2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

eşim hiç birşey demedi aslında eşimle ayrı şehirlerdeyiz. bi gece annemlerde kalalım dedi. ben de hayır ben zaten evime hasretim orda bi gece falan kalmam gündüz gider döneriz dedim. oda tamam esra dedi. ama biraz keyifsizce söyledi :26: ben de açtım ağzımı yumdum gözümü; "işte sen beni düşünmüyosun ben evime hasretim, evimde bir gece fazla kalmanın planlarını yapıyorum sen bana ne diyosun, gelmicem" falan diye mesaj yazdım gönderdim. oturup bi de üzerine zırıl zırıl ağladım aradı açmadım teli. açmıcam da

işyerindeyim canım.haklısın. Allahtan burda günüm geçiyor ya işle uğraşıyorum ya buraya yazıyorum. yoksa tırlatırdım heralde

Aaah ahh hep bu hormonlar yüzünden psikolojimiz allak bullak oldu. Bence gördüğün rüya bilinçaltında düşündüklerinden kaynaklanıyor canım. Zor zamanlarımız bunlar ama bebiş doğunca da bitmiyor ki :44: İşte eşlere ve ailelere çok şey düşüyor. Bu arada burası da iyi ki var kimseye söyleyemediklerimizi anlatıyoruz ve herkes sanki kardeş gibi çok ilgili

günaydın hanımlar...

günaydını diyorum çünkü ben çookkk uyuyorum. sizde de varmı aşırı uyku hali?

ilk haftalarda vardı artık normale döndüm.

ara ara oluyor bende walla ama sürekli değil aynı tarihliyiz senle dün burnum da tıkandı bir ara

benimde bu sabah burnum tıkalı uyandım ve aynı senin gibi terlemişim, çok sıcaktım.

belki sıkıntıdan olmuştur, bekle bakalım. akşamda olursa acile gidersin. en azından ultrasonla bakarlar.

e esracım bu konuda sen haklısın... hata bende diyorsun ama konunda haklısın canım, neticede evin. eşin.
özlüyorsun, kendi evinde yatmak hakkın. zaten topu topu ne kadar kalıyorsun ki ... anlayışlı olmaları lazım.üzme canını..

şimdiden böyleysek yazın ayvayı yedik sıcaktan

Canım işte eşler bazen kendi ailelerini bişey diyemiyorlar,bu çoğunlukla da yönlendirilmekten kaynaklanıyor. Bence sen haklısın evine hasretmişsin rahat etmek istiyorsun mesela ben eşimin ailesine gidince hiç rahat edemiyorum hele bu durumdayken bulantılar kusmalar offf
Yine gitmeyelim de dememişsin ama eşin de arada kalıyor işte, onlar gece kalmanızı bekliyor (hepsi aynı aslında) sen gider döneriz diyorsun vs. vs.
Sıkma o güzel canınııı,, bunlar küçük şeyler. Allahım büyük şeylerle sınatmasın bizi.

şimdide doğum şekline karar veremiyorum... korktum ya bir kere walla dahada doğurmam Allah da benden bir hayır gelmiyeceğini anladı ki hiç beklenmedik zamanda bu bebişi rahmime koydu. demekki sevgili kuluymuşumki beni anne yapmak istedi... ben hem istiyordum bebeği hem de gözüm yemiyordu tam aklımda 12/12/12 vardı ama o tarihtede bende o taritede bir aktivite yapmayınca anladı benden bir nane olmayacağını Allah bu bebişi verdi

amin canım milletin eşiyle nice sorunları var şükür biz incir çekirdeğini doldurmayan sudan sebepler

Son düzenleme:

bak hem haksızım galiba diyorsun hem de teli açmayacağım diyorsun aç bari iyice büyütme

kız dur daha ne ettin sen? doğum şeklini düşünüp strese girmenin sırasımı dahaaa, kucağımıza alınca inşallahh doğum sancısı, ağrısı kalmayacak...
tek çocuk fikrine gelinceee onuda o zaman düşünn bacım yaa belkide yavrunu kardeşsiz bırakmak içine sinmeyecek kim bilirr aramızda en kolay doğum yapan sen olcann belkidee
stres yapmaa bencee şimdidenn

