bizim bi komşu bana irandı sanırım ,ordan bi saç kremi getirmişti.büyük bi kutu. sarımsak maskesi.üzerinde sarımsak resmi falan var.ben onu daha önce kullandım.
1 hafta o 1 hafta badem yağı.derken bi etki göremedim ...
hemen hemen 2-3 aya yakın kullanmıştım.baktım bişi yok bıraktım.derken dikkat ettim saç çıkarmış ufak ufak. ama şimdi hamileyim. o kremi kullanmaktan korkuyorum.sonucta kimyasal var. işede yaramıştı üstelik.şimdi sadece badem yağına devam.... ööfffffff
şimdi yeni bir konuuuuu,
1-) benim saçım çok cansız seyrek, kestirmeyi düşünüyorum. hamileyken saç kesilmez derler.... ben batıl inançlara inanmasamda yinede uyarım genelde (ya doğruysa diye)
siz ne diyorsunuz.
2-) bu arada makyajlar ne durumda... ben eskisi kadar ağır olmasada makyaj yapıyorum.(sadece göz makyajı)
3-) bide kilolar ne durumda
kaç haftalığız kaç kilo aldıkkkk 8 haftam doldu 1 kilo aldım... 55 oldum (daha 8 haftada bir kilo alınırmı demeyin. ben aldım OLDUUUU
hadi cevaplayın bakemmm
ben ilk hamileliğimde saçımı kestirdim bişey olmadı.
makyaj ise ben genelde yapmam zaten ama biryere giderken aynen devam.
bide ben sizden gerideyim 5+5 henüz kilo almadım. ama sen 1 kg almışsın ya sakın üzme kendini kilo bu alınırda verilirde
erken seğirme olursa erkek derler.
heeeeeeeeeeee kızlar bide bişi duydum ne kadar doğru bilmiorum amaaaaaaaa
bulantılarınız sabah oluyorsa genelde kız
öğleden sonra , akşam gibiyse erkek diye duydummmmm
Saç kestirince ne oluyor ki arkadaşlar? Ben geçen hafta hem bakımı daha kolay olsun hem de çalışıyorum banyodan sonra daha çabuk kurusun hasta olmayayım diye bayaa bi kestirdim saçlarımı. Kestirilmez diye kimse dememişti bana
alınırda birazda dikkat etmeliyiz. benim belimde sorun var. ağırlaştıkça kilitleniyorum.o yüzden 10 kilo benim hedefim,
ilk kızımda 11 almıştım.çok eziyet çekmiştim. çok ağrı oluyor
kızlar bier soru da benden..
eşlerinizin iştahı ne durumda ?
benimki aşeriyor sanki. sürekli yiyor. kenndi de diyor zaten çok yiyesim var diye. kendini hamile sanıyor galiba
Saç kestirince ne oluyor ki arkadaşlar? Ben geçen hafta hem bakımı daha kolay olsun hem de çalışıyorum banyodan sonra daha çabuk kurusun hasta olmayayım diye bayaa bi kestirdim saçlarımı. Kestirilmez diye kimse dememişti bana
ben saçlarımı kestirecem onda sııkıntı yokta asıl sıkıntımız boya benim saçlarım okadar çok beyazki anlatamam size asıl onu ne yapıcam bilmiyorum 3üncü aydan sonra doktorumla konuşup boyatmak zorundayım mutlaka..
makajımda zaten ağır yapmam hafif yapıyodum halada devam..
yanlız kızlar benim şimdi çokdaha büyük bi sorunumvar..
ne olur bana bişeyler söyleyin kafayı yiyecem yoksa
ya ben ne yesem karnımı ağırtıyo yani çok özür dilerim
ama isal oluyo gibi oluyorum hatta bugün olmuşum 1 tane kuru kayısı yedim yani omu yaptı bilmiyorum ama normalde süt içincede yada nebileyim başka şeyler yeyincede bu oluyo aranızda benimgibi olan varmı?
ve ben ne yapmalıyım..
1- benim saçımda çok cansız ve yağlı, hergün yıkamak gerekiyordu. geçen aylarda (hamile kalmadan) önü kısa arkası uzun model kestirmiştim..çok rahatım...hafta içi iş yerinde zaten kapalıyım, haftasonu bayan ortamında açıyorum gezmeye falan gidersem. gideceğim zaman duştan çıkınca köpük yapıyorum (su dalgası perma var saçımda geçen seneden kalma) dalga dalga oluyor...tavsiye ederim o modeli çokk var etrafta ama ben seviyorumm...şimdi yeni bir konuuuuu,
1-) benim saçım çok cansız seyrek, kestirmeyi düşünüyorum. hamileyken saç kesilmez derler.... ben batıl inançlara inanmasamda yinede uyarım genelde (ya doğruysa diye)
siz ne diyorsunuz.
2-) bu arada makyajlar ne durumda... ben eskisi kadar ağır olmasada makyaj yapıyorum.(sadece göz makyajı)
3-) bide kilolar ne durumda
kaç haftalığız kaç kilo aldıkkkk 8 haftam doldu 1 kilo aldım... 55 oldum (daha 8 haftada bir kilo alınırmı demeyin. ben aldım OLDUUUU
hadi cevaplayın bakemmm
biz doktora sormadık ama otomatik olarak kestikeşlerle iliki durumları naptınız hala uzakta mı duruyorsunuz gençlerrrr? benim doktor haftada 2 dedi.
benim hep iştahlıydı, yineden istahlııkızlar bier soru da benden..
eşlerinizin iştahı ne durumda ?
benimki aşeriyor sanki. sürekli yiyor. kenndi de diyor zaten çok yiyesim var diye. kendini hamile sanıyor galiba
çılgınca uyumak istiyorum :)
ben saçlarımı kestirecem onda sııkıntı yokta asıl sıkıntımız boya benim saçlarım okadar çok beyazki anlatamam size asıl onu ne yapıcam bilmiyorum 3üncü aydan sonra doktorumla konuşup boyatmak zorundayım mutlaka..
ama isal oluyo gibi oluyorum hatta bugün olmuşum 1 tane kuru kayısı yedim yani omu yaptı bilmiyorum ama normalde süt içincede yada nebileyim başka şeyler yeyincede bu oluyo aranızda benimgibi olan varmı?
ve ben ne yapmalıyım..
ve ben ne yapmalıyım..
ve ben ne yapmalıyım..
ve ben ne yapmalıyım..
saç kestiren hamilenin bebeğinin ömrü kısa olur derler ya eski insanlar, ben bundan öncekinde kestirmiştim, kürtaj oldum.şimdi acaba mı diyorummmm. belki alakasız ama insan düşünmeden edemioki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?