2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

zaten süt içemediğim için yoğurt ve ayran terci ediyorum canım..
ama kayısıyıda 1 tane yedim yani bukadarı anormal bi durum bence sanıyorum benim barsaklarım herşeye tepki verir oldu..

bende her sabah kuru kayısı 3 tane yiyorum. aynı sen gibi oluyorum. bağırsaklar çalışıo ya ondan. aman kabızlıktan iyidir.şişlik çok olmuyor....

canım iyi ama karın ağrısı çok kötü bide ben muzdan şuanda nefret ediyorum muz yeyince çıkartıyorum direk malesef..

evet canım mecbur boyatıcam başka çözümü yokki..

canım geçmiş sayfalarda ayşenur yazıcıya yazdığım bir mail ve onun cevabını yayınladım. istersen oku özellikle saç boyamayla ilgili de özellikle yazmış; okumanı tavsiye ederim:)

evet tatlım oyazını okumuştum orda 2 tane boyaismi vermişti hemen onlardan alırım olmazsa..

tatlım bende 7 haftalıkken çok fenaydımm 4-5gün aşırı ishal şeklinde geçirdim...sütü kestim..muz ve sarı leblebi yedim...onlarla atlattım

süt içmiyorum zaten daha doğrusu içemiyorum tatlım..
doktorumda ayranve yoğurtla telafi et dedi
ama artık öyle bi oldumki ne yemeliyim ne yememliyim bilemiyorum..
ama karnımdaki o ağrı çokrkuttu beni..

zaten süt içemediğim için yoğurt ve ayran terci ediyorum canım..
ama kayısıyıda 1 tane yedim yani bukadarı anormal bi durum bence sanıyorum benim barsaklarım herşeye tepki verir oldu..

bende her sabah kuru kayısı 3 tane yiyorum. aynı sen gibi oluyorum. bağırsaklar çalışıo ya ondan. aman kabızlıktan iyidir.şişlik çok olmuyor....

canım iyi ama karın ağrısı çok kötü bide ben muzdan şuanda nefret ediyorum muz yeyince çıkartıyorum direk malesef..

evet canım mecbur boyatıcam başka çözümü yokki..

canım geçmiş sayfalarda ayşenur yazıcıya yazdığım bir mail ve onun cevabını yayınladım. istersen oku özellikle saç boyamayla ilgili de özellikle yazmış; okumanı tavsiye ederim:)

evet tatlım oyazını okumuştum orda 2 tane boyaismi vermişti hemen onlardan alırım olmazsa..

tatlım bende 7 haftalıkken çok fenaydımm 4-5gün aşırı ishal şeklinde geçirdim...sütü kestim..muz ve sarı leblebi yedim...onlarla atlattım

süt içmiyorum zaten daha doğrusu içemiyorum tatlım..
doktorumda ayranve yoğurtla telafi et dedi
ama artık öyle bi oldumki ne yemeliyim ne yememliyim bilemiyorum..
ama karnımdaki o ağrı çokrkuttu beni..

Merhabalar, bende kasım annesi olacağım inşallah, aranıza katılmak istedim.

kızlar ben ona nasıl baka bilirimi değilde ben onun iyi olması için neler yapa bilirimi düşünürseniz çokdaha iyi hisedeceksiniz kendinizi..
size kağan kocatepenin yazılarını okumanızı öneriyorum..

Evet bende o tip yazılar okuyorum zaten.Şimdi çok şükür iyiyim 1 aydır falan.Önemli olan şu bebişle ilgili testlerin temiz çıkması...

Bu arada beni az önce sağlık ocağından çağırdılar aile hekimiyle görüştüm,bir takip kartı verdiler,tansiyonuma baktılar,eşimle aramdaki kan uyumuna baktılar.Çok şükür herşey normal.Özeldeki dr umun eksik istediği bir tahlil olursa onlar yapacaklarmış,sevdim bu uygulamayı..Doğumun da ekim'in son haftası olabilir dediler..

20.haftada tetanoz aşısı için çağırdılar..Doğum yapmış arkadaşlar sizce gerekli midir tetanoz aşısı,yaptırmalı mıyım?

Son düzenleme:

sezeryan ihtimaline karşı yapıyorlar kesip biçiyorlar ya o sıra tetanoz olmayalım diye

Merhabalar, bende kasım annesi olacağım inşallah, aranıza katılmak istedim.
merhaba hoşgeldiniz sizde sorunsuz bi hamilelik geçirrsiniz inşallah..

herkse slmlarrr nasılsınızzzz

merhabalar..

aynen canım sağlık ocakları süper bu konuda
doktorun istediği bütün tahlileri bizede getirin diyolar demekki eksik olunca onlar yapacaklar...

biz doktora sormadık ama otomatik olarak kestikama ben çok garibim buaralar, çokkk afedersinizz istek tavan yapmış durumda ama korkuyoruzz, eşimle saırılıpp uyuyoruzz kardeşş kardeşş...

canım bu sözünün üzerine bir tahmin de bulunuyorum bu hal sen de devam ederse kesin kızın olacak senin yaz kenara

ben daha sağlık ocağına gitmedim 5 ay da gidip aşımı olacam kayıt işlerinide o zaman yapalar artık

valla bana zamanın da biri demişti ama kesin doğru çıkmıştı

arkadaslarr bişey sormak istiyorum doktrorum bana düşük için ilaç vermişti ama yarın bitiyo gitmeme daha 20 gün var acaba bu kadar kullanmam yeterlimi çok endişeleniyorum

merhaba guzel hamısler pek yazmaıyorum ama meyvelerınızı kontrol etmeye geldım

yendımı bakım meyve ben yarım elma bı kucuk mandalına yedım ,folık asıtımı ıctım fındık badem yedım bıraz su da eskıye gore daha cok ıcıyorum

ama sağlık ocağına bana çok uzak vasıtada yok oraya gidemem ki sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…