2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bende hergün ekşi elma yiyorumm fındık eşim zorla yediriyo bide doktor günde 3 tane ceviz ye dedi bebeğin zekası için çok iyiymiş ha bide maden suyu bi tane için dedi

ben kullanıyorum canım günde yarım sen?

canım bende ilk gittiğimde 9 du 1 kullanıyordum normalin altına düştü hamile olunca 1 kullanmaya basladım ama hala 3 tsh bende korktum doktorum da yoktu burda birdün tam bir gün 1.5 alıyorum salı tekrar baktıracam bakalım çok korkuyorum

canım ya bennim sonuçlar 3 olduğu halde doktorum hersey normal dedi ama nette 2 nin altında olması gerekiyo diyo bi bilgin var mı

bende hergün ekşi elma yiyorumm fındık eşim zorla yediriyo bide doktor günde 3 tane ceviz ye dedi bebeğin zekası için çok iyiymiş ha bide maden suyu bi tane için dedi

Günde 2 elma 3 adet ceviz, badem :) sabahları 1 çorba kaşığıda keçiboynuzu pekmezi kansızlık için.

Günde 2 elma 3 adet ceviz, badem :) sabahları 1 çorba kaşığıda keçiboynuzu pekmezi kansızlık için.

canım ben de pekmez yemek isityorum ama malaesef hiç yiyemiyorum bi sürü var evde agzına süren yokk tatlıyla aram iyi değildi şimdi hiç yokk :)

sezeryan ihtimaline karşı yapıyorlar kesip biçiyorlar ya o sıra tetanoz olmayalım diye

Evet aslında gayet mantıklı,bi zararı olmaz herhalde di mi,biraz tereddütte kaldım açıkçası...
aynen canım sağlık ocakları süper bu konuda
doktorun istediği bütün tahlileri bizede getirin diyolar demekki eksik olunca onlar yapacaklar...

Evet,benden de yaptırdığım tahlilleri getirmemi istediler,haftaya da onları götüreceğim..

canım ya bennim sonuçlar 3 olduğu halde doktorum hersey normal dedi ama nette 2 nin altında olması gerekiyo diyo bi bilgin var mı

hiç bilgim yok canım bende bu hafta sonu ameliyat yapan doktoruma gidicem o sölicek ama aile hekimliğinde yaptırdığım kan tahlilinde normal dedi doktor

canım ben de pekmez yemek isityorum ama malaesef hiç yiyemiyorum bi sürü var evde agzına süren yokk tatlıyla aram iyi değildi şimdi hiç yokk :)

Canım bende fazlaca demir eksikliği olduğundan 4.aya girmeden ne kadar yükseltirsem bebeğim ve benim için çok iyi olacak.Sende yoksa çok demir eksikliği kendini sıkma içeçeğim diye bence.

Arkadaşlar size sormak istediğim birşey var, göbeği çıkan ve pantolonları dar gelen varmı aranızda.
Ben 1,5 kilo aldım bu kilo ile hiçbir kıyafetimin dar gelmemesi lazım ama dar geliyor ve karnım şiş.

Canım bende fazlaca demir eksikliği olduğundan 4.aya girmeden ne kadar yükseltirsem bebeğim ve benim için çok iyi olacak.Sende yoksa çok demir eksikliği kendini sıkma içeçeğim diye bence.

canım insallah yükselirr bebişinde sende iyi olursunn.bende öyle bi sorun yok şükür benimde tiroid var sağolsunn o yetiyo banada

valla bem kilo almadım canım ama rahatsız ediyo sanki otururken sıkıyo gibi geliyo

ben varım canım 1 kilo aldım bende...baktım pantolonlarım rahatsız ediyor...benimde göbeğim çıktı çünkü...kendi bedenimde (42) hamile pantolonu aldım..bugun iş yerinde çok rahat ettik hamdolsun
tavsiye ederim...

Yalnız olmadığıma sevindim canım pantolonlların düğmelerini açıp oturmaktan sıkılmıştım

benimde tam aksine pantolon üzerimden düşecek. kalçam baya daraldı. biraz göbeğim çıktı. 2 cm kadar. göbişler çıksada giysek şu elbiselerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…