dün akşam kayınvalidemde bahsetti battaniyelerden. çok güzel süslü battaniyeler varmış, cinsiyeti belli olsunda alalım dedi. acaba gördükleri böyle şeyler miydi? çok güzel bunlar. şimdilik bebişimin bir çift çorabı hazıronuda kayınvalidem oyuncak bebeğe almış ama giydirmemiş. hamile olduğumu öğrenince verdi. salonun görünen bir yerine koydum. gelip geçtikçe öpüyorum. giydirmekte nasip olur inşallah.
bu kadar erken oluyor mu ya? :) çok ilginç :)
aminnnn:
canım inşallah..
bu arada kızlar o batmadan bendede oluyo özellikle sağ tarafta aradada solda ama genelde sağda ..
gerçi bazen 5 dakika sürüyo bazende 1 saat..
aminnnn:
canım inşallah..
bu arada kızlar o batmadan bendede oluyo özellikle sağ tarafta aradada solda ama genelde sağda ..
gerçi bazen 5 dakika sürüyo bazende 1 saat..
bu arada az önce yazamadım kayın validelerden bahsediyodunuz..
ben eşimin beni ezmesine asla izinvermem siz sustuğunuz sürece üzerinize geleceklerdir..
ben kayın validemede saygısızlık yapmam rahat sız olduğum bi durum olduğunda eşime anlatırım sonuçta onun annesi ona nekadar kızsada 5 dakika sonra geçer ama ben tartışırsam birdaha çok zor konuşurum biraz kinciyimyani
ama eşler dengeyi çok iyi kuracaklar beni eşi gibi annesinide annesi gibi görecek..
beni ezdirirde anesindden yana olursa buyursun hayatına onunla devam etsin bukadarda açık olurum..
erken seğirme olursa erkek derler.
heeeeeeeeeeee kızlar bide bişi duydum ne kadar doğru bilmiorum amaaaaaaaa
bulantılarınız sabah oluyorsa genelde kız
öğleden sonra , akşam gibiyse erkek diye duydummmmm
erken seğirme olursa erkek derler.
heeeeeeeeeeee kızlar bide bişi duydum ne kadar doğru bilmiorum amaaaaaaaa
bulantılarınız sabah oluyorsa genelde kız
öğleden sonra , akşam gibiyse erkek diye duydummmmm
ördürecek tadınık yoksa feys de bu işi yapan tanıdıklarım var istersen isimlerini verebilirim
eşlerle iliki durumları naptınız hala uzakta mı duruyorsunuz gençlerrrr? benim doktor haftada 2 dedi.
Peki ya bulantılar sabah akşam gece sürekli varsaaa??? Gerçi sabahları çok daha ağır geçiyor benim nerdeyse krize giriyorum.
şimdi yeni bir konuuuuu,
1-) benim saçım çok cansız seyrek, kestirmeyi düşünüyorum. hamileyken saç kesilmez derler.... ben batıl inançlara inanmasamda yinede uyarım genelde (ya doğruysa diye)
siz ne diyorsunuz.
2-) bu arada makyajlar ne durumda... ben eskisi kadar ağır olmasada makyaj yapıyorum.(sadece göz makyajı)
3-) bide kilolar ne durumda
kaç haftalığız kaç kilo aldıkkkk 8 haftam doldu 1 kilo aldım... 55 oldum (daha 8 haftada bir kilo alınırmı demeyin. ben aldım OLDUUUU
hadi cevaplayın bakemmm
şimdi yeni bir konuuuuu,
1-) benim saçım çok cansız seyrek, kestirmeyi düşünüyorum. hamileyken saç kesilmez derler.... ben batıl inançlara inanmasamda yinede uyarım genelde (ya doğruysa diye)
siz ne diyorsunuz.
2-) bu arada makyajlar ne durumda... ben eskisi kadar ağır olmasada makyaj yapıyorum.(sadece göz makyajı)
kaç haftalığız kaç kilo aldıkkkk 8 haftam doldu 1 kilo aldım... 55 oldum (daha 8 haftada bir kilo alınırmı demeyin. ben aldım OLDUUUU
hadi cevaplayın bakemmm
benimde ayaklarımın altından ateş fışkırıyor bacaklarım falan özellikle çok sıcaklıyorum.son 2-3 gündür gece 3 ten sonra vucudumda sıcaklık yükselmesi oluyor kafamı nereye koyacağımı şaşırıyorum ooooffffff havalar mı ısındı dersiniz ben mi arttım
düşük tehlikesi ile yatak istirhatinde olduğumdan evliler gibi değil sevgililer gibi aşk yapıyoruz :)))eşlerle iliki durumları naptınız hala uzakta mı duruyorsunuz gençlerrrr? benim doktor haftada 2 dedi.
ben kestirmeyi hiç düşünmüyorum. olacağı olurda bişiy olursa şiphede kalmak istemiyorum.şimdi yeni bir konuuuuu,
siz ne diyorsunuz.
hadi cevaplayın bakemmm
kızlar bier soru da benden..
eşlerinizin iştahı ne durumda ?
benimki aşeriyor sanki. sürekli yiyor. kenndi de diyor zaten çok yiyesim var diye. kendini hamile sanıyor galiba
bugün 9+7 yim tatlım1,5 kilo aldım. bende sen gibi makyajı hafif yapıyorum sadece gözlerde ruj bile kulanmıyorum siz de kullanmayın. saç kestirme konusunda bence çok takılma kestirebilirsin sonuçta saç kişiden vitamini çok yer şu sıralar bebek için gerekiyor bir de saçların için harcama istersen. benimde saçlarım çok uzundu gittim kısa küt kestirdim 1 ay sonra da hamile kalmışım:) kısa saç yakışıyor. bir de şampuanınızın içine biraz elma sirkesi koyun hem yağlanmasını önler, hem de şampuanın zararlı etkilerini en aza indirger.
bugün 9+7 yim tatlım1,5 kilo aldım. bende sen gibi makyajı hafif yapıyorum sadece gözlerde ruj bile kulanmıyorum siz de kullanmayın. saç kestirme konusunda bence çok takılma kestirebilirsin sonuçta saç kişiden vitamini çok yer şu sıralar bebek için gerekiyor bir de saçların için harcama istersen. benimde saçlarım çok uzundu gittim kısa küt kestirdim 1 ay sonra da hamile kalmışım:) kısa saç yakışıyor. bir de şampuanınızın içine biraz elma sirkesi koyun hem yağlanmasını önler, hem de şampuanın zararlı etkilerini en aza indirger.
benimki aşeriyor sanki. sürekli yiyor. kenndi de diyor zaten çok yiyesim var diye. kendini hamile sanıyor galiba
şimdi yeni bir konuuuuu,
siz ne diyorsunuz.
hadi cevaplayın bakemmm
Peki ya bulantılar sabah akşam gece sürekli varsaaa??? Gerçi sabahları çok daha ağır geçiyor benim nerdeyse krize giriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?