çok soru soruyorum ama aranızda levetiron kullanan var mı
merhaba guzel hamısler pek yazmaıyorum ama meyvelerınızı kontrol etmeye geldım
yendımı bakım meyve ben yarım elma bı kucuk mandalına yedım ,folık asıtımı ıctım fındık badem yedım bıraz su da eskıye gore daha cok ıcıyorum
ben kullanıyorum canım günde yarım sen?
bende hergün ekşi elma yiyorumm fındık eşim zorla yediriyo bide doktor günde 3 tane ceviz ye dedi bebeğin zekası için çok iyiymiş ha bide maden suyu bi tane için dedi
Günde 2 elma3 adet ceviz, badem :) sabahları 1 çorba kaşığıda keçiboynuzu pekmezi kansızlık için.
sezeryan ihtimaline karşı yapıyorlar kesip biçiyorlar ya o sıra tetanoz olmayalım diye
aynen canım sağlık ocakları süper bu konuda
doktorun istediği bütün tahlileri bizede getirin diyolar demekki eksik olunca onlar yapacaklar...
canım ya bennim sonuçlar 3 olduğu halde doktorum hersey normal dedi ama nette 2 nin altında olması gerekiyo diyo bi bilgin var mı
canım ben de pekmez yemek isityorum ama malaesef hiç yiyemiyorum bi sürü var evde agzına süren yokk tatlıyla aram iyi değildi şimdi hiç yokk :)
Canım bende fazlaca demir eksikliği olduğundan 4.aya girmeden ne kadar yükseltirsem bebeğim ve benim için çok iyi olacak.Sende yoksa çok demir eksikliği kendini sıkma içeçeğim diye bence.
Arkadaşlar size sormak istediğim birşey var, göbeği çıkan ve pantolonları dar gelen varmı aranızda.
Ben 1,5 kilo aldım bu kilo ile hiçbir kıyafetimin dar gelmemesi lazım ama dar geliyor ve karnım şiş.
Arkadaşlar size sormak istediğim birşey var, göbeği çıkan ve pantolonları dar gelen varmı aranızda.
Ben 1,5 kilo aldım bu kilo ile hiçbir kıyafetimin dar gelmemesi lazım ama dar geliyor ve karnım şiş.
ben varım canım 1 kilo aldım bende...baktım pantolonlarım rahatsız ediyor...benimde göbeğim çıktı çünkü...kendi bedenimde (42) hamile pantolonu aldım..bugun iş yerinde çok rahat ettik hamdolsun
tavsiye ederim...
ben varım canım 1 kilo aldım bende...baktım pantolonlarım rahatsız ediyor...benimde göbeğim çıktı çünkü...kendi bedenimde (42) hamile pantolonu aldım..bugun iş yerinde çok rahat ettik hamdolsun
tavsiye ederim...
Yalnız olmadığıma sevindim canım pantolonlların düğmelerini açıp oturmaktan sıkılmıştım
ilk üç aya kadar gitmen gerekli . unutma...
ben suan aynnen dediğin gibi oturuyorum valla :)
Canım vallahi birtek ben böyleyim sanmıştım vallahi çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?