2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

doğumdan sonra kullanırsın canım bir şey olmaz:)

ben ilk hamileliğimde saçımı kestirdim bişey olmadı.
makyaj ise ben genelde yapmam zaten ama biryere giderken aynen devam.
bide ben sizden gerideyim 5+5 henüz kilo almadım. ama sen 1 kg almışsın ya sakın üzme kendini kilo bu alınırda verilirde

slm kizlarrrr

bu gune kadar iyiydim ama iki gundur adini kaoayamadigim yorgunluk var birde soyle bir uyusam diyordum . ama uyayamiyorumda.canim yemek istemiyor birde ya grip oluyorum yada asermek dedikleri bu anlamadim .
lutfen sizden bir ricam var .
mesaj atma hakkina sahip arkadaslardan bir tanesi benim yerime su1838 adli arkadasimiza mesaj atabilir mi ? ben atamiyorum cunki ( ACILL cunki .bana sabit ev telefon numarasini versin ben yurt disindayim cts turkiyede olucam ve ona ilac vericektim . sizler biliyosunuzki tup bebek cook pahali . allah rizasi icin arkadasimiza mesaj atarmisniz .lutfen ....

yarin keseyi gorucem bugun 6+2 olduk yarin sanmam ki kalbini duyayaim :)) kese dolu olsun baska birsey istemem . ilk kizimda hic bunlari dusunmemistim stres yapmamistim. iki gundur garip telas aldi beni yazilari okudukca sanirim .
sevgiyle kalin

alınırda birazda dikkat etmeliyiz. benim belimde sorun var. ağırlaştıkça kilitleniyorum.o yüzden 10 kilo benim hedefim,
ilk kızımda 11 almıştım.çok eziyet çekmiştim. çok ağrı oluyor

Saç kestirince ne oluyor ki arkadaşlar? Ben geçen hafta hem bakımı daha kolay olsun hem de çalışıyorum banyodan sonra daha çabuk kurusun hasta olmayayım diye bayaa bi kestirdim saçlarımı. Kestirilmez diye kimse dememişti bana

Son düzenleme:

yok yok birşey olmaz hurafe onlar inanki . çok merak ettiysen çocuğun ömrü kısa olur derlerde Allah aşkına Rabbim hamileyken saç kestirdik diye neden bebişimizin ömrünü kısaltsın olabilirmi böyle birşey?

sen takma boşver....

kızlar bier soru da benden..

eşlerinizin iştahı ne durumda ?

benimki aşeriyor sanki. sürekli yiyor. kenndi de diyor zaten çok yiyesim var diye. kendini hamile sanıyor galiba

He heh benim eşim de bayaa bi yemek yer oldu ama yazık ben çok yemek yapamıyorum karnını doyuramıyorum o da ne bulursa artık, sürekli bir atıştırma halinde.

saç kestiren hamilenin bebeğinin ömrü kısa olur derler ya eski insanlar, ben bundan öncekinde kestirmiştim, kürtaj oldum.şimdi acaba mı diyorummmm. belki alakasız ama insan düşünmeden edemioki

ben saçlarımı kestirecem onda sııkıntı yokta asıl sıkıntımız boya benim saçlarım okadar çok beyazki anlatamam size asıl onu ne yapıcam bilmiyorum 3üncü aydan sonra doktorumla konuşup boyatmak zorundayım mutlaka..
makajımda zaten ağır yapmam hafif yapıyodum halada devam..

yanlız kızlar benim şimdi çokdaha büyük bi sorunumvar..
ne olur bana bişeyler söyleyin kafayı yiyecem yoksa
ya ben ne yesem karnımı ağırtıyo yani çok özür dilerim
ama isal oluyo gibi oluyorum hatta bugün olmuşum 1 tane kuru kayısı yedim yani omu yaptı bilmiyorum ama normalde süt içincede yada nebileyim başka şeyler yeyincede bu oluyo aranızda benimgibi olan varmı?

ve ben ne yapmalıyım..

