2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
doğum sırasında ikinciden vazgeçiyormuş anneler doğrunca da bidaha istiyormuş zaten...inş hepimiz tek awazda kurtuluruz ve beklemediğimiz anda sağlıklı ve çabucak gelsinler

aminnn canım inşallah...biz 3 kardeşiz...3.'yle aramda 12 yaş var...annem küçük kardeşimi doğurduğundaaa sanki yaşı çokkk büyükk gibime gelmişti.meğerse anneciğim daha 32 yaşındaymışş.şimdi diyorum ben 32 yaşına 2.'yi doğurabilirsemm iyidir...ama gönlüm 3 çocuktaa

kardelen-10 sen balıkesirde hangi dr.gidiyorsun ben dr.erol gökgüre gidiyorum yarın yine kontrolum var burdaki dr.lara pek güvenmiyorum ama erol beyden çoğu kişi memnun hayırlısı artık

canım ben dr.gülden hanıma gidiyorum... şimdilik çok memnunumm bakalım ilerleyen günler ne gösterecek..

günaydın hanımlar...

günaydını diyorum çünkü ben çookkk uyuyorum. sizde de varmı aşırı uyku hali?

sana günaydın o zamannnn :)))bende de çok uyku var halsizlikte cabası.. akşam 19.30 yatış sabah 7.00 kalkışş:))) eşim benim bebeğimi uykucu yaptın diyo akıllım bilmiyoki o uyutuyo beni:))

canım benimm hepimizin bu aralar hormonlar hat safhadaa sen hiçbişey takma kafana.. Eşler de zamanla alışacaklar artıkk bu duruma.. eşim dalga geçiyo benle sanki hazır o gözyaşları köşede bişey olsada aksam diye bakıyo diyorr:)

ben 20 saat sancı çeken ve çok kanaması olan ve o kadar çekilen sancıya rağmen açılma olmadığı ve çok kan kaybet5tiğim için zorunlu sezaryene girmiş biri olarak, hiiç gözüm korkmuyor.artık son ay sabırsızlanıyorsunuz, tüm eşyaları hazır, çantanız hazır, bekliyorsunuz.zaman geçmiyor.bi doğsada bu eziyetten (uykusuzluk şişlik reflü) kurtulsamda bebişimi alsam diye dua ediyorsunuz.
ben sezaryene girerken belden uyuşturdular, olan biteni kısıtlıda olsa görüyorsun, bbebeğin karnından çıkarkenki ağlaması, konuşmalar, tabi kesilme biçilme olayını göremiyorsun.önüne perde çekiyorlar.tıplkı normal doğum gibi veriyorlar yanağını bebişinin, öp bakalım annesi diyorlar, gözler şiş şiş bide çirkin bi cıyaklaması var ki sormayın....sonra diğer sedyeye alıyorlar seni. odaya götürüyorlar, bi bakıyorsun ki bebişin senden önce gelmiş odaya, öyle açki aranıyor.memesini bulunca başlıyor çekmeye sinirli sinirli. m,inik diye gülüp geçmeyin .ne sinir var onlarda)
tabi sezaryende çoğu zaman süt biraz geç gelir, süt gelmeyince sinirlenip iiice cıyaklıoooo. derken hemşire gelio, bakıo heryanına, topuktan kan alacakken iğneyi batırıyor, oda neeeeeeeeeeeeeeeee tekrar bi sinirle cıyaklama....onun topuğuna batan iğne sanki canınıza batıyor. o an anlıyorsunuz anneliğin ne olduğunu...

siz tabi stres yorgunluk hepsi karışık yinede şükür ediyorsunuz halinize...
çok güzel zevkli eğlenceli bi süreç... korkmayın doğumdan. öyle olsa millet 2-3-4 çocuk yaparmı ard arda....
hayırlı doğumlar olsun, inş normal ve kolay doğumunuz olur.

