş beni çok kötü tufaya getirdi
serin yerler şart bize kesin ormana falan mı kaçsak klimada şart bunu anladım ben
doğum sırasında ikinciden vazgeçiyormuş anneler doğrunca da bidaha istiyormuş zaten...inş hepimiz tek awazda kurtuluruz ve beklemediğimiz anda sağlıklı ve çabucak gelsinler
evet geçen hafta sonu klimalara baktık. biz ısınmak için aslında istiyoruz. evimiz kaloriferli ama bebeğe yetmiyeceğini düşündüğümüz için almak istiyoruz. ama dediğin gibi yazın ben ne yapcam dimi?
canım hamileğimi ilk öğrendiğim anda eşime ikinciyide istiyorum dedim. o duygu çok hoşuma gitti. Allah kısmet ederse yaşımı daha fazla geçirmeden 2. yapıcam
kız benim senle herşeyim aynı işte o gün Allah cesaretsizlere çocuk vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?