Canım kayısı, ılık süt bunların hepsi barsakları yumuşatır ishale yol açabilir. Haşlanmış patates, beyaz peynir, pirinç lapası, muz önerebilirim sana. Süt ishal yapıyorsa ayran ya da yoğurt da deneyebilirsin.

1- benim saçımda çok cansız ve yağlı, hergün yıkamak gerekiyordu. geçen aylarda (hamile kalmadan) önü kısa arkası uzun model kestirmiştim..çok rahatım...hafta içi iş yerinde zaten kapalıyım, haftasonu bayan ortamında açıyorum gezmeye falan gidersem. gideceğim zaman duştan çıkınca köpük yapıyorum (su dalgası perma var saçımda geçen seneden kalma) dalga dalga oluyor...tavsiye ederim o modeli çokk var etrafta ama ben seviyorumm...
hamileyken saç kestirilmez fikrine inanmıyorum buarada:44:
2- makyaj pek yapmıyorum.eskiden göz makyajı yapardım..bi kalem bi far sürerdim en azından ama şimdi sıfırr makyaj:)

3- 10.haftamın içindeyim 1 kilo aldım bendeee tombili anneee olcamm galibaa:)

haaa bide ben bugun hamile pantolunumu giydimmm..süper rahat ettimm..göbüşüm sere serpe duruyorr önümdeeeee, bebeğimmm rahat ben rahat inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

eşlerle iliki durumları naptınız hala uzakta mı duruyorsunuz gençlerrrr? benim doktor haftada 2 dedi.
biz doktora sormadık ama otomatik olarak kestikama ben çok garibim buaralar, çokkk afedersinizz istek tavan yapmış durumda ama korkuyoruzz, eşimle saırılıpp uyuyoruzz kardeşş kardeşş...
kızlar bier soru da benden..

eşlerinizin iştahı ne durumda ?

benimki aşeriyor sanki. sürekli yiyor. kenndi de diyor zaten çok yiyesim var diye. kendini hamile sanıyor galiba
benim hep iştahlıydı, yineden istahlıı
çılgınca uyumak istiyorum :)

bendeee bendeee sürekli yumak istiyorum...eşim diyorkiii çocuğu bahane etmeee uyumak için...şuna kısaca ben uyumayı seviyorum de diyorr

Son düzenleme:

bende her sabah kuru kayısı 3 tane yiyorum. aynı sen gibi oluyorum. bağırsaklar çalışıo ya ondan. aman kabızlıktan iyidir.şişlik çok olmuyor....

arkadaşım boyatırsın birşey olmaz ben dr a sormuştum bana demiştiki saç derisi boyayı emip kana karıştırana kadar oooo demişti ve vücudumuz zehirli zararlı şeyleri ayrıştırıp idrar yoluyla atarmış dışarı. bide demiştiki boyayı yeseniz tamam ama sonuçta saça sürülen şey demişti. tabi ben ilk hamileliğimde sormuştum. bir arkadaşta kk da ikiz bekliyordu her ay upuzun saçlarının rengini değiştirirdi onunda eşi doktordu. ama yinede kimyasal işte ne yapcan mecbursan elbette boyatıcan.

canım geçmiş sayfalarda ayşenur yazıcıya yazdığım bir mail ve onun cevabını yayınladım. istersen oku özellikle saç boyamayla ilgili de özellikle yazmış; okumanı tavsiye ederim:)

tatlım bende 7 haftalıkken çok fenaydımm 4-5gün aşırı ishal şeklinde geçirdim...sütü kestim..muz ve sarı leblebi yedim...onlarla atlattım

saç kestiren hamilenin bebeğinin ömrü kısa olur derler ya eski insanlar, ben bundan öncekinde kestirmiştim, kürtaj oldum.şimdi acaba mı diyorummmm. belki alakasız ama insan düşünmeden edemioki

Aman Allah korusun tatlım haklısın tabi sen de, tüm tedbirleri almak istiyorsun haliyle. İçin nasıl rahat edecekse öyle davranacaksın tabi. Ama her şey Allah'ın takdiri ol dedi mi oluyor işte ve her şey biz insanlar için. Hayırlısıyla kucağına alacaksın bebeğini innşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…