ben izmirdeyim. buranın kışı az olur. yazlar çok sıcak ve uzun. sıcağı seven bir tipim. ben bazen geceleri üşüyorum. eşim sen üşüyorsan küçük bebekte üşür diyor. yazında çok sıcak olduğu için burası çocuk fenalaşır diye düşünüyoruz. e 30 dereceye bile düşürsek kar bizim için. çünkü izmir yazın 40 ı geçiyor. hem salona hem yatak odasına alacağız. eşime kalsa çocuk odasına da istiyor. gerek yok ben istemiyorum. kendi hareketlerini kontrol edene kadar yanımda uyuturum bebişimi zaten.

bende sizin gibiyim, akşamları annem sağolsun yemeğe çağırıyor, ay buna maydonoz koymuşsuz, ay ev kokuyor bir dünya laf ettim olmadık yere batıyor herşey, eşimede böyleyim
neyse hepsi alttan alıyor, sağolsun eşim sabrediyor şimdilik

ben bunu anlatamıyorum işte. ya da anlamıyor. aylardır kayınvalidemlere gitmiyorum. sevinirler diyo oda. uufff ne bileyim yaa :26:

eşimin ailesi duygusal olarak baskı yapıyor sinir oluyorum "esrayla gelir kalırsınız, ne güzel olur, çok özledik" falan diye. o da alıyor tabii mesajı... ben de rahat edemiyorum. bi de kalmak ufff

bak hem haksızım galiba diyorsun hem de teli açmayacağım diyorsun aç bari iyice büyütme

yok açmıcam. ben hamileyim. uzaktayız diye zaten bu süreci benimle yaşamıyor, anlamıyor. böyle anlasın napıyım...

eşim yanımda olsa bu kadar zor olmaz biliyorum. şuanda benim fiziksel olarak rahat olduğumu biliyor. sanıyor ki esranın başka derdi yok, çok rahat. halbuki ruhsal olarak acayip gelgitler yaşıyorum

mrb arkdslr hepmizin hamilleligi hayrlı olsun inşallah sagsalim bibişlerimizi kucagımıza alırız.ben cok sabırsızım nasıl gececk bu 8ay bilmiorm :)

Allah gönlüne göre hayırlısını versin canım

hanımlar battaniye örmeyi düşünen var mı ?çok cici seyler var seytan aklıma girmiyor değil hani

2 ayın bitiminden sonra hissedilebilir bu bazen cinsiyete göre değişiyor erken seyrimesi hissedilen bebeklerin erkek olacağı söylenir

canım örgü bunlar ama modeli gösterip ördürebilirsin
ayrıca bu modeller yapımı çok basit seyler zaten bu yüzden ekledim hem basit hem de şık duruyor kışın başında gelecek bebeklerimizi sıcacık tutar bunlar

ördürecek tadınık yoksa feys de bu işi yapan tanıdıklarım var istersen isimlerini verebilirim

dün akşam kayınvalidemde bahsetti battaniyelerden. çok güzel süslü battaniyeler varmış, cinsiyeti belli olsunda alalım dedi. acaba gördükleri böyle şeyler miydi? çok güzel bunlar. şimdilik bebişimin bir çift çorabı hazır onuda kayınvalidem oyuncak bebeğe almış ama giydirmemiş. hamile olduğumu öğrenince verdi. salonun görünen bir yerine koydum. gelip geçtikçe öpüyorum. giydirmekte nasip olur inşallah.

inş nasip olur canım çeşit çeşit cıvıl cıvıl giydirmek
civil nin web sitesin de çeşit çeşit katife penye battaniyeler var canım bence kayınvaliden onu söylemiştir
örgüler özel yapılıyor benim bildiğim ve blog satışı veya feysden yapıyorlar satışını
ama dediğim gibi en bilmem diyen kişi bile yapabilir bu modelleri

Son düzenleme:

aminnnn:

canım inşallah..

bu arada kızlar o batmadan bendede oluyo özellikle sağ tarafta aradada solda ama genelde sağda ..
gerçi bazen 5 dakika sürüyo bazende 1 saat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…