Ayy ben daha doğum şeklini hiç aklıma bile getirmiyorum öyle korkuyorum kiii Aslında benim de plansız bir hamilelik oldu daha 3-4 ay sonrasına düşünüyordum hep de yok, şu anda çocuk yapmam, düşünmüyoruz diyordum ama büyük konuşmamak gerek bebiş beni çok kötü tufaya getirdi

doğum sırasında ikinciden vazgeçiyormuş anneler doğrunca da bidaha istiyormuş zaten...inş hepimiz tek awazda kurtuluruz ve beklemediğimiz anda sağlıklı ve çabucak gelsinler

kız benim senle herşeyim aynı işte o gün Allah cesaretsizlere çocuk vermiş

serin yerler şart bize kesin ormana falan mı kaçsak klimada şart bunu anladım ben

evet geçen hafta sonu klimalara baktık. biz ısınmak için aslında istiyoruz. evimiz kaloriferli ama bebeğe yetmiyeceğini düşündüğümüz için almak istiyoruz. ama dediğin gibi yazın ben ne yapcam dimi?

doğum sırasında ikinciden vazgeçiyormuş anneler doğrunca da bidaha istiyormuş zaten...inş hepimiz tek awazda kurtuluruz ve beklemediğimiz anda sağlıklı ve çabucak gelsinler

canım hamileğimi ilk öğrendiğim anda eşime ikinciyide istiyorum dedim. o duygu çok hoşuma gitti. Allah kısmet ederse yaşımı daha fazla geçirmeden 2. yapıcam

....NİLL arkadaşım, reçeteyi buldum ama ilaçla ilgili bilgilere dikkat et. emzirdiğinde bebeğe geçiyormuş etken madde.

ilaç adı : Dramamine Tablet
İlaç Etken Maddesi: Dimenhidrinat
İlaç Marka İsmi: Dramamine Tablet

Dimenhidrinat Nedir?
..Dimenhidrinat bir antihistaminik ve antikolinerjiktir.
Dimenhidrinat aşağıdaki durumlar ile ilgili bir ilaçtır:
taşıt tutmasının (hareket hastalığı) yol açtığı bulantı, kusma, sersemleme ve baş dönmesinin önlenmesi ve tedavisi.Dimenhidrinat burada yer almayan diğer tedavi edici amaçlar için de kullanılıyor olabilir.

Bu ilaç ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız.
Dimenhidrinat Hakkında Bilmem Gereken En Önemli Bilgiler Nelerdir?
Araba kullanırken, makine kullanırken veya diğer tehlikeli aktivitelerle uğraşırken dikkatli olunuz. Dimenhidrinat baş dönmesi, uyuşukluk, uykulu hal ya da görme bulanıklığına yol açabilir. Eğer baş dönmesi, uyuşukluk, uykulu hal ya da görme bulanıklığı yaşarsanız; bu aktiviteleri yapmaktan kaçınınız.

Alkol kullanmayınız. Dimenhidrinat alırken alkol kullanmak uyuşukluk, uykulu hal ve baş dönmesini artırabilir.

Dimenhidrinat Kullanmaya Başlamadan Önce Sağlık Uzmanıma Bildirmem Gerekenler Nelerdir?

Eğer aşağıdaki durumlardan herhangi birine sahipseniz Dimenhidrinat’ı kullanmadan önce doktorunuza bildiriniz:
karaciğer veya böbrek rahatsızlığı;prostat büyümesi;idrar yapmada zorluk;idrar kesesi problemleri;göz tansiyonu (glokom);astım; veyaherhangi bir tür kalp rahatsızlığı veya düzensiz kalp atımları.Eğer bu durumlardan herhangi birine sahipseniz, bu ilacın kullanımı sizin için uygun olmayabilir ya da tedavi süresince daha düşük dozlara veya özel izleme ihtiyaç duyabilirsiniz.
Doktor tarafından aksi belirtilmedikçe, Dimenhidrinat 2 yaşından küçük çocukların kullanımı için tavsiye edilmez.
Gebelik ya da Emzirme Döneminde Dimenhidrinat’ı Kullanabilir miyim?
FDA gebelik kategorisi B. Dimenhidrinat’ın doğmamış bebeğe zarar vermesi pek mümkün değildir. Eğer hamileyseniz öncelikle doktorunuzla konuşmadan Dimenhidrinat’ı kullanmayınız. Dimenhidrinat anne sütüne geçer ve emzirilen bebeğe zarar verebilir. Eğer bebek emziriyorsanız doktorunuza danışmadan bu ilacı kullanmayınız.

bebeğe sıcak değil soğuk yetmiyor geçen yıl arkadaşım erken doğum yaptı dr hava 25-28 derece olacak demiş yaz günü klimada yasak sitede o da portatif bir klima almıştı borusu camdan çıkan benim klimam var kış çocuğu ve sivaslıyım sıcağı hiç sevmiyorum ewim en üst kat sıcak oluyor yoksa üç odanın olduğu ilkinci bir koridor var kapyı kapadınca oturma , yatak odam, çocuk odası serin oluyor yazın... sende taktırırsan planlı yap sırf salona değil heryere etki yapan biyer olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…