doğum sırasında ikinciden vazgeçiyormuş anneler doğrunca da bidaha istiyormuş zaten...inş hepimiz tek awazda kurtuluruz ve beklemediğimiz anda sağlıklı ve çabucak gelsinler
kardelen-10 sen balıkesirde hangi dr.gidiyorsun ben dr.erol gökgüre gidiyorum yarın yine kontrolum var burdaki dr.lara pek güvenmiyorum ama erol beyden çoğu kişi memnun hayırlısı artık
günaydın hanımlar...
günaydını diyorum çünkü ben çookkk uyuyorum. sizde de varmı aşırı uyku hali?
aradım da heralde yemek molasında. yok yaa ben biliyorum sıkıntı yaptım kasıldı. şimdi biraz daha hafifledi. öğleden sonra yine başlarsa direkt gidicem doktora. inşallah olmaz da... eşime canım sıkıldı. halbuki o kadar basit birşey ki... hatta biraz haksız bile olabilirimbi tufah oldum bu ara kendim kurup kendim ağlıyorum moralimi bozuyorum
bebeğe sıcak değil soğuk yetmiyor geçen yıl arkadaşım erken doğum yaptı dr hava 25-28 derece olacak demiş yaz günü klimada yasak sitede o da portatif bir klima almıştı borusu camdan çıkan benim klimam var kış çocuğu ve sivaslıyım sıcağı hiç sevmiyorum ewim en üst kat sıcak oluyor yoksa üç odanın olduğu ilkinci bir koridor var kapyı kapadınca oturma , yatak odam, çocuk odası serin oluyor yazın... sende taktırırsan planlı yap sırf salona değil heryere etki yapan biyer olsun
Aaah ahh hep bu hormonlar yüzünden psikolojimiz allak bullak oldu. Bence gördüğün rüya bilinçaltında düşündüklerinden kaynaklanıyor canım. Zor zamanlarımız bunlar ama bebiş doğunca da bitmiyor ki :44: İşte eşlere ve ailelere çok şey düşüyor. Bu arada burası da iyi ki var kimseye söyleyemediklerimizi anlatıyoruz ve herkes sanki kardeş gibi çok ilgili
e esracım bu konuda sen haklısın... hata bende diyorsun ama konunda haklısın canım, neticede evin. eşin.
özlüyorsun, kendi evinde yatmak hakkın. zaten topu topu ne kadar kalıyorsun ki ... anlayışlı olmaları lazım.üzme canını..
Canım işte eşler bazen kendi ailelerini bişey diyemiyorlar,bu çoğunlukla da yönlendirilmekten kaynaklanıyor. Bence sen haklısın evine hasretmişsin rahat etmek istiyorsun mesela ben eşimin ailesine gidince hiç rahat edemiyorum hele bu durumdayken bulantılar kusmalar offf
Yine gitmeyelim de dememişsin ama eşin de arada kalıyor işte, onlar gece kalmanızı bekliyor (hepsi aynı aslında) sen gider döneriz diyorsun vs. vs.
Sıkma o güzel canınııı,, bunlar küçük şeyler. Allahım büyük şeylerle sınatmasın bizi.
bak hem haksızım galiba diyorsun hem de teli açmayacağım diyorsun aç bari iyice büyütme
canım benimm hepimizin bu aralar hormonlar hat safhadaa sen hiçbişey takma kafana.. Eşler de zamanla alışacaklar artıkk bu duruma.. eşim dalga geçiyo benle sanki hazır o gözyaşları köşede bişey olsada aksam diye bakıyo diyorr:)
Allah gönlüne göre hayırlısını versin canımaminnn canım inşallah...biz 3 kardeşiz...3.'yle aramda 12 yaş var...annem küçük kardeşimi doğurduğundaaa sanki yaşı çokkk büyükk gibime gelmişti.meğerse anneciğim daha 32 yaşındaymışş.şimdi diyorum ben 32 yaşına 2.'yi doğurabilirsemm iyidir...ama gönlüm 3 çocuktaa
Allah gönlüne göre hayırlısını versin canım
kızlar 3-4 gündür sağ kasığımda göz seyirmesi gibi seyirmeler var, sizlerde de var mı?
bebeğini hissediyorsun canım
Eki Görüntüle 383395
hanımlar battaniye örmeyi düşünen var mı ?çok cici seyler var seytan aklıma girmiyor değil hani
Eki Görüntüle 383393
Eki Görüntüle 383396 Eki Görüntüle 383397
canım örgü bunlar ama modeli gösterip ördürebilirsin
ayrıca bu modeller yapımı çok basit seyler zaten bu yüzden ekledim hem basit hem de şık duruyor kışın başında gelecek bebeklerimizi sıcacık tutar bunlar
dün akşam kayınvalidemde bahsetti battaniyelerden. çok güzel süslü battaniyeler varmış, cinsiyeti belli olsunda alalım dedi. acaba gördükleri böyle şeyler miydi? çok güzel bunlar. şimdilik bebişimin bir çift çorabı hazıronuda kayınvalidem oyuncak bebeğe almış ama giydirmemiş. hamile olduğumu öğrenince verdi. salonun görünen bir yerine koydum. gelip geçtikçe öpüyorum. giydirmekte nasip olur inşallah.
Eki Görüntüle 383395
hanımlar battaniye örmeyi düşünen var mı ?çok cici seyler var seytan aklıma girmiyor değil hani
Eki Görüntüle 383393
Eki Görüntüle 383396 Eki Görüntüle 383397